Helló Csajszik!!
Képzeljétek ma Apjuk már 5-kor itthon lesz....juhuuuu...szóljon a harsona
....Tudtam én, hogy nem lehet minden nap ugyanolyan szar-szemét....Végre
Betty- Én is akartam sütit sütni ( ostoros rétes), már tegnap, de aztán még ma sem lett belőle semmi
....Talán holnap!!Viszont ma annyira szorgos voltam, hogy kinyaltam az egész lakást...Már csak ablakot kéne pucolni
holnap
Anyci- Te tényleg nagyon gyanus vagy, Babagyanus
Nagyon drukkolok!!Gondolom a vasárnapi LH-t jóstesztként fogod ellűni, ugyi???
Zsu- Nagyon -nagyon sokat gondolok Rád, kezem-lábam fülem-farkam csuriban van
....Ja a pé németül : Eisprung
Iner- Örülök, hogy jól vagytok és hogy jelentkeztél....Nagyon cuki már a 13 mm-es picurkád
...Az émelygésre sajnos nem tudok mit írni, állítólag a gyömbér jó rá!
Csip-Csip- Na az nagyon király, ha ennyire meglepődött a nagynénéd, akkor ezek szerint tényleg nem számított rá, ügyesen megszerveztétek!!!
Kírus- Joli-J- Remélem már sikerül kibogóznotok ezt a fizetős-nem fizetős ügyet...Én úgy vettem ki a szavaitokból, hogy akkor a kötelező vizsgálatokért nem kell fizetni ha minden rendben, ha van valami gebasz és kellenek nem kötelező vizsgálatok azokért viszont igen, jól értelmeztem????
Gtunde- Hűűha, nem basszus ma még nem írtam be semmit
...megyek is és pótolom
...Egyébként 36,9 volt reggel!
Nekem az az érzésem, hogy most nem sikerült....Eddig azt hittem, hogy igen, de most valahogy olyan minnyá megjön érzésem van
....A cickóim fájnak, de az mensi előtt is mindig szokott....Olyanokat abszolut nem érzek, mint Anyci....se szédülés, se hányinger semmi....Szerintem jön piri anyó, hogy a rosseb egye meg
.....De sebaj, majd kövi hónap lesz a miénk, apa katonái majd megtáltosodnak a gyógyszerektől és csak száguldanak majd a petém felé
Szép napot nektek!
Szeretettel:
Ancsa