Új privát üzeneted érkezett!

Nila, nagyon jó a videó és a kép! :lol:

Lépek, Bebének anyahiánya van!
zsu83
 
 


Pfuh, én túléltem vala...
Kaandi bajtárs?

Odamentem, erre dokesz bejelenti, hogy fogalma sincs átmegy-e a fájdalomcsillapító szuri a tejbe, de szerinte inkább hanyagoljuk... :shock:
Na erre nem készültem fel... Még jó, mert amúgy pikk-pakk megvolt és nem is volt gáz, tényleg... Magam is meglepődtem magamon! Azért kivertem a hisztit, hogy nehogymár, és amúgyis, meg naneee! De sima ügy volt.
Eszti akkor feküdt le, amikor eljöttem, és annyira jó volt, mert akkor kelt fel, amikor megérkeztem. Apa is egy mázlista! :D

És a zeller jóóóóó! :wink:

ladmon
 
 


ladmon!Örülök,hogy minden rendben ment és Esztike is végig durmolta az anya nélküli időt...

:oops: Légyszíves szavazzatok ezen a héten is Mukira ,köszike
http://pampers.hu/hu_HU/baba_klub/galle ... yword=muki

Hulla vagyok ma kiborította a gyerekek!!!!!!!

Kép
zümis
 
 

 
 

zümis:szavazva!jó és nyugis éjszakát!

ladmon:Esztike jófej,hogy végigaludta a fogorvosi kalandodat,örülök,hogy minden simán ment!

zsu: :D

Kép
nilabali
 
 


Köszi a körömvágós ötleteket :D sajna az álmában nem jön be (mindenre felébred újabban...), de majd próbálom reggeli ébredés után, hátha akkor még türelmesebb, mint délután.

Zümis, a zellert ma próbáltuk csak, és kevés zeller-sok krumpli az összeállítás. Az egészségügyi kiskönyv szerint már lehet adni, de egyébként eddig csak az első körös kajákat adtam neki. Meglátjuk, ha holnap se lelkesedik, nem fogom erőltetni.
Nem tudom, mi bajotok a zellerrel, én nagyon szeretem :lol: :lol: :lol: (meg az volt itthon)

Ladmon, én megmondtam :wink: örülök, hogy simán ment :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Persze, hogy lehet adni, csak az erőteljes íze miatt tette szóvá Zümis - szerintem... Az a Zümis, akinek Mukijára szavazat leadva! :)

Amúgy ja, igazad volt! :)

De, mivel egész nap paráztam, asszem végre befejeztem az őrületes csoki-cukor-süteményzabálást a közel másfél éves ámokfutás után! (Korábban is csak a fogaim miatt szoktam le róla!)
Szóval jeeee! (És, húdeéhesvagyok!)

ladmon
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy hívatlanul belekotyogok a beszélgetésetekbe, csak hátha... Tudom, régen jártam erre, de egyszerűen semmire sincs időm sajnos.

Vettem Bettinek egy téli 74-es méretű overallt a C&A-ban. Úgy gondoltam, hogy jó lesz neki a télre. Úgy tűnik, novemberre ki fogja nőni. :roll: Így újat szeretnék neki venni ehelyett:
Vadonatúj, címke is rajta van, sérülésmentes. Egybevarrt a lábrészével, két oldalon elől hosszú cipzár van rajta a könnyebb öltöztetésért, hozzátartozó kesztyűvel.

Kép
A kapucni belülről finom szőrme-hatású pamut.

Kép
Hímzés és eredeti ár.

Kép


Ára: 5000 Ft + postaköltség (utánvéttel postán vagy személyesen Budapesten/Szigetszentmiklóson.)
Ha érdekel, kérlek írj egy privit!
Köszönöm:
Jázmin

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Nilabali bocsánat, hogy csak most válaszolok, de anyunak kellett segítség :cry: és csak most tudtam jönni.... Immunerősítésre adj neki Echinacea 5Ch-t napi 1*5 bogyó 1 hétig és 1 hét szünet. A Vincetoxicum is jó de szerintem először Echinacea-t próbáld ki!!! Az én fiam is tépte kisebbnek a kukiját meg a zacsit... úgyhogy nem vagy egyedül... Korán kezdi az olvasást a fiad! nagyon édes a kép!

Lkverus az biztos, hogy egy ilyen tanfolyam nem olcsó, de nagyon jó.... :roll:

Julcsi-79 majd elmesélem ezt a történetet is csak most ez nekem még sok.... :( ne hari!!! Fantasztikus a kép Marciról ahogy teli szájjal mosolyog!

Pandusika édes a kiflievő HAnna!

Andrea17 sajnos mi a láz óta ölbebabát játszunk... úgyhogy elég cipelni a popóját... és már nyújtja a kezét hogy vegyem fel közben mondogatja, hogy ana ana ana ana... majd levideózom... 1 hónapja volt 8300 gramm... jövőhéten kedden viszem a védőnőhöz mert ma kellet volna de át kellett tennem jövőhétre...

Crocus köszi! Hogy bírta Attila a szüretet? Nem volt vele semmi gond? Gratulálok az 5. fogacskához is!

kaandi VÁRJUK A KÉPET A CÉKLÁS POFIRÓL! Szabásminta nekem is kellene.... mert a nadrágjairól másolom le... Szorítok, hogy minden rendben legyen veled! Mi volt a dokinál?

Budabo sajnos Andrásnál is van orrfolyás, de nem vészes és a homeos bogyó nagyon rendbe tette... úgyhogy mérges vagyok mert elkezdődött a suli és Szandra hazahozza a bacikat.... A citromot félbevágtam és elkezdte szopogatni meglepődtem, hogy nem vágott savanyú arcot... mindent meg akar kóstolni, de csak kóstolni... az hogy egy emberi adagot megegyen azt már nem! Jobban vagy? Remélem meggyógyultál!

Zetibebi akkor már ti sem tartoztok a fogatlanok táborába???? Olyan rég kérdeztem tőled..... Zéti a kakival, hogy áll? Adod még neki a bogyót?

Stelly köszi! Nálunk a körömvágás 2 emberes feladat vagy szoptatás közben vágom vagy valaki eltereli a figyelmét és én levágom neki....

Zsu83 szorítok, hogy jobb legyen az éjszaka!!! Belladonnát is vehetsz be meg Chamomillát is!!!!

Zümis hogy locsoljam alulról a virágot ha olyan csini cserépbe ültetted?

Ladmon na ugye, hogy nem kell félni a dokitól???? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.09.22 20:23-kor.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bocsi, Eszter, csak én nagyon nem szeretem a zellert (de ezt megtarthattam volna magamnak...)

Móni
, látod, hogy össze vagytok Ti hangolva. :wink: És ügyik is vagytok, nagyon!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Bebe annyira belejött a lépegetésbe, hogy Apa ezt nem hagyta szó nélkül, elugrottunk a Brendonba vettünk neki egy FP járássegítőt! :D

Ladmon, ügyi vagy! :D

Zümis, minnyá szavazok! :D :wink:
zsu83
 
 


Ladmon! örülök, hogy "élve " megúsztad a fogdokit :) bátor vagy!

én még nem adtam zellert...az az igazság, hogy még soha egyik gyereknekse, és még én se ettem soha....télleg finom???csak husilevesbe főztem bele eddig, és sose ettük meg, mindig dobtuk ki....ősi szokás...ezek után megkostolom!

stelly! drukk a körömvágáshoz! nagyoknál a lábköröm még mai napig harc! igen nehezen lehet őket rávenni, hogy már igencsak kell :) pedig finom vagyok, és nőies, és kicsit vágok, és nem csikizek, és mégis egy mumus...

örülök, hogy tudtam nektek mosolygást okozni :)
és ma az én vagány csemetém tutkó kis ingében(gombok már nem érnek össze, pedig 80as méret):
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83 kérünk róla fényképet ahogy Bebe játszik a járássegítővel!

Lkverus ha friss a zeller az nagyon fini! Érdemes kipróbálnod! (és egészséges is) NAgyon édes Vinci! Azok a szemek!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Vinyónak tényleg nagyon szép sötét szemei vannak. :)

Bibibi, lépcsőn is tudok járni! Nem is akárhogyan! :D

Mindenkinek jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszönöm a szavazatokat!!

LVerus huuu Vinyó ahogy tud nézni anyáááám....cép szemei vannak...

Millye ha jól emlékszem akkor cserépben van és úgy tettem a "csini"cserépbe naaa de ha nem így van akkor vagy ültesd át vagy fúrj lyukat a cserép aljára...Bocsi de rossz szériám van (a reggelre sem nagyon emlékszem)...tesznek róla ... :roll: és ma is túúúúúúúúl hosszúúú volt a nap!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.09.23 09:49-kor.

Kép
zümis
 
 


zümis:kalappal holnapra, ügyi leszel.

nilababa:nálunk öt kaja van, a gyümit is annak veszem, bár tudom azt nem kéne.jó a vidi és a kép.Bazsa is gyorsan feláll

mllye:remélem megússza nagoyn nátha,tüszi nélkül András. Édes lehetett a citrommal, és még csak nem is fintorgott..

zsu:én is. Tök jókat pancsoltunk ma is.Viszotn fügém érzi a bulit,nem akar este elaludni, talán mostmár alszik, de ez jóval később van mint otthon....

Kép
budabo
 
 


Zeller: A mi családunkban sosem volt divat. Aztán egyszer vendégségben tejfölös-rakott zellert kaptam, és majdnem belehaltam (arcom-torkom feldagadt,fuldokoltam, a bőröm kivörösödött mindenhol). Figyelmeztettem mindenkit a családban, milyen klassz allergiám van, vigyázzanak. Erre a nővérem képes volt egy kínai étteremben sült-zellert enni. Na, ő is megtanulta egy életre a leckét. :? Szóval én nagy zellerkerülő vagyok, és meg sem próbálom a gyerekeket megetetni zellerrel- mert mit csinálok, ha rohamot kapnak tőle? :roll:

Kép
kangu
 
 


Vinci nagyon vagesz! :lol:

Millye, fogok fényképezni, de csak holnap kapja meg Bebe! :D
Ma már nyügi volt mire hazaértünk, gyorsan fürcsizett, evett és már szunyált is!

Julcsi, nagyon ügyi vagy, de azért csak óvatosan! :wink:

Bogi, örülök, hogy jól érzitek Magatokat! Akkor Füge is lazul! :D Majd itthon visszaáll a rendes kerékvágásba!

Jó éjt Lányok!
zsu83
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
..kb a 20. gépelt oldalnál tartottam, és elszállt... :twisted: :twisted: :twisted:
...most már sose tudjátok meg :? :? :? :? :? :? nincs erőm begépelni újra, pedig olyan jó volt. Csak annyit, hogy továbbra is áll az ajánlatom a nyugodt éjjelt illetően, Elif, szívesen, örülök, h az elmúlt éjszakánk is értelmet nyert...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


egésze ddig nem műkszött itt a babanet....
mármint a társalgó funkció...

Vinci szemei tisztára mint apjáé, és Andrisé....nemhiába imádom őket :) ezekbe a szemekbe szerettem bele, meg a nézésükbe :)

huh, akkor most adhatok zellert vagy nem? ezek után már félek, mi van ha mink is felpuffadunk? én amúgy is hiperérzékeny vagyok az erőteljes cuccokra...tegnap hurkát ettem, ki is készült a belem :( hát akinek ugye epebajai vannak, talán kerülhetné...

nagyon ügyik a scemeték, járnak, lépcsőznek....mink ülünk, és már hason vágtázunk....csak nem haladunk... ezt a hasonúszás dolgot igen kezdi túlfejleszteni Vinnyókám, keze fenn, lába fenn a magasban, és ő meg ugrál a hasnán, de mondhatnám már felemeli magát. iszonyt erő ven benne, ha egyszer letenné a kezét, meg lábát mikor csinálja, szerintem körbevágtázná a szobát....még nem jött rá. :)
majdnem vizszintből felül hasizomból, kézsegítség nélkül....

vendég jött, megyek...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Hej hó!!
Nila köszike hogy gondoltál ránk,aranyos vagy...
A 7végénk katasztrófális volt,de azt irtam is,aztán jött a hétfő ami már jobb volt,(alvás ügyileg)kibújt a fogunk a 2. és kedd szerda(ma ) aludtunk 6:25ig :D :D
Most jobb a kedvünk,mindkettőnknek!_Bár igy is fáradt vagyok,mert tegnap a másik lakást takarítottuk a festéktől...

Zsufi bocsika (a késéssel)én a rakott tésztát úgy csinálom hogy...a darálthúst megcsinálom pörinek,de kicsike lével,ha kész dobok rá 1dbz tejföl(azért kell a rövid lé ,mert a tejföltől hígabb lesz)csiga tészta kifőz,összekever,és a sütőbe megsütőd hogy a teteje egy kicsit megpirúljon(én nagyon szeretem)

Stelly:
Petrát azért nem rakom a földre(kint)mert paranoijás vagyok...

Csjok van valakinek valami frankó tésztasali receptje,halas csirkés f.hagymás...jöhet bármilyen,nincs kedvem nagyon főzni :?

Figyúka.Mi számít ülésnek?Mármint Petra felül a szönyegen egyedül ,de néha úgy előre dől hogy szinte ráhasal a lábaira,máskor meg olyan kis katonásan ül hogy csak na...nem lesz baja ha így előre dől.?

Kifli,májkrém,vajas kenyér???agya gatya...

Ladmon én el se merem mondani mit hittem mi van Eszti kezébe mikor megláttam a képet(persze ahogy hirtelen ránéztem,miután meg vizslattam csak tippelni tudtam a levélre)

Várom a recepteket!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Hé...micsoda pangás... :shock:

Jó reggelt!

Anyukája által gyönyörű nacikba öltöztetett peckesen ülő boldog Andriskának nagyon boldog hófordulót! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


az én tésztasalireceptem:(imádom!!!!)
Tésztasali:
1/2 kg szines csavartészta(de bármilyen más is jó)--megfőzni
másfél doboz nagy tejföl
póréhagyma
sonka(felvagdalva kis csíkokra)
kukorica(egy kisebb konzervnyi)
csemege uborka(karikázva)
mustár, majonéz(izlés szrint)
porcukor, bors, só(ízlés szerint)

Ezeket mind összekeverni, és fél napot(vagy egy éjszakát) állni hagyni hűtőben, hogy összeérjen!!!! Iszonyú fincsi!!!!

Vinci is szokott előredőlni, mintha hajlítgatna terpeszbe, meg kotor játékok után, aztán újra kiegyenesedik, mert hát nem kénylemes úgy sokáig...
jah, vendég el is ment, csak bedobott egy adag mákosgubát :):)

Vinciri síróska, éjjel már nem 2kor, hanem 3 kor kelt, (jippijéééé)de aztán 4kor, meg fél 6kor, onnatnól folyamatos ébrenlét, nemrég tettem le alukálni, de már megin hallom, hogy szöszöl...
hát lehet leszokunk a délelőtti alvásról, és csak ebéd után lesz? Ági ekkora korában már csak egyszer aludt...de legalább 3 órásat :)meg aludt éjjel. Reméelm ez a mai későbbi kelés annak tudható be, hogy tolódik kifele az idő, és mint az első hónapokban lassan-lassan újra átalussza az éjszakát...viszont nagyon scúnyán köhögött, meg olyan rekedtesen sírt...már rémeket látok, mikor felötlik bennem kruppos Andrisom :( Remélem csak tényleg hülye rémeálmok, amik Vincinél nem válnak valóra!!!!!

nah, most már hangot is adott ébrenlétének, megyek, jól meglepem :) édes, mikor bemászok, és nem veszi észre, hogy kukkolom, aztán meg kopogok, d nem lát, és imádom, ahoyg keres, néz mindenfelé, körbeforog az ágyban, de nem érti, honnan jön a hang :):):)aztán nagyvigyor, mikor felfedez, na akkor megeszem! :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jah, és kávét már megittam! majd délben újra :):)megyek vincicsikire :D

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Persze pangás, eddig nem működött a rendszer... :)

Kangu: a frászt hoztad rám a zellerrel. :D
De aztán elgondolkodtam, hogy nyilván, ha már evett és nem volt baja tőle, akkor csak nincs gond. Amúgy, ha olyan gyakori allergizáló hatása lenne, akkor tuti nem szerepelne a második körös kaják között.
Persze, mivel nálatok a családban zűrös, úgy én sem adnék a gyerekemnek.

Zsancy:
Úúúú, fél hétig aludni? Jeee! Nagy a boldogság! (asszem Zsuzsi megvan a 3. éjszakátok helye is! )
Jól sejtem, hogy Léna romló tendenciát mutat? Kár, hogy elszállt a tegnapid...

Nekem van tuti tésztasali receptem a közösben, én nagyon imádom és csak reklámozni tudom! Meg asszem Verusnak is van fent egy...

És, ha felül egyedül, akkor nem baj, ha eldől.

Vinci naggggyon komoly!!!
Andrisnak meg boldog 7-et!!

ladmon
 
 


Köszi a képdícséreteket, de mielőtt még bárki sokkot kapna, azt a kiflit nem eszi, csak nyalogatja... :D azt azért én sem hagyom, hogy ilyeneket lenyeljen, csak szeretném, ha ismerkedne ezekkel az ízekkel is, hogy pár hónap múlva már gond nélkül tudjam adni és ne legyen neki annyira idegen... Végülis már lassan 8 hónapos és 1 éves korában már szeretném a felnőtt kosztra átszoktatni.

Egyébként én is úgy tudom, hogy nem kell két éves korig anyatej vagy tápszer. A tesóm a kislányának csak 1,5 éves koráig adott kiegészítésként tápszert... :roll:

A négykézlábazás meg már nagyon megy neki.... tegnap próbálta a lábait is előrébb rakni... :D

És nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik hogy 2 hónap próbálkozás után végre kezd rendesen enni. Tegnap is benyomott egy adag főzeléket ebédre és néha (de csak nagyon néha) megiszik mást is a cumisüvegből... :lol:

Nila: az 5 evés nálunk sem jönn össze. Van egy reggel 6-kor, ez 230 ml tápi. Aztán délelőtt gyümi és tápi, aztán ebédre főzi és vagy kér tápit vagy nem, aztán délután megint gyümi és tápi. Valamikor még egyet eszik, de néha annyira elcsúsznak az időpontok, hogy nem jön össze 5 evés. Hanna korán fekszik, 7-kor és így nehéz összehozni. Az 5-6 deci tápszer megvan nálunk, csak a többi folyadékot nem tudom pótolni, mert pohárból csak 1-2 decit iszik meg. De lehet hogy nem is kell neki több, mert ha szomjas lenne úgyis inna. :roll:
A Sinlac egyébként édes, én is gyümölccsel szoktam keverni és délután adom.

A zelleres témához nem tudok hozzászólni, mert mi is csak levesbe főzve esszük....

Panna
pandusika
 
 


Jázmin, ejnyebejnye, csak úgy overallt reklámozni jössz, de egy szót se szólsz magatokról? Pár mondatban azért kíváncsi lennék, mi van veled és a két tündérlányoddal! Meg egy fotóval is megdobhatnál minket :D

Zelleres hsz-eket nem vettem ám rossz néven, bár amiket írtok, gyanús, hogy úgy tűnt :lol: szóóóval azt csináltam, hogy csak kevés zellert tettem bele, és sok krumplit, épp azért, hogy ne legyen erőteljes az íze :) és eleinte szépen tátogott is hozzá Adri, csak hamar úgy döntött, hogy elég.
Na most viszont Kangu sztoriján betojtam... mondjuk nem úgy tűnik a gyerek, mintha baja lenne :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Jazmin régebben nem hozzánk tartozott??Írhatna magukról pár szót :roll:

Andrásnak Boldog Hófordulót !!!

Kép
zümis
 
 


No, most, hogy a zellerbotrány hivatalosan is lezárult (:lol: ), nekem lenne egy kérdésem.
Ez a paradicsom....
A kiskönyvben csak egy éves kortól adható, az általam használt lista szerint viszont már simán.
De mi lehet a baj vele?
Én már szeretnék adni és tudom, sok baba már evett is, de úgy érdekel, miért van kétféle vélemény...
Elléptem ám most már a hülye kérdéseimmel. Ígéremígérem, legalább két napig (hmm... lehet háromig!!) nem zaklatlak benneteket ilyenekkel... :D

ladmon
 
 


Jaj, Zümis, elfelejtettem írni, hogy drukkolok mára, hogy minden simán menjen! Úgy is lesz, az idő szép, a madarak csicseregnek, a dokik időben végzik a munkájukat, mert a kedvük jó stbstb... :D

Kreiszi? Nektek hogy ment?

Na, most már tényleg ellejtek innen!!

ladmon
 
 


Paradicsom csak 1 éves kor után adható??? :shock: Ezt még nem is hallottam eddig.... Hanna már kapott, először olyan főzelék formájában, amiben sok volt a paradicsom. Csak pár kanállal, de nagyon megviselte a pocakját. Aztán nem adtam 1 hónapig, most megint megpróbáltuk és ugyanez volt az eredmény...
Aztán most olyan főzeléket kapott, ami vegyes zöldség és csak nagyon kevés paradicsom volt benne és ez ízlett neki és nem lett utána baja.... :roll:
Szóval óvatosan kell vele bánni.... de hogy csak 1 éves kor után adható???? Én mindig azt majszoltam ennyi idős koromban, annyira szerettem....

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!
Csak átfutottam az írásokat, nemsokára mennem kell a suliba.
Boldog hófordulót Lénának és Andrisnak!

Gyakszi jól telt, mk nap 14:00-kor elengedtek minket.
Mivel mörfi olvas minket, majd ha otthon leszünk megírom, h Alex hogy viselkedik :D .
Jaaa, és tegnap felállt végre, már vagy 2 hete voltak ezirányú törekvései, de tegnap végre sikerült. Mama nagy örömére az ő felügyelete alatt történt, de egész du mutogatta Alex nekem is a tudományát és boldogan kacagott, amikor sikerült neki.
Most ennyi, ha tudok és lesz erőm, este jövök.
kreiszi
 
 


Ladmon: most látom a kérdésed, de már előre válaszoltam :D
Zümis: szavaztam
kreiszi
 
 


nahát zeller! :shock: :shock: és allergia!? nem semmi!
Én úgy tudom,h az allergiás reakciók mindig csak a második eset után történnek ill.akkor másodszorra ismeri fel a szervezet.......nálam is így volt amikor majdnem elpatkoltam a gyógyszer allergiámmal.....de ezt már írtam régebben, na akkor mondták az orvosok.....

műtét lesz és kész....és állítólag nem fogok elhízni......na ez volt kb a 2.fontos kérdésem... :lol: :lol:

fogorvossal kapcsiban annyit akartam írni, h tényleg figyel mörfi.....a rendelőben érdeklődtem fogorvosok felől és még kutya bajom sem volt, na aznap este letört egy darabka egyik fogamból, nem semmi,nem? úgyhogy tényleg mehetek........... :cry: :cry:
de mikor is,azt nem tudom........ :roll: :roll:

BOLDOG HÓFORDULÓT ANdris!!!!!!!!!!!

Kép
kaandi
 
 


szarakodott megint a babanet,megírtam a hsz-t, nem sikerült elküldeni, visszanyilaztam,h lássam amit írtam, gyorsan kimásoltam és most meg sikerült..........titta szám.gépzseni........ :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


jajj, elfelejtettem megírni a májkrémes mizériára,h aznap este én pont azt vacsiztam, és Botikám megállás nélkül tátogott(imádja a mi kajánkat) én meg adtam neki elég sok falatkát......+parit szopogatott hozzá. Most biztos megköveztek,nem??? :cry: :lol: imádja a vajas kenyeret és kiflit is.........

Kép
kaandi
 
 


LAdmon:
Nálunk Petra csak üveges bébikajával evett paradicsomot.Próbáltam neki krumplival adni paradicsomot (héja magja nélkül)de sajnos megfájdult tőle a pocakja,nagyon sírt.A paradicsom is (én úgy tudom)tud savat csinálni,és hát nem mindenkinek bírja a gyomra(még felnőtt korban sem)
Babakajában viszont nem úgy van elkészítve,mintha én csinálnám,nincs erőteljes íz,nem savas,mi csak üvegeset eszünk így...majd később a kipróbáljuk a rendes paradicsomot.De ez is olyan mint a többi gyümölcs vagy zöldség,gyerek válogatja,kinek mennyire bírja a gyomra,vagy épp a családba ki mire allergiás.(mi az epret előszeretettel majszoljuk(párolva,dokink szerint igy nem lesz baja és nem is lett...)
Csak úgy tudod kideríteni ha leteszteled Esztin :roll:(paradicsomot)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zümis Köszi! nincs másik cserépbe :shock: sebaj majd átültetem vagy kilyukasztom. Melyik gyereked foglal le ennyire? Zsó vagy Muki vagy mindketten?

Budabo szóval Füge is éjjeli bagoly lett? :shock: A fiamnak adtam sabadilla-t és kopp kopp kopp úgy néz ki, hogy használ. Köszi az sms-t!!!!

Zsu83 kíváncsian várom a csini fiadat!!!! Hogy vagytok? Éjszakátok milyen volt?

Gerendai Zsuzsi legközelebb mielőtt elküldöd a levelet másold le és ha elszáll akkor beillesztés és kész.... én így szoktam amikor sokat írok vagy beillesztem word-be és onnan másolom ki.

Lkverus szerintem előbb utóbb Vinci is elindul és akkor jaj neked...Mákos guba? hozzám is jöhetne ilyen vendég!

Zsancy gratulálok a fogacskához!!!! Ülésnek az számít ha magától fel tud ülni.

Julcsi-79 hajrá lépcsőzés! köszi a köszöntést!

Ladmon köszi!! Paradicsom 6 hónapos életkor után adható, akkor is csak hetente egyszer, mert emésztése elég nehéz, gyakran okoz bőrtüneteket és emésztési zavarokat

Pandusika végre végre, hogy eszik Hanna!

Kreiszi köszi! ügyi Alex a felállással!

Kaandi köszi! szóval muszáj a műtét? :( sajnálom és a fogadat is....

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok
Emlékszik, még valaki ránk?
Próbáltam bele-bele olvasgatni a fórumba, elég kevés sikerrel.
Azt hiszem alvás szinten mi tartjuk a negatív rekordot.
Zéti este fél 10-től reggel 7-ig alszik, de közben legalább 5-6 alkalommal fent van, cici, aztán alszik. Ne ebből kitalálhatjátok, hogy ágyastársak vagyunk, mivel képtelen vagyok másképp csinálni.
Kb fél 12-ig alszik a saját ágyában, aztán engem akar.. én meg minden nap megfogadom, hogy ha elalszik, visszacsempészem, de mindig elalszom... másképp nem lehet bírni.
Nappal őedig 4* 30 percet alszik, szóval napi 11-12 óra az alás, ami szerintem nagyon kevés. De mit csináljak, ha nem ér rá aludni? Annyi de annyi dolga van.
Jön-megy szöszmötöl, pakol... A járókában maxi 15-20 percet van el, és már járkál körbe a rács mentén. Nagyon kemény, szinte egész nap áll, és kapaszkodva lépeget. Nem tudom hová rohan ennyire.
8700 gramm, persze legfőbb testi és lelki tápláláka a cici, mást nem akar megenni. Amikor mi eszünk, arra vigyorogva nyújtja a nyelvét, minden meg szoktam vele nyalatni, de enni nem próbálja, csak vigyorogva nyalogatja. Azt hiszem az a típus, aki akkor fog csak normálisan enni, ha majd velünk ehet, a mi kajánkat.
Már nem is idegesítem magam miatta, majd előbb-utóbb fog enni, a lényeg, hogy jól van, szép, erős, egészséges.
Dobtam egy hátast, hogy Hanna 60 itóka és 180 főzi után benyomott még 160 tápot, Panna, nem sok az egy kicsit?
Zéti ha 160-at szopizik, tele van már, mint a duda, vissza is jön belőle.
Látom azért a többség szépen alakul kajailag.
Képek nagyon jók, gyerkőcik váltoizatlanul helyesek, egytől-egyig.
Na, asszem ennyi, letelt a félóra.
Bocsi lányok, de tényleg semmire de semmire nincs időm.
Száva 2 körül jön haza a suliból, akkor le kell ülni vele tanulni, a délelőttöm meg Zéti utáni futkosással telik. Este meg már hulla vagyok.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Andus: de, soknak tűnik, de előtte délelőtt keveset evett, csak egy kis főzit és már nagyon éhes volt. De én nem aggódom miatta, mert nem egy duci baba, nagyon gyorsan nő, már 80-as méretet hord és már szerintem átlépte a 8 kilót, kell neki az energia.... :lol: meg ő csak 4-szer, néha 5-ször eszik egy nap és biztos ezért ez a nagy mennyiség... Próbáltam többször kevesebbet, de az nem jó neki.... De azért nem mindig van így, általában kevesebbet tápit szokott utána inni.
Sajnálom a rossz éjszakákat! +++++++++++++++++++++

Panna
pandusika
 
 


Nilabali ??? Merre jársz?

Andus70 sajnálom a rossz éjszakákat! Remélem nem tart sokáig! Ne izgulj hozzátáplálásban mi is elég rosszul haladunk... de a dokinő azt mondta, hogy jól szopó babáknál el szokott fordulni.... tegnap sütőtököt próbáltam adni neki... nem kommentálom, hogy mi volt a reakció :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Rég jártam már erre és csak 2 oldalt tudtam visszaolvasni.

Kangu: olyan szép az a vers, kicsit meg is könnyeztem:)

Paradicsom: mi múlt héten próbáltuk, első két nap nemigen ízlett, aztán simán megette. (héj és mag nélkül sok krumplival turmixoltam)

Zeller: még nem próbáltam, de én sem szeretem, max. ha nagyobb lesz és velünk eszik, akkor adok neki:)

Nekünk még mindig nincs fogacskánk, viszont változott a napirendünk. 6 helyett Mesi megint 4-kor kel, eszik és utána 8 előtt kel megint. Előtte 9-ig aludt. Délelőtt 2x kap tápszert (hajnalban és 9-kor 2x200ml), aztán 11 után megeszik kb. 320ml gyümit (épp körte-alma-őszibari turmix van soron). Most próbáltuk először a körtét, de igen ízlik neki! :) A héten a pulykamellet is próbáljuk répa+krumplival, az is nagyon megy:) Szóval a gyümi után alszik kb. 1 órát, másfelet, majd eszik fél 3kor főzeléket kb. 200 ml-t, majd 5-kor tejpépet, este pedig tápit.
Mesi próbálkozik a kúszással és nagyokat mérgelődik, hogy nem halad:))) Viszont állati gyorsan tud fordulni már hátról hasra:) Jót tett neki a gyógytorna:)

Rakok fel egy képet, hogyan tekerte magára a játszószőnyeget:)))
Kép Játszószőnyegbe burkolva

Kép
Kép
andabella
 
 


Na, mit szóltok, már egy órája alszik.. juppppiiiiiiiii :lol:

Én Zétinek 6-7 alkalommal adok enni, inkább többször keveset.
Délelőttönként 2 óránként cicizik, aztán délben pépet próbálunk+cici, és utána 3,5-4 óra múlva.
Így alakult ki, délelőtt többet kíván cicizni, délután nem olyan éhes.

A rossz éjszakákat már megszoktam. Van amikor sír, nyűglődik, jön megint a foga, de ha csak szép csöndben cicit kap és visszalszik, akkor nem ennyira gáz. És amit nagyon imádok, hogy ott szuszog a képembe , és puha és finom és jószagú.. ez az élmény, amivel nem lehet betelni.
Asszem én nótórius együttalvó leszek vele is, Száva is csak azóta alszik külön, mióta terhes lettem, mert félt, hogy megrúgja a hasam.
Na felébredt. megyek

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Kép Kenguruban Kép Kenguruzunk

Bocsi, még két kép:)
Szép napot! Andabella&Mesi

Kép
Kép
andabella
 
 


Mesi cuki és király a satyija! :D

Kösziköszi! Akkor már értem, miért óvatoskodik némely lista a paradicsommal! Akkor kénytelen leszek kipróbálni... (Panna, itthon a mindenkinek meglévő gyermekeü. kiskönyv hozzátápl. listája javasolja egy éves kortól.)

Kaandi:
sürgősen műtik, vagy lehet vele várni?
A kajáltatásod meg hallod nagyon gáz! De ezt csak azért merem így finoman és nőiesen kijelenteni, mert azt gondolom, hogy nem sértődsz meg rajta! Eleve sót nem szabadna adni, mert az, hogy károsítja a veséjét, nem holnap, meg a kaja után derül ki, hanem évek múlva. A májkrém meg a felvágottak összetétele még sokszor a felnőtt szervezetnek is kő gáz, nemhogy a babáknak...
Ja, hogy én hülye elsőgyerekes vagyok?? De akkoris!!! :wink:
Na, verjél meg! :lol:

ladmon
 
 


Andabella, örülök, hogy jót tett a gyógytorna Mesinek, hajrá kúszás!

Andus, sajnálom, hogy amellett, hogy nappal állandóan rohansz, az éjszakáid is ilyen nehézkesen alakulnak :(
kajával kapcsolatban: Adrinál is állati nehezen indult a dolog, de már tátog a kanál láttán, és mindent szívesen megkóstolgat. Mennyiségileg általában 50-70 grammot eszik meg, de nagyon úgy tűnik, hogy neki ennyi elég, mert ami látványosan nagyon ízlik neki, abból se kér többet. Én se izgatom magam miatta, mert szép kis gömbölyű gyerek, nem hiszem, hogy éhezne :lol: meg aztán kap persze tejcsit is bőven szerencsére. Zéti is jó súlyban van, meg fejlődik szép gyorsan, úgyhogy ha neki sem kell nagyon a pép, szerintem is jól teszed, hogy nem idegeskedsz miatta (gondolom, van ezer más dolog, ami miatt kénytelen vagy).

KépKép

KépKép
stelly
 
 


jól gondoltad ladmon,nem sértődtem meg! de ez van,ill volt, azért ezek nem mindennapi események ám, és javarészt a sajátját eszi... :lol: én biztos vagyok benne,h nem ezektől lesz baja. sztem az is jó nagy baromság, ami most trendi, h 2 éves korig tápszer......leginkább üzleti fogást látok benne....na jó eldugultam........

igen, elég sürgős, mindenképp tologatom magam előtt, nézni kell sűrűn a májfunkciót, már 82 nél jár, ami majdnem 3x a megengedettnek,de kb 200 - 300 ig nem gáz. Sztem még van max 2 hónapom.....de nem kellene megvárni az utolsó időt!

MEsike nagyon rád hasonlít nem Andabella!? cuki!!

Andus, hát sajnálom a te éjszakáidat is! kitartást neked is!

Kép
kaandi
 
 


Andabella nagyon helyes Emese! Milyen édesen játszik a falevéllel!

Andus70 én is ezért szoktam becsempészni az ágyunkba reggelente a fiamat mert olyan jó vele szuszizni.

Kaandi sajnálom... :( és milyen tünetei voltak ennek? Mármint fájt vagy rosszul voltál vagy mi?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Köszönjük a gratulációt, de az ötödik még nem tört át, így csak négy van (bár szerintem a héten megtörténik) :wink:

Millye: Boldog hófordulót Andrisnak! A szüretet jól bírta az én kis manócskám, a nagymamival marha jól elvoltak, néztek felhőket, madarakat, repülőket meg minden érdekes dolgot. Persze azért eszébe jutottam, ha a cicizni akart :wink:

Ladmon: Nem lehet, hogy a paradicsomot az allergén hatása miatt javasolják később, mint a görögdinnyét? de akkor miért van a spenót is ide sorolva :roll: ? Mindenesetre alaposan főzd meg, én szerintem csak majd a boltit merem vele megkóstoltatni. A főzelékekkel amúgy is le vagyunk maradva, ma meg egyenesen elsírta magát a répa-krumpli főzeléken, pedig még barackot is tettem bele :cry:

Ki csinálja anyatejjel a főzit? És azt hogyan? Mert én eddig mezítlábasan, egy kis olajjal próbáltam, lehet hogy ez a baj?

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Köszi a dicséréteket:)

A főzelékben én már teszek egy kk. olívaolajat:) és petrezselyemzöldet. Tejjel és tápival nem ízlett sosem MEsinek.

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Ja és a spenótot is próbáltuk már a gyerekorvos javaslatára. Később azt olvastam, hogy csak heti 1x ajánlott a magas oxaláttartalom miatt...

Kép
Kép
andabella
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?