Új privát üzeneted érkezett!

gyancsi

na és akkor itten a fórumban a laptető felett van egy olyan, hogy segédletek, azt legördíted, és a profilon belül az aláírás mezőbe bemásolod a linket... próbáld meg, lehet, hogy 8 nap múlva elévül...majd meglátjuk

Kép
gtunde75

ajjajjjjajjjjjajjjjja :)
mááááá megint laptetőőőőőő!!!!

Kép
gtunde75

Köszi Gtunde!!!Tetűűűűd van :lol:

KépKép
gyancsi

Asszem most már látszik :lol:

KépKép
gyancsi

gyancsi

ahhhhammmm, sztem holnap be is fogja húzni Neked a zöld keresztet... 17-re... :) de meglássuk :)

Kép
gtunde75

Sziasztok Lányok!

Drága Zsu!

Végre, hogy újra itt vagy velünk! Nagyon hiányoztál ám! Ne hozd ránk többször így a frászt. Már nem tudtam mi történhetett.

Juli

Igen, hátul ültünk anyóspajtival. Én fekete nadrágban, meg mályva pólóban voltam, meg fel volt tűzve a hajam. Miért nem jöttél oda????
Örültem volna!!

Szóval egy szónak is 100 a vége, fizetni kell. 29000 Ft és ebben benne van a 12. heti UH és vérvétel, valamint a 16. heti AFP. Ezek össz eredménye adja majd, hogy mi a helyzet. Kérdeztem, hogy mindenképp fizetni kell, más lehetőség nincs? Azt mondták nincs. Akiknek most írják ki a vizsgálatokat már mind fizetni fognak. meg azt mondta az orvos, mert ezt már vele beszéltem, hogy most már minden kórházban így lesz. Hát én már nem értek semmit. Na mind'. Fizetünk, legalább meglesz minden vizsgálat és legalább tudjuk, hogy a picurka jól van.
Valaki elmondaná mi a különbség a kombinált, meg az integrált teszt között????
Egyébként okt 15-én 08:30-ra kell mennünk az UH-ra.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli!
Hát én sem értek már semmit akkor..
Nekem már majd 2 hete megírta a védönő a papírt a kombinált-teszt-hez és semmi féle afp-t nem említett...
Azt mondta ezzel a papírral menjek uh után oda a vérvételhez és mondjam hogy az ingyenes vérvételt kérem...
Nem is tudnám honnan szednék 30000 ft-ot....sehonnan :oops: ..
Erre hogy is kötelezhetnek???
Ez olyan mint a szülés arra sem köteleznek senkit hogy fizessen a hát akkor erre???
Na fel is hívom a védönöt mert most kegyetlen ideges lettem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
És kíváncsi leszek ő mit mond...
Vendég

Hát szerintetek elérem telefonon??????? Ezt nem hiszem el,pont most nem veszi fel :evil:
Vendég

Kirus

Nekem azt mondták, hogy most változtattak sok mindenen, és mostantól alapból, nem lesz 12. heti vérvétel, csak UH, aztán a 16. héten a négyes teszt. Asszem ez kiváltja az AFP-t, és sokkal pontosabb. Így ezt a kettőt hívják együtt integrált tesztnek. Most néztem utána.

Árak:
12. v.v.+Uh-9000 Ft
16. v.v.-19000 Ft

Örülnék, ha rá tudnál kérdezni, mert én is agyvérzést kapok most már. Még egyelőre nem fizettem be semmit.

Joli
Kép
Kép
joli83

Hűűű Joli és Kírus....nem irigyellek titeket :?
Csak ne idegeskedjetek emiatt, mert nektek most nem szabad :!:
Nagyon drukkolok, hogy lehessen ingyenesen is csináltatni, mert ez az összeg azért nagy érvágás :evil:

Apjuk most hívott, hogy bedöglött az autó, nem indul :evil: ...Hát ilyen már a mesében sincsen!!Szerencsétlen tegnap defektet kap, ma meg nem indul az autó....Kész van szegény, mint a házi feladat!

Este még megpróbálok jönni Csajok, most megyek a gyűrűért aztán dolgozni!

Szép estét mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Joli, én ezt akkor se hiszem el :evil: :evil: , erről hírek kellettek volna, hogy szóljanak, hogy fizetőssé tették a kötelező szűréseket. A barátnőm itt Pesten most volt 12 hetes Uh-on és nem mondta, hogy fizetnie kellett volna. Pedig erről biztos beszámolt volna....meg fogom tőle kérdezni, sőt már beszéltem is vele, és nem kellett fizetni a 12 hetes UH-on.
Mondanám, hogy talán számít, hova vagy bejelentve, de ő se a körzeti kórházba jár. Ráadásul úgy emlékszem te is jártál magánba is. Szóval, én utána mennék még jobban, megkérdeznék más orvosokat is, mert 30ezer nagyon sok pénz. Ha pedig részletesebb vizsgálatokat is akarsz, azért még egyszer ennyit ott kell hagynod, de az mondjuk nem kötelező. Kötelező vizsgálatért nem kérhetnek pénzt.

réka80

Kírus
közben meg jól leléptem.. :roll:
Szal még mindig nemtom milyen süti legyen....lehet mát csak holnap állok neki... :roll:

Tünde
apudnak jobbulást :!:

Kötelező vizsgálatért sztem sem kérhetnek pénzt :!: :shock:

Gyancsi
ügyi vagy, hogy sikerült a görbét betenni :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

lányok!
Én úgy tudtam, hogy a kombinált teszt (12. héten) ingyenes. tahát ha nem kéred hozzá a 16hetes vizsgálatot, akkor ingyenes... csak ugye így kevésbé pontos.

Joli!
sajnálom, de bizonytalan voltam. de tök mindegy. úgyis megírod, hogy mikor mész legközelebb, majd akkor is átmegyek :) ...ja, látom is. okt 15-én. majd összefutunk :D
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsu hát szijja :lol: :lol: :!: :!: Hát remélem is hogy kis bogyó meg marad a pocimban :wink: Most már a cuncim is egyre duzzadtabb,meg semmi nem esik jól,hányingerem van a kajától meg ma is többször megszédültem.
Szurkolok neked az inszemhez!!!

Anita csak pihizz!!Vigyázz magadra!!!

Tünde te boszi :wink: Pirit meg lődd le :twisted: Lottózol is legalább?

Ancsa,vasárnap egy lh tesztet ellövök és majd hétfőn egy hcg-t.Vasárnap kéne nem megjönnie így most vagyok a 9.dpo-n,most már a helyét elvileg kis bogyó megtalálta és már nőni kezd majd :wink:

Joli ezt én nem értem,nálatok miért kell fizetni máshol meg nem?Ennek azért nem ártana utána járni :roll:

Juli én is had keresselek meg iwiw-en,lécci,lécci :D :wink:

Réka ,Kírus sziasztok!!!

Betty te szépséges lányzó,hát megint szevasz :lol: :lol:

Onlány szijja!!! :D Elfelejtettem mit írtál az előző oldalon így csak köszönök ha nem baj :oops:

Kép
anyci

Szijja Anyci
hát megjöttél :?: :lol:
szal érzel tüneteket....már a 9. DPO-n vagy :shock: :?: :o
Hogy bírod ki vasárnapig teszt nélkül :roll: :?:
Én nem bírnám....bűnöznék már most :!: :twisted:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

anyci!
keress! youlcsi néven megtalálsz :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Te -J- :!:
Mi az aláírásodban az, hogy nem értek a lovakhoz :?: :shock: :lol:
Mire utal :?:

betty615

Juli én sem értek a lovakhoz :shock: Akkor megkereslek mindjárt :wink:

Betty hát szijja baby :lol: :lol: Te nem is tudom most annyira nyugodt vagyok és nem akarok még tesztelni mert ha még negatívot mutat akkor megint letörök és bebeszélem magamnak azt hogy nem is vagyok terhes és nem is leszek az,a múlt hónapban éreztem hogy nem vagyok az és görcsösen teszteltem egészen a 14.dpo-ig aztán jött piri.Most nem érzem hogy nem vagyok babás és lehet ettől vagyok nyugodt,majd úgyis szólok ha már tuti ott a kis bogyóm :wink:

Kép
anyci

Juli be is jelöltelek az a szőke liba leszek aki bejelölt :lol: :lol:

Betty,szerintem a vonalzóra gondolt Juli,de látom sikerült neki :wink:

Kép
anyci

betty!
hát tök egyértelmű: nem értek a lovakhoz... :lol:
írhattam volna azt is, hogy nem tudok hegedülni... vagy hogy a nevem nem géza... szóval csak annyit jelent, ami le van írva :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-

:D :D :D
csípem a humorod!!!

Kép
gtunde75

:lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Aha..... :roll:
Csak közlöm, hogy szőke vagyok....én nem értem :oops: :lol:
Szal csak úgy odaírtad :?: Mindegy is....jelöllek iwiwen én is minyá...

betty615

Sziasztok!
Látom nem csak én vagyok akkor ezen fellázadva :? !!

Hívtam vagy 6szor,nem vette fel,aztán rá fél órára visszahívott és kérdőre vontam :shock: ..
És most tudta meg a napokban ő is hogy BESZÜNTETTÉK az ingyenes tesztet,sőt ugy volt hogy a fizetős is megszünik..de az még sem,az meg maradt..
DE 12 hetesen CSAK uh lesz, nyaki redő mérés, aztán 16 hetesen lesz az Afp.. Ha jó a nyaki redő és az afp eredmény akkor nem kell ujabb vérvétel ami fizetős lenne!!!
Én így vettem ki a szavaiból!!!!
De csütörtökön megyek hozzá és megkérdezem mégegyszer még ha hülyének néz akkor is :!: :!:

Szép estét mindenkinek!!!
Pussz
Vendég

anyci!
most nézem csak: zeg :?:
fél család ott él :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus!
csütörtökön? én azt hittem, a héten szabin van... legalábbis tegnap meg ma még nem láttam :s

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

betty!
igen, csak úgy :)
nem tudom már hogy honnan jött, párom unokatesója mondogatta egy időben mindig ezt, ha köze nem volt a dolgokhoz... aztán vhogy rámragadt :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Én is bejelöltelek!!!
Vendég

jelölgetlek vissza benneteket szorgosan...
de most lépnem kell, jön a zember wow-ozni :roll:

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jelöltelek..

betty615

Kírus ezt akkor mégis mikor közölték valahol?Erről még nem hallottam :shock: Most már mindenért kell majd fizetni?!Jesszum pepi nem ám nekem meg az amnioért is kell majd fizetni :shock: Az akkor faca lesz :evil:

Juli.jó humorod van csajszi :lol: :lol: :lol: Gézaaaa!Ez miért nem jó :?: :lol: :lol:

Kép
anyci

anyci! mármint a Géza miért nem jó? mert anyuékat hülyének nézték volna huszonéve, ha utánam, mint puncis után a jáccótéren az kiabálják, hogy "gééééééééééza! ebéd, haza!"

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép estét Csajszik!
Hát megjöttem a dokitól, megkaptam a szurimat, holnap és csütörtökön inszem! :roll:
Pénteken 15x16mm-es volt a tüsző ezt most mára 29x26mm-re :roll: növesztettem, a mnyh 11 mm-es ez nagyon jó!
Már majdnem nem értem oda, ez reggelre tuti kifakadt volna és akkor ugrott volna ez a hónap simán, így meg lehet, hogy sikerül!!! :roll: :wink: nagyon, de nagyon bízom benne!!!
Pénteken jövök csak, és most azt találtam ki, hogy a két inszem között nem megyek haza, bent maradok a klinikán :?: :roll: csak fekszem két napig!!!

Ancsa, és mi a pé németül?
Jól olvastam rakott kel és ubi sali együtt :roll: :?:
Szegény párocskád, nem indul valami könnyen a munkája?!
Reméljük a doki akkor kiokoskodik valamit a görbéidből!

Tünde, apudnak a legjobbakat!

Juli, ehhez a hüvelyi uh dologhoz Én is csatlakozom, mert már nekem is régóta Ő a második számú "pasim", épp ma mondtam a férjemnek, hogy nem is voltam még hasi uh-on :!: :wink:
De vannak "barátnőim" is a myoma, a sok apró kis tüsző... :wink:

Joli, látod előkerültem nagy sokára!
Úristen mennyi pénzt akarnak elkérni Tőletek egy rutin v.v-ért, hát ezt nem hiszem el, hogy ezekért kellene fizetni ez egy szűrővizsgálat :?: :roll:

Anyci, drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy, mi újság nálatok/veled?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
ha én lennék a helyedben, és lehetőségem lenne bent maradni a klinikán, én tuti bepakolnék akkor 2 napra... :wink:

betty615

Betty, így lesz azt hiszem a legjobb szerintem is még ezt az esélyt is megadom magamnak, hogy hátha... :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjszakát, mentem aludni, nehéz nap elé nézünk!
Remélem tudok bent egy kicsit pihenni és nem csinálok semmit két napig!

puszi Mindenkinek!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy sokáig nem jelentkeztem, de mindig olvastalak titeket.
Mostanában nagyon fáradt vagyok mire hazaérek a munkából és alig várom, hogy lefeküdjek, mert elég sokat kell állni napközben...ülve nem lehet tanítani táblára írni stb...
A múlt héten itthon voltam, de akkor is feküdnöm kellett, mert megfáztam és féltünk nehogy felmenjen a lázam!

Múlt héten hétfőn voltunk uh-on...13mm a pici, és már látszódott a szívverése is...kb 3 hét múlva megyünk ismét, a 12hetesre, és 2 hét múlva megyek először a védőnőhöz, apa már lebeszélte vele, mert akkor van fogadóideje mikor dolgozom és hát nem igazán megoldható hogy elmenjek..de októberben már nem dolgozom...

Az émelygés már nagyon rossz, lassan 3 hete kínoz...

Ezen a szürővizsgálatos dolgon nagyon meglepődtem..nekünk a múltkor csak egy tájékoztatót adott erről a doki, mint lehetőség, de nem mondta h kötelező lenne...

az 1.trimeszteri kombinált teszt 9.000.-, benne van az uh is, a 2.trimeszteri négyes teszt 20.000.-
az integrált pedig 29.000.-

a kombinált tesztet a 12.héten csinálják, vérből + uh, a baba Clr-jét és Nt-jét mérik...

négyes teszt: 15-17. hét között, vérből

integrált teszt: leghatékonyabb; 12.hét körül vérvétel + uh, ami a kombináltban van + 16.héten vérből AFP és HCg

a kombinált teszt 83%-os a négyes 84% az integrált pedig 87% biztonsággal mutatja az eredményt

Most egy nagy :?: van bennem, nem tudom most mi van? Szóval ez kötelező lett és ki kell fizeti ????

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Na hát termeltek rendessen a hölgyek hétfő óta!!!! :) :) :)
Szép jó reggelt Mindenkinek, megjöttem.

Köszönöm aki hiányolt tündériek vagytok!!!

Meg volt a buli tartva anyáméknál, nagynénim kiment a szobából annyira meglepődött, zokogott :lol: édes volt nagyon :) örült, meglepődött nagyon :)nem tért magához...

Na szóval:

Kírus-Joli: Én úgy tudom, hogy enm kell fizetni, azt mondta az egyik ismim aki 4 hónapos most!!!

Ancsa:Én is a ciklus.hu vagyok, ügyessen megcsináltad!szegény párod, mindig zajlik körülötte valami...

Zsu: Végére, hogy megjöttél, nem eltünni. Sok drukk az inszemhez :)Pihizz a korházban... :)

Tünde: Apudnak sok sok erőt a gyógyulásban!!

Anyci:küldöm a pozítivat +++++++++++++++++++++

Többikenek nagy ölelést...puszi...szép napot
csip-csip18

Sziasztok!

Juli!
Nem a Karaszhoz megyek csütörtökön hanem a védönőhöz...ö vele beszéltem..
:)

Este még visszahívott a védönő(mert du mikor beszéltünk megszakadt a vonal,lemerült a telója) és jól írtam amit írtam,szoval akkor kell a fizetös vizsgálat ha valami gubanc van...De persze lehet alapból is kérni...na én tuti nem fogom :roll: :!: :!:

anyci!
Hát ez az hogy sehol nem közölték a szemetek,ugylátszik nekünk elég ezt megtudni az utolsó pillanatban.. :shock:

Zsu!
Szépen megnövesztetted a tüszöcskédet!!! :shock:
Megy a drukkkkkk++++++++ és pihend ki magad!!!!
Aztán izgulunk érted!! :wink:

Iner!
Ezek jóó hírek,grat!!!
:wink:
Akkor októbertől pihizhetsz!! :)
Feljebb írtam hogy hogy van ez most :!:
Remélem érthető is ahogy leírtam.. :roll:
Nem feltétlen kell fizetni,csak ha bajt sejtenek valamelyiknél(nyaki redö érték vagy az afp-nél)...

Csip-csip!
Örülök hogy jól sikerült a buli :wink: !
Ma meddig dolgozol?

Susy!!
Nagyon eltüntél merre vagy :?: :?: :?: :cry:

Gyancsi!
Szegény párod,minden napra jut neki valami rossz :evil: ,na de ezután majd csak jobb napok jönnek!!

Betty!
Na sütsz ma??? :)
Vendég

Köszi Kírus, megnyugtattál....
Remélem nem lesz gond, de ha mégis, akkor meg mindenképp kifizetjük....

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner!
Persze én is ugy vagyok vele hogy ha muszály akkor ki fogom fizetni,de így alapból én nem élek a lehetöséggel..
Vendég

Kírus: Este 10 ig vagyok ma :(
csip-csip18

Kirus

Szóval, ha jól értelmezem, akkor továbbra is ingyenes a 12. heti UH, csak már nincs ilyenkor vérvétel, majd ingyenes a 16. heti vérvétel, amiből az AFP-t csinálják?
Mert ez a fizetős asszem mást is néz a 16. hetinél.
Kérdezz már rá nekem holnap légyszíves!!

Joli
Kép
Kép
joli83

Kírus!
ja, bocs. értem... egyébként tévedtem, ma már láttam reggel :)

suzy!
ez igazán szép domináns tüsző! +++++++++++++++++++++ :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!!!

gyancsi
rögzítettél ma adatot a ciklusra?

betty615, suzy78, csip-csip18
köszönöm apu nevében is!

suzy78
ezt már csak utólag olvasod majd, de szorítok!!! utána is pihenni ám!!!

anyci
Érted is izgulok!!! ha van valami, azonnal írd meg!!!

Még jövök, most megyek! :D :D :D

Szép délutánt mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Helló Csajszik!!

Képzeljétek ma Apjuk már 5-kor itthon lesz....juhuuuu...szóljon a harsona :lol: ....Tudtam én, hogy nem lehet minden nap ugyanolyan szar-szemét....Végre :wink:

Betty- Én is akartam sütit sütni ( ostoros rétes), már tegnap, de aztán még ma sem lett belőle semmi :oops: ....Talán holnap!!Viszont ma annyira szorgos voltam, hogy kinyaltam az egész lakást...Már csak ablakot kéne pucolni :arrow: holnap :wink:

Anyci- Te tényleg nagyon gyanus vagy, Babagyanus :lol: Nagyon drukkolok!!Gondolom a vasárnapi LH-t jóstesztként fogod ellűni, ugyi???

Zsu- Nagyon -nagyon sokat gondolok Rád, kezem-lábam fülem-farkam csuriban van :D ....Ja a pé németül : Eisprung :wink:

Iner- Örülök, hogy jól vagytok és hogy jelentkeztél....Nagyon cuki már a 13 mm-es picurkád :lol: ...Az émelygésre sajnos nem tudok mit írni, állítólag a gyömbér jó rá!

Csip-Csip- Na az nagyon király, ha ennyire meglepődött a nagynénéd, akkor ezek szerint tényleg nem számított rá, ügyesen megszerveztétek!!! :lol:

Kírus- Joli-J- Remélem már sikerül kibogóznotok ezt a fizetős-nem fizetős ügyet...Én úgy vettem ki a szavaitokból, hogy akkor a kötelező vizsgálatokért nem kell fizetni ha minden rendben, ha van valami gebasz és kellenek nem kötelező vizsgálatok azokért viszont igen, jól értelmeztem????

Gtunde- Hűűha, nem basszus ma még nem írtam be semmit :oops: ...megyek is és pótolom :wink: ...Egyébként 36,9 volt reggel!

Nekem az az érzésem, hogy most nem sikerült....Eddig azt hittem, hogy igen, de most valahogy olyan minnyá megjön érzésem van :roll: ....A cickóim fájnak, de az mensi előtt is mindig szokott....Olyanokat abszolut nem érzek, mint Anyci....se szédülés, se hányinger semmi....Szerintem jön piri anyó, hogy a rosseb egye meg :( .....De sebaj, majd kövi hónap lesz a miénk, apa katonái majd megtáltosodnak a gyógyszerektől és csak száguldanak majd a petém felé :lol:

Szép napot nektek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Én sem értem rá sütni...takarítottam, férjem haját megfodrászkodtam....szal már nem volt kedvem ma :roll: talán holnap..

betty615

Jaj csajok itt örültek háza van a szoliban :twisted: :twisted: :twisted:
A sok hülye ember kicsinál komolyan....
csip-csip18

susytunder

hol vagy? nem ma voltál dokinál? mi újság?

Kép
gtunde75

csip-csip18

szegénykém... és ma ráadásul 10-ig leszel? hát...kitartás!

gyancsi

hozzám nem akarsz átjönni takarítani? :wink: ha már így belelendültél... :D

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?