Angyal,köszi
Dezsinám,micsoda hírek
telefon után gyere!
Bella,kit látok a tábla tetején
Megadrukk!
Bébike,ragacsok a kisbébiknek
Bridget,értem...persze apának nem kell végig itt lennie,ha sok a munka,bár gondolom te is jobban örülnél,ha nem így lenne...mármint ha tudna maradni,nem annak,ha nem lenne ennyi munka...na,szóval érted mit akarok
Tücsikém,nagyon-nagyon neked is
Till,erről már többször volt itt szó,hogy bántóak-e a poci és babaképek,vagy inkább reményt adnak,végül mindig arra jutott a topic,hogy aki ide ilyen fotót rak,bizony megjárta ezt az utat,és nem kevés küzdelem árán jutott idáig,és igenis,sokadik lombik után is sikerülhet...persze lehet akkor azok nem nyilatkoztak,akiket ez zavar,és ezért jutottunk mindig arra,hogy igenis jöjjenek a képek...én is,és mind átmentünk szerintem azon,hogy elég volt csak egy bevásárlóközpontba elmenni,és csupa pocakos meg babakocsis nőt látott az ember,és összeszorult a szíve,és nagyon fájt,hogy szinte mindenki anyuka,rajta kívül...de szerintem itt együtt küzdünk,együtt drukkoljuk össze,és ha annak ellenére,hogy valaki naponta leírta,hogy mennyire drukkol nekem,mégis bántja ha sikerült,akkor az elég fura...nekem...ennek ellenére akkor inkább én sem rakok képet,nem az volt eddig sem a szándékom,hogy másokat bántsak vele.Vagy tényleg kell csinálni babás topicot,de én akkor biztos ide még ritkábban tudnék benéznim,vagy oda,mert 3--4 topic mellett már nem sok időm marad...max majd képeket rakok oda,ide meg be-be lesek,mert érdekel a lányok sorsa
...na,remélem nem lett bántó az írásom,nem volt szándékomban úgy írni