Új privát üzeneted érkezett!

dezsim:én meg azt mondom,hogy akik első napra elindultak azok a "legtökössebbek"!!!!!!
MEGMARADNAK HOLNAPRA!!! SZÉPEN OSZTÓDNAK!!!!

bébike:2inszem és 8. lombik.De ebből 6 a Szegedi Kaáliba 2 meg Dévai apánknál.És ez volt a 4. beültim.

Kép
Kép
melánia
 
 


Csome! Melania!
köszönöm!!!! :)
dezsina
 
 


Dezsinám,hajrá egyeskének,meg a többieknek is :D

...bocsi,most ennyire futotta :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok! :D

Árnika,
képek mentek! :P

Bridget, Mabe,
privi ment! :P

Nyulaszkám, dehogy volt bántó, amit írtál! :D
(viszont nálam akkor is ott van az elsőként említett ok: az egyébként nem kis létszámú család nem tud a lombikról, és szeretnénk, ha ez így is maradna :oops: - de tényleg szívesen küldök Bárkinek infót és képeket, aki szeretne - e-mailben! :wink: )

Melánia :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
annyira drukkolok!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, Drága,
hogy vagy ma??? :roll:

tillidian
 
 


Szia Bridget!

Semmi baj, Te jól irtad le én fogalmaztam rosszul!



Szia mabe!!

Én az elsőnél is pozitiv voltam és nem sikerült.

De megint erősödtem, olyan szépeket irtok, hogy a hitem még erősebb lesz ezáltal, és még pozitivabban indulok neki a második felvonásnak :D



DRÁGA KATA :!:

GRATULÁLOK A SZÉP KISFIADHOZ :D
JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK :wink: :D

Szia nyulasz!!

:D :D :D


Szép napot Mindenkinek :!:
Vendég
 


Kata :D :D :D
Isten hozta Lőrinc Babát!!! :D :D :D Sok boldogságot Nektek!!! Ügyesek voltatok! :wink:

tillidian
 
 


Kata és Lőrinc,
jó egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok mindkettőtöknek!

Dezsina,
nagyon-nagyon drukkolok, meglátod, ügyesek lesznek és maradnak!

Melani,
:D ez már döfi! Nagyon várom az uhu eredményedet!!!

Bébike,
küldöm a babaragacsokat.
(Én pl. nagyon sok pempős mézet ettem banánnal, azzal édesgettem magamhoz Katicát.)

Tücsi,
neked is nagy drukk, szurimentes nap van! Holnap kezem-lábam keresztben lesz érted!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babás téma:
Hát, mivel én már veszítettem is el kisbabát, meg sikertelen lombikom is volt, és mindekettő ultrasz...r érzés, ezért mielőtt sikerült, akkor is igazán és szívből drukkoltam mindenkinek, hogy sikerüljön, hogy ne kelljen (újra) átélnie azt a borzalmat.
Miután sikerült, akkor meg azért maradtam, mert ez az egyetlen topik, amit rendszeresen követek, és tényleg érdekel viszont, hogy kivel mi történik, és tényleg szívből drukkolok mindenkinek, a spontán babásoknak meg külön tudok örülni (annak ellenére, hogy nekem nem lehet spontán babám).
Rossz lenne, ha nem lennének itt a babások, mert akkor csak olyanok levelezgetnének itt, akiknek még nem sikerült, és az elég negatív példa lenne, szerintem depresszióba fulladna a topik.
Viszont az se lenne jó, ha átvedlenénk babás topikká, mert akkor hova jönnének kérdezni az újak, és hát nekik kell a drukk meg a jótanács néha, nem nekünk. Talán ezért is írok mostanában kevesebbet, és inkább olvasok.
Meg kell találni az egyensúlyt. De szerintem simán van, mert sokan akcióznak is, meg újak is vannak, így nem tudunk beszűkülni, szerencsére!

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta
 
 


Kata
Boldog szülinapot Lőrinc babának!!! :D

Mabe
De ügyes már ez a bébike. :lol:

Till
Kitartás!!! :D

Megvolt a szóbeli.Elég béna voltam, de kaptam 25 pontot a 40ből...ami nem lenne rossz ha a magnóm nem rontottam volna úgy el.Annak az eredményét ugyan csak vagy 4 hét múlva tudom meg, de ott 11 pont kellene a 20ból ...és hát nem hiszem.MAjd kiderül...lesz még időpont novemberben.

Voltam védőnéninél is ma:
Minden okés nagyjából.Vny:97/65, pulz 62, 1 kiló 40-et híztam csak :D , vizelet rendben, cukorterhelés kiváló, vasam kicsit alacsonyabb a határértéknél, de visszanéztem az előzőt és attól kicsit jobb. (de csak hébe hóba vettem be a vasat :oops: ).Most 4, 06 volt, múltkor 3,94 és 4,20 az alsó határ. Most megnéztem a trombocitát is:150-400 a ref érték, nekem a múltkor 194 volt, most 208. :) Ennek van vmi köze a véralvadáshoz, trombózishajlamhoz, nem?

Ma így kimaradt a délutáni alvásom, pedig az éjszaka sem volt vmi pihentető...na de majd holnap pihizek. Ma még tanítok egyet fél 5től.Lehet boltozni már nem is fogok mert már azt csiripelik a madarak, hogy barcikán is megjelent a H1N1...bár ez még csak riogatás sztem...de jobb ha nem megyek tömegbe ha nem muszáj.

Hallottátok, hogy kismamiknak ingyenes lesz...de azért saját felelősséged, hogy beadatod-e mert hát ugye nem tudni, hogy mivel ártasz többet... :?

Kép
vizkriszisback
 
 


Dezsina ezek jó hírek :D ! Drukkolok nagyon +++++++++++++++++ szerintem mindegyik ügyi lesz!
Vendég
 


Till,akkor jó,gondolkodtam sokáig,hogy megírjam-e,meg elküldjem-e,mert nem akartam,hogy félreértsd...nekem annak idején Apacsék voltak elöttem a minta,már biztos nem sokan emlékeztek rájuk,5.lombikra ikrek sikerültek,és főként apuka levelezett velünk,de sajna annyira eltüntek,lehet pont ilyen dolgok miatt,pedig néha jó lenne tudni róluk.

ja persze én is mindig paráztam,hogy ismerősök rámtalálnak... :roll:
...meg Katicának is igaza van abban,hogy ne legyen babás topic ebböl a fórumból,ezért én is inkább a babás kérdéseim máshol teszem fel :wink:

...lányok,drukk mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Puszi!
Sajnálom.


Dezsi!
megy a drukk!

Kata!
Gratula Lőrinc babához!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Masik topik kerdes :idea:
En is imadom a kepeket is legyen az uhu-s pocifoto,vgy babak vy gyerekek :P Es nekem is tok sok erot adnak az itteni lanyok ugy ahogy azt hiszem Nyulasz is irta...mert itt mindenki olyan nehezen kapta meg a babat... :wink: En sem szeretnek uj topikot remelem nem lettem felreertve csak szeretnek ha az anyukak es kismamik is tobet irnanak es batrabban tennenek fotot is :wink:

Till
Akkor ezekszerint itt nem sok mindenkit zavar es a tobbseg egyetert,hogy johetnek azok a pocifitok 8)

Arnika
A masik hon azaz Japan :roll: Errol regenyeket tudnek irni...de ha belenezel a naplomba a legelejetol amikor meg ott laktunk...latod mikrol irok kepek es annyira maaas :? Marciusban voltam otthon anyu szulinapjara es szult a barinom is 8) elotte meg tavaly juliusban :roll: most csak is a lombik miatt megyek amugy csak jovore mennek :roll:

Akciozoknak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Topicokkal kapcsolatban: sajnos nekem már van rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Az inszemes topic tagjai létrehoztak a babásoknak egy új topicot, és azóta sokuk be se néz az őstopicba. Nem érdekli őket mi van velünk, akik velük izgultuk végig az ő inszemeiket, lombikaikat. Nekem ez rosszul esik. Sokkal jobb lenne, ha a babás dolgokról is a régiben beszélgetnének.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Szoktalak titeket olvasni(mindkettot)Ertem en,hogy mirol beszelsz...szerintem is tok jo,hogy itt egyutt a csapat....foleg itt en mondjuk csak az uccso adag babasodai rohamnal voltam itt tavaly ota olvasgatok 8) es annyira maaas volt itt.A tavaly oszi nagy babaesos kismaik es a tobbiek nagy beszelgetesek drukkok....de nelkuluk eleg sivar :roll:

Es azt a reszet is ismerem amikor bebabasodnak egyesek aztan kalap kabat es itt sincsenek :roll: En is tok szerettem jonni amig mindenki jott es irt...kepek meg minden 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


További szép estét lányok, jó éjt kívánok Mindenkinek :!:
Vendég
 


Nyulaszkám,
dehogy értenélek én félre!!! :D :D :D
Egyébkén is Te vagy itt az élen járó Példakép szerintem mindenkinek!!! :wink:
Küldök privit :)

(sajnos nálunk ami durva: a family-storry, ha kiderülne, szóba nem állnának velünk többet :? - egyébként mindenki tudja: barátok, ismerősök, melóhely...de nem merek kockáztatni, a képek elég egyértelműek)

Mabe, Bridget,
küldtem :wink:

tillidian
 
 


Dezsina, nagyon szépen osztódtak a petikék, szerintem emiatt ne nyugtalankodj! Miért drukkolsz jobban az egyszemke sima IVFesnek? nem ugyanolyan esélyekkel indulnak? -nagy drukk t neki és persze mindegyiküknek !

Bridget, most akkormég szállodában laktok? mekkora, milyen lakásba költöztök? -tényleg fagyasztásra kerülnek apa katonái? :roll: kár, hogy nem tud végig maradni veled, de hát persze a munka az munka! :cry:

Till, megértem, hogy nem szeretnéd, ha a család rádismerne. Rólam sem sokan tudják a lombikot, nehéz ezt olyan valakinek magyarázni, aki nem élte át :roll: ráadásul a szülők egy másik generáció, akkoriban még nem is tudták, mi fán terem a mesterséges megtermékenyítés. Az én anyukám ráadásul nagyon aggódós, így csak elnagyoltan tudja, hogy mi is történik pontosan.

Lányok, szerintetek elmehetek holnap, ET után két nappal egy baráti vacsorára? gondolom csak ücsörögnék, semmi extra, de jól esne kimozdulni, bár el kell autókázni és lépcsőzni. Ezt lehet már? jó kis paramami vagyok már most :oops: :oops:

Kép

Kép
bébike4
 
 


Till
Megkaptam es valaszoltam is hat olvadoztam :D

Nalam is Nyulasz az elso szamu peldakep talan a magas FSH miatt es igy is ikrei lettek nem elsore de ott vannak :lol: Till te voltal meg magas FSH-es ugye...nekem ez ngyon sok erot ad ugymond plussz erot a tobbi lombikos lany mellett es akkor meg nem is emlitettem a spontan babokat 8) (Vkrisz) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bebike
Igen meg szallodaban(ceg allt 3honapot amig talalunk valamit most jar le majd oktober elejen szal pont jokor megyunk)es ez olyan lakas am nem csak szoba meg furdo szal vannak nagy fozesek meg minden :wink: A masik lakas jo nagy lesz 100nm kb. apacska szereti a nagy nappalit hat itt lesz nagy nappali,aztan van egy eleg nagy halo nekunk es egy kisszoba 8) ,konyha 2furdo egyik tusolos masik kadas...eleg nagy es szep lakas....butorok 4het mire jonnek azaz olyan oktober vege mire jovok majd vissza meglesznek...

Fagyasztas attol fugg...mert ha elobb jon mint kene es nem tud maradni lehet az lesz bar jobb lenne a friss anyag.Mondjuk igyis lehet lesz fagyasztas hogy ha esetleg kell meg hazamennem akkor neki mar ne kelljen ezert mert ngyon nehezen oldhato meg :? Naluk melohelyen nincs am hianyzas nyaralas van de ez pont nem egy jo idoszak arra mert sok a melo :roll:

Te egynapos kismami :lol: csak futva olvastam at de lattam bekoltoztek a lurkok....mennyi is :oops: szerintem siman mehetsz vacsizni...ha jol tudom Tucsi naplojaban olvastam de lehet tevedek,hogy beulti utan a legjobb normal eletet elni...jonni menni nemi elet minden teren...mondjuk azert 1-2dolgot en sem csinalnek de egy vacsi foleg 2naposan belefer.Ugyanis a meh veraramlasa nem mozog ha valaki csak fexik...szal nem is jo sokat fekudni...

Tucsi
Tenyelg akartam neked irni tegnap,hogy kiolvastam a blogod 8) na nem a-zig de vevig beleolvasgattam es sokat tanultam is belole :lol: es ngyon tetszik ahogy irsz :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Skrisz
Koszi a tablicskut meg a hireket :wink: (csak most olvastam vissza normalisan :oops: )

Nyulasz
Nana,hogy orulnek ha maradna 1hetet...mindenki latni akarja es ha pont punkciokor jon meg nem is tudunk menni semerre se :roll: Munka meg ahogy mondod az legyen :lol:

Kata
Most neztem a parametereket bar tuti nem tudsz majd visszaolvasni azert megirom en 3800grammal szulettem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kellemes napot kívánok lányok!

Hogy vagytok :?:
Vendég
 


sziasztok!

képzeljétek!!!! meg van mind a 6 gyönyörűségem!!!!
:D :D :D :D :D :D
A tanárúr és a biológus szerint azért holnapra biztosan kidől valaki, dehát miért is dőlne! :P
Honap megyek be 10re megbeszélni és akkor beülti!!!


Bébike!
azért drukkolok neki, mert nekem eddig csak az IVF-esek tapadtak meg.
dezsina
 
 


Dezsina: Ez szuper!!!!!!!!!!! Meglátod, ebből a picikéből legalább egy veled fog maradni! Nagyon drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Dezsi, már nagyon vártam a hírt, ügyesek vagytok, hajrá embrikék! És nagy nagy drukk a holnapi beültihez! Egyszemkének külön energyk mennek!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget:
három babókám van :D :D :D vigyázok rájuk, pihizek sokat, eddig még jól bírom, hogy itthon olvasgathtok és tévézhetek. Jövő héten már meló, így is ciki ez a hét szabi, nem nagyon akartak elengedni (nem mondtam a lombikot, két ötvenes pasi főnököm van, gondolhatjátok :roll: és tudom, ha most elmondanám és ne adja Isten, nem sikerülne a lombik, akkor már le lennék írva odabent :cry: ), de jövő héten már dolgozom.

Tücsi: neked ma leszívás, ugye? Hatalmas drukkok++++++++++
Dezsi, Tücsi, Ti otthon maradtok végig?

Kép

Kép
bébike4
 
 


úgy kapar a torkom :cry: szerintetek bevehetek valamit? Nem gáz ez a beágyazódás szempontjából? :cry:

Kép

Kép
bébike4
 
 


Bébike!
hatalmas gratula a három pirinyóhoz! A drukkok mennek ám ezerrel :D :wink:
Én nem maradok otthon. Másnap melózok. Tapasztalataim szerint tökös, hogy otthon vagyok e vagy nem, fekszem e vagy nem.

Csomee!
:) ksözönöm :!:
dezsina
 
 


Sziasztok

Dezsi hurrá, pindurkáid nagyon ügyik, drukk++++++++
-de mit jelent hogy neked IVF-es tapadt meg???? :shock: :roll:

Tücsi gyere hamar, sok sok drukk+++++++++

Bébike enyhe betegség még tényleg segíthet is, csak a lázzal vigyázz!!! sok babaragi++++++


Till köszi, tündéri az összes fotó és irigy , irigy , irigy :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika drága, bemásolom amit a másik topicban írtam! És köszönöm neked, hogy gondoltál rám!!!

"Sziasztok!
Most értem haza, mert még bementünk az Auschanba, elfogyott a narancsom és vettünk még vörösbort is szintén terápiás célzattal!;-) A lényeg:
Szavakkal nem lehet leírni azt a boldogságot amit most érzünk a párommal, azok után hogy volt olyan lombikom amikor egy petesejtem sem lett vagy max 3-4 és azok sem a legjobbak: ma 10 gyönyörű petesejtem lett!!! Az egyik felét összeeresztik a fiúkkal a másik fele ICSI lesz! Bár mi is lesz a vége nagyon-nagyon elégedett vagyok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám!

Nyah, lassan lefekszem, bár annyira fel vagyok dobbva, hogy lehet hogy nem tudok aludni! Szerencsére a pocim is tűrhető, még futottam is egy keveset a leszívás után, mert a párom elment mellettem a kocsival! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!"
Vendég
 


Tücsi éljen :D akkor mostmár drukk a randihoz+++++++
száraz vörös remélem??! :wink:

annyira drukkolok nektek, hogy elmondani nem tudom, ti vagytok most elöttem a példa Dezsivel, hogy csinálni kell és bízni.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


remélem nem értitek félre előzőt, nem akartam megbántani senkit!!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Drága dezsina!

Nagyon örülök a jó hirednek :D :D

Sok sikert kívánok a beültetésedhez :!:

++++++++++++++++++++++++++++++

Házitücsök!

Ezerrel megy a drukk Érted is!!

Pihenj, feküdj sokat, egyed a sok fehérjét és igyad a sok folyadékot!!

Egy kis babaragacs Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Árnika!
egyszer megindult kettő babókám akik nem ICSI-ek voltak, hanem simán összeeresztették őket. Ez volt az egyetlen alakalom, hogy elindult valami a lombikban. ezen kívül volt 2 spontán terhességem is, ami ugye szintén természetes folyamat. Hát ezért bízakodom és drukkolok az én kis egykémnek!!!! :D
dezsina
 
 


Halihó!

Úgy látom beindult a petikeeső! :D
Akkor nemsokára jöhet a babaeső!!! :D
Tücsi, Dezsi, Bébike- drukkhegyek!!!+++

Én tegnap este kidőltem...már fél 10-től csak az ágyból kapcsolgattam a TV-t.Ma persze keltem korán ahogy szoktam (eddig bírta a hólyagom)..csináltam reggelit és költögettem apát. :DRendet raktam:mosogattam, porszívóztam. Azért besegítettem a boltban még 10-12ig, de utána szunya, ebéd, most tanítok ...aztán megint pihi. :)

További kellemes napot!!!Itt szép idő van. :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Tücsi: nagyon gratulálk a petikékhez! Randidrukkok!! (nekem is 10 petikém lett :D )

Kép

Kép
bébike4
 
 


Dezsina, Tücsi
Nagyon drukkolok!!!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok.

dezsina:ugye megmontam!!! :lol:
Tücsi:ÖRÜLÖK NAGYON!!! SZÉP EREDMÉNY!!!

Én egyenlőre 2babás kismami vagyok. :lol: Azért egyenlőre mert hétfőn újra uh lesz mert úgy néz ki hogy a másik kettő is velünk maradt.Igen tehát 4.De reméljük hogy azok nem azok az uh-on.Dokibá sem biztos benne még de azért felkészített.
Hát így nem is tudjuk,hogy örüljünk vagy sírjunk. :oops:

Kép
Kép
melánia
 
 


Puszikam
Tegnap meg feljottem csak,hogy megkerdezzem mi van veled erre nem volt jo a bnet :twisted: Hogy vgy :roll: Kép Kép

Till
Megvonasi tuneteid voltak mert nem jott be a bnet :lol: nekem is :oops:

Melaniaaa
Azta mindenit :shock: haaat en akkor most ahoz drukkolok,hogy minden a legnagyobb rendben legyen es ugy legyen ahogy a legjobb mindenkinek :wink: 4baba huuuhaaaa :lol: De gondolom az orom hatartalan :D

Dezsi
Te is mar kozel jarsz holnapra egy kalappal az IVF-es babadnak :!: (na meg a tobbinek is) :wink: :D

Tucsi
Neked miert nem tudtak eddig petit csinalni :roll: Es melyik protokollod is volt?Kinek van meg olyan az itteni lanyok kozul :roll:
Nagy drukk neked az a 10peti es is ngyon de ngyon boldog lennek a helyedben :!: Kitartas most sikerulni kell es meg egyutt is babasodtok Dezsivel :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Melani!
ez nagyon izgi amit mondassz! Nagyon drukkolok Neked!!!! :wink: Négy gyerkőc :D Nem mondom.... :wink:

Bridget!
:D köszönöm a drukkokat! Nagyon izgulok ám!
Tücsivel egy protokollt kaptunk most. Antagonistát, nekem is az volt.

Vizkriszi! Mabe!
Nektek is köszönöm.... Tücsikével szinte fej-fej mellett haladunk :) Bébikéről nem is beszélve.... és Melani! Remélem tényleg babaeső lesz.

Till!
:D

Nyulaszkám!
hogy bírod a strapát?
dezsina
 
 


További szép estét, jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Árnika, Angyal, Bébike, Vizkrissz, Melánia, Mabe, [Brib]Köszönöm szépen!!![/b]

Melánia, hogy mi vaaan??? Most akkor hány baba van? :shock: :oops: :lol: Szívből gratulálok, nagyon ügyesek voltatok!!!

Bébike, nyugodtan bevehetsz bármit a torkodra, még nincs összeköttetés a bébivel, ügyelj rá hogy ne legyen lázad! Jobbulást!

Bri, eddig long és short protokollom volt, most pedig antagonista (Nyulaszkának is ilyen volt amiből a babák lettek, és most Dezsikének is ilyen volt)! Szerintem most azért is sikerült ilyen jól a stimu, mert októberben lesz 2 éve, hogy szedem az inzulin rezisztenciámra a gyógyszert+ most nagyon ott voltam fejben: egyáltalán nem görcsöltem rá a témára, viszont folyamatosan szugeráltam magamba, hogy minden klappolni fog, reméljük a folytatás is így lesz!;-) Egyébként, egész nyáron szedtem a cinket az allergiám miatt, el tudom képzelni, hogy az is segített!
Vendég
 


Tücsi,
nagyon ügyesek voltatok!
És most minden klappolni fog!

Melani :shock:
Drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon, azért gondolom jobb lenne, ha csak kettő lenne az a négy.
DE: kismami vagy, és most már az is maradsz még 9 hónapig!

Dezsina
drukkolok a kis ügyeseidnek
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
neked is megy a babaragacs ezerrel
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
gondolok rád, remélem, még egyben vagytok. Jó unatkozást a kórházban :wink:

Kép
kisbuta
 
 


Dezsikem
Remelem sikerul nektek mostmar...tudom mennyire ingulsz vgyis gondolom en is fogok remelhetoleg hamarosan 8)

Tucsi
Akkor jol emlekeztem meg a masikban olvastam,hogy Dezsivel egyfajta es Nyulaszra is emlekeztem csak nem akartam hulesegeket irni ha esetleg nem ugy van :oops: :lol: Olvastam a blogodban,hogy most mindent bevetsz 8) :lol:

Lehet nekem is ez a protokoll hasznalna petit gyartani :roll: :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri, lehet hogy holnap rossz híreket kapok, bármi előfordulhat, de végig biztos voltam, hogy ez a protokoll lesz a nyerő, mert sokkal kíméletesebb mint mondjuk a long protokoll: 5 napig 3 Fostimont kaptam, és aztán 3 napig 2 Merionalt, illetve utolsó 3 napban 1-1 Orgalutrant, hogy szép egyformák legyenek a tüszők, és ne repedjenek meg idő előtt, árban is elég barátságos lett, minden tűvel , fertőtlenítővel együtt 71 ezret fizettem (ebből 30 ezer volt a 3db orgalutran)!

Hát igen, most mindent bevetek, mert nagyon akarom, hogy sikerüljön, ugyanis hiába van még 2 lehetőségem, nem szeretném tovább folytatni a lombikokat!
Vendég
 


[quote="bébike4"] írta:bébike4gy kapar a torkom :cry: szerintetek bevehetek valamit? Nem gáz ez a beágyazódás szempontjából? :cry:


http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... -10-tevhit

2. tévhit “Antibiotikumot szedtem”
Az első 6 hétben a babának nem árt semmilyen gyógyszer, ezután pedig minden egyes gyógyszer bevételét meg kell beszélned az orvosoddal. Több olyan betegség van, amit antibiotikummal kell gyógyítani a terhesség alatt is, ilyen esetben azonban a gyógyszer ártalmatlan és nem okoz kárt a babának, amennyiben az orvos utasításait betartod. Sokkal nagyobb kárt okozhat maga a betegség, ha nem kezeled ki.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tucsi
Nekem long protokollt nem is ajanlottak a masag FSH-em miatt :? szal csak a rovid johet szoba es ha ott meg nem tudunk idoben annyi petit termelni :roll: Te igy hanyadik nap kezdtel :?:
En meg a gyogyokhoz nem ertek annyirameg azt sem tudom,hogy fogom szurni magam :oops: valoszinu sehogy majd az ocsem megkerem :oops: y bejarok minden nap :roll:

Rossz hirek nem johetnek 10peti nagyon szep :!: Ngyon remelem,hogy mostmar neked is ott lesznek a babakok :wink: en ikreket szavazok meg neked :lol:


Ranarol tud valaki hireket? :roll: Mondjuk meg tuti,hogy 3in 1 :lol: csak jo lenne hallani roluk is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri, 3-ik napon kezdtem és ma a leszíváson voltam a 12-ik napon! A szuriktól ne félj, mert én annyira paráztam régen, hogy el is ájultam amikor a párom adta nekem, de most magamat szúrtam, és nagyon jól ment!

Hát igen 10 petike, de a felét csak összeeresztették, és anno nekem kemény volt a petesejtburkom, szóval nem tudom szegény kiskatonák most mire mennek... :roll:
Vendég
 


Tucsi
En ha jol gondolom short protokoll-t szeretnenek nekem de meg majd a konzin kiderul majd jol rakerdezek erre a protokollra is :wink: Tenyleg nem hangzik rosszul.

Az osszeengedett petiknek viszont nagyon esellyem megtalaljak a maguknak megfelelo katonat...legalabbis igy olvastam valahol...en sem ngyon bizom ebben az osszeeresztosben mert ha a petim jo es mindig jokor vgyunk egyutt parom lelete kituno akkor hogyhogy eddig meg sosem kaptuk el :? de ez modnjuk maaas azert Dezsinek is egyke ottmaradt a sima IVF-es bol :wink: Mindenesetre nem is az a lenyeg hanem hogy mostmar ottmaradnak a babok a pociban :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Végre jó hírek!!! :D :D :D

Melánia, Drága! :D
4 babót kaptál vissza??? :shock: Hányadik lombik ez most? :roll:
Szívből gratula, és MINDEN úgy alakuljon, ahogy Ti szeretnétek! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
vacsira nyugodtan elmehetsz! :wink: És forró (mézes) tea,meg szopogatós cukorka, torkot bekötni, de ha nem segít, dokit kérdezd meg!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
óriási drukk Mini-Dezsiknek!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsök,
szívből örülök a jó híreknek!!! Osztódós drukkok 1000rel!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranáról én is szívesen vennék hírt :roll:

Bridget :lol:
ja, gyakran vannak elvonási tüneteim babanet-ileg :lol: (ilyenkor zaklatom azokat a sorstársakat, akiknek megvan az emilje :lol: )

Árnikám,
összedrukkoljuk Neked is a pocakot! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian
 
 


Engem barmikor nyugodtam zaklathatsz :wink: foleg,hogy az iPhonrol meg neha egybol visszais tok irni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?