Dezsi!
Nem írok szent beszédet
,csak röviden leírom,hogy amikor mi lombikoztunk ezt a négyet(2 és fél év alatt),akkor nálunk sem volt fenékig tejföl a dolog!Közben nem dolgoztam,csak a plusz kiadások voltak,hogy a kismamaságra gondolva kapjak valami gyest egyáltalán(ez olyan volt mint egy havi otp),közben párom ügyeleti beosztása levegőben lógott(amiből az autó részletet fizetjük),és sorolhatnám!Többek között ez az ami miatt nincs még beszinezve a ház,kerítés stb..,de sz...ok bele,ami a legfontosabb megvan az életemben!És neked is meglesz!TUDOM!!!!!Volt stresszhelyzet bőven,de muszáj volt kicsit elvonatkoztatnom a dologtól,mert tudtam ha már nem dolgozom minél előbb babánk kell,hogy szülessen!Nekem nagyon nagy segítségemre volt párom és családom lelkileg,de így sem volt könnyű!
De én ezek ellenére egyre lazább lettem a beültikkel kapcsolatosan és teljesen pozitív voltam!Tudom utálsz érte biztos,de ezt csak azért írtam,hogy tudd nekem sem volt felhőtlen a dolog!
Amikor írtad,hogy minden nagyon klassz most körülötted és kiegyensúlyozott vagy annyira örültem,de ne hangoljál le,annyira várom a sikereteket!
Hirtelen volt a kezdés tudom,de belevágtál Dezsi és csináld végig minden erőbedobással,muszáj!Annyira akarom,hogy nagyon-nagyon boldog légy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZURKOLOK AZ EGY KIS SPONTÁN EMBIKÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!De persze a többinek is ezerrel!
Tücsi!
Örülök,hogy ezt hallom(látom az írásaidban),erre kell koncentrálni!Jól teszed!Nagyon drukkolok!
Én személy szerint(lehet,hogy furcsának tartjátok),de örültem az ICSI-nek!Pedig páromnál csak kis probléma volt!