Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!

Hányadik napon voltál tegnap?

Képzeljétek, reggel voltam a háziorvosnál, mert múlt héten kicsit beteg volt a párom, és ma elmentünk a papírjáért, amivel itthon volt. Beszélgettünk a doktornővel, és kértem, hogy hétfőtől vegyen betegácsiba a lombik miatt (vagy pénteken, vagy hétfőn biztosan meglesz a leszívás gondolom én), és teljesen kiakadt azon, hogy antibiotikummal "tömnek" minket. Azt mondta ő ugyan be nem venné egyiket sem, nincs is semmi alapja, hozzá nem értők gyülekezete... Mondjam azt, hogy beszedtem, és annyi. Őrület. Kiakadtunk rá, hiszen biztosan van oka annak, hogy gyogyót is kell szedni a lombikig, és rengetegen így esnek teherbe, és jó célt szolgál az egész...

A Merional nem jött be nekem... ennyi mindent felszívni, visszaengedni, felszívni, magamba fecskendezni... ehhez volt a "leghosszabb" inzulinos kicsi tű. :( De túl vagyok rajta, és ez jóóó.
babszi

Dezsi!Örülök,hogy jobb a helyzet! :D
Telcsi után írjál!

Zsuzska!
Szuper a járgány!!!!!!Tetszik! :lol:

Wepe!
De jó,hogy érezted,sőt láttad is a kis manót! :P
Pocak simi neki! :P

phpBB: Kép
belluska

nos telefonáltam
6db ICSI-s volt (ők voltak a tökéletes sejtek leszíváskor) ebből 5 tovább ment.
5db IVF volt (ők voltak a lemaradt éretlen csapat) ebből 1 indult meg.
holnap újra telefonálok. valószínűleg csütörtök beülti.
Tapasztalaim szerint a csapatom fele feladja és a szokásos 3db marad, ahogy mindig is.
nem vagyok feldobva, de egyszer mindennek vége kell hogy legyen....
annyira nyomasztanak a munkahelyi gondjaim is... most elég depi lettem, de nem a babák miatt, hanem féltem a jövőnket, hogy a sok viharfelhő tűnjön el fejünk felől.... :(
dezsina

Babszi!
Laptető!!!!!!!!!Tessék neki örülni! :D :wink:
A háziorvostól valószínűleg az intézetben jobban értenek a dologhoz!Bírom az ilyen kis okoskákat! :roll: :lol:

belluska

Babszi!
tegnap a 14. napon voltam
nem hiszem, hogy egy háziorvos, minden tiszteletemre, ért a lombik-módszerhez.
a Merionalhoz külön felszívó fecskendőt kell használni, nem pedig inzulinost. Az inzulinossal kell beadni, de más tűt kell használni felszíváshoz.
dezsina

Dezsi!
Jók a hírek!!!!!!!
Ne idegeskedj most ilyeneken,mondtam,hogy negatív tényező most ne legyen!!!!!!!!!!!!!!!Fogadj szót!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha három szuper babát visszakapsz,nem kell annál nagyobb öröm!
Minden rendben lesz Dezsike!Nyugi!

belluska

Dezsina,
akkor az IVF-esek azok, akiket csak simán összeresztenek?
Minden rendben lesz, majd meglátod!!!! Bízzál azokban a kis életekben. Munkahely :evil: :evil: :evil:

Babszi,
háziovosra nem kell figyelni. Szerintem azért is kapjuk a gyogyikat, hogy nehogy közben is betegek legyünk. De ez csak az én elméletem. Műtétek után amúgyis szoktak adni antibiotikumot. Sőt, anyumnak valami betegsége miatt műtét előtt is kell szednie. Szóval ez nem csak a lombiknál van így, max a házidoki kicsit tudatlan a műtéttel kapcsolatos dolgokban, nem csak a lombikban.

i.kata

Kata!
Én úgy tudom,hogy miután a tüszőt megszúrják,leszívják a tüszőfolyadékot (talán),aztán abban keresik meg a petesejteket!
Bocsi ha hülyeséget írtam,de én így emlékszem! :oops: :? :D

belluska

Belluska,
ez így jól hangzik. Csak mert Tücsivel azt beszéltük tegnap, hogy szerinte leszívják a tüszőt is, de én meg nem tudtam elképzelni, hogy az hogy fér beele egy tűnek a szűk nyílásába. De így, hogy a folyadékát szívják le, így már el tudom képzelni. :lol:

i.kata

Sziasztok!:-)

Bellácska, köszi a megvilágosítást!;-) :lol:

Dezsikém, sajnálom a munkahelyi gondokat, én most bevettem a lesz@rom tablettát és nem vagyok hajlandó az anyagi gondjainkkal foglalkozni, most lombikozunk, aztán majd ha nem sikerül megint aggódhatok tovább... :?

Puszilok mindenkit!!!
Vendég

Belluska, nahááát, tényleg laptető! Az a fura, hogy néha nézem ám, ki hova ír, kié a laptető, most meg észre sem vettem. Tényleg furcsa! :) De jóóóó.

Dezsi!
A tűket nem cseréltem ám fel, a naggyal szívtam meg engedtem vissza, inzulinossal csak beadtam, de a tollhoz képest "vastagabb" a tűje, jobban meg voltam ijedve, mint kellett volna. De már ezen túl is vagyok.

A háziorvosról ugyanezt gondoltuk mi is... Biztos, hogy az intézetben profik vannak, és tudják mit miért csinálnak, egy háziorvos meg "csak" általános orvos. Amúgy nagyon erőltetné a homeopátiát, és múltkor azt kérdezte, minek erőltetem ennyire a babát, hogy lombikozunk.
Ja, most meg azt mondta, hogy nem a legjobbkor csináljuk, mert a párom kicsit megfázott. Mintha válogathatnék időpontok közül, és várhatnám az orvosi csodákat...

Dezsi, én, az örök realista mondja neked, hogy fel a fejjel!!! :) Hátha számít az én kis realista szavam :)
babszi

Kata!
a tüszőt szívják le benne a petesejttel. amint leszívták, akkor kell szedni az ösztrogén hormont, mert a tüszők megrepedésekor lenne a szervezetünkben. Miután ezeket leszívják, pótolni kell.

most olyan elkeseredett vagyok.... :cry:
dezsina

Kata, én ezt olvastam: "A klasszikus lombikbébi eljárás során akár többszázezer hímivarsejtet helyeznek egy-egy petesejthez, melyek közül a természethez hasonló módon választódik ki a nyertes: a leggyorsabb és legrátermettebb fog behatolni a petesejt belsejébe." Szerintem másként nem is lenne értelme. Arra találták ki az ICSI-t. :? :roll: A leszívásról pedig: "A petesejtek leszívása ultrahang-vezérlés mellett történik, a hüvelyboltozaton keresztül bevezetett speciális tű segítségével. A tűt beszúrják a tüszőbe, s vákuum segítségével leszívják a tüszőfolyadékot. Mikroszkóp segítségével a biológusok keresik meg a folyadékban úszó petesejteket." :D Mindezek Belluska könyvéből származnak! :lol:

Dezsina, ez nagyon meglepő, hogy ez a protokoll, és kész... Ha esetleg egyszer mi is eljutnánk a lombikig, én szeretném kérni, ha lesz rá lehetőség, hogy ne ICSI-vel csinálják. Szerinted lehet? (Persze lehet, hogy célszerűbb mindent rájuk hagyni, hogy ők döntsenek a legjobb tudásuk szerint... :roll: )
Dezsi, ugye azért ET után fogsz pihenni is, s nem csak a dolgozóban leszel? :shock: :lol:

Zsuzska!
Nagyon szép az új verdátok! :D

Wepe!
De jó, hogy már érzed a babád mozgását!!! S hogy látni is lehet!!! :lol:
Pirinek továbbra sincs se híre, se hamva... :?
hbzs

Babszi!
hát persze, hogy számít. :wink:

Tücsikém!
lesz@rnám én, de akkor mit kajcsizok vacsira és miből fizetem a rezsit :?: :?: :?: :?:
dezsina

Kata, igazad van, tényleg van műtéteknél. Tudtam ezt én is, de valahogy csak most jöttem rá újra, hogy mondod... Érdekes, mennyire nincs "tapasztalatuk" a házidokiknak. A régi doktornő is nagyon kedves volt, nagyon idős, és nagyon "nem tudott semmit". Szerettem egyébként nagyon, de én nem voltam az az orvoshoz rohangálós valaki, így ezek a dolgok nem is foglalkoztattak.
babszi

Dezsina!
Ezek szuper eredmények!!! :D Miért vagy elkeseredve??? :? Légyszí', ne légy!!! :lol:
hbzs

Lányok, egy Kaális ismerősnek most sikerült a lombik (azaz 20 hete), és azt mondta, hogy mivel megszúrták a petét, ezért később vesznek mintát a magzatvízből. Tudjátok, az az eljárás, amit 35 év felett csinálnak, és van kockázata. Nekem azt mondta ez a kedves ismerős, hogyha annak idején ezt tudta volna, nem engedi az ICSIt, csak a "spontán" összeeresztést. Szerintem arra az eljárásra nem kötelezhetik, ha nem akarja.
babszi

Babszi, szerintem sem kötelezhetik, de valamiért mégis ezt találhatják a Forgácsban a legjobbnak, ha ez az általános protokoll (tavaly 58-ból csak 6 esetben volt hagyományos IVF).
Egyébként az ismerősöd megcsináltatja a magzatvízvizsgálatot? Szerintem nagy bátorság kell hozzá, ezért én biztos nem fogom (helyette van valami drágább más, vérvételes, ha jól tudom) - pedig így, 35 felett már biztos rosszallóan fognak rám tekinteni a dokik... :?
hbzs

Hbzs,
az ICSI-t az akkor alkalmazzák, ha nem jó a spermakép, vagy már többedik lombik van. Én így tudom. És azt közvetlenül a petesejtbe lövik.

Babszi,
hát nem tudom, hogy én vállalkoznék-e arra a vizsgálatra. Én amúgyis azt hallottam, hogy azért kell megcsinálni ICSI esetén, mert a hímivarsejtek közül találomra kiveszenk egyet, amit beleengednek. És ugye mivel nincs a természetes "verseny" a bejutásért, nagyobb a kockázata is a rendellenességeknek.

Dezsina,
egyél egy naracsot, attól jobb kedved lesz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Van most a munkahelyeden olyan dolog, amit ha azonnal megcsinálsz, biztosabb lesz a megélhetésed? Mert ha nincs mit tenned a biztonság érdekében, akkor kicsit próbálj meg ellazulni. Tudom, ez nagyon nehéz, látom anyumon is, aki állandóan idegbeteg a munka miatt, de akkor is muszáj!!!!!

Látom amúgy ma szakmai napot tartunk :lol: Most kiderül ki mit tud a lombikról :lol:

i.kata

Lányok, egy egész más téma: Volt már valaki a Tortuga Étteremben? Ott van abban az utcában, ahol az intézet is. :wink:
hbzs

Hbzs,
az ott van az utcában? Mesélt róla egy barátnőm, hogy jó hely és hogy szabadon mászkálnak a teknősök a lábad alatt. Jó hogy írtad, mert elfelejtettem a nevét és napok óta ezen gondolkodtam :lol:

i.kata

Tortuga, jó hely :lol:
A Albaross gyógyszertárhoz közelebb van, sajnos ahol a tekik mászkálnak az a dohányzó rész is egyben :?
Farkas éhesen kell oda menni, mert hatalmas adagokat adnak.
Ha beléptek, akkor van egy kötél, amitől nem tudsz bemenni, ill egy csegő/kolomp azzal kell jelezni, hogy megérkeztél, de általában figyelnek 8)
És úgy kell fizetni, hogy hoznak egy pénzérmés ládikát abba kell rakni a pénzt, és visszahozzák a visszajárót.
Az étlap is kalózos :lol: Régen (kb. 6-7 éve ) volt narancs leves, de azt levették a palettáról :?
És lehet, hogy időpontot is kell kérni, mert sokan szoktak lenni.
wepe

Hbzs!
most próbálok megnyugodni, hiszen tényleg nem rossz az eredményem.... :?

Kata!
Áh, dehogy tudok akármit is csinálni, csak bepánikolok rögtön. Szó sincs arról, hogy azonnal baj lenne, csak az állandó küzdés!!!! Küzdés, hogy egy jól menő cég túlélje a válságot, a visszaesett forgalmat! jajajajaj. bocsánat, hgoy ilyen off vagyok :oops:
Párocskám hív majd, hogy mi lett a srácokkal/lányokkal. Talán ő feldob majd, bár nem tudom.

Tanárúr örült az eredménynek!

kérhetnék mindenkit, hogy drukkoljon az egydarab "természetes" babámnak? Annyira sajnálom, hogy csak a lemaradt tagokat eresztették össze....

és Katának igaza van (azt hiszem ő említette), hogy a többszöri sikertelen után és rossz spermaképnél van ICSI.
Nekünk szupi az spermaképünk, hisz inszemeztünk is májusban és mégis ICSIznek....
dezsina

[quote="i.kata"]L írta:i.kataátom amúgy ma szakmai napot tartunk :lol: Most kiderül ki mit tud a lombikról :lol:
Kata, ez nagyon aranyos! :lol: És Ladiva doktornő még nincs is itt!!! :lol: :lol: :lol:

A Tortugáról nekem is egy munkatársam beszélt, s ő is azt emelte ki, hogy a teknősök ott mászkálnak a lábad alatt! :lol: :lol: :lol:
hbzs

Kata!
narancs :D :lol: most feldobtál :!:

Tücsikém!
holnapra egy kalappal! :wink:
dezsina

Dezsina,
jól, van nem piszkállak ezzel a "nyugodj meg"-gel. Csinálj mindent úgy, ahogy jólesik :wink:
Hazafelé ha gondolod, tudok adni narit, vettem ma egy csomót :lol: :lol:

Wepe,
nagyon szimpin hangzik, amiket az étteremről írtál :lol: De az kár, hogy csak a dohányzó részen vannak a teknősök. :cry:

Hbzs,
bizony, ha ladiva is befut, akkor ő is biztos hozzá tud majd szólni a témához. :lol:

i.kata

Dezsikém, akkor elárulom neked, hogy a lakástörlesztésünk ebben a hónapban nem lesz befizetve és a csekkjeink is itt sorakoznak már 1 hónapja, ez van...nem akarok belegondolni mert ha rágódom rajta akkor sem tudom kifizetni, most a lombik a legfontosabb, aztán majd koncentrálok a csekkekre...

Az ICS miatt én kifejezetten hálás vagyok pedig a páromnak annyira jó a spermaképe, hogy eleinte az ő szuper teljesítménye alapján lettünk beazanosítva! De mivel nekem nagyon kevés max 3-4 sejtem volt eddig, örültem hogy nem kockáztatnak az összeeresztéssel! nyugi lányok, a Tanár úrék tudják mit miért csinálnak!;-)

Dezsikém küldök neked sok-sok pozitív enerdzsit, ne légy szomi mert mi most együtt babásodunk Katával karöltve!;-)
Vendég

Tücsi,
hogy mennyire igazad van. Mi most tényleg karöltve babásodunk, már az intézetben is így trióban kezelnek minket :lol:

i.kata

Szia Dezsi!Most elsősorban neked irok,mert szeretnélek kicsit megnyugtatni.Kérlek,ne idegeskedj a meló miatt,most erre igazán nincs szükséged.De ha nem birod magad megnyugtatni,akkor a beültiig idegeskedd ki magad,utána nem szabad tudod! :wink: Nagyon szép eredményekkel dicsekedhetsz,a pete szám éppen elég látod,és az embikék száma is szupi...Nem tudom,anno nekem is csak a sima randis embik maradtak meg,igy maradtak 3-an a beülti napjára.Meglátod jó lesz minden,holnap is okés lesz minden.Próbálj kicsit elvonatkoztatni a melóról,és minden negativ paráról,nem könnyű,de ügyi csaj vagy te!Aki ennyi mindenen keresztül ment,mint te,ezt is meg tudod csinálmi,tudjuk :wink: Sok sikert kivánok neked!Szoritunk!

salygabó

Tücsikém!
:( látom, akkor tényleg sz@r a helyzet... nem is tudom, hogyan tudsz ilyen nyugis maradni, én már elájultam volna... :(

muszáj lesz megnyugodnom, különben Kata kényszeríteni fog, hogy narancslevet igyak :x :x :x
brrrrrr

Gabó!
nagyon drága vagy! köszönöm!!!! Pont ebben bízom, hogy az egy szem sima randisunk megmarad! Muszáj neki! őt szeretném visszakapni!
dezsina

Dezsina,
köszi a tippet.
Szóval, ha nem fogadsz szót, vénásan kapod a narancslbete :evil:

i.kata

Dezsina!
Akkor külön nagyon drukkolok annak az egy szem hagyományos embikédnek, ha őt szeretnéd visszakapni, hogy maradjon meg, és csodaszép legyen! :wink: Egyébként, ha mind a hatan megmaradnak és valamennyien egyformán gyönyörűek lesznek, akkor választhatsz, hogy mondjuk te ezt az egyszem hagyományosat és még a 2 legtutibb ICSI-set szeretnéd? 8)

Wepe!
Köszi szépen az infót a Tortugáról! 8) Nagyon bíztatónak hangzik, és a honlapjuk is tuti, és nagyon vicces! :lol:
hbzs

Wepe, egyébként azt láttad az étterem honlapján, hogy ott van a narancsleves receptje? Bár ezt nem Vézna Bob, a főszakács készítette, hanem valaki a kalóztársak közül, azaz közülünk, vendégek közül küldte be, de nagyon ígéretesen hangzik! :wink:
(Nekem meg egy narancsos sütőtökkrémleves receptem van, ami szintén nagyon tuti! :wink: )
hbzs

Kata!
:D vénásan :shock: :twisted: :lol:

Hbzs!
az lenne a legjobb, ha mind a hatan megmaradnának :!: :!: :!: És természetesen kivánnám én a többieket is :D Mindig 3mat szoktam visszakapni.... :D
dezsina

Dezsikém, amit leírtam az anyagi helyzetünkről az csak a jéghegycsúcsa! Hogy hogy tudok nyugis maradni, hát végül is már egy éve ezt gyakorlom, programozom az agyam, hogy mindenben a jót lássam és hogy ne rággódjak sokáig a rossz dolgokon, mert ugye egyszer már tényleg szó szerint majdnem belehaltam abba, hogy ennyire a lelkemre veszek mindent! Nagyon nehéz, nem mondom hogy könnyű, de szeretnék teljes életet élni, és nem mindig szorongani ezért most már jobban megy a dolog!

Egyébként lehet, hogy azért vagy most annyira magad alatt, mert ahogy leszívták a sejteket, drasztikusan csökkent valami hormonod és ez okozza a hangulatváltozást, hm? Szerintem napokon belül megint kis optimistaPista leszel és rendben lesz minden!;-)
Vendég

Dezsi!
Nem írok szent beszédet :lol: ,csak röviden leírom,hogy amikor mi lombikoztunk ezt a négyet(2 és fél év alatt),akkor nálunk sem volt fenékig tejföl a dolog!Közben nem dolgoztam,csak a plusz kiadások voltak,hogy a kismamaságra gondolva kapjak valami gyest egyáltalán(ez olyan volt mint egy havi otp),közben párom ügyeleti beosztása levegőben lógott(amiből az autó részletet fizetjük),és sorolhatnám!Többek között ez az ami miatt nincs még beszinezve a ház,kerítés stb..,de sz...ok bele,ami a legfontosabb megvan az életemben!És neked is meglesz!TUDOM!!!!!Volt stresszhelyzet bőven,de muszáj volt kicsit elvonatkoztatnom a dologtól,mert tudtam ha már nem dolgozom minél előbb babánk kell,hogy szülessen!Nekem nagyon nagy segítségemre volt párom és családom lelkileg,de így sem volt könnyű!
De én ezek ellenére egyre lazább lettem a beültikkel kapcsolatosan és teljesen pozitív voltam!Tudom utálsz érte biztos,de ezt csak azért írtam,hogy tudd nekem sem volt felhőtlen a dolog!
Amikor írtad,hogy minden nagyon klassz most körülötted és kiegyensúlyozott vagy annyira örültem,de ne hangoljál le,annyira várom a sikereteket!
Hirtelen volt a kezdés tudom,de belevágtál Dezsi és csináld végig minden erőbedobással,muszáj!Annyira akarom,hogy nagyon-nagyon boldog légy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZURKOLOK AZ EGY KIS SPONTÁN EMBIKÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!De persze a többinek is ezerrel!

Tücsi!
Örülök,hogy ezt hallom(látom az írásaidban),erre kell koncentrálni!Jól teszed!Nagyon drukkolok! :P

Én személy szerint(lehet,hogy furcsának tartjátok),de örültem az ICSI-nek!Pedig páromnál csak kis probléma volt!

belluska

Dezsi!de tudom,hogy pár nap és optimistán jössz és csak a frászt hozod rám! :lol:

belluska

Tücsikém!
Hát, legyenek a hormonok.... de már nyugszom :wink:
holnap hányra mész?

most hívott a párom, azt mondta, hogy elég egy paci befutónak :D de jó lenne :D :D :D
dezsina

Tücsi!
Nagyon-nagyon drukkolok neked is!!! Bele se tudok gondolni - Hála Istennek! -, hogy milyen nehéz lehet ez az időszak neked! S tiszta szívemből kívánom, hogy a babásodásban csupa örömöt tapasztalj ezután!!! Akkor holnap leszívás, és péntek/szombaton vagy (blasztók esetén) hétfőn beülti? Hú, nagyon izgi!!! :D

Kata!
Már csak hármat kell aludni, és a te embikéid is ébrednek!!! :wink: Nagyon-nagyon drukkolok nekik, hogy mindketten épen, egészségesen be tudjanak költözni a pocakodba!!! De jó lesz! :D
hbzs

Dezsina,
na jól megkaptad :lol: Hallgass a csajokra! Este igyál egy kis vörösbort, az jót tesz a beülti előtt. Most én is borozgattam néha, persze csak veset ittam és csak vöröset, de szerencsére vastagabb lett a mnyh-m :wink:

Hbzs,
jajj ne is mondd, kezdek egye jobban izgulni. Nagyon nehéz lesz az a péntek délelőtt, hogy megcsörren-e a telefonom, vagy sem.

i.kata

Kata!
Hát persze, hogy megcsörren!!! :wink: 8) Nagyon szorítok!
Holnap még mész UH-ra?
hbzs

Sziasztok

tudom nagyon eltűntem :oops: , megmondom őszintén hogy szoktalak olvasni titeket, de mikor az írásra kerülne sor mindig közbejön valami :) (valami= etetés, pelenkacsere, főzés, mosás, vasalás, :D)
Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást kívánok!
Kismamiknak nagy nagy gratula és pocaksimi!!!!

Dezsike és a "hármasfogat" másik 2 tagja! :lol: (tök jó hogy ilyen jókat dumálgattatok várakozás közben, én mindig szívesen beszélgettem volna a váróban, de valahogy sosem volt olyan a társaság amikor én jártam az intézetbe)
Tudjátok hogy az elménél nincs jobb orvosság!!! nagyon nagyon szorítok Nektek és a Petécskéknek/Babócáitoknak is, minden rendben lesz!!!
Dezsike megadrukkok mennek az egyszem "természetes" Babódnak (és persze a többieknek is)!! Tessék szépen megnyugodni!!

Mindenkinek szép napot!
Fitie

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Csajok!
Ugye tudjátok remélem,hogy szívemből és csak jóból írom ezeket!
Nagy pofájú vagyok!Mindig megbánom! :(

Kata!
Veled együtt izgulunk mi is!De reméljük a legjobbakat!

belluska

Hbzs, köszönöm!

Belluska, szerintem nem volt bántó amit írtál!;-)

Dezsikém 6,15-re megyek holnap!

Most egy kicsit összezavarodtam a 3 napos beültetést hogy számolják? Péntekre vagy szombatra, esik ha szerdán van a punkció??
Vendég

Tücsi!
Kicsit megnyugtattál! :) :wink:
Nem szombatra esik?Mintha úgy rémlene!(már rég volt) :wink:

Fitie!
Örülök,hogy jöttél!!!!!!Jó vagytok?Petike?????
Képet kapunk?????
Jó babázást!!!!!!!Puszi nektek! :P

belluska

Fitie,
szia!!!! Hogy vagytok? Teszel fel nekünk képeket? :lol:
Fent vagy esetleg iwiw-en, ott le tudnánk mindig csekkolni :wink:

Hbzs,
jajj, meg ne csörrenjen!!!!! Alapból 11-re kell mennem, ha gigszer van, akkor hívnak 11 előtt. :roll: Szóval ne csörögjön!!!!

i.kata

Tücsi!
leszivás a nulladik nap
tehát csüt, pént SZOMBAT!!!!!!
ja és akkor kelek. 6:15kor! gondolok rád!!!! Mi amúgy 5kor keltünk hétfőn. nagyon szar volt olyan korán kelni :x

Kata!
a vörösbort is pont annyira szeretem, mint a narancsos italokat :lol: :lol: :lol: :lol:
vodka esetleg, meg kóla :P :P :P :P :P :D :D :D
No para! Ez egy nagyon sima szupi fagyis beülti lesz :wink:

Belluska!
micsodát kellene megsértődni? :shock: :?:

Fitie!
örülök, hogy jöttél!!!! Nagyon köszönöm a bíztatást!!! A hármasfogatot most kivételesen én vezetem mint korelnök :D
és várjuk természetesen a képeket :wink:
dezsina

Belluska
köszönjük, nagyon jól vagyunk! Peti már 6 kg :D kalimpálógép :lol:

Kata :D
privi ment

Dezsike
mint korelnök természetesen példát kell mutatnod a többieknek ;) tessék belehúzni.... hu-huú ;)

Itt az én Petikém:
Kép

Hasonló szép Petikéket/Petrácskákat kívánok mindenkinek!! :wink:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Dezsi!
A lényeg,hogy veled minden rendben legyen és sikerüljön a beülti!
Szurkolok a babóitoknak!
Tudod nagy szám van :lol: ,de nagy a szívem is!Páromnak is annyit mesélek rólatok,nagyon akarom a sikereteket!!!!!!!
Puszi!

Fitie!
Nem is olyan rossz ötlet az iwiw!
Ott folyamatosan nyomon tudnánk követni Pepét! :wink:

belluska

Fitie,
köszi, be is jelöltelek :lol:
Petike egyszerűen csodaszép!

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak