Új privát üzeneted érkezett!

Gyors!

Mert Gerit etetnem kell, Dani már túl van rajta, alszik.

Gépünket bekapcsolni sem lehet. Volt már ilyen, valamit Zoli bütyizett rajta, aztán jó lett. Remélem most is ez van!

Múltkor a nyomtatót is ügyesen megcsinálta, egy saru (nem lábbeli) volt benne, ezért nem szedte be a papírt és ezt érzékelte a gép úgy, hogy beragadt papír. Kioperálta, mostmár jó.

A könyöklőt is megcsinálta a kocsiban. Úgyhogy aznap nagyon sokat spórolt nekünk.

JÁgi!

Vigyázz magadra!

Majd még jövök, remélem bővebben!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Szilvi1981-el előbb beszéltük msn-en, hogy elmegyünk holnap a módszertaniba.
Jönne még valaki velünk?
9:30kor talizunk a Szilvivel a Dinamic mögött.

Aki akar jöjjön.

Csilla
lexyca

Szilvia
Undorító a poloska.Most jöttem rá hogy azért van az hogy a kertben például a málnát hirtelen kiköpjük,mert valami borzalmas ize van.Na ez a szemtelen bogár okozza.Anyunál is van a kertben.Ezek után egyen az ember bogyós gyümölcsöt,hogy ezek végignyalják. :?

Kép
berna23

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánok minden Máténak!

Gratulálok kis Csanád születéséhez! Sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejcit kívánok!

Lola!
Csak csütörtökön adom le a rendelést, úgyhogy nincs későn!
Jővő héten hétfőn jön meg és akkor valahogy talizunk és elviszem!

Ha valakinek kell valami az avonból írjátok meg és megrendelem!

Mennem kell, Zsóci már fent van, Mindjárt indulunk a Dóriért!
Tegnap szülői, ma meg holnap ablakmosás! Kicsit fáradok, de most nem esik az eső! Legközelebb majd kari előtt pucolok csak!!!

Ma rántott patiszont csináltam almalevessel, meg egy kis alma kompottal! Rengeteg almát kaptunk és nagyon gyorsan elkezdett romlani!

Hétvége jól sikerült! Zsócim sok mindent kapott!
Pulóver, eperke baba, tőlünk barbie hintó, új cipő ( 10500ft volt és 25-öst kellett vennem!!!!), és a teszveszen szereztem neki egy 12-es bicót 2500 ft-ért!
Anyumék meg most hétvégén jönnek!
Képeket majd teszek, csak még nincs a gépen, majd talán hétvége felé!!!

Megyek, nem akarok utolsó lenni az oviban!

Sziasztok!
Szép napot!

Kép
Kép
moncsi76

Csajok....szétvet az ideg

az előbb történt:

Áron alszik a szobájában, én netezek csöndben...ajtón dörömbölés
kimegyek, az ajtóban egy nem épp bizalomgerjesztő kisebbségi nőszemély áll. Párbeszéd:

-szia, szüleid itthon vannak?
- MI???28 éves vagyok, nem a szüleimmel élek, és a kisfiam alszik bent, úgyhogy viszlát
-(döbbent pofa) de én az INGtől jöttem és...
-nem érdekel, mondom a fiam alszik, nem érek rá, nem érdekel
-de
- van biztosításunk, nem érdekel VISZLÁT
- de ha csak bemegyek és csöndben...
- ez nem igaz!!! és becsuktam az ajtót...

hihetetlen, hol élünk???? Valami lehúzós cigány csak így bekopog, és nem lehet lerázni? Nem szoktam knyitni az ajtót, de most muszáj volt, mert úgy verte az ajtót, nem akartam hogy Áron felkeljen. :evil: :evil: :evil:
csak ezt akartam elmesélni...hátha hozzátok is bekopognak...

KépKép
szilvia1981

Szilvi!

Hozzám így hittérítők szoktak kopogni..Egyszer, amikor már 3-szorra jöttek nem is nyitottam ki az ajtót, szóltam, Biusnak, hogy csendben legyen, de ő meg rohant az ajtóhoz, hogy apa, apa jött..De ezek is addíg verik az ajtót és nyomják a csengőt...Nem tudom, hogy miért nem hagyják az embert???!!Ha bármit akarok/akarunk el lehet menni az erre alkalmas helre és igénybe lehet venni szolgáltatást.Én mrá a letefont is utállom.Htente más nyugdíjpénztárból hívnak, hogy váltsak hozzájuk..Már nem is szeretem felvenni, ha idegen számról hívnak..

Kép Kép
joosneagi

Moncsi!
Nem felejtettelek ám el, de eddíg még nem volt energiám bepötyögni az étrendet, de ígérem erőt veszek magamon és küldöm....
Jó ajcsikat kapott Zsófi.. Én reménykedem, hogy az őszt még kihúzzuk a tavaszi cipővel Biusnak, egyenlőre jó még neki.Remélem elég lesz csak télit venni..
Most Antónak kell lassan néznem valami kocsicipőt, ha jönnek a hűvösebbek..

Csilla!

Írtam neked emailt..Mi mennénk a módszertaniba, de Antónak még folyik az orra, Biusmeg még picict köhög, így majd talán legközelebb..

Kép Kép
joosneagi

sziasztok

közben felhívtam az ING-t...hát közük sincs ehhez a nőhöz...valami szemét banda próbál bejutni a lakásokba....gondolom lopni, vagy megnézni hová érdemes betörni. Tök jó... eddig is utáltam egyedül élni...még általános iskolás koromban, kertesházban laktunk, és egyszer haza kellett mennem a tánc cuccomért suliból. Ott volt egy betörő a házba. A legközelebbi emlékem, hogy már nincs ott, és a barátnőmmel, aki elkísért, szaladtunk vissza a suliba, hívták a rendőrséget...stb. Hát soha nem felejtem el. Nem akarok mégegy ilyen tapasztalatot... :roll:

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvi:
hú, ez durva történet! Még jó, hogy eszednél voltál! Máskor csak láncra nyisd ki az ajtót!!!

Lola: köszi még egyszer az üvegeket, a nagy kapkodásban elfelejtettem megköszönni, meg a befizetést is! Köszi!!!

Képzeljétek, a jól bevált, közel két éve használt rossmanos pelenka nincs. Újat csináltak belőle, belül, kívűl. Kevesebb van 12-vel (!!) a csomagban és majdnem annyi, mint régen. Tök mérges voltam és csalódott! Megszoksz egy márkát és tessék. Közel is volt, meg minden. A tescos lila nem vált be, kifolyt a pisi. A többi meg rohadt drága. Sparban majdnem elájultam, hogy a libero darabja 61 forintra jön ki, a sparos ezzel szemben 71 forintra, ami szerintem nagyon durva!!!

Elmentem tescoba, felfedeztem egy új fajtát, zöld csomagolású, rá is van írva, hogy új. Vettem. Remélem beválik! :(

Moncsi: nem semmi cipőméret Zsócinak. Bár Dórika elég alacsony és kislábú, de neki is simán 23-as kell, téliben már néztem, 24-es. És milyen cipőt vettél neki végül is?
Ügyes vagy ablakpucival, csak vigyázz, ki ne ess!

Betti:
fogad jobban van?

Mennék én a bölibe, de holnapra már megbeszéltem anyósomékkal, hogy felviszem reggel a piciket és elmegyek Emeséékkel az úszásra.Meg el tudok pénteken is, így az én hosszú hajú lányomnak tudom a haját szárítani.
Meg amúgy is szeretek oda járni, de most eléggé parás vagyok a nagy társaságok, közösségek miatt a H1n1-el kapcsolatban.

De asszem előbb kezdődik, 9-kor, nem??

Velünk minden ok. Bence már alszik, apa altatja, lányokat viszem vacsorázni mindjárt.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita írt, hogy nincs netük, azért nem jön mostanában!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ne feledjétek, csütörtökön lesz az 1. Tatai Babahordozó Nap! 15 órától a Pikantó étteremben!
20 kg súlyhatárig (a gyermek 3-4 éves koráig) lesznek hordozók!
Program:
15:00-16:15 Schneiderné Diószegi Eszter (pszichológus, szoptatási tanácsadó): A kötődő nevelés
Utána nevelési és szoptatási tanácsadást tart.
16:30-17:15 Dr. Tóth Tamás (ortopéd szakorvos): A hordozásról orvosi szemmel. Hol? Meddig? Hogyan?
Az ortopéd szakorvos válaszol
17:30-18:30 Lukács Réka (Beli-Buba hordozókendő-tanfolyam vezető): A bűvös kendő
Az előadás előtt 16:30-tól és az előadást követően hordozási tanácsadást, próbahordozást
tart.

A program végén közös hordozós séta az Öreg-tó partján és a városban.
Mindemellett:
- hordozóeszköz kiállítás - amelyen megtekinthető és kipróbálható lesz többféle hordozóeszköz
- kísérő gyerkeknek 15 órától kézműves foglalkozás

A rendezvény ingyenesen látogatható!!!

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!

No, talán most sikerül írnom is, nem csak olvasni :lol:

Szilvianyu: Olyan jó kis tyúkanyó típus vagy, hogy összefogod a bandát, és szólsz ki írt már régen!!! Ari vagy! Tamarának 22-es cipőt kellett vennem, mi is ugrottunk egy méretet, mert szandiból még 20-as volt.

Berna: Húúú ez a fogorvos! Én is rettentően be vagyok tojva tőlük! Mindíg mondom, inkább egy szülés, mint egy fogorvosi székbe ülés...

Szilvi81: Bakker, ez nagyon gáz! Tőlem is megkérdezték egy időben, hogy anyukám itthon van-e? Én ártatlan pofával mondtam mindíg, hogy: nem, nincs itthon... :lol: Azt meg ne áruld el az ilyeneknek, hogy egyedül vagy a babával, mondd, hogy a férjed is bent alszik, és nagggyon pipás lesz, ha felébresztik!

Lola: Láttam neked is ment a meghívó a suliból! :lol: Te is megnyerted a SZM posztot? :lol: :lol:

Módszertani játszóba mi is készülünk, de amíg ilyen szép az idő, inkább kint vagyunk a kertben, vagy a játszón.

Pénteken moziban voltunk a barátnőimmel, megnéztük ezt a Brad Pitt-féle filmet, húúú, állat volt! Várandós és szoptatós kismamáknak tilos!! :lol: :lol:
Képzeljétek az Interspárban sikerült a hétvégén 25 E Ft felett vásárolnunk (vettünk egy porszívót a kaják mellé), na a lényeg, hogy az információn, ahol a jótálást kell intézni, megkérdezték, hogy nem akarunk-e elutazni belföldre. Mondtuk, hogy momentán akarnánk... Jó, akkor adnak egy kupont nézzük ki hová mennénk... És tényleg! 25000 ft felett jár egy ingyenes iccaka egy hotelben! De nem szólnak ám! Jöjjél rá magadtól... :roll: :lol:

Üdv. V.erika
v.erika

Ja, igen! Mozi után megnéztük még ezt a teraszt a Vértes Center tetején, amiről szó volt, hogy esetleg a Mama-talira jó lenne: a terasz nagyon kis hangulatos, jó kis elterpeszkedős garnitúrákkal, de szerintem már hideg lesz az idő hozzá, bent meg igen nagy a füst, úgyhogy valami más helyet kellene választani. (hacsak nem lesz 20 fok egész decemberig-áááá, de jó lenne!)
v.erika

Sziasztok!
Hú, de nagy itt a pangás..

Lola!

Nincs kedved ma vagy holnap délután Axyzni?Én már annyira mennék..

Kép Kép
joosneagi

Vagy valaki más nem jönne????????????

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Istike lebetegedett.Hajnalban nyöszörgött a drágám,kivettem az ágyából,és forró volt.
Gyors megmértem neki és 39,2fokos láza volt.
Adtam neki nurofent,lassan visszaaludt.8-kor kelt fel,újra forró volt.
gyors szóltam a bölibe,hogy nem megyünk.
Dokinőnél szerencsénk volt időpont nélkül is nagyon hamar bekerültünk.(úúgy fostam végig nehogy ez az új nyavalya legyen).
Vírusos torokgyuszi,tiszta hólyagos neki.Nem tud enni szegény,szerintem a cumizás is fáj neki.
Hétfőn kell visszavinnem,gondolom majd kedden mehet ha rendben lesz.

Verika
Klasssz hogy utaztok.Hová?Hányan? :lol:
Naná hogy nem reklámozzák az ilyeneket.

Moncsi
Szuper ajcsikat kapott a kislánykád.Hatalmas lábikója van neki is.
Ablakpuccnál vigyázzni!

Szilvia1981
Háát ezek.Komolyan.Dobjon be szórólapot,vagy mittudommén,de hogy jönnek ahhoz hogy zargasság a családokat.
Ilyenek után én is zárom a kaput egy időre mig meg nem nyugszom.Családi házaknál meg simán bejönnek az udvarba,azt csak lestem mikor valaki a konyhánkban állt.(tüzifát árult)
Nemigaz hogy nem látja hogy gázzal fűtünk.ÁÁ..
Most hogy van kutyánk,és nagyon kis harcias az idegenekkel,igy már nem mernek bejönni.
Ma láttam egy családot pici babával kukáztak,odapakolták a lábához a kenyereket stb.Istenem úgy sajnáltam azt a cseppséget.

Emeseanyu
Na milyen volt az úszás?Emese miket tud úszni(na ezt jól megaszontam)
Fogam helye jól van,szépen gyógyul,már nem is nagyon fáj,csak ha szendvicsbe harapok és nagyobbra nyitom a számat.

Most a pénteki fogdoki ugrik,mert ugye itthon van a kistökim.Jövőhéten meg szabin lesz a fogorvos.Érdekes mert olyan jó érzés hogy most egész nap együtt lehetünk,viszont az nem jó hogy beteg.

Jági
Amiket kinéztél rucikat igazán megérdemled.Ha nem is mindent de egy-két darabot vegyél ha tehetitek.Jár a jutalom a diétáért!!
Szerencsére Istinek is jó a tavaszi cipője még az őszre.Meg egy sportcipőjébe is most nőtt bele amit kapott.

Betti

Kép
berna23

Itt v.ok!

Szilvia1981! Húú ez tényleg gáz! Nálunk alapból nincs csengő, kopogni szoktak többször, de én ha Noé alszik és csönd van, ki sem nyitom házalóknak!
Még jó hogy leszerelted azért! Legközelebb vigyázz, V.erika tippje tényleg megfontolandó!
A gyerekkori élmény szörnyű, Te! Nem semmi, és akkor pont megzavartad és nem rabolt ki Titeket.

Én mentem volna ma baba-klubba, de Noé tiszta takony, így nem, pedig tegnap mi is beszéltük Szilvivel!
REmélem jó lesz/van! :D

V.erika! Én is láttalak a címlistában! Van egy pár ismerős anyuka! Ja muszáj volt elvállalni sógornőmmel mert senki egy kukkot nem szólt. PEdig úgy voltam vele, ugyan itthon vagyok, de 2 gyerekkel mindig van valami, férjem is mindig későn jön haza... á! De jövőre más lesz, mondtam, csak akkor vállalom el!
Te meddig szokott tartani amúgy???

Moncsi! Bicaj marha jó árban volt, cipő kevésbé-hallod! Ez rablás,a gyes fele a cipő ára! Durva, nem volt ócsóbb???? Ráadásul olyan hamar kinövik! Decathlonba voltak leárazva pedig.... Jaj-jaj!

Evicuska! Én fiam már 10 fölött van, jó dolog ez a hordozó, de én már 6 kg-s környékén is alig bírtam el max. 1 órát!!!! Ilyen gyengus vagyok sajna!

Kicsijuci!
Most volt börze Tatán, meg szokott lenni 1 évben 2-szer a Sportcsarnokban is, szerintem ezen felül nemigen van igény. Rengeteg turi is van, meg mindenki eladja a felesleges ruhákat neten is! Lásd a mi új topicunk is ezért nyílt. Sok ilyen kezdeményezés volt már 6 éve is (Puskin, Közmű, Kodály suli) de egyik sem jött be, sajna!

Na megyek felébredt Noé!

lola77

Angikáék nemsokára hazamehetnek,lehet már holnap.
Nagyon kiváncsi vagyok a picifiúra,meghogy Juló hogy fogadta.
Nagyon várta már a kisöcsit.

Jági
Köszi én nem élek tornával. :D

Gabi
Remélem apa megszereli a szgépet.
Ma mentek tanácsadásra ugye?Majd irdd meg mi a helyzet Gergő hegével.

Betti

Kép
berna23

Betti!

Nagyon sajnálom Istikét..Olyan elesettek, ha betegek..Sok-sok gyógypuszit küldünk neki mis, gyógyuljon meg minél hamarabb ..
Biusnak sem volt túl jó éjszakája,. Kapja a köptetőt, ami ugye feloldja neki az t a trutyit a torkán..Na attól egész éjjel köhögött..Nem ébredt fel rá, pedig volt, hogy fél órán keresztül ugrásra készen feküdtem, hogy mikor kezd el hányni tőle, mert ilyenkor az szokott lenni neki.De nem lett szerencsére semmi.Aztán hajnalban megint volt egy ilyen fél órája, de akkor sem ébredt fel.Öcsikéje annál inkább..
Nem tudom, hogy mi lesz, mert pénteken mennénk rokonokhoz (ott sulis a kisfiú)..

Nagy fiús csajok!
Egy közel 8 éves fiúnak milyen ajándékot lehet venni, aminek örül??Tök gondban vagyok..Nem akarunk azért olyan hatalmas dolgot, kb.2-3000 Ft értékben.Van valami tippetek???

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: szegény Bius! 12-14 óra után ne adj már köptetőt, mert akkor szenved éjszaka. Akkor add neki a második, utolsó adagot. Éjjelre inkább köhögés csillapító: sedotussun kúp, sinecod csepp.
Majd megkérdezem Emesét, mivel játszanak a fiú osztálytársai, lévén, hogy ők is 8 évesek. Ok?
Torna, úristen!!! :) Eleget mozgok "ezek" mellett, mégsem jön le egy deka sem. Jó lenne, de örülök, hogy a napi rutint elvégzem. Meg most keret sincs rá.

Betti:
Istikének sok-sok gyógypuszi! Édes szívem! Tantum verde sprayt adj neki, az nekem mindig jót tett, meg ha nagyon szenved, nurofen kúpot (fájdalomra), vagy cataflam cseppet. Elhiszem, hogy aggódtál, hogy influlenza e.
Szuper, hogy Angiék már lassan haza is mehetnek! Tényleg... Szerintem holnap...

Jól ment az úszás, örült, hogy mentem. Gyerekek meg nagyon jól elvoltak anyósoméknál. Jó idő volt, le is mentek. De örültek nekem. Én meg nekik! :) Konkrét úszás nemet még nem tud Emese, meg nem hiszem, hogy mély vízben még tudna úszni, egyenlőre nagyon jól megy a siklás víz alatt is, levegőzét tanulnak stb.De ügyesedik, láttam ma is rajta.
Ez a hajszárítás, kapkodás kemény meló úszás után. Egész leizzadtam a végére...

Lola:
azért jobban van Noé??

Verika:
köszi a bókot, nem azért írom ám, hogy rosszul érezzék magukat azok, akik rég írtak, hanem azért, mert tudják, hogy gondolunk rájuk és visszavárjuk őket! :) Rég raktál fotókat! Tamarát rég láttam!
És milyen film volt? Nem hallottam róla... Irigy-irigy (kicsit) a nőcis programra! :)

Gabi:
várjuk infót majd Geridről!

Kicsijuci: ami szokott itt lenni a sportcsarnokban (börze), azzal nekem az a bajom, hogy túl zsúfolt, sötét, alig lehet közlekedni, babakocsival szinte kizárt. Szerintem inkább jó időben kéne szervezni és esetleg szabadtéren, azt nem tudom, hogy hogy, de így elég nehézkes. Én egy ilyenen voltam, utána többet (pont ezért) nem. Meg jó lenne közben a gyerekeknek valami szórakozási program, hogy lehessen nézelődni. Persze a nagyobb gyerkőcökre gondolok.

Amúgy jól vagyunk, minden ok. Este volt vasalás! :oops: Bár azt hittem, már nem, mert apa gépezett még este és én hamar bealudtam, de éjjel arra keltem fel, hogy apa sejtelmesen vigyorog rám. Biztos a ház.évfordulós bor is megtette nála a hatást! :)

Kicsik ettek, most alszanak. Fél egy felé keltem őket és rohanunk Emeséért. Most előbb akarta, hogy menjek.

Na megyek, addig én is eszek.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola: nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, beválik az újfajta tescos pelus. Bár éjjel most nem ittak sokat, Bence egyáltalán (nem is kelt fel a drága), majd akkor tesztelődik, ha isznak, mint a kiskacsák...
:)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok megint

Elaludt Istike.
Muszáj voltam kúpot adni neki a lázára,mert egyszerűen nem ment le neki a nurofentől.Szegény majd meg zakkant.(szinte rá kellett feküdjek,marha nehéz volt igy egyedül feltenni neki)Úgy sajnáltam őt,de hideg vízbe meg nem akartam beletenni.
Bele is aludt a nagy sírásba az ölemben.

Jági
Ismerős az éjjel majd meg fulladó gyerek.Isti is hatalmas egybegyült váladékot szokott kihányni éjszaka.Utána megkönnyebül.

Emeseanyu
Jó hogy írtad a köhögéscsillapitót estére.
Van is itthon sinecod csepp.Köptetőnek most Prospant ajánlott a gyógyszerész(Rhinathiol,Stodal nálunk semmit nem ért)
Régen volt az a mentholos izű köptető,amit doki irt fel.Az megszűnt már?Vagy muszáj nekik reklámozni ezeket a lötyiket?
Szuper hogy vasaltatok! :P Na majd egyszer talán már mi is eljutunk odáig. :lol:

Betti

Kép
berna23

Ó most olvasom hogy Noénk is beteg.
Jobbulást a kismanónak!!
Remélem csak nátha marad.

Kép
berna23

Betti!

Szegénykém..Remélem a kúptól már lemegy a láza Istikének..Én is elbb izzadtam le. Antikának ki kellett porszívóznom a nóziját..Hát..Nincs annyi kezem, ami elég lenne hozzá, de muszáj
volt, mert enni is alig tudott..
Nekünk ipecacuana, vagy mi a nevét írt a doki...Amikor nem javul, akkor szokott Spiropentet.A Rhinathiol nekünk sem használ.

EDB-Anyu!

Köszi Emese leinformálását.Jó, hogy tudtál vele menni úszni..Hú, most én is úszkálnék..
Torna..Egyrészte rettegek, hogy visszajön az a pár kiló, ami keservesen lement, meg másrészt kell egy kis kikapcsolódás, mert néha úgy érzem, hogy megfulladok itthon..Már sokszor tök idegbeteg vagyok, azt veszem észre, hogy már megint üvöltök.Rossz, hogy egész nap egyedül, Bius nagyon rossz és nem szeretem a bezártságot.De olyan nehezen veszem rá magam, hogy elinduljak a 2 gyerkőccel itthonról messezbbre..Bius kis szófogadatlan,m állandóan elszalad és nem tudom megértetni vele, hogy nem szabad..Kifut az útra, tegnap is elrohant, amíg a picit ttem be az autóba..

Kép Kép
joosneagi

Tényleg Lola..Noénak is sok-sok gyógypuszit küldünk!!!!

Kép Kép
joosneagi

EDB-Anyu!

Hát ezek az apucik..Kis éjszakai vasalás..Hm.. (Apára reggel, kelés előtt jött rá.. :oops: Még jó, hogy a gyerekek nem ébredtek ma időben... :oops: )

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

SAjnos egyre ritkábban tudok jönni,már ott tartok,hogy 2-3 naponta olvaslak benneteket....... :evil:

Interspar akció
én tuti,hogy olvastam azt hiszem valamelyik szórólapon???????ez az ajándékuk rémlett valahonnan.........

Ma voltam fodrásznál,gyors főzök,aztán Hugival talizunk,marcipánshop,ovo,fényképekért szaladok....áááááááááááááá

Szóval hamar elmegy a mai délután is.....este 1/2 7 körül meg alvás,mint a tyúkok
:twisted:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok,

Kicsi betegeinknek jobbulást kívánunk. Mennek a gyógypuszikezerrel.

Mi hál istennek meggyógyultunk, bár azt hittem Vivi visszaesett, mert egész éjjel alig kapottlevegőt, de reggelre semmi baja nem volt.

Jági,

Jelentkezz be csüt. 6-ra has-comb-far partyra. Én átjelentkeztem oda a spinningről. Szóval én bizti megyek, gyere te is.
Meg ma is megyek spinningre. Olyan jó érzés utána, igaz fáradt vagyok ezerrel,de kellemesen fáradt.

Amugy meg mintha Vivire ismertem volna amikor a kajálós sztorit irtad le Antóról. Vivi dettó ugyanez lett.
Egyszerűen addig nem hajlandó enni, amíg azt nem adod a kezébe amire mutat. Eszik pár falatot, majd megunja ami a kezébe van és mutat másra. És addig nem eszik tovább amig ki nem találod, hogy mi kell neki. És amugymeg mindent a földre dobál. Komolyan mondom a csatatér különbül néz ki mint nálunk egy evés után. Remélem hamar leszokik erről, mert minden etetés alkalmával a plafonon vagyok.

Na megyek takarítok picit.

CSilla
lexyca

Sziasztok!
Jaj de sokan lettek betegek!
Gyors gyógyulást minden picikének!
A köptetőt tényleg nem szabad este adni a gyereknek. Nekünk a dokinéni max du. 4 órát mond! Ha nagyon köhög akkor meg nekünk is a sedotusin kúp jött be!!
Még nagyon jó a lándzsás utifű tea meg szirup, meg receptre lehet kapni kakukkfűves köptetőt is, az is nagyon jó!

Mennem kell, Zsóci fent van már, sajna keveset aludt és puzzlezni Szeretne!

Sziasztok!

Tényleg!!!
Senki idegennek ne nyissatok ajtót!
Nagyon veszélyes!

Szép Napot!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Betti!
Istikéből távozzék gyorsan ez a nyavajás vírus!!!! Huss! Nem semmi milyen lázas napközben is!!! Szegényke! Jobbulást!

És köszi Neked többieknek is Noé nevében. Nem vészes, de tegnap du. levittem dr. nénihez mert elfogyott az orrspréynk, gondoltam íratok orrcseppet legalább! Na mást nem is kapott. Egyik füle picit pirosabb! Remélem meggyógyul a c-vitamin+kalcium nem használt.
Most mi is porszívózunk 1000-el!

J.Ági! Jól kezdődött a napod akkor! (vasalás)

Antó lehet hogy nem elég éhes mikor ezt csinálja? Ne adj Neki enni hátha később fél óra múlva dög éhesen nem csinál mást csak tátja a száját. szerencsére Nekem ilyen nem volt, csak később nagyobb korában Somának (Noénak se eddig, kopp-kopp) a vége felé kezd el mocorogni, de tudom akkor már nem annyira éhes, menne a dolgára, felfedezni valóról lemarad!
Húú Bius hogy elszaladt előled!
Ajándék: 7 éves lesz Soma Ő imádja az aktuális újságokat (Cartoon-os meg Scooby Doo-s meg BEn10-ezek az aktuális rajzfilmek, engem a hideg kiráz Tőlük... ezekből vannak sulis cuccok is, de pl. imád bon-bont kapni, mert azt ritkán kap, vagy pl. vannak úti társasok-kis méretűek olcsóbban: Monopoly most a kedvenc. Müllerben vannak! Lego-ezekből vannak kis dobozosok is...)

Csilla! Mennyien vannak és ki tartja a ezt a has-comb-far partit az Axyban? ez is 500 Ft? Lehet én is elnéznék...
Jó volt a ma délelőtt????

Szilvianyu: én sem tudtam a köptetőről ezt az esti bigyót, de jó... Mondjuk Nálunk Sománál a Rhinatiol bevált, de voltak éjszakai durva köhögések, akkor ezután én sem adom du. már! Köszi az infót!

Cserivola! Megint mennyi program fél napra hallod! De gondolom Viki játszik majd Virággal valahol!
... mint a tyúkok-ezen jót röhögtem! Sokszor én is el tudnék aludni fél7-kor!!!!

lola77

Sziasztok!

Annyira gáznak érzem, hogy mostanában alig tudok ideülni a gép elé. Annyi fele is kell nézni az interneten (vásároltam megint az Ebay-ről, abban van egy közvetítőm, mert Ő jobban tud angolul és ő is fizeti nekem, aztán én is adok-veszek a Teszveszen, ezt is intézni kell, az OTP-s ügy sincs még befejezve, ide is be-be kukkantok) főzés plusz még a másik (eredeti "főhadiszállás") is kaka. Hát sajna nem olyan egyszerű baja van. Férjem este 7-ig szerelte miután hazajött melóból. Úgy nézett ki, hogy csak valami apróságokat (kondenzátor) kell benne kicserélni 3-at, de úgy sem lett jó. Így új alaplapot kell vennünk. Mondtam is a férjemnek, mert én tudok ilyen szempontból boszi is lenni, hogy ez biztos azért van mert előző nap rendezgettem a garanciákat, számlákat és pont ebbe is belenéztem. És mit ad isten másnap el is romlik. ÁÁÁÁ!

Sajna a tanácsadás ma ugrott, mert Zoli délelőttös, anyós meg kivételesen nappalra ment dolgozni (áll. éjszakás amúgy) Szóval majd jövő héten. Jöv héten megyünk hétfőn (szerintem) Danival is Győrbe kukac ügyben. Nagyon izgulok.

Szilvia1981!

Nem semmi volt ez a kisebbségi (???) néni. Én is JÁgival értek egyet ilyen téren és meg is mondtam már párszor ennek-annak, hogy ha valakit valami érdekel, meg fogja keresni az illetékes szervet, intézményt vagy bármit. Nem szeretem az ilyen tukmálásokat. Jó hogy észnél voltál! Jaj belegondolni is rossz mi minden történhet. Pl. ha nem nő, hanem egy erősebb pasi áll az ajtó mögött. Vigyázz nagyon. Gábor most gondolom még triplán aggódik értetek. Büdi bogarak meg elhúzhatnának melegebbre. Máskor is volt ilyenetek??? Szúnyogháló lesz a megoldás. Az annyi mindent "felfog".

JÁgi!

Tök jó, hogy mentek az Axy-ba! Biztos nagyon jó lesz. Mikor indul a férjed, hogy még belefért egy....!?? Nálunk az ilyen reggeli vasalgatások 90 %-ban kudarcba fulladnak, már ezért is csak estére orientálódtunk.

EDB anyu!

Utólag boldog házasságit. Szupi hogy sikerült az ünneplés! :D

Betti!

Sajnálom hogy Istikének ilyen nyavalyája lett. Remélem hamar jobban lesz! Jó hogy együtt tölthettek egy kis időt megint, na de nem ilyen áron. Fogdokit gondolom annyira nem bánod!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Milyen ZŐD tescos pelust vettél?? Azt olvastam, hogy a lila meg fog szűnni! Nagyon örülök neki, mert végre volt egy bejáratott, jó áru pelusunk és most huss!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Intersparos akciót (utazás) én is olvastam. Még az akciós újságjukban volt, de hogy az elején, hátulján, vagy hol azt már nem tudom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Mi is a Tescos pelust használjuk.Múlt héten jól be is vásároltam belőle, most szerintem már idén nem kell vennünk..:) De! A popsitörlő már megújult és szerintem sokkal jobb lett, mint volt, a zöld szerintem nagyon jó, kellemes illatú..Ha ilyen a változás a pelusnál is, akkor ok..Csak legyen gyakran akciós..

Kép Kép
joosneagi

Megint Gabi..Előbb lemaradt..Férjecském 8-ra jár dolgozni, fél 7-kor ébreszt a telefon..Akkor van kis idő, ha alszanak a gyerekek..Ritka, mert Biust ő viszi bölibe és olyankor ő is el, de most itthon van és aludt, minta bunda.. :)

Már várom nagyon a tornát, jó lesz egy kis kimozdulás.Te nem tudsz eljönni, vagy nem lenne kedved?
Remélem megjavul a gépetek.Mi hónapokig szenvedtünk vele.Szerelő rakott bele új alaplapot.DE a gép nem bírta ez a típust és folyamatosan szarakodott.Kb. 2 hónap telt el, mire kiderült, hogy ez a baja. Lett új alaplap, most így jó..Kopp-kopp..

Na most megyek, mert a nagyszobában végre megpucoltam az ablakot, de még el kell készítenem a holnapi ebédet.. (Apa mindíg főtt kaját visz melóba, így mindíg előre főzök..) Rántott máj lesz rizi-bizivel és ubisalival.Mára még volt a pariskáposztából+ fasírtból.

Később még jövök..

Kép Kép
joosneagi

Fini lesz holnap az ebédetek Ági!
Nálunk Apa éjszakásból hazaér fél 7kor és sokszor esélytelen a próbálkozásunk.
Most ment új alaplapot venni, amire 3 év gari van. Ezzel nem volt semmi probléma eddig csak csupán 2 éves volt. Még erre a hónapra akkor ez is be lett ütemezve. Lola még mindig nem szakadt ránk az a bizonyos hárombetűs pénzintézet.
Torna:
Hát nem igazán van mikor időm rá. Valahogy meg fogom próbálni úgy szervezni a napomat hogy egy ilyen beleférjen, de jó lenne itt a közelben találni egyet. Egy utcával lejjebb volt egy ilyen hely, de nagyon zárva van most.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ági!

Csak rászántad magad egy kis takarítgatásra??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

muszáj volt már,mert opálosodtak az ablakok..:)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: Opálosodtak :lol: :lol: :lol:

Lola, Berna: Jobbulást a fiúknak!!!

Lola: fogalmam sincs meddig tart ez az összejövetel, de szerintem hideg vacsorát csomagoljál! :D

Edbanyu: Dícséretből írtam ám a tyúkanyóskodást!!! Kérésed számomra parancs: új képek az iwiwen. :lol:
Gratulálok a házassági évfordulóhoz! Meg a jó kis iccakai vasalgatáshoz!

Torna: nekem csak itthon megy, de muszáj. 5 kilócskát le kell passzolnon. (Már kettővel megvagyok 8) ) Hajrá fogyisok!

V.erika
v.erika

Sziasztok!

Gabi: el is felejtettem reagálni a játszós kérdésedre. Szóval hétköznap általában csak a házunk melletti játszóra megyünk, az elkerített, így azért nem annyira gáz a helyzet. Bár mindhárom általában három fele megy, de van, mikor szépen homokoznak, hintáznak, vagy együtt mérleghintáznak. Bence élvezi az új tudományát, úgyhogy nagyon sokat mászkál a játszón is. Épp ma délután is! :)
Majd utol éred magad, nyugi!!

Jági:
holnapi ebédetek, nyami! :) Imádom a májat, de nálunk mindenki utálja, úgyhogy nem szoktam csinálni. Nekünk holnap tejfölös karfiol leves lesz, meg frissen vettem hurkát, kolbászt, azt sütök, meg krumpli, meg párolt kápi. Nyami. Várom! :)
A hajnali unga-bunga se rossz! :) Bár nálunk nem nagyon van, mert apa korán megy (fél hatkor).
Nekem ne is mond a kimozdulást, hál istennek, a héten engedték eddig túlórázni apát, így minden rám szakad, nagyon fáradt vagyok. Mindig azt veszem észre, hogy pakolok be indulásra, kb. fél óra, meg az öltöztetés, utána fél óra mire kipakolok, meg fürdetés, meg stb. Hát ez van...

Verika: köszi a fotókat, édi az egész család! Végre láttuk apát is, jóképű! Gondolom nem gáz vele a vasalás! :oops: :lol:
Fogyikúrád: na ne fárasszááááá! :)

Lola: szívesen a tippet. Azért nem szabad már késő délután és este adni köptetőt, mert nagyon piszkálja a gyereket éjjel és akkor aztán nem lesz alvás! Azért kell éjjelre köhögés csillapító!
Anették jól vannak? Hannának tetszik a suli?

Betti: szegény Istikém! :( Van gyógyszertári köptető, receptre, de nekünk semmit nem ért. Lándzsás útifű szerintem jó!
Azóta hogy van?? Azé' néha vasaljatok mán'! Szerintem Ti vagytok a legfiatalabbak, hajrá! :)

Moncsi, Csilla:
jó, hogy Ti lányaitok (már) rendben vannak! Tényleg, Csilla, voltatok a böliben Szilvivel? Ha igen, mi volt?

Gabi:
biztos akkor a lila pelus helyett lesz ez, a zöld. Rossmannosnál is variálás van. Ugyanannyiba kerül a zöld tescos, mint a lila (most nem, mert a lila akciós). De eddig nekem bevált. Szerintem sokkal jobb, mint a lila volt. A zöld popsitörlőt én is szeretem és most 299 (!) ft volt. Vettem jópárat!

Édesek... ülnek a picik az ágyon, ropogtatnak, nézik a Thomast (mint a moziban), Dórika játékból üti a fejét a (puha) ágyba, Bence meg hatalmasakat kacag ezen! :)

Na megyek, Emese leckéjét átnézem és teregetek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Beteg kisgyerkőcöknek jobbulást! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

V.Era,
Végre írtál!! Tök jó!
Felhívlak majd a síelés ügyében... :lol:
Ügyes vagy hogy otthon nyomod a tornát! Én 3 kg-t akarok leadni, nekem is 1 már lement.
Tegnap Csekét futottam, ma délelőtt Axy-ban voltam :lol:
Bár uram szerint ettől a plussztól teltebb a mellem is! Tuti innen megy majd le a 2 kg...

Én az oviban vagyok SZMK tag :lol:

J.Ági,
Sztem az ablakpucera is jó mozgás, de hajrá Axy!
Ja, Axyban októbertől áremelés lesz: 500 helyett 550, de még most lehet venni bérletet és akkor kapsz kupont a következő bérlet vásárlásra is. Vagy vmi ilyesmi.
És új órarend is lesz, de a nagyja nem változik, csak újak is lesznek!

Cserieri,
Elhiszem hogy alig van időd és energiád jönni ide...
Remélem mihamarabb azonban az itthon levő kismamik táborát szaporítod majd Hugival együtt.

Szilvi 1981,
Durva a becsengetős sztori!
Vigyázz jobban, mert a következő az lesz ha kinyitod rádlökik az ajtót...! :evil:

Na, most ennyi, jött apa, csinálok vacsit (6 körül eszünk) aztán ő megy a szomszéd fiúkhoz meccset nézni!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Verika: ez kétértelmű volt részemről. :) Szóval azért nem gáz apátokkal a vasalás, mert jóképű pasi! :)

Cserieri: szegény... pihenj néha! Nem gond, ha ritkán tudsz jönni, de gyere, mert hiányzol innen! Puszi Vikinek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, még egy sovány anyuka fogyózik! :) Kezdem szégyellni magam, hogy én vagyok itt a "legnagyobb" és nincs önerőm fogyizni! :oops: :?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Pici fiacskám Kép

most mindenhol ezt gyakorolja a Drágám

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu: nem értettelek félre! :lol: :lol: :lol:
Akartam kérdezni a múltkor, hogy a srác, akiről meséltél, hogy a pasid volt a közgázban, az az a srác, aki a közös ismerősünk wiw-en???????? :?: Mert én rá gondoltam! Húú, kifúrja az oldalamat a kíváncsiság! :oops: :D

Cirmike: Igen, dumcsizunk majd a síelésről! Már nagyon várom! Voltatok már az új szőllősi játszón?
De ügyi vagy, hogy futsz. Én kb. 150 méter után holtan rogynék össze... :roll:
v.erika

V.Erika: akkor nem kínozlak tovább, nem venném a lelkemre, ha kilyukadna az a szép oldalad! :) Igen, Ő az! Látom, meg van a közös kötödés: repülőjegy és utazás! :) Együtt dolgoztatok?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ügyes Antika!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na V.erika beindult!!!! :D Ráértél ma? :D
Mindjárt meglesem a képeket iwiwen! (főleg férjedet, na jó lurkókat is!)
Fogyid: ugyanaz jutott eszembe mint Szilvianyunak, szóval ismétlem: ne fárassszáááááá! :D Hova fogysz?
SzM-mel ne ijesztgess, akkor lelépek feléről....

Cirmike!
Már tegnap is akartam írni. Cseke 2 kör? Tök jó, az nem semmi, hogy bírod. Én régebben jártam sóginőmmel oda, de 1-1,5 ment max. akkor is lihegtünk. Na jó rajtad nincs annyi cipelni való! Mégegyszer gratula hozzá.
Sikerült már kerítést lefestened, vagy még mindig be van záródva az a doboz? :)

Mindenki ablakot pucol? Lehet akkor én is nekiállok, pedig amúgy Zotyóm szokta Nálunk... :oops:

Szilvianyu! Jaj én is akartam a véradós-pasis sztorihoz: Én is ismerem a Krisztiánt és tanusíthatom, hogy JÓ PASI, Mi osztályunkból is oda voltak(unk) érte páran. Na jó én akkor foglalt voltam, így én nem annyira... de tényleg jó pasi!!!!
Ma Noé beszerzett még egy foltot homlokára: radiátornak esett, de nem voltam itthon, Somáért mentem suliba, Apával volt.... No comment!
Bencének múlik már amúgy? Jaj mennyi ilyen lesz még...

ÉN is vettem tescos popsitörlőt, Nekem a kék illata is nagyon tetszik!

Gabi: megérdemli a gép azt a kütyüt, hisz előbb írtad mennyit spórolt Apa a kocsinál! Az ebay közvetítőnek van jutaléka vagy miért segít????

lola77

Antó: hiába,látom volt motiváció a felálláshoz! :D A babacuccok! :D

lola77

Na szép estét csajok!

Azért megsúgom, hogy nekem is beszúrt már az oldalam 2 Cseke körtől, de nem engedtem leállni magam, aztán abbamaradt...

Jelentem:
Igen még múlt héten sikerült lefestenem a játszót meg a homokozót 2X is és el is fogyott a festék.
Apa persze secc pecc kinyitotta nekem a dobozt... :roll:
Így a kerítés marad tavaszra... :lol:

Még nem voltunk az új játszón, de állítólag egyszerű nagyon.
Mi a szőlősi oviban szoktunk még játszózni. Miután felveszem Rékát és megyünk Roliért van, hogy ott maradunk.
Réka nagyon élvezi, főleg a bölisek kicsi részét a házikóval, motorokkal, kis csúszádval...

Képzeljétek a mai 24 óra a főoldalon hozta le a csaló kozmetikus tanárnőmet mint rendőrségi hírt:
íme elektronikusan, de nyomtatottan a főcím alatt volt!!!
http://www.24ora.hu/index.php?apps=cikk ... 8&c=758880

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?