Új privát üzeneted érkezett!

Juj, lányok félre ne értsetek, ez egy barátnőm honlapja, ő mutatja be a kötést. Én picit máshogy kötöttem, de nekem legurul a vállamról és nem elég széles a kendőm.... Máté is rövid lábú így a 80 centijéből a háta a nagyon hosszú... :oops: Szóval ilyen hamar nem tudom ám megcsinálni én sem a videót, honlapot stb :wink:

Képeket meg majd teszek fel...

Jó éjt!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Kicsit lemaradtam...mióta ovi van,és nagyon korán kelünk,korábban elalszok!
Remélem jól sikerült a tali,hozzatok sok-sok képet!!!!!!!!!!!!

Bea!ű
Neked köszi a képeket,Pupák nagyon cukker,és milyen házias ő is...persze benne van a férfi vér is már most... :lol:

Szintus!
Örülök,hogy ilyen jól érzed magad pocakosan!!! Kár,hogy nem mutatta meg magát Hanna,de majd legközelebb! :wink: Pocakos fotót akarunk! :)

Sly!
Megbocsátunk,de csak akkor ha azt írod,hogy a zártra se írsz többet,mint ide! :lol: Bár amilyen tempót (gondolom) ők diktálnak,nem is egyszerű ott is követned az eseményeket!! Nem?Cipőkre én is várok még,erre a hétre ígérte,de még nem szólt.Eredetileg úgy volt,hogy Aug. végére megjönnek neki a zártak,de késik a dolog...majd szólok! :)

Berni!
Hány napos láz normális egy oltás után??? Nem akarlak sem téged,sem mást ijesztgetni,de a szomszéd kisfiúnak tavaly is megigazították a fütyköst,pedig már 10 volt,és megcsinálták neki ugyanezt pici korában is!Mi most saját bőrünkön tapasztaljuk,hogy dokifüggő a dolog,mert az eddigi dokinő nem csináltatott semmit 4 éves korig,a mostani pedig pici kortól azt "írja elő",hogy húzni...hát mi eddig nem húzogattuk...bár azt mondják az esetek egy részében a gyerekek "megoldják" maguknak!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kriszti!
Gumicsizma,esőkabát és irány a szabad! Márk is nagyon szeret kint lenni,és mivel annyira nem szeret aprólékos játékokkal szöszmötölni,ő is meg van lőve,ha rossz idő van. Bár ennek némiképp ellentmond a párnapos ovi,mert meg is dícsérték,hogy milyen kitartóan játszik...

Tegnap otthagytam Márkot félórára az oviban,nem volt gond,de ma ugyanúgy félóra után sírt mikor visszamentem. :( Azt mondta utánam akart jönni. Meg,hogy másnap nem megy,csak ha én is megyek,meg ne hagyjam ott....
Berni-óvónéni,írj egy kis bíztatást,hogy lesz ez még jobb is!!!!!

Joli!
Hát nem irigyrellek,nincs könnyű dolgod 3 sráccal! És hogy állnak az éjszakáitok? Legalább vízszintesen tudsz pihenni,ha már nappal olyan sok mindenen pörög az agyad?

Réka!
Múltkor amikor visszaolvastam írtatok egy montázsról...és én még nem küldtem képet! :oops: De nem is tudom milyet kell,megosztanád velem? Egyetlen férfi-olvasónknak hogy van a lába? Pihenős óráiban olvasgatta a topicot? Talira is jár? :lol:

Gabus!
Én mármár szégyelltem is magam,hogy milyen ember vagyok,mert nem "visel" meg,ha szurit kap a gyerek...de kicsit megnyugodtam... :lol:

Ja,mindenkinek köszi a képdícséretek! Ezek szerint nem kell több büféasztalos! :lol: Mira nyár vége felé szőkült ki enniyre,és tényleg jól megnőtt a haja!!! Ma vissza is kerestem róla képeket,és rövid barna hajjal tényleg fiús volt...

KépKép
Kép
patricia83
 
 

 
 

Tavasszal barnán! :)

Kép

Nyáron szőkén és lányosabban! :wink:

Kép

Kép

És egy kis bónusz! 8)

Családi bringázás! :D
Kép

Az összes gyerkőc! :D
Kép

Ezt pedig Berninek,alvás témára! :wink:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jo reggelt!

Pat! Szupik a kepek! :D Mindegyik, de a Mark bealudt a bicajon-on jot rohogtem. :lol: A teli asztalrol feltett keped pedig igen brutal volt. Hat szabad az ember lanyat ilyen latvannyal kinozni?! :D A reggeli piritosom ehhez kepest igen szanalmasnak tunik a konyhaban. :(
Amugy Mira tenyleg rengeteget valtozott. Na, mar tenyleg nem mondhatja ra senki, hogy fius!

Berni! Remelem Dorko jobban van mar, lement a laza. Ha jo kedve van, s mint irod porog, akkor tuti az oltas a ludas. En ugy hallottam akar 3-4 napig is eltarthat a laz, hoemelkedes egy-egy oltas utan.

Gabuska! Edik a lanyok! Szerintem Noresz babanak IS nagyon edes volt. Amugy mutasson nekem valaki olyan babat, aki nekem nem szep es edes! Az en gyermekemtol is odavoltam, de ugyaugy odavagyok minden mas babatol. Sxzerintem neha koros. :roll:

Szintus! Nagyon szuper, hogy jol birod a mostani terhesseget es minden rendben van veled es a babussal. A szegyenlossege tenyleg kislanyra utal, de persze ki tudja! Lehet, hogy kis rafinalt kisfiu! :D

Joli! Ne idegeskedj! Tudom nem konnyu, meg en is mit beszelek, van neked eleg dolgod, de azert probalj egy kicsi idot magadra is szentelni. Elemernek is biztos nehez lehet titeket egyedul hagyni, de ne felj, Csanad is olyan gyorsan megno, aztan utazgathat a egesz csalad! Tenyleg, Elemernek minden ok a munkaval?
Ja, es jol esett, hogy irtad, hogy talakoznal velunk. :D

Fogmosas! En estenkent lefekves elott1x mosom Mano fogat. Mostmar csak en mosom neki, nem adom oda a fogkefet, mint regebben, hogy ragcsalja. :oops: Aranylag jol turi, de nem mindig. :roll:

Csilla! Szerintem elirtad Bogi mereteit. Mar nyaron tobb lehetett Nyuszi, mint 9 kilo. :lol:

Amugy milyen kepeket kellene kuldeni, kinek? En sem tudom. :oops: Szegyellem is magam. Latszik, valamit nem olvatam vissza.

Ja, csajszik, kuldjetek kepet a talirol!

Gabuska! Hova utaztok?

Na pusza, majd meg jovok!

Kép
atina12
 
 


Kimaradt:

Bea! Pupak nagyon hazias! :lol: :lol:
Latom meg is szomjazott a nagy munka utan! :lol:

Reka! Koszi a kerdest, Rebus popoja mar lett jobb. Ideje volt.

JA, tegnap este foztem eloszor huslevest. Este 10-re lett kesz. :( Kivancsi vagyok milyen lesz. Ha ehetetlen, akkor a ferjem szerintem a fejemre onti, mert o kelt fel hajnali 2-kor, hogy berakja a hutobe. :D

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Ancsa, már hogy lenne ehetetlen egy húsleves?! Hogyhogy eddig nem főztél? pedig könnyű.
Réka vállalta, hogy a születéskori és az egyéves képekből montázst készít. Az e-mailjére kell küldeni. Na, végre, gyógyult a popó:)
Elemérnek jól kezdődött a munka, már azon gondolkodik, hogy megoldja a lakhatást, mert egyelőre szállodában van. Magamra is szánok időt:szervezem Elemér hazaútját, hogy valamelyik hétvégén a pénteki munka után induljon és hétfő reggelre vissza is érjen, mégis tudjon itthon lenni egy keveset. Hát nem egyszerű. nemsokára tisztában leszek Írország vonat-és buszközlekedésével, valamint Európa összes repülőterének menetrendjével :lol:
Szly, szóval akkor jön haza Elemér, amikor sikerül megszervezzem, de október közepe előtt már nem.
Pat milyen jó képek! Mira kisebb korában is szép volt:) Márk vajon mitől fáradt ki annyira? Az ovi fog menni neki is, eddig még minden gyerek beszokott :)
Csanád éjjelente jól alszik amióta kijött a hátsó foga. Ehhez az is hozzájárul, hogy adok neki tejet. Már sikerült lecsökkenteni 100 grammra, a 300-at is mind egy cseppig megitta. Általában kétszer ébred, de ha nappal csak egyet aludt, akkor képes este 8-tól reggel 9-ig aludni.
Csilla, Réka, Gabi annyira sajnálom, hogy nem tudtam tegnap elmenni...tényleg kárpótoljatok legalább fotókkal!
Gabi, nyaralni mentek? Kellemes kikapcsolódást!
Kriszti, gratula a cumisüveg elhagyásához! Néha Csanád is kidől tej és cumi nélkül, de én még nem próbáltam leszoktatni, ha altatni akarom, akkor odaadom. Fogmosással sehogy sem állunk :oops:
Bea, Pupák inkább keményen cumizik, nem? :)
Szintia, Fruzsi megvan még? nem tettél fel képet róla nagyon rég és a pocidról sem!
Berni, jól van Dorkó? Mi meghaladtuk a 10 napot oltás után baj nélkül.
Adri, jól vagytok? Otthon vagytok? Legalább anyukáddal üzenj nekünk, ha lehet.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Patri! Várom a cipőket akkor türelemmel. Ma néztem konkrétan Rolinak, de csak egy volt a méretében és nem tetszett. Ha már kiadok 8000 ftot, legalább tessen már nekem. Így megvárom, míg neked küldik, hátha. Mira tényleg nagyon sokat változott, jól megnőtt a haja. Nagyon édi Márk, ahogy alszik! :lol:

Joli4 Akkor csak szervezz szorgalmasan, ha csak rajtad múlik a dolog, biztos sikerrel jársz.

Ja igen,a z írás. Hát a zártra még ennyit sem tudok írni, mert egyszerűen alig tudom követni az eseményeket. Ha van időm és elkezdek visszaolvasni, már írásra nem jut. Úgy írni meg olyan rossz, hogy nem olvastam vissza.

Atina! Remélem jó lett a húsleves! Én vasárnap mindig azt főzök, reggel odateszem, délben főzök hozzá tésztát és kész is!

Fogmosás: Mi még nem mossuk! :oops:

Szinti! Gratula a félidőhöz. Igaz egy nappal lekéstem! Kérünk Fruzsi-és pocakfotót.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok! Most nem olvasok vissza, csak jelentkezem, hogy tegnap este hazajöttünk VÉGRE!!!
Majd irok részletes "beszámolót" is, most csak annyit, hogy jol vagyunk mindketten, Niki kicsit besargult, de remeljuk nem lesz rosszabb. sokat alszik, de jól szopizik, jó sok tejecském van hála Istennek. És teszek fel képet, jó éjt lányok! Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Jaj de drága!!!
Adri, köszi, hogy szakítottál ránk időt, még egyszer gratulálok, millió puszi mindannyiotoknak! :D
Ha legközelebb jössz, mesélj, Ártremisz mit szól Nikihez? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tündéri! Milyen pici, hihetetlen.

Ancsám, bizony 9 kiló az a 9000 g. De nem tűnik vékonykának, pont jó :wink: .

Pat, én is kiváncsi vagyok cipőre, Boginak is kellene valami télre.

Holnap jön apa haza, mi meg megyünk Egerbe. Majd onnan többet-többször.

Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jaj,Adri, mekkora fekete haja van! Köszi, hogy benéztél és megmutattad nekünk az új családtagot! Sok tejcsit és békés napokat kívánunk!

Szly, szervezgetek:) Tényleg ilyen nehéz cipőt venni? Én még csak egyet vettem, mert sokat kaptunk használtat is, újat is.

Ma nekiláttam sütni egy sós sütit, hát nem biztos, hogy mostanában megismétlem. De csak azért, mert jól telezabáltam magam belőle így estére :oops:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Adri! Koszonjuk a kepet! De edes, kis hajasbaba! :D Mar alig varjuk a beszamolot!

Kép
atina12
 
 


Csillus! Bogi nem is nez ki vekonynak, az biztos! Olyan kis eros kiscsaj, formas, azert is hittem, hogy elirta a sulyat. Szoval tokeletes! :wink: :D

Kép
atina12
 
 


Most alszik mindkét lány, tudok egy kicsit irni.
Szóval Hála Istennek minden szuperül ment a kórházban, azt leszámitva, hogy a körülmények "balkániak", de ezt már tudtam tavalyról is. A műtét epidurálban volt, igy rögtön hallottam ahogy felsirt, és bent volt egy ismerősöm is (gyerekorvos), aki folyamatosan tudósitott nekem, hogy mi történik stb., szóval tudtam, hogy mikor bújik ki! Aztán egyből oda is hozták a fejemhez, őt is megpuszilgattam mint anno Ártemiszemet, még magzatmázosan :) .
Utána betették kicsit inkubátorba, de csak mert ez a protokoll, teljesen rendben volt. És amikor engem levittek a kórterembe, utána negyedóra mulva már hozták is és rögtön mellre is tettem. Niki sokkal lustább mint Ártemisz volt, nem szopizott rögtön olyan mohón, de pár próbálkozás után aztán ő is belejött. Azóta sokat sokat alszik, de általában szopizni felébred, ritkán ébresztgetem én, a sárgaság miatt. Végülis nem nagyon sárgult be, és szerintem most már jobb is. Érdekes, éjszaka éjfél és kettő között általában sirdogál, talán a hasa fájhat, de egyébként szépen alszik.
Ártemisz nagyon jól fogadta, persze nem tudja még felfogni, szerintem most kezdi megérteni, hogy itt is marad velünk a hugi. Első nap mindenesetre simogatta, puszilgatta, és ma is. Egyelőre mivel Niki sokat alszik, nem "veszi észre", hogy vele kevesebbet lennék. Nagyon jó egyébként, hogy itt van anyu, mert nagyon sokat segit, leviszi Ártemiszt sétálni, mert arra nagyon nagy szüksége van!
És képzeljétek megvárt a járással, és tegnap óta jár önállóan, ma szaladt is :) És kibújt az ötödik fogacskája is! És olyan hatalmas nagylánynak tünik a pici Niki mellett :)
Most ennyit, már én is sokkal jobban vagyok, bár a sebem még azért fáj. Remélem a napokban lesz időm visszaolvasni is, addig is puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Én is csak olvasgatok vissza, mert nagyon lemaradtam, de Adrinak nagy-nagy gratula és jó egészséget kívánok nektek!!!
Tényleg nagyon tündér és szép nagy haja van és hihetetlen, hogy a többiek is nemrégen még ilyen picik voltak.
Szóval vigyázzatok magatokra és pihenj sokat amíg tudsz!

Kép
havacska
 
 


Adri, köszi szépen a beszámolót! és már vonalzója is van Nikinek! Nagyon jó :) Remélem mindig ilyen rendben mennek a dolgok. A sebed hogy van? Gondolom még nem sok ideje volt gyógyulgatni. anyukád meddig marad? Pár hónap is jól jönne most...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
adri!
gyönyörűűűűűűűűűűű!gratula nektek és tudod,Dorkó is sárga volt 2 hónapig,úgyh Niki pillanatok alatt ki fogja nőni,ha ilyen szépen szopizik.

Pat!
tüneményes az alvós kép!hihetetlen mit tudnak produkálni :lol: és igen,hidd el lesz sokkal jobb is.nagy törvényszerűség,h az első hetek után mindig van 1 kis visszaesés,de ahogy telik auz idő,úgy lesz egyre több és érdekesebb programm,barát stb.fel a fejjel!

fogmosás:mi mióta kb 2 foga van "mossuk"(ez túlzás,végigmentünk a lépéseken),de mostanában csak egyedül hajlandó,az meg k@ki,de mivel nálunk ez zűrös volt egy fogbeverés miatt,így most hagyjuk.

fütyi:pat!nem keserítettél el,tudom,h ez van,ezért bízom abban a dokiban,akit ajánlottak,ő érzéstelenítésben csinálja,bár nem ezen múlik.amúgy működik úgy kb félig,csak onnan nem tudunk elmozdulni.de ez a része nem foglalkoztat,majd a szakértő elmondja,mi legyen.

bocsi,most csak ennyi,ja meg,h Dorkó csak 2 napig volt lázas,ismét eleven rosszcsont,írok majd bőveben is.és próbáljátok ki a knorr rafinéria sajttekercsét,ma nálunk az votl,ferrrrrgeteges :roll:

jó éjt!

Kép
berni1
 
 


mármint finom,csak nem jó ikont választottam :oops:

Kép
berni1
 
 


Adri, gratula! Olyan gyönyörű mindkét lánykád! Jó olvasni, hogy jól vagytok! Ártemisz nagyon rendes volt, hogy megvárt a járással :P És kérünk még képeket a lányokról!

Berni, jó, hogy Dorkó újra a régi!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok,szép reggelt!
Adri!
A kis Niki egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Köszönjük a képet és a beszámolót,remélem mindig ilyen flottul megy majd minden. a segítséged pedig "használd ki",pihenj amennyit lehet!

Berni!
Köszi a bíztatást!!!! Már épp hiányolni akartalak,csak megint bealustam! :oops: Örülök,h Dorián jobban van!

Később én is reagálok,most készülünk az oviba...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Mi meg a nyaralásra készülünk. :lol:

Sziasztok!

Réka, mennyit kérsz a talis képekért? :twisted: :lol:

Fogmosást a napokban kezdtük el, hála nektek, mert én nem is kapcsoltam... Livinél lelkesebb voltam, már a két alsó fogát is mostuk, Nórinál 8nál kezdtük. :oops: Van az a 3 db-os DM-es készlet, annak a középsőjére teszek egy kis Gabi fogkrémet, megmosom, aztán nála marad és fürdés alatt rágicsálja.

Klassz idő lesz még a héten, használjátok ki, ha tudjátok. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, az usb-s kártyaolvasónk elhunyt és a rosszéletű magával vitte a legjobb babaúszós videóinkat. Ezek után a friss cuccokat - talit is - Gy laptopjára mentettük, amivel dolgozni jár. Persze ezek után nem jutottam hozzá, még nekem sincs példányom. De ha hazajön!!!! :wink:

Fogmosás elég rapszodikusan megy nálunk - ha időben eszembe jut és végignézi amíg én is megmosom az enyémet, akkor hagyja...

Mariann, sikerült visszaolvasni? :wink: Most már itt lenne az ideje, hogy mesélj valamit, hogy vagytok?

Pat, ahogy Márk bealudt :shock: Nagyon édesek a törpéid! És Miruskának nagyon jól áll a szőke :wink: Egyre jobban hasonlít rád. Márk inkább apja, nem?

Holnap lesz Kerekítő a Bem rakparton (www.bem6.hu) Jöttök? (Mármint aki Budapesten kavar éppen...) Meg babahordozó hét van most, azon is van egy halom jó program! (Tudom, kevés ilyen buggyant horzozós ősnő van a csapatban, de azért hátha érdekel valakit)

Fiam szétrakodott, megyek eltakarítani a romokat.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Réka, a babahordozós hétre csak babahordozóval lehet menni? wink: A hétvégén csak nem dolgozott Gyuri?! na de biztosan volt jobb dolgod is, mint a net előtt ülni :D Szerintem jobb lesz, ha csak este szedsz össze a manó után :lol:

Gabi, te csak cseppenként adagolod az információkat, hogy emésszen bennünket a kíváncsiság? :lol: Hová mentek nyaralni???

Pat, remélem sírásmentes lesz az ovi...nehéz lehet úgy menni mindennap, hogy vajon, ma mennyit fog sírni. Én is aggódok, mi lesz a bölcsiben :(

Berni, nem lehetne, hogy először a te sajttekercsedet kóstoljuk meg? :roll: Hátha a mienk nem sikerül olyan jól :lol:

A héten itt lesz egy unokahúgom, aki régen sokat vigyázott a két nagyfiamra. Anno, amikor ő volt gyerek, akkor meg én vigyáztam rá:) Ja, és egy másik hasonló paraméterekkel rendelkező unokahúgom itt lakik Budapesten és babát vár. Szóval most újra én következem a bébiszitterkedésben. :D Anyira bírom, hogy nagy és összetartó családom van!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Adri
Mégegyszer gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok! A kis Niki nagyon édes hajas baba.
Gratulálok Ártemisz járásához, milyen jó, hog nem maradtál le róla.

Mariann
Hogy vagytok?

Patr
Mirának tényleg nagyon jól áll a szőke haj. :-)
Drukk az ovihoz!

Ancsa
Miylen lett a húsleves. Egyébként még én sem főztem húslevest. :oops:

Joli
Mikorra várja unokahúgod a babát?

Berni
Szuper, hogy Dorkó meggyógyult.

Gabus
Mikor mentek nyaralni? Az titok, hogy hová?

Mi is járunk egyedül! :-D

Néhány kép:

Kép

Kép

Seprűkkel is tudunk járni, de nélkülük is.

Kép
kittina30
 
 


Ne haragudjatok, azt hittem írtam már. Ráckeve, Kék Duna Wellness Hotel, és csak 3 nap. Holnap utazunk.

Réka, én is sokat hordozom Nokoládét kendőben. Mi ősnők tartsunk össze. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, esetleg pénteken valami ősnős buli :wink: Vigyük Jolit is, mint tiszteletbeli ősnőt :wink: Addig is jó pihit! Fotózzatok sokat!

Joli, ráérsz? Mármint az ősnős bulira? :wink:

Budapestiek, környékbeliek, péntek délelőtt esetleg egy tali akkor?

Kriszta, Máté nagyon ügyi!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Boldog névnapot a Mátéknak!!!

Péntek délelőtt necces, csüt. este jövünk haza. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, köszönjük! (én kb 10 perce eszméltem rá, hogy Máté nap van... még jó, hogy mi a Gyulát tartjuk... Istenkém, milyen anya az ilyen aki azért tartja a fia második nevét, hogy egy menetben letudja a nagyapjával és a nagybátyjával a bulit... :oops: :twisted: fujjjjjjjjj) szóval Kriszta Mátéjának is boldog névnapot! (Makimanónak meg azért csurran-cseppen ma is valami, ha este az apja hazatér. Még jó, hogy egész délelőtt takarítottam) :wink:
Pénteket meg majd meglátjuk.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ leürítette az egyik könyvespolcot.... rendről ennyit

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Köszi mindenkinek a gratulációkat.
Most megint kis nyugi van, Ártemisz anyósékkal, Niki alszik.



A fogmosás nálunk este fürdés után van, és már tudja Ártemisz, hogy akkor most az jön, tartja a száját :) néha nem akarja..

Gabi! Jó nyaralást!

Kittina! nagyon helyes a nagyfiú!

Nálunk újság:
Szerintem Niki már nem sárga, úgyhogy nem vittem be vérvételre. szépen szopizik is, felébred magától stb...

Ártemisz borzasztóan hisztis kezd lenni!!! Ha valamit nem engedünk neki, akkor levágja magát a földre és üvöltve sir....Próbálom higgadtan kezelni, meg hogy olyankor nem foglalkozom vele stb..Vigasztaljatok meg, hogy ha következetes vagyok, akkor javulni foga a helyzet....

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!

adri!
tudtam,h kisárgul :wink: és tényleg pihenj amennyit tudsz.sebed?milyen 2.gyerekkel?könnyebben kezeled?

joli!
a tekercs rég elfogyott! :cry:

tali:nekünk a csüt és péntek de.ök nem lesznek jók,ringatózunk.végre indult itt,keszin is.

fogmosás:még megtoldom annyival a múltkorit,h mi már reggel is mosunk.ő kéri el a fogkeféjét.tudja,h este fenn a fürdőben a fürdés avval zárul és,h reggel a mosdóban a tartóban megtalálja.ha épp nekem jut előbb eszembe,mondom neki és már megy,kéri.nekem csak az nem tetszik,h mióta a stressz érte(beverés,anya erőszakos fogmosása),azóta utánaolvastam,és már nem erőltetem,ő rágcsálja magának minden "mosáskor",csak ez sajna nem fogmosás a szememben és akinek most jön a 13.-14.foga,nem ártana néha meg is sikálni.de hallgatok az okosokra és várom,h a pontos mozdulatokat is utánozza :lol: 8)


réka!
és megnéztem ezt a programot,de mivel nekem olyan,mint a ringató(megtoldva beszélgetéssel,abban meg így én nem szeretek részt venni),abból meg 2 egy hétre elég,így mi kihagyjuk.de talira megpróbálunk menni,csak szervezzétek ahol nektek jó,hátha...

Kép
berni1
 
 


ősnős... ja, a 90 éves házas pasi, mi? Ha ezek egyszer buliznak... :twisted: :twisted:

a laptop meg a túszom, képek majd lesznek... Réka majd megzsarol valami nincs ebéd, nincs szex jellegűvel, hát talán akkor :lol: :lol:
csak az agyam szita, mikor itthon vagyok, azért megy ilyen nehezen a dolog. Ja, lányok a képek átméretezéséhez ajánlom az xnview nevű izét, rá lehet ereszteni könyvtárakra is, nem kell egyesével szórakozni (férjeknek, pároknak itt a link is: http://download.xnview.com/XnView-win-en.exe - na jó, nektek, ősnősösöknek is. :D )

Joli! A hétvégéről: nos... voltunk babaúszni, virágkiállításon, kocsiünnepen, bevásárolni, rendetrakni, mosogatni, mosni, vasalni... na azt azért nem. De ennyi is elég volt :)

Azért, ne aggódj, jut néha (néha...néha....néha.........néha) idő "másra" is. :)

Üdv:

A babanet olvasó sánta (Réka szerint büdös, szőrös, rigolyás, morgós, kövér) mutáns férj

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Hogyaza...

Réka, mondd meg a férjednek, hogy a hsz elején jelezze, hogy ő Ő, mert kissé kigúvadtak a szemeim, hogy miket ír Réka, meg mi ez a stílusváltás. :evil: :lol: :lol: :lol:

Adri,
ugye Ártemisz teljesen máshogy nézett ki újszülöttnek? :)
Férjed bent volt a szülésnél?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mindkét Máté-babánknak boldog névnapot kívánunk!

Gabi!
Ha még itt vagy...nagyon jó utat nektek,érezzétek jól magatokat!!!!Csináljatok sok képet,és várjuk a beszámolót!!!

Berni!
tuti az avatarod! Már korábban is akartam írni,csak reggel siettem! :) Joli szerintem úgy gondolta,hogy ha neked olyan finomak a tekercseid,akkor csinálj nekünk is te!!! :lol:

Adri!
Lesz ez még jobb is!Mármint a hiszti!Jól csinálod,nem kell vele törődni,és (remélhetőleg) magától abbhagyja! Kérdezzük meg Csillát,ő azt írta,Bogi sokat javult! :wink:

Sly!
Merre csavarogsz? Ez már 2 nap kimaradás,ejnye-bejnye! :twisted:

Mariann!
Reméljük összeszedted a gondolataidat és épp írott formába akarod rendezni! :wink:

Ovi! Ma is ott voltam kb. 20 percet Márkkal,de aztán az óvónéni hatására eljöttem! Márk nagyon sírt.(nem is jó szó az,hogy sírt.Kiabált,üvöltött).Megadtam a telószámot,de nem hívtak,így csak délben mentem érte.1 falatot sem evett,és náha-néha rájött a sírás-hiszti,de azért játszott is valamennyit...remélem holnap már jobb lesz,mert ha ott maradnék olyan szívesen eljátszana ő is...

Évi,Szintus nagyon eltűntetek!Tessék jelentkezni!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Réka!
Nagyon vicces az urad. Lassan saját névvel is bejelentkezhetne közénk,és írhatna gyakrabban is! :D
Szerintem is apás Márk,és azt is jól látod,h Mircsi kezd rám hasonlítani!!!!Majd holnap lefotózom a haját. Pár napja elkezdett fürtösödni a 2 (kis) lapátfüle mellett,olyan igazi angyalkás feje lett! :D

Joli!
Gratulálok a jó éjszakákhoz!Ez nem semmi!!!!Végre. Pár napja már én is megelégeltem,hogy a nyaralás óta 4-en alszunk 1 ágyban,így tegnap bekeményítettem és újra előkerült a KÖNYV!!! (Tudjátok,aludj jól gyermekem).Első este 40 perc intenzív sírást produkált Mircsi,és fél 4-ig aludt.Akkor nem akartam már sírni hagyni,így kivettem, a szobájában maradtunk,ott magam mellé tettem,és csak csak akkor tettem vissza a kiságyába amikor elaludt. Fél 5 volt...de lagalább addig enm sírt.
Ma már csak 10 percig volt bömbi,és remélem nem is ébred. Ha ez a project megoldódik,jön a 2. számú...Márk! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, köszi szépen! :)

Akkor én most el, jók legyetek! :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Először is!
Adri! Gyönyörű mindkét kislányod, örülök, hogy minden rendben van. Ártemisz meg majd kinövi a hisztit. Jázmin még földhöz is vágja magát. én minden lelkifurdalás és szégyenkezés nélkül otthagyom a földön akár a boltban is. Pici idő múlva felkel és mintha mi sem történt volna jön utánunk.

Patri! Hát elég elfoglalt voltam a hétvégén. Meg kellett csinálnom a tanmeneteket, tervezeteket. Nem kis meló és nem kevés tintám bánja. Remélem egyet sem dobnak vissza és el is felejthetem az ilyesmit egy évre.

Ovi! Nekem az a véleményem, hogy Márkot már a legelső alkalommal ott kellett volna hagyni, hogy azt szokja meg, az oviban nincs ott anya. Garantálom, hogy mára már előrébb járnátok. Most ugyanazt játszátok el, mintha anno elsőre otthagytad volna, csak mögöttetek van x nap. Remélem hamar beszokik az oviba.
Nekem is volt, hogy Roli sírt. De nem vígasztalgattam, nem tutujgattam, mert semmi értelme, ugyanis azért sírt, hogy ne hagyjam ott, márpedig ott kellett hagyni. Szóval fogtam, szó szerint levájtam magamról és beraktam, puszi, szia, ajtó becsuk. 5 perc múlva már semmi baja nem volt.
És soha eszébe sem jut, hogy nekem ott kéne maradnom vele, mert soha nem voltam ott és nem is leszek.

Na de nehogy megsértődj vagy ilyesmi, ez csak az én véleményem.

Gabuska! Jó kikapcsolódást nektek!

Örülök, hogy Dorián jobban van és most volt valamikor Dorián nap, ugye? Boldog névnapot neki!

Ja és utólag a Mátéknak is!

Máté nagyon cuki aképeken!

Gratulálok az önálló járáshoz Ártemisznek és Máténak.

Na most ennyi tellett tőlem.

Sziasztok!

Kép
szly27
 
 


Megint alszanak a lányok és az apjuk is, én miért nem pihenek??

Gabus, Ártemisz teljesen más picibaba volt mind külsőre mind természetre. Olyan érdekes!
Ja, férjem nem volt bent, mert császár volt, szerintem az túl horror lett volna, de nem is engedték volna.
A sebem még fájdogál (főleg belül), de ma kiszedtem a varratot is, és rendben van.

Várom még a vigasztaló szavakat a hisztiről. Ma nem volt olyan vészes. az az igazság, hogy kint sokkal jobb, csak hát ő már 7-kor felkel, és 11-ig, mire mennének sétálni anyuval már nem bir magával itt bent. Nem tudom télen hogy lesz, egyelőre napi 4-5 órát van igy is kint, szóval nem tudom, hogy ha esni fog stb. akkor hogy birjuk majd idebent...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Ime a különbség:


Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!
Adri!!!!!!!!!!
Remélem ez elírás!!!!! Kiszedted a varratot???????????? Te magadnak????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: anyán,nekem ár ez is horror!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon ügyesen csinálod,hogy együtt alszanak a csajok...talán még unatkozol is,nem? :lol:

Sly!
Ne viccelj,miért sértődnék meg???? Amúgy valószínűleg igazad van,mert egyre több oviban egyáltalán nincs beszoktatás,de itt a fokozatosság elvét tartják fontosnak.Szerintem is van abban valami,hogy ha a gyerek pl. 2 hétig maga mellett tudja a szülőt,akor hogy is várhatjuk el tőle,hogy 2 hét után búcsút mondjon! :idea: Mindenesetre Márk ma az egész odautat végigordította! :evil: Ma is ott voltam vele,de mikor eljöttem....nem részletezem.... :(

Ma az apja megvette neki a Lidl-ben fellelhető legnagyobb csomagú cukrot,és azt mondta,holnap már ott is alszik ezért az oviban! :lol: Na majd meglátjuk!

Mira szerencsére jól aludt,egyszer 3:50-kor felsírt,de rögtön vissza is aludt,8-ig! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!
Adri!!!!!!!!!!
Remélem ez elírás!!!!! Kiszedted a varratot???????????? Te magadnak????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: anyán,nekem ár ez is horror!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon ügyesen csinálod,hogy együtt alszanak a csajok...talán még unatkozol is,nem? :lol:

Sly!
Ne viccelj,miért sértődnék meg???? Amúgy valószínűleg igazad van,mert egyre több oviban egyáltalán nincs beszoktatás,de itt a fokozatosság elvét tartják fontosnak.Szerintem is van abban valami,hogy ha a gyerek pl. 2 hétig maga mellett tudja a szülőt,akor hogy is várhatjuk el tőle,hogy 2 hét után búcsút mondjon! :idea: Mindenesetre Márk ma az egész odautat végigordította! :evil: Ma is ott voltam vele,de mikor eljöttem....nem részletezem.... :(

Ma az apja megvette neki a Lidl-ben fellelhető legnagyobb csomagú cukrot,és azt mondta,holnap már ott is alszik ezért az oviban! :lol: Na majd meglátjuk!

Mira szerencsére jól aludt,egyszer 3:50-kor felsírt,de rögtön vissza is aludt,8-ig! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Adri mégegyszer gratula gyönyörűek a lányok!
Te is csini vagy!Szerintem külömbözőek!Nikinek nagyobb haja van! :wink: Olyan édik,annyiszor megnézem őket! :D
De jó neked te már túl vagy rajta!Kiszedted a cérnát? :shock:
No oké,te doki vagy!De nem nézi senki a sebedet,hogy jó-e vagy ilyesmi?Nálatok sincs védőnő?

Pat cukor :D nos majd leirod holnap,hogy betartotte-e igéretét a kiskoma! :roll: :wink: Sajnálom,hogy így szenvedtek az ovival,de majd csak megszokja! :wink: Te kérdezted,hogy mit szeretnék én másodiknak!Hát puncist!A párom kukist!Ha mindenben igy egyezénk..... :roll: :lol:

Szly egész évre megkellett csinálnod?(a tanmenetet)
Első osztályban még nincsennek jegyek,igaz?

Gabuskáéknak jó pihenést!

Ja és Joli Fruzsi megvan még :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.09.22 18:41-kor.

Kép
Kép
szintus
 
 


Patri! Csak a biztonság kedvéért mondtam, nehogy félreérts! Remélem hamar megoldódik és Márk élvezni fogja az ovit!

Adri! Tényleg teljesen más a két kiscsaj! De nagyon szépek!

Szintus! Igen, egész évre meg kell tervezni, ez mindig így van! Nem, még nem kapnak jegyet, majd csak 4. osztály második félévében. (szerintem ez is marhaság). Na megyek fürdetni!

Kép
szly27
 
 


Pat! Ez a varratkiszedés nem olyan nagy szám, tavaly is én szedtem ki magamnak. Tudod "szakmai ártalom". Amúgy a kórházban nagyiveben sz@rtak ránk, úgyhogy összvissz 1x cserélték le a kötést is, azt is amikor már én szóltam a harmadik napon...ezek után azt hiszem jobb, ha én kezelem magam...
Szintus! Védőnő itt sincs, de annyira nem is hiányzik...Másodiknál már rutinos vagy, tudod :) Amúgy tényleg jó túllenni már az egész kórházas dolgon, és itthon végre!!!
Most mennem kell, mert ébredt Niki, megyünk fürdetni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!

pat!
ne feltűnősködj már,h 2x küldesz el 1 hsz-t :lol: sosem férsz a bőrödbe.amúgy én meg a másik oldalon állok,szerintem meg logikus a fokozatosság...de vitát nem szeretnék :wink: mondjuk avval a z óvónővel sem cserélnék ahol 1ből belökik a gyerkőcöket pl.egy 25 fős csoporttal.amúgy szerintem ez full gyerekfüggő.ezt sajátgyerek és óvódai tapasztalatból is mondom.Dorkó is anyás,neki is a fokozatosság jön be.ésköszönjük,igen szombaton tartottuk.

adri!
csak nekem nem válaszoltál 8) de az azért szuper,h ilyen laza vagy

Mátékat utólag mi is köszöntjük,azt hiszem elfelejtettem :oops:

réka!
nyögd már be azt a no kaja vagy no szex fenyegetést,mert sosem láthatjuk a képeket :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. Másik Máténak is boldogat így utólag, na meg Doriánnak is utólag. Én is láttam a naptárban, csak elfelejtettem írni.

Adri
Nagyon szépek vagytok. Elég különbözőek a csajok. Nikinek mekkora haja van!
Hiszti
Máté sem bír magával idebent. Korán kelünk, általában már 7-kor kint vagyunk az udvaron, utcán, és csak akkor jövünk be, ha aludnia kell olyan 11 körül. Úgyhogy nem tudom, hogy mi lenne velünk ha nem tudnánk kimenni, valószínűleg egész nap nyűglődne, meg mindenért hisztizne. Ez most nehéz lehet, hogy nem tudsz állandóan kimászkálni vele.

Patr
Sajnálom az ovit. Hatott a cukor?

Szintus
Szóval ismét lányt szeretnél.
Elhisszük, hogy meg van Fruzsi, de azért képet hozhatnál róla bizonyítékként!

Gabuséknak jó pihit!
kittina30
 
 


Berni! Nem irtam külön, hogy Neked szól, de irtam a sebről...milyen másik kérdésre nem válaszoltam? A seb meg a műtét ugyanolyan volt mint először.

Kittina! Nálunk is az a "gond", hogy nyáron megszokta, hogy amikor nem itthon alszik, akkor kint vagyunk strandon/sétálni stb. Csakhogy most 2 hete már csak 1x alszik ebéd után, igy reggel 7-től kb. 1-2ig fent van, ebből azért valamennyi időt itthon is kell tölteni, mert különben sem ebéd nem lenne sem takaritani nem tudnék, szóval ott van ugye a házimunka is. De reggel 9-10 körül már nagyon szeretne kimenni. Szerencsére itt van még anyu, és leviszi sétálni, mert Nikit még nem akarom azért órákig kivinni. (most kiültem vele egy félórára a teraszra levegőzni, el is aludt szépen :) )

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hali!

Adri, gyönyörűségesek vagytok!!! Varratszedés :shock: :shock: :shock: .

Hiszti, egyszer csak elmúlik :? . Boginál jobb a helyzet, már ritkábban hisztizik, de ha valami nem úgy van, ahogy Ő szeretné, akkor ívbe feszül hátra én meg lefektetem, és ott hagyom. A türelem szót nem hajlandó megérteni :wink: .

Toncsi mostanában mondja, hgoy nem akar menni oviba :( . Ma apával ment, nem sírt, de alig akarta elengedni. Azt mondja, uncsi :shock: , meg nem akar ott aludni.
Nálunk is a fokozatosság elve érvényesül, olyan értelemben, hogy hetente 3-4 gyerkőc kezdi az ovit és csak 1-2 órára maradnak (anyuci nélkül), utána ott is ebédel, utána ott is alszik (mi most itt tartunk a 3. héten) és végül ott marad uzsira, udvarra végig.

Boldog névnapot Doriánnak és Mátéknak.

Ma reggel meg nekikezdtek felbontani az utcánkat. De minden előjel nélkül. Már gyalog sem lehet közlekedni rajta, nem is tudom, hogy megyek Toncsiért az oviba :shock: . Majd teszek föl képet róla.

Na most már mennem kell, puszi

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Adri!
:lol: :lol: azt kérdeztem,h milyen a 2.gyerek?észreveszed magadon,h lazább vagy?van olyan,h elmosolyodsz,h bezzeg Ártemisznél így vagy úgy...?a sebed is érdekelt,és gondoltam,h az nekem is szól,el is olvastam :wink: :lol:

Kép
berni1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?