Sziasztok!
Jági: szegény Bius! 12-14 óra után ne adj már köptetőt, mert akkor szenved éjszaka. Akkor add neki a második, utolsó adagot. Éjjelre inkább köhögés csillapító: sedotussun kúp, sinecod csepp.
Majd megkérdezem Emesét, mivel játszanak a fiú osztálytársai, lévén, hogy ők is 8 évesek. Ok?
Torna, úristen!!!
Eleget mozgok "ezek" mellett, mégsem jön le egy deka sem. Jó lenne, de örülök, hogy a napi rutint elvégzem. Meg most keret sincs rá.
Betti: Istikének sok-sok gyógypuszi! Édes szívem! Tantum verde sprayt adj neki, az nekem mindig jót tett, meg ha nagyon szenved, nurofen kúpot (fájdalomra), vagy cataflam cseppet. Elhiszem, hogy aggódtál, hogy influlenza e.
Szuper, hogy Angiék már lassan haza is mehetnek! Tényleg... Szerintem holnap...
Jól ment az úszás, örült, hogy mentem. Gyerekek meg nagyon jól elvoltak anyósoméknál. Jó idő volt, le is mentek. De örültek nekem. Én meg nekik!
Konkrét úszás nemet még nem tud Emese, meg nem hiszem, hogy mély vízben még tudna úszni, egyenlőre nagyon jól megy a siklás víz alatt is, levegőzét tanulnak stb.De ügyesedik, láttam ma is rajta.
Ez a hajszárítás, kapkodás kemény meló úszás után. Egész leizzadtam a végére...
Lola: azért jobban van Noé??
Verika: köszi a bókot, nem azért írom ám, hogy rosszul érezzék magukat azok, akik rég írtak, hanem azért, mert tudják, hogy gondolunk rájuk és visszavárjuk őket!
Rég raktál fotókat! Tamarát rég láttam!
És milyen film volt? Nem hallottam róla... Irigy-irigy (kicsit) a nőcis programra!
Gabi: várjuk infót majd Geridről!
Kicsijuci: ami szokott itt lenni a sportcsarnokban (börze), azzal nekem az a bajom, hogy túl zsúfolt, sötét, alig lehet közlekedni, babakocsival szinte kizárt. Szerintem inkább jó időben kéne szervezni és esetleg szabadtéren, azt nem tudom, hogy hogy, de így elég nehézkes. Én egy ilyenen voltam, utána többet (pont ezért) nem. Meg jó lenne közben a gyerekeknek valami szórakozási program, hogy lehessen nézelődni. Persze a nagyobb gyerkőcökre gondolok.
Amúgy jól vagyunk, minden ok. Este volt vasalás!
Bár azt hittem, már nem, mert apa gépezett még este és én hamar bealudtam, de éjjel arra keltem fel,
hogy apa sejtelmesen vigyorog rám. Biztos a ház.évfordulós bor is megtette nála a hatást!
Kicsik ettek, most alszanak. Fél egy felé keltem őket és rohanunk Emeséért. Most előbb akarta, hogy menjek.
Na megyek, addig én is eszek.
Sziasztok
Szilvia