Jo reggelt!
Pat! Szupik a kepek!
Mindegyik, de a Mark bealudt a bicajon-on jot rohogtem.
A teli asztalrol feltett keped pedig igen brutal volt. Hat szabad az ember lanyat ilyen latvannyal kinozni?!
A reggeli piritosom ehhez kepest igen szanalmasnak tunik a konyhaban.
Amugy Mira tenyleg rengeteget valtozott. Na, mar tenyleg nem mondhatja ra senki, hogy fius!
Berni! Remelem Dorko jobban van mar, lement a laza. Ha jo kedve van, s mint irod porog, akkor tuti az oltas a ludas. En ugy hallottam akar 3-4 napig is eltarthat a laz, hoemelkedes egy-egy oltas utan.
Gabuska! Edik a lanyok! Szerintem Noresz babanak IS nagyon edes volt. Amugy mutasson nekem valaki olyan babat, aki nekem nem szep es edes! Az en gyermekemtol is odavoltam, de ugyaugy odavagyok minden mas babatol. Sxzerintem neha koros.
Szintus! Nagyon szuper, hogy jol birod a mostani terhesseget es minden rendben van veled es a babussal. A szegyenlossege tenyleg kislanyra utal, de persze ki tudja! Lehet, hogy kis rafinalt kisfiu!
Joli! Ne idegeskedj! Tudom nem konnyu, meg en is mit beszelek, van neked eleg dolgod, de azert probalj egy kicsi idot magadra is szentelni. Elemernek is biztos nehez lehet titeket egyedul hagyni, de ne felj, Csanad is olyan gyorsan megno, aztan utazgathat a egesz csalad! Tenyleg, Elemernek minden ok a munkaval?
Ja, es jol esett, hogy irtad, hogy talakoznal velunk.
Fogmosas! En estenkent lefekves elott1x mosom Mano fogat. Mostmar csak en mosom neki, nem adom oda a fogkefet, mint regebben, hogy ragcsalja.
Aranylag jol turi, de nem mindig.
Csilla! Szerintem elirtad Bogi mereteit. Mar nyaron tobb lehetett Nyuszi, mint 9 kilo.
Amugy milyen kepeket kellene kuldeni, kinek? En sem tudom.
Szegyellem is magam. Latszik, valamit nem olvatam vissza.
Ja, csajszik, kuldjetek kepet a talirol!
Gabuska! Hova utaztok?
Na pusza, majd meg jovok!