Nóri, okt 5-én megyek genetikai UH-ra, 20. hét után.
A kismama torna szerintem sokkal lazább lehet, mint a Rubint Réka. Jaaaaaaaaj, pont az előbb tornáztam én is rá, a kedvencem, amikor meséli, hogy kiválasztották a keresztszülőket és nekünk is jobb ezt tenni, hiszen „ha hamarabb jön a gólya, akkor KŐKEMÉNYEN MEG KELL TARTANI A KERESZTELŐT”…hihetetlen, honnan tud, ilyen hülyeségeket kitalálni, vagy ha már kimondta, legalább kivágnák…
Boruska, csak azért, mert nálunk a Berci nem Bertalan…de úgysem találod ki, hogy mi
Nagyon édes Berci az UH képen
Kakti és Ktc, nekem is rossz lett a vasam a vérképben, a védőnő vaskészítmény szedését javasolta. Mondta, hogy szedetem a Krauterblut-S szirupot. Vettem is, 2,5 dl 3000 Ft, gyógynövénykivonatot tartalmaz és csipkebogyót. Csak mint 5letként írom.
Szana, én beadattam a bárányhimlő elleni oltást, mert nem akartam, hogy bárányhimlősek legyenek és elkaparják az arcukon, mert volt pár ismerősöm aki annak idején elkaparta és örökre ott a nyoma. Volt már bárányhimlő járvány az oviban, ők nem hiányoztak, még enyhe formában sem kapták el.
A barátnőm gyerekei most voltak bárányhimlősek, egymás után kapták el, igy 4 hetet ültek a lakásban, mert nem mehettek emberek közé. Szerintem ha egy oltással meg lehet ezt úszni, meg hogy a gyerekek 2 hétig szenvedjenek, plusz hogy hegek maradjanak rajtuk, véleményem szerint bőven megéri. Egyébiránt külföldön egy kötelező védőoltás, csak nálunk még nem finanszirozza a TB.
Lányok, gondolkozik-e valaki azon, hogy leveteti a köldökzsinór vért?