Kata és Lőrinc,
jó egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok mindkettőtöknek!
Dezsina,
nagyon-nagyon drukkolok, meglátod, ügyesek lesznek és maradnak!
Melani,
ez már döfi! Nagyon várom az uhu eredményedet!!!
Bébike,
küldöm a babaragacsokat.
(Én pl. nagyon sok pempős mézet ettem banánnal, azzal édesgettem magamhoz Katicát.)
Tücsi,
neked is nagy drukk, szurimentes nap van! Holnap kezem-lábam keresztben lesz érted!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babás téma:
Hát, mivel én már veszítettem is el kisbabát, meg sikertelen lombikom is volt, és mindekettő ultrasz...r érzés, ezért mielőtt sikerült, akkor is igazán és szívből drukkoltam mindenkinek, hogy sikerüljön, hogy ne kelljen (újra) átélnie azt a borzalmat.
Miután sikerült, akkor meg azért maradtam, mert ez az egyetlen topik, amit rendszeresen követek, és tényleg érdekel viszont, hogy kivel mi történik, és tényleg szívből drukkolok mindenkinek, a spontán babásoknak meg külön tudok örülni (annak ellenére, hogy nekem nem lehet spontán babám).
Rossz lenne, ha nem lennének itt a babások, mert akkor csak olyanok levelezgetnének itt, akiknek még nem sikerült, és az elég negatív példa lenne, szerintem depresszióba fulladna a topik.
Viszont az se lenne jó, ha átvedlenénk babás topikká, mert akkor hova jönnének kérdezni az újak, és hát nekik kell a drukk meg a jótanács néha, nem nekünk. Talán ezért is írok mostanában kevesebbet, és inkább olvasok.
Meg kell találni az egyensúlyt. De szerintem simán van, mert sokan akcióznak is, meg újak is vannak, így nem tudunk beszűkülni, szerencsére!
Pusszancs mindenkinek!