Ladmon, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked Adrival!!! (sajnálom, hogy nem a napján, csak így utólag, de hétvégén számítógép-elvonáson voltam megint
)
Esztibaba cukor rövid hajjal is
(ollóval? ügyi!!! tőlem a hajvágógépet is majdnem elvette Adri
)
Jógaoktatóm szüléséről nem tudok részleteket sajna, abban sem vagyok biztos, hogy Geréb Ágival csinálta, mert van egy barátnője, aki egyébként dúla, majd ha megyek valamikor a jógaterembe, akkor kikérdezem a másik főnöklányt ott. (Ami nem tudom, mikor lesz, mert bazi drága, nekem meg már csak a GYED jön, szóval
)
Ja, lányok, lehet, hogy ez csak nekem új, de azt tudjátok, hogy be van nyújtva egy olyan törvénymódosító javcaslat, hogy a TGYÁSt is maximalizálni akarják, ugyanannyiban, mint a GYEDet???
most meg se merem kérdezni Tomit, hogy mi legyen a kistesó-projekttel.............. pedig kezdünk ott tartani időben.......
Zsancy, Adrit se tudom pokrócon a kertben letenni, mert öt másodperc után lent van róla, fején a pokróc
de viccet félretéve, nyugodtan vidd ki, és tedd le, semmi baja nem lesz tőle, csak figyelj rá oda, hogy minél kevesebb dolgot egyen meg. Mert a fűszálak, meg száraz falevelek nagyon finom csemegének tűnnek kisbaba-szemmel
mondjuk nem lehet megakadályozni, hogy egy kicsit ne egyen belőle, de amit lenyel, azt kikakilja (Adri pelusában volt már száraz falevél is, meg fűszál is, és még virul
)
Kreiszi, remélem, mindhárman jól bírjátok a napot, gondolok rátok!
Mist, csodaszépek a kislányaid!!!