Pendi,
részvétem a kolléganőd miatt,elhiszem,hogy kivagy miatta.És az a szegény kislány
Remélem a nagyija nem túl idős még és mellette lesz bár amíg felnő...de legyen még annál tovább is.
Lányok,megint nem tudom kinek mit akartam írni
,d.e. olvastalak akkor még alig volt pár hsz,de vendégem volt.Most meg 3...2...1 és laptetőőőőő
,csak kapkodom a fejem...Bridget,még mindig nem értem hol látod mikor lesz laptető.
A topiccím mellett csak a hsz-ek száma látható,meg hogy hányan olvasták...na,ha a hsz-ek számához kell hozzáadni 50-et ,én tuti nem vadászok soha laptetőre.Elég kín nekem pl a blogokhoz való hsz-kor összeadni a számokat,olyan is van,hogy hibázok,és újra kell írnom mindent.
Kitty,
ha allergiás vagy a macskaszőrre,nem értem a HelloKitty-imádatot
Anyci,
lányod változatlanul szép...és ugye,hogy neked még mindig a kicsi babád
Én még élvezem,hogy engedi szeretgetni magát a lányom,még mindig ugyanolyan bújós,mint kiskorában,de lassan tuti leszokik róla.Meg azért 18 évesen már fura is lenne ugyanezt művelnem vele
De úgy érzem nagyon gyorsan elrepült az idő.....pedig mit nem adtam volna,hogy ennyi éves legyen anno,mikor éjszakákon át nem aludtam miatta
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]