Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Du érkeztünk Pécsre, reggel suli (vagyis gyakszi). Drukkoljatok, h jól bírja Alex is, én is és a mama is :D . Van net a szálláson, majd próbálok jönni.
Julcsi: sajna üdülés nincs a láthatáron, pedig jó lenne minden hónapban 1 hétre elmenni :D
Zsu: akkor nem tudtunk volna talizni
Ladmon: jó lett Esztike frizuja. Ja és éjfélkor még pakoltam a rengeteg cuccot, amit hoztunk le. Nem röhögni, de 2 kocsival jöttünk.
Zsancy: te szegény! Nem ciki, h elaludtál, velem is előfordult, amikor nem aludt Alex 4-16-ig szinte semmit. Sztem is próbáld ki a MT-ba tenni Petrát. Kész hölgy ezen a képen!
Kaandi: gratu a nappalihoz. Ugye milyen jó érzés, amikor csak egy lépéssel is, de közelebb kerül az ember a kész házhoz. (csak hát a végére sosem érsz, mert mindig van újabb dolog, amit kitalálunk, nem :D ?)
Nos sírni én is szoktam, tehetetlenségemben, viszont zokogva is el tudom énekelni a kedvenc dalokat, miközben a gyerek röhög rajtam :D (na akkor nem vicces)
Ma olvasott anyum egy cikket vmi újságban, ahol azt írták, h a vízöntő babáknak kicsi az alvásigénye. Na, nem komoly tudományos munka áll a háttérben, ami ezt igazolja, de amit írtak eléggé jellemző Alexovicsra.
Csajok, kezdek parázni a fogzás miatt
kreiszi
 
 


kreiszi, nahát már ott is vagytok, nem is tudtam mikor mentek! milyen szálláson vagytok?? bocsi,ha régebben írtad!de tudod...... :oops:
DRUKKOLOK!! Minden ok lesz,meglátod...!!! Könnyen mondom innen,mi? :lol: :lol:

nahát akkor már most megcáfolom a leírtakat: volt férjem szintén vízöntő: lusta deg volt, sokat aludt....... :cry: :cry: :x :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

első babám: skorpió, neki sem volt nagy alvásigénye másfél éves koráig.............amig kicseréltük a kiságyát gyerekheverőre na onnantól kezdve mormota lett,de komolyan!!!! :shock: :lol: :lol:

második babám: hát ő sajna belehúzott ő kb nem emlékszem pontosan,de olyan 3 éves koráig elég rossz alvó volt,azóta már ő is eszméletlen alvókával rendelkezik! :lol: :lol:

3.baba: hát ismeritek már.... :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


ja fontos info,h a 2.baba: NYILAS

:lol: :lol:

hihihi kreiszi 2 kocsival??? :lol: :lol: nem is jöttök vissza?? :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 

 
 

Jövök nyavajogni :oops: :roll:
Olivér is elkapta Zéti baciját ami törvényszerű volt, éjjel lázas volt és tele volt az orra, khm, új rekord: ötkor aludt el 8) :cry: :cry: Addig is bubukált ő, mert az nem igaz hogy nem, de azokat a 10-15 perceket nem becézném alvásnak. Zéti szerencsére csak egyszer ébredt, előző éjjel ő nem aludt úgyhogy fáradt volt.
Apa meg, huhú... :evil: nagyon-nagyon kivagyok tőle, sz.rik nagy ívben mindenre, tegnap ha megkértem hogy fogja meg Olit amíg összerázom a cumisüveget hát kiborult :shock: :evil: nem is részletezem. Duzzogva leült játszani kb 15 percre Olival, de úgy hogy közben a vezeték nélküli egér ott volt a kezében és kattingatott. Teljesen hidegen hagyta hogy a hét hónapos kicsi fia felkapaszkodik rajta és majdnem körbesétálja :cry: Orvoshoz továbbra sem akar menni, éjjel nem volt gond, de nappal úgy köhög hogy majd' beszakad a háta. És leszidott mert gombapöri volt a vacsora, mert az "nem kaja", úgyhogy sütött magának pulykamellet a fagyasztóból (mer' az kaja? :? ) Bocsi csajok, bocsi :oops:
Az éjszakáról nem tud semmit, csak annyit látott hogy nem a helyemen alszok hanem a gyerekszobában, de meg se kérdezte miért, annyit mondott hogy "bocs hogy bunkó voltam tegnap" és elszelelt munkába, még puszit se adott. B.sszus!!!
Na megyek, készítem a betegeket a gyerekdokihoz. Bocs mégegyszer de muszáj volt kiadni :roll: :cry: totál békasegget fogtam :cry:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


gyorsan jövök ...olvasni mindig olvasok de mire a végére érek....bocsi..

Nagyon sajnálom a betegeskedőket mielőbbi gyógyulást.....
Nálunk is mindenki taknyos :?

Boldog szülinapot ,névnapot és hófordulókat!!


Elif ha jól emlékszem akkor "csak" 1 hétig lehet letőlteni a könyvet :?
és sajna nekem sincs fent a gépen már csak az utolsó kettő rész ...de ha gondolod és nagy szükséged van rá akkor újra be másolom...

Boginak nagyon szép napokat jó pihenést...

A nem alvóknak sok +++ és kitartás,a lányom vízöntő és nem aludt kb fél éve még mindig 2*kel éjjel.előtte húúúú

Mukiról is pár szó:felállt :wink: az ülés még nem megy csak ha kitámassza magát! ha lesz időm de akkor dobok fel képet.

millye!
Sokat gondolok rád!Ne őröld magad!Gyere és beszélgess velünk!
Pici fiadnak millió puszi,hallom Ő is ölibaba lett amióta beteg volt.
Kitartás!!

Kaandi sajnálom a betegséget sok erőt neked is!!

Naa most 1 kép "csak" úgy


Kép

Kép
zümis
 
 


Vera: persze, hogy ki vagy borulva, ha még apa is ilyen "érzékeny" a témára! Szegények! Remélem meggyógyul hamar mindkét kis vacak! Te meg pihenj ma, ha tudsz! (Ööö... Ha csöppet is megnyugtat, nálunk sem kaja a húsmentes.... Bár megeszi, de ismerem a véleményét... Hús, hús, hús... :wink: )

kreiszi: Minden rendben lesz. Pont. Ennyi. oké?

Efe csufipofa, annyira jó fejei vannak! (na ez van jól megaszondva, mi?)

És igen, értjük mi, hogy Petrára miért nem lehet haragudni.... :D

Amúgy Zsuzsi: mozgólépcső kapcsán MT-ra gondoltál? Mert azt csak akkor használom, ha babakocsival zűrös helyre megyünk! Nem őrültem meg, hogy a 6,6 kilós popóját vonszoljam, ha nem muszáj! :lol:

A hajvágást tűrte-e? Hahaha! A feje tetején levágtuk (hé Stelly: ollóval ám! :) ), aztán feladtuk mert kapálózott ezerrel, de szerencsére nem látszik rajta a befejezetlenség. :D
És az nem palacsinta, és nem csirkecomb, hanem- Zsuzsi nyert!- száraz falevél!! Tudom, tudom... snassz.... 8)

Éjszakázók! Van remény! A lelkiállapotokra tekintettel nem mesélem a miénket, de van remény... Tényleg...

ladmon
 
 


Muki, a kis drága! :)

ladmon
 
 


Sziasztok!

ZVera: húúúúúúúú, nagyon sajnálom a rossz periódust megint!! Tessék beszélni apával, mert ez így nagyon nem kóser!!!!!!!
Kis betegeknek meg mielőbbi gyógyulást! +++++++++++

Zsancy: nem hiszem, hogy alvászavara lenne Petrának, ezzel ne paráztasd magad!! Majd megjavul, ne aggódj. Persze nyilván most hulla vagy, és ilyenkor az ember próbál mindent kitalálni, hogy mi lehet a nemalvás oka. Petrácska gyönyörű, tényleg igazi kishölgy már!! Ja, és miért nem mered letenni pokrócra a kertben???

Kreiszi: ++++++++++++ gondolok rád, hogy minden rendben legyen! Alexovics jófej kispasi, tuti nem lesz semmi gond!!

Bogi: jó pihenést nektek!!

Amy: +++++++++++++ Hajrá Vend-fogak bújjatok már ki, aztán tessék aludni!!

Ladmon: boldogságosat utólag is, és éljen éljen végre megláthattuk kopasz Eszikét is (aki nem is kopasz :lol: :lol: ) Tényleg, hogy vágtad le a haját? Mert mi is meg akarjuk kopasztani Marcikát, hogy erősödjön kicsit a haja.

Julcsi: csütörtök du. nekünk sajna nem jó, mert akkor dolgozom. Utána héten hétfő vagy szerda?

Rólunk: mi jól vagyunk, Marcika szinte egész nap álldogál, szinte semmi más nem érdekli. Ha hagynánk, akkor egész nap ott állna az ágy mellett, tipeg mellette oda-vissza, aztán a szék segítségével elmegy az asztalig, csak hogy jól megrángathassa a terítőt. :lol: :lol:

Úgy nézem, hogy mi is fogzunk ismét, a felső fogínyén van 2 dudor, és megint nagyon nyáladzik. A kaja meg nem megy annyira egy-két napja.

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Jó reggelt!

Jöttem volna panaszkodni, de most, hogy elolvastalak Vera nagyon elszégyelltem magam... Neked két beteg gyerek, azért az nem semmi... Nagyon-nagyon sok energiát küldök, és kitartást!!! Remélem minél hamarabb rendbe jönnek a Srácok... Apa meg, háááát ez nagyon csúnya dolog, ahogy viselkedik.......... Miért ilyenek???? A mi fiaink is ilyenek lesznek??? Hol romlanak el???? Nagyon sajnálom..........

Andi: 8 év nemalvás.... Hmmmm azért az megnyugtató, hogy még azt is túl lehet élni, szóval ne nyígjak a 2 hónapommal... :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve megértem, hogy eleged van...

Vízöntő téma: Enyémapa, sőt az öcsém is vízöntő, mindkettő tud aludni... Csak Vend nem... mostanában...

Julcsi: Óóóóóóóóó nálunk ez úgy van, hogy apaalvással kezdek éjszaka, aztán a 2-3 ébredésnél átköltözök Vendhez... Szóval lehet irigykedni, mert én két pasival alszom egy éjszaka alatt... :lol: :lol: :lol: :lol:
De sajnos az együtt alvás csak annyiban segít, hogy ha felsír és ott vagyok mellette akkor kapja a cumit, ha elfogadja, ha nem akkor meg cicit... de nem ébred kevesebbszer... sajnos...

Bogi: vigyázz magadra, főleg, ha fáj a térded!! De azért jó pihit!!! Olyan jó nektek!!!

Kreiszi: 2 kocsival, aztaaaa 8) :lol: :lol: Meddig maradtok???? :shock: :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Zümis: Mukiról még-még képet!!!!! Édes!!!

Ladmon: szóval van remény... hát én is gondolom, hogy azért 18 éves koráig csak nem fog minden éjjel 4-5ször kelteni, és cicizni... vagy, ha igen, akkor sem engem.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsufi: gartula az álldogáló nagyfiadhoz... Képet nem hozol Róla?

Ja, mondtam már, hogy még mindig nincs fogunk???? :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Ja, és képzeljétek, befejeztük a szoptatást. :cry: :cry: Mármint Marcika, mivel most már annyira nem kell neki, hogy nem is hajlandó szopizni. Köpi ki a cicit, hiába próbálom adni neki, aztán meg ordít, úgyhogy ennyi. Most már csak annyi tejcit kap, amennyit lefejek, hogy ne gyulladjon be, amíg végleg el nem fogy a tejci.

Kérdezek butaságot is: szerintetek kell ilyenkor szedni valami tejapasztót, vagy jobb ha nem, és lefejem, amíg még úgy érzem, hogy bedurran? Tegnap már csak 2-szer fejtem, úgyhogy nem olyan vészes a dolog.

Nilabali: szerintem egy-két nap és a kis huncut rá fog jönni, hogy milyen jó dolog a kiságyban álldogálni!

Millye: sokat gondolok rátok! ++++++++

Ja, és tegnap voltunk állatkertben, és Marcika nagyon élvezte, végig visongatta az egészet :lol: :lol: Mondjuk még soha nem látott ennyi mozgó plüssállatot egy rakáson :lol: :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Nekünk egész jó éjszakánk volt, 3x kelt (és evett...), ami nálunk már szupernek számít. Szerencsére az utolsó, 4-5 közötti felkelés és szopizás után apa bevállalja a további visszaaltatást (utána még 6-fél7-ig alszik, de sokszor megébred), és a reggeli pelusozást, játszást, így én tudok akár 7-ig is aludni!

Tamara is skorpió, 3 éves koráig nem aludt, utána szépen megtanult. Én vízöntő vagyok, állítólag szintén nem aludtam kicsinek, de most úúúúgy tudnék... :lol:

ZVera, nagyon sajnálom, jobbulást a fiúknak, a betegség miatti nemalvás a legdurvább... (A gombapörit én a fejére borítottam volna, főleg így, hogy két beteg gyerekkel vagy otthon, örüljön, hogy egyáltalán főztél. - bocs!)

Julcsi, Amy, higgyétek el, a másodiknál sok mindent könnyebben vesz az ember, mert tudod, hogy egyszer vége lesz. Persze az elsőnél is bízol benne, de igazából nem hiszed el. :D Én most mindig arra gondolok, hogy a nehezén már túl is vagyunk, elmúltak félévesek, vége a magatehetetlen, visszajelzés nélküli, sokszor vigasztalhatatlan csecsemőállapotnak, innentől lehet velük kommunikálni, meg lehet őket vigasztalni egy ölbevevéssel, simogatással, nem úgy, mint korábban. Tud kúszni-mászni (legalábbis Natasa, a szuperbabák ennél többet is), le tudja magát foglalni játékokkal (igaz, hogy egyfolytában mellette kell ülnöm, különben követ mindenhová és kapaszkodik fel a lábamra), el lehet terelni a figyelmét. És mivel van összehasonlítási alapom, tudom, hogy ő egy nagyon nyugodt, alkalmazkodó, türelmes baba, csak sajnos az alvás nem megy simán, ezt még tanulnia kell.

Bocs, ha sok voltam. Mindenesetre íme a kisasszony:

Kép

Kép
mist
 
 


Szépségeim:

Kép

Kép
mist
 
 


Ladmon, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked Adrival!!! (sajnálom, hogy nem a napján, csak így utólag, de hétvégén számítógép-elvonáson voltam megint :D)
Esztibaba cukor rövid hajjal is :D (ollóval? ügyi!!! tőlem a hajvágógépet is majdnem elvette Adri :lol:)

Jógaoktatóm szüléséről nem tudok részleteket sajna, abban sem vagyok biztos, hogy Geréb Ágival csinálta, mert van egy barátnője, aki egyébként dúla, majd ha megyek valamikor a jógaterembe, akkor kikérdezem a másik főnöklányt ott. (Ami nem tudom, mikor lesz, mert bazi drága, nekem meg már csak a GYED jön, szóval :roll:)

Ja, lányok, lehet, hogy ez csak nekem új, de azt tudjátok, hogy be van nyújtva egy olyan törvénymódosító javcaslat, hogy a TGYÁSt is maximalizálni akarják, ugyanannyiban, mint a GYEDet??? :shock: most meg se merem kérdezni Tomit, hogy mi legyen a kistesó-projekttel.............. pedig kezdünk ott tartani időben.......

Zsancy, Adrit se tudom pokrócon a kertben letenni, mert öt másodperc után lent van róla, fején a pokróc :lol: de viccet félretéve, nyugodtan vidd ki, és tedd le, semmi baja nem lesz tőle, csak figyelj rá oda, hogy minél kevesebb dolgot egyen meg. Mert a fűszálak, meg száraz falevelek nagyon finom csemegének tűnnek kisbaba-szemmel :lol: mondjuk nem lehet megakadályozni, hogy egy kicsit ne egyen belőle, de amit lenyel, azt kikakilja (Adri pelusában volt már száraz falevél is, meg fűszál is, és még virul :))

Kreiszi, remélem, mindhárman jól bírjátok a napot, gondolok rátok!

Mist, csodaszépek a kislányaid!!! :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Amy: csak a te kedvedért néhány kép :wink: :wink:

Kép Utolsó fürdés a kiskádban

Kép Ácsorgok

Kép Kukucs

Kép Gyere kecske, megsimizlek

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi, az jutott még eszembe, hogy ha jól tudom, ha hideg valamit pakolsz a cicire, az apasztja a tejet.
Micsoda szépséges kisfiú ez a Marci :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek Bebe elkezdett a kanapé mellett lépegetni, kapaszkodik és közbe oldalazik! Annyira édes! :lol:
4,20kor riadó volt, Bebe bepisilt! Sokat ivott este! 5kor visszaaludt 7ig nyugi volt!
Apa továbbra is köhög elég csúnyán, én meg be vagyok rekedve! :? Csütörtöktől dolgozik Apa, jó lett volna eljutni az állatkertbe, de ha így vagyunk.... :? :( :roll:

Kreiszi, nem lesz semmi gond, ügyesek lesztek mindhárman! :D :wink: +++++++++++++++++

Zétivera, Olinak is jobbulást!+++++++++++++++++++
Apának pedig egy nagy fenékbebillentés! :twisted:

Zümis, gratulálunk Mukinak a felálláshoz! Nagyon aranyos a képen! :lol:

Zsufi, örülök, hogy jól vagytok! Sajnálom, hogy Marcika már nem akar szopizni! :(

Mist, gyönyörűek a lányok! :lol:
zsu83
 
 


Zsufi, nagyon helyes Marci! :lol:
zsu83
 
 


Sziasztok jó reggelt!!

Ladmon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk így utólag :) :lol:

Zsu:Jobbulást apának+++++És te mitől vagy berekedve?megfáztál te is?

zetibebi:Jobbulást a gyerkőcöknek+++++apának meg egy nagy pofontot így virtuálisan :evil:

Zsufi:nagyon jók a képek :lol:

mist:gyönyörűek a gyerkőceid!!!!

Bocsi,hogy nem mindenkire reagálok,de most ennyire futotta sajnos :? de ma még próbálok majd még jönni :)
Mi jól vagyunk a vacak náthát leszámítva :x Nem akarom elkiabálni,de képzeljétek 1hete Hanna úgy döntött,hogy jó alvó lesz és este 8-kor elalszik és csak reggel 7-kor kel :D remélem megtartja jó szokását :lol:
Kép Kép Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Ja és jelentem még nekünk sincs fogunk!!!! :(

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea, jó hogy írtál, már hiányoltalak! :D
Köszi! Nekem is vacakol a torkom, most homeós szereket szedek rá, remélem használni fog! :roll:
Ti is betegek vagytok? :? Nagyon örülök, hogy Hanna ilyen ügyesen alszik, és drukkolok, hogy ezekután mindig így legyen! :wink:
Milyen nagylány lett már Hanna is! Az etetőszékes kép nagyon jó, mit evett? :D
zsu83
 
 


Zsu:Köszi a drukkot :) reméljük bejön!!!!
Hát sajnálom a torkod remélem segítenek a homeos szerek!!!!!!!!
Háát...sajna taknyos egy idő ez :twisted: Hanna is megfázott,de csak a nozija folyik bár az elég rendesen!!! :(
Az etetős képen pont a kedvencét ette:Sütőtök csirkehusival :lol: abból bármennyit betudna búrkolni :lol:
Hát picit panaszkodom,ha nem baj,de képzeljétek Hanna nem nagyon akar már cicizni :cry: tudom várható ez ilyenkor,mert ugye már nem nagyon volt elég a tejci és tápszert is beiktattuk és azóta egyre inkább hanyagolta a cicit :cry: :cry: hát lelkileg nem túl jó,de próbálok pozitívan hozzá állni a dologhoz!!!!
kell ilyenkor apasztani vagy ilyesmi???

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea, Hannának is jobbulást! ++++++++++++++++++++++++
Bebének nem jön be a sütőtök magába, megpróbálom csirkehusival, hátha úgy bejön! :roll: :)
Sajnálom, hogy Hanna se nagyon akar már cicizni! :( Bebén is sokszor látom már a fanyalgást a cici láttán, és nem esik túl jól! :cry: De azért még elfogadja, de már nálunk se az igazi összebújós szopik vannak! :(
Apasztáshoz nem értek, de Eszter írta feljebb, hogy a hidegvíz állítólag apaszt! :roll:
zsu83
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de most én sem tudok mindenkire reagálni. Sokat írtatok megint a hétvégén, most nehéz lenne visszaolvasnom. Apa itthon volt, úgyhogy nagyokat kirándultunk, sétáltunk...

Amennyire panaszkodtam csütörtökön, hogy Hanna nem eszik, olyan jól evett pénteken. Sikerült még az ebédet is kiváltani, annyi főzit megevett. Aztán vasárnap megint hisztis nap volt, úgyhogy akkor megint nem sikerült semmit beleerőltetnem. Ma délelőtt meg megint viszonylag jól ette a gyümölcsöt. Hát már kezdem megszokni, hogy egyik nap ilyen, másik olyan... :roll:

Szerencsére mi továbbra is a jó alvó babák táborába tartozunk, bár még fogunk nincs, úgyhogy lehet, hogy onnantól majd nekünk is beindulnak az éjszakai kelések...
Mászni még mindig nem mászik, de most már szinte folyamatosan négykézláb van... :D

Tejapasztás: anno, amikor gyulladt volt a mellem, elég sokféle természetes gyógymódot kipróbáltunk, hogy apadjon. A legjobb a jeges borogatás (jégakuval), attól nekem kevesebb tejem lett és vannak tejapasztó gyógyteák is. Ezeket is ittam ezerrel, de már nem emlékszem, hogy mik voltak. De majd megkérdezem a párom, ő még biztos emlékszik, ugyanis mindig ő ment el beszerezni....

Babókák nagyon édesek! Marci mosolya teljesen levesz a lábamról... :D
Hanna bújós képei is olyan aranyosak.... :)

Panna
pandusika
 
 


A jegelős tejapasztásról még annyit, hogy elég macerás, mert egész nap kell alkalmazni, rajta kell tartani, ami elég nehéz, főleg egy izgő-mozgó gyerek mellett. De tényleg működik... Arról nem is beszélve, hogy mindezt nekem télen kellett, szóval nem volt melegem... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Jaj és Mukit kifelejtettem, pedig annyira édes az az alvós kép... :D

Panna
pandusika
 
 


Képzeljétek, járok. :D :D :D Illetve ez túlzás, de egy mankóval bóklászok a szobában. Nem is olyan rossz, de sajnos a térdem fájdogál most, az is megsérült, és most eléggé érzem. No mindegy, azért óvatos duhaj vagyok... :roll:

Zsufi, Andrea: Huhh, sajnálom a nemcicizést. :( :( :(
Engem nagyon kiborítana... Az a három nap is kiborított, mikor nem akart cicizni, de szerencsére nálunk talán vége ennek (valszínűleg a betegség miatt volt). Én a helyetekben inkább hideggel próbálkoznék, nem gyógyszerrel... Marcika is eszik tápit?

Zsufi: Hétfő mondjuk, jövő hét? Zsuzsi, esetleg Neked az jó lenne, vagy máskor jönnél?
Lépeget? :shock: :shock: :shock: Azta! Gratula, majd jól megnézzük és tanulunk. :)

Andrea: Te nagyon szép csinire lefogytál, jók a képek!
Nálunk is nagy népszerűségnek örvend a sütőtök... :)

Ja, meg annyit ZVerus, hogy Apát fel kellene rúgni... Vagy ahogy Mist mondta, ráborítani a pörit. Egyszerűen felháborító!!!! :evil: :evil: :evil: (Elnézést, ezen totál kiakadtam, empátia teljes hiánya, persze ezzel nem segítek Neked, bocs)
Nyilván beszélgetnetek kell, hogy megértse. :( Néha a pasik egyszerűen nem fogják a dolgokat sajnos... :( :( :(

Még jövök, Anyós itt, és nem szeretek írni, ha itt van a hátamban... (Kívánjatok sok türelmet, nem egyszerű, ez a 4. hét) De hozok majd képeket is a hétvégéről, készült egy csomó. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Panna, örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Bebe is sokszor nagyon szeszélyes az evés terén, nálunk is minden nap változó, hol jobban, hol rosszabbul eszik! :roll:
zsu83
 
 


Julcsi, de jó hogy tudsz menni! :D De azért csak óvatosan! :wink:
Anyóshoz kitartás!+++++++++++++++++++
zsu83
 
 


És Mist szépségeit is kifelejtettem, pedig tényleg nagyon szépségesek! :D
Többet nem emelek ki senkit.... :oops: valakit mindig kifelejtek....

Panna
pandusika
 
 


Julcsi: én is gratulálok a járáshoz és kitartást kívánok! :)

Panna
pandusika
 
 


Most értem haza hála....nagyon sokat mentünk bolt,virágos,zöldséges...

köszönjük a képre a hsz-t :lol: így megéri képet feltenni :oops: Többi baba is naaagyaooon édesek ...
Miután elküldtem a képet kicsit lelkifurim volt mert pont szundikálos pedig lelkem rajta nem csesztetés képen küldtem.


Julcsi csak óvatosan ...hurrá első lépések...

Tejapasztás hűvös zuhany sajnos annó nekem is kellett Isti fiamnál...
Most még minden jól mükszik...csak ahogy Zsu írta nincs már az az összebújos szopik csak este ...szó szerint lecuppan és mászik tovább :cry: ...

Kép
zümis
 
 


Zümis: Mukis felállásához gratula!!! Nálunk is pont így van, röpke szopik napközben (sürgős dolga van), este van egyedül hosszú, összebújós (az pedig olyan de olyan jó... :oops: :) )

Na, ügyi Hanna, hogy ilyen szépen evett. :wink:
Nálunk ma a cékla nagy sikert aratott. :D Megkóstoltam, finom édes volt.

Ja, és Tamara-Natasa a kedvenc testvérpárom, az már biztos. :D Olyan gyönyörűségesek, és látszik a ragaszkodás. No, ezért is kell tesót szülni. :)
Apa meg milyen rendi, hogy átveszi a reggeli műszakot. :wink:

Ja, és Bebe lépkedéséhez is, nagy-nagy gratula!

Adrit ugyan látni fogom a héten, de azért rakhatnál képet, Stelly! :wink:

Hétvégénk képekben:

Kép Surda :)

Kép Néha csak a popóját látni :)

Kép A Gyerek nem fél semmitől :) A kutya fülét is meg akarta kóstolni, de nem tettük, inkább kezet mostunk :)
Kép Unokatesós-nagyis

Kép Jaj, úgy szeretem! :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi: Bogyesznek igazi huncut kisfiús mosolya van... :D Céklás kép? :)

A mai ebéddel megint csak dicsekedni tudok... Megevett kb. 180 főzit és nem sütőtököt. :lol: És utána ivott még 160 tápit, pedig most előtte sikerült cumisüvegből megitatnom 60 teával és még evés közben is ivott pohárból 30 ml vizet. :shock: Van étvágya a kislányomnak. :D
Azzal már viszont nem dicsekedek, hogy hogyan evett a lelkem, mert utána negyed óráig takarítottam a főzeléket mindenhonnan. :)

Panna
pandusika
 
 


Többiek?? Milyen nagy ma a pangás....

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám! Köszi a sok +-t is mert rám fért!

Próbálom behozni a lemaradásomat...illetve felzárkózni ismét közétek...

Kicsit sok leszek... előre is bocsi...

A varrással sikerült egy kicsit elterelnem a gondolataimat... varrtam is két kertésznadrágot a fiamnak...

Kép

Kép

Néztem a képeket! Minden baba nagyon nagyon gyönyörű! Azért nem nevesítem mert félek , hogy valakit kihagyok....

A betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Zümis nagyon köszönöm a fokföldi ibolyát! Nagyon megleptél vele! Majd kérek szakmai tanácsot, hogy milyen időnként kell locsolni stb...

Julcsi-79 gratulálok a járásodhoz!

Andrea17, Zsufi74 tejapasztás Urtica Urens vagy a Ricinus Communis C30-ból szedjél naponta 2x5-5 szemet.

Ladmon jó lett Esztike haja! Utólag is boldog szülinapot!

Budabo jó pihenést és érezzétek jól magatokat!

Zsu83 gratulálok a lépkedéshez!

Nilabali hétvégén én is almás pitét sütöttem.

Amy81 a lányom is évekig lovagolt... na meg én is egy kicsit.... ez egy jó sport.

Zetibebi sajnálom apával a konfliktusotokat...a gyerkőcöknek jobbulást!

Gerendai Zsuzsi néztem én is a legs-eket nagyon jó kis találmány.... olyan mint az aerobik zokni... mi is 15 órát alszunk összesen.

Zsancy sajnálom a nem alvást... örülök az új házatoknak!

Kaandi kapott Boti búcsúfiát? Sajnálom a pajzsmirigy gondot...

Hugic nálunk a patikában lehet kapni homlokra tehető hőmérőt...

Stelly szomszéd macskájával kapcsolatban... sajnos nem tudsz mit tenni ami humánus megoldás ... esetleg összeveszel a szomszéddal.. de a macska attól még át fog járni... hacsak nem elajándékozza.... fogacskához gratulálok

Elif amíg nem tudott stabilan felülni a fiam addig ő is esett kelt... kitartás... hamar megtanulja magát egyensúlyban tartani!

Lkverus örülök, hogy elhárult a probléma és már be tudsz lépni a babanetre! Jobbulást Vincinek!

Kreiszi örülök, hogy Alexnek jó étvágya van!

Pandusika Hannának is van étvágya nem semmi... mi még gyerekcipőben járunk a hozzátáplálással...

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:annyira örülök,hogy jöttél!nagyon jó Andrist is újra látni,még szebb,mint volt!nagyon ügyes vagy,nekem tök tetszenek a nadrágok,amiket varrtál!remélem most már visszatérsz hozzánk,mert nagyon hiányoztál!

Kép
nilabali
 
 


Julcsi: Hogy te mindig ragyogsz a képeken! Látszik, hogy boldog anyuka vagy :)

Lányok, nálunk mindig beteg valaki,úúúúúgy unom már. Orrcsepp, orszívó-porszívó, imunerősítő por, orrfújás-köhögés-fogzás-nyavajgás- elegem van :evil: Felmondok :?

Kép
kangu
 
 


Nilabali Köszi! Aranyos vagy, hogy örülsz nekem! Rájöttem, hogy azzal, hogy a homokba dugom a fejem még nem lesz jobb.... :cry:

Kangu jobbulást nektek!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kangu, szia, olyan szép mondat van a vonalzódon, csak most vettem észre, pedig biztos ott van már egy ideje! Fránya betegeskedés! És még csak most jönnek a nyálkás idők és a hideg! Jobbulást nektek, ne mondj fel!!!!!!Kitartás+++++++++++++++++++++

Millye, szia, gyere újra közénk! Isteniek lettek a kertészgatyók! Őstehetség!

Julcsi! Üdv újra a járók táborában! Na igen, csak óvatosan! Jó a jövő hétfő, szívesen megyek Zsufiékkal együtt.

Ma méricke: 6500g.Ujjjjjjjé!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


kangu:ne mondj már fel!++++++++++++++++!

julcsi:imádom a kisfiadat,annyira cukipofa!és gratulálok,hogy tudsz járni,csak vigyázz azért magadra!

kreiszi:minden elismerésem neked,ügyesek lesztek meglásd!+++++++++!

zsufi:Marcika kis tündérbogár,annyira helyes a mosolya!állatkert nagyon szuper lehetett!

zetibebi:tőlem is jár apának a seggberúgás....rá kéne hagynod a gyerekeket pár napra,hátha leesik neki,hogy miről van szó!jobbulást a srácoknak!
Olinak is gratula,hogy körbe sétálja apát!
zsu:ez igen!Bebe is lépeget!mindjárt lehet utána futni!

zümis:Muki olyan,mint egy ksiangyal,hogyan alukál!gratula az álláshoz!

mist: lányaid csodaszépek!

amy:nektek is küldök soksok++++,remélem hamar visszajavul Vendi alvókája!

zsancy:felétek mi a helyzet?

panna:azért ügyes nagyon Hanna,ha ennyit meg tud enni!majd csak rendszer lesz a jó evésből is!képet kérünk a négykézlábas kislányról!

kaandi:Botinak is üzenjük,hogy,aludjon szépen!nagyfiad jól van?

egyébként nemrégen olvastam,pont itt a babaneten egy cikket,hogy az alvás teljesen genetikus dolog,nem nagyon lehet mit csinálni....

Bazsi is egész nap csak állna,már játszani is állva akar, kezébe vesz a kiszemelt dolgát,úgy áll fel és inkább állva rágja...le sem lehet ültetni!beszédben is fejlődött sokat,már rendesen halandzsázik és cuppog,mintha puszit adna...egyszerűen imádnivaló!

Kép
nilabali
 
 


zsuzsi:6500gramm,gratulálunk!képet is hozz a lányodról!

Kép
nilabali
 
 


Gerendai Zsuzsi köszi, aranyos vagy! Gratula Léna súlyához! Mennyit hízott 1 hónap alatt?

Nilabali sajnos nálunk is ez a helyzet az állással... pakolja a polcokat én meg őrködök, hogy nehogy nagyot essen....

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


na, jövök még, csak felsírt.
Csajok! Hajnalban, a 4. riadó, szopi, és küzdelmes visszaalatás után arra gondoltam, biztos átjött valamelyik nemalvó családtól a horrormanó. És gondoltam, bevállalom, sőt a holnapot, de akár az egész hetet így (nekünk eddig 2 hós kora körül a 2 éjszakai ébredés volt a max), ha valahol cserébe végre nyugalom és ébredés nélküli alvás volt éjjel.
Aztán reggel olvasom, hogy katasztrófa a megszokott helyeken, egyedül mintha Ladmon tett volna homályos utalást arra, hogy jól tellt az éjszaka. Na, ha ez így van, már megérte. Jelentem, vállalom továbbra is a mai éjjelt is, ki szeretné megkapni a nyugodt végigalvást tőlünk?

Amúgy nem tudom, mi van, de nem a foga az tuti, egyre nehezebben lehet letenni nappal, az éjszaka eddig okés volt. Fél óráig bírkózunk, két tenyérrel nyomom vissza a 4kézlábból, ha nagy nehezen elalszik, fél óra múlva fent van. A múltkor említett 15 óra az elmúlt a napokban nemigen valósult meg. Felvenni és a hátamra kötni nem szeretném, szerintem ezt hiányolja, és nehezen veszi, hogy már nincs.

Nila erről jut eszembe, neked milyen kendőd van? Márka, rugalmas-e, meg szövött vagy gyapjas, vagy pamut, vagy milyen? Én is megyek a Hordozás hetére néhány programra, és nagyon úgy tűnik, veszek egy kendőt, nagyon beleszerettem. Bogi, most kezdem mindjárt a sajtlevesedet gyártani, ha az ujjaim kegyeskednek végre nem a billentyűzeten ugrándozni.

Hozok majd sütőtökevős képet, meg összeszedtem, hogy milyen kajákat lehet más a kezükbe adni, ha esetleg önálló evést szeretne vaklaki néhanapján megvalósítani.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Millye, 470-et hízott egy hónap alatt. Eszik rendesen, na nem annyit, mint Hanna, mert az :shock: :shock: :shock: :shock:
Persze tudom, másnap meg semmit. Léna megszállott ételimádó!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zsu, lehet, hogy Bebe a napkollektoros oviba fog majd járni? Júj, de jó!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsuzsi:nekem szövött kendőm van,több méter hosszú....én szeretem,a kengurut elő se vettük azóta! :lol: egyébként úgy kaptam ezt is,de a lány a kismamaújságból rendelte!köszi,hogy összeszeded,hogy mit lehet a kezükbe adni,mert Bazsi nagyon is érdeklődik a kajálás iránt,szereti nézni,ahogyan eszünk és most már kéri is,adtam neki kenyérhéjat,nem lett tőle baja,de nem szeretném állandósítani!

millye:hát bizony ez a program,de így se lehet elég közel lenni,Bazsinak néha koppan a buksija!

és jelentem,hogy kicsikém is megette az első igazi mászó mozdulatokat,de két próbálkozás után már hasra is vágja magát,de legalább próbálkozik! :lol:

Kép
nilabali
 
 


Héé, millye! Üdv újra! Már jó, hogy jöttél! :)
Gatyók cukik (meg aki benne van, az is.... :D )

Marcik is helyesek nagyon (BoldogBogyesz és HunciMarci)

Hanna is kis drága!

mist: te lányaid meg annyira szépek, hogy csak na!

Mi vaaan? Léna meg a 6500 gramm? Na, már megint minnyá beér!! :D Jó lesz belehúznunk (ööö, mondjuk a mostanában rendszeres 50 g főzelékkel nem lesz könnyű....) De gyúrunk rá! :P

Zsufi: és ilyenkor mi van? Tápit kap szopi helyett? Mert engem nagyon érdekelne, mert... na csak és kész... :)

Julcsi jáááár!! Éljen!!! Azért csak óvatosan! (Hajrá 4. anyóshét... Brrr, de jól hangzik...)

Kangu: te meg ne mondj fel! Gyógyuljatok hamarhamar!

Bogi: Hmm, most azért irigykedem egy kört rátok, jó? :)

Esztike ma a "hadd dolgozzon anya" napját tartja!
Hadd dolgozzon anya,
ha olyan hüle, hogy az asztalra teszi a teáját, ami pont a járóka mellett van,
ha olyan hüle, hogy a magvas zsömlék zacsiját adja oda játszani, amíg kipakol a kosárból,
és ha olyan hüle, hogy a mosógélt kupak nélkül a mosandó ruha mellé helyezi!
Szóval ma eddig olyan jól szórakoztam! 8)

ladmon
 
 


ladmon:tutinak hangzik a mai napod! :lol:

Kép
nilabali
 
 


Zsuzsi: Köszi, homályosan arra utaltam, hogy igen, valószínű hozzánk kevergett az éjjeli alvókátok... Húú, köszikösziköszi... De inkább a fő triumvirátushoz küldd a mait (Zsancy-Amy-Kaandi), hátha...
Amúgy pont akartam kérdezni, mi van a hátonalvással, szerintem jól teszed, hogy nem teszed (hihi, jól hangzik, mi?) Az alvásmizéria meg remélem, csak pár alkalmas dolog nálatok!
És a kendő elkezdéséhez nem öreg már a lányod? Vagy azt is lehet hátra kötni? Fúú, azt el sem tudom képzelni....

Nila: No, a tiéd legalább hasravágja magát, az enyém orra... :lol:

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?