az én tésztasalireceptem:(imádom!!!!)
Tésztasali:
1/2 kg szines csavartészta(de bármilyen más is jó)--megfőzni
másfél doboz nagy tejföl
póréhagyma
sonka(felvagdalva kis csíkokra)
kukorica(egy kisebb konzervnyi)
csemege uborka(karikázva)
mustár, majonéz(izlés szrint)
porcukor, bors, só(ízlés szerint)
Ezeket mind összekeverni, és fél napot(vagy egy éjszakát) állni hagyni hűtőben, hogy összeérjen!!!! Iszonyú fincsi!!!!
Vinci is szokott előredőlni, mintha hajlítgatna terpeszbe, meg kotor játékok után, aztán újra kiegyenesedik, mert hát nem kénylemes úgy sokáig...
jah, vendég el is ment, csak bedobott egy adag mákosgubát
:)
Vinciri síróska, éjjel már nem 2kor, hanem 3 kor kelt, (jippijéééé)de aztán 4kor, meg fél 6kor, onnatnól folyamatos ébrenlét, nemrég tettem le alukálni, de már megin hallom, hogy szöszöl...
hát lehet leszokunk a délelőtti alvásról, és csak ebéd után lesz? Ági ekkora korában már csak egyszer aludt...de legalább 3 órásat
meg aludt éjjel. Reméelm ez a mai későbbi kelés annak tudható be, hogy tolódik kifele az idő, és mint az első hónapokban lassan-lassan újra átalussza az éjszakát...viszont nagyon scúnyán köhögött, meg olyan rekedtesen sírt...már rémeket látok, mikor felötlik bennem kruppos Andrisom
Remélem csak tényleg hülye rémeálmok, amik Vincinél nem válnak valóra!!!!!
nah, most már hangot is adott ébrenlétének, megyek, jól meglepem
édes, mikor bemászok, és nem veszi észre, hogy kukkolom, aztán meg kopogok, d nem lát, és imádom, ahoyg keres, néz mindenfelé, körbeforog az ágyban, de nem érti, honnan jön a hang
:):)aztán nagyvigyor, mikor felfedez, na akkor megeszem!