Új privát üzeneted érkezett!

Anyany: köszii!! :lol:

nekem is volt egy pasim még a középiskolában, akinek gyulladt csomó szerű pattanásai voltak, mélyek és több, mint egy centisek is, nagyon csúnyán begyulladtak neki, sajnáltam is nagyon, de ő pasi volt, szval nála nem tom mitől lehetett ez mert pl az unokatesójának is voltak, ő meg lány, lehet ez örökletes volt náluk :shock:

ilcsi termékek áll. nagyon jók, azokat próbáltad már otthoni használatra? kozmetikust kérdezted?

Kép
naspolyácska
 
 


Szisztok!

Szösz:Örülök hogy nem volt ismétlés :D :D :D Elhiszem hogy megijedtél,én is mindig nagyon megijedek :oops:
Köszi a görögországos infót :wink:

Naspi:Miló de édes :D :D :D :D :D az a vezetős kép nagyon komoly :lol: Te is nagyon csini vagy :D :D :D

Anyany:Nem semmi mennyi foga van Zsófinak :D Köszi a biztatást :D A védönő is azt mondta hogyráér még menni van aki 10 hónaposan van aki 15 hónaposan indul el.
Vendég
 


na végre kész a mai melóm. már csak következtetnem kell és összafoglalnom,amit írkáltam. és képzeljétek, majdnem kevés a 80oldal.
KO vagyok. megyek aludni és visszatenni a büdös kölket az ágyába, most az én helyemet bitorolja az apja mellett.

lara!
Zsófi 10hónaposan kezdte, általában havonta 2-t. most 14-15 hónaposan 4 zápfogat... szinte hetente 1-et, bár az alsó kettő úgy tört át, hogy először az egyik, utána két nap múlva a másik.
jó lenne egy kis pihi...

ancsi!
hogy állsz az éjszakai etetésekkel?

bilizéssel valaki?
Vendég
 

 
 

anyany: utólag is boldog névnapot Zsófinak!
Nagyon nehéz lezárni egy ilyen szakdogát...én is azzal szenvedtem, hogy még írtam volna...

Naspi: nagyon szíp vagy :D

szösz: én is azt mondom, hogy megnyomódott a hasa, vagy felrázódott...emma is nagyon sokat bukik; van, hogy bezabál, aztán feláll, nekinyomja a pociját valaminek aztán dobja is...egész nap takarítom a szőnyeget...

emma még kicsit taknyos: illetve tegnap reggelre 6 kiütés jelent meg a fején...piros pötty...na most vagy megcsípte valami...vagy a betegség velejárója...vagy bárányhimlő, bár azt nem hiszem...csak az arcán, meg a homlokán vannak pöttyök...majd ha felkel megnézem, és ha nem változtak, vagy több lett, akkor irány a doki...mert persze megint dr gégéé összeolvasott minden baromságot a neten...kanyaró meg efféléket...

Tünci: hol vagy???? tessék ide is írni :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Visszaolvastam, met elmaradtam egy picit..

Szosz!Örülök, hogy Réka nem hányt újra!!Azt borzasztó lehet látni, hogy egy baba hány...jaaaj.. :(

Nagyjából a legtöbb dologhoz megint nem tudok hozzászólni... :wink:

Ancsi!
Ó, azok a hülye ciszták.Nekem is van mindig, akárhányszor uh-oznak.Violával a terhesség elején volt egy 5*6 centis is, majd két hét múlva eltűnt.most kb két hónapja a sok picitől az egyik petefészkem meg is volt erősen nagyobbodva..Csetényi nem műtét párti, igaza is volt mindig idáig, a legnagyobb is elmúlt a hormonok változásával!

Nem voltam túl jól a napokban, azért is nem nagyon írtam..kicsit lehet több mindent csináltam ,mnit amit bírtam, mert két nappal ezelőtt egész éjjel görcsölt a hasam(ne merősen, épp csak annyira ,hogy a frász jöjjön rám), nem aludtam egy percet sem.Persze rémeket láttam, meg azóta is.Pedig mostmár teljesen jól vagyok, nem volt vérzés ,semmi, de azért bepánikoltam.De ma már betöltött 11 hetes vagyok, csak nem lesz semmi baj.
vizsgálatra vmikor jövő héten megyek, majd holnap felhívom a dokit.
Puszi

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Jó reggelt!

Naspi, Milu nagyon édes! Hát neked sem volt könnyű, de az eredményért megérte. :wink: csatlakozom, a következőt én is megpróbálom met nélkül, aztán ha nem megy, még mindig elkezdhetem.

Lara, Sarti-n és krétán én is voltam, Sarti valóban alkalmas kisgyerekes családoknak. Csak ne lenne olyan messze... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Szösz örülök, hogy nem volt több bukás Rékának, könnyen lehet a hordozástól is, Matyi is volt hogy furán büfizett ha mindjárt kaja után vettem fel.

Milán micsoda nagyfiú már :lol:

Jaj lányok ezek a ciszták nem semmik... Én nem is tudom mit kezdenék a helyzettel ha kiderülne rólam. Barátnőm megoldotta: polippal műtötték a szülés után pár hónappal és csak jót röhögött, hogy hazahoztuk a polipokat és most itthon vannak az akváriumban, kicsit morbid volt :shock: :lol:

Tünci de jó már 11 hetesek vagytok :wink: Akárhányszor átmegyünk B-on gondolok ám rátok, remélem nem csuklasz sokat :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Winchi:Majd elküldenéd nekem privibe hogy ti hol laktok?

Beze:De jó hogy már ti is voltatok görögbe mi még nem voltunk de szeretnénk :oops: nekem ciprus tetszik nagyon :D Nem tudom Hannus hogy bírná a repülést,na meg én így hogy ennyi baleset volt mostanába :shock:

Dr gégéé monnyon le :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Amúgy én is ilyen vagyok :oops: Gyógypuszik mennek Emmának

Tünci:Jó hogy jöttél :D De jó már 11-ik hét :D Pihizzél sokat most az a legfontosabb minden más megvár.

Anyany:Hannusnak is 10 hónaposan jött ki az első fogacska most tartunk a 6-ik fogacskánál.
Épp múltkor olvastam a bilizésről azt írták hogy 15-18 hónapos kor között érdemes elkezdeni.
Vendég
 


hahó


reggelre a kézfején is lettek pöttyök, így elmentünk a dokkerhoz, azt mondta, valami makacsul megcsipkedi esténként :roll: :shock: :roll:

szal, most áthúztam az ágyát, meg majd ha megjön norbi elhúzzuk az ágyát, és nyomok egy teljes szoba szőnyegpuc, meg mittomén :S


Tünci: lehet ám attól is vannak ezek a fájdogálások, mert nő a méhed. az fáj...nekem is fájt, szúrt...de persze pihenj sokat, feküdjél, egyél, igyál, aludjál...nincs frász; szépen pozitív gondolatokkal nyugtasd meg magad. esetleg menj már a héten dokihoz, ha parázol.

én anno, nagyon szerettem volna, ha van itthon egy ultrahangom :P
pocid növöget?

Anyany: nálunk itt a magánbölcsibe, valahogy úgy csinálják a bilizést, hogy amikor bepisilnek, vagy bekakilnak, akkor próbálják arra ránevelni őket, hogy szóljanak...mindig kérdezgetik őket, és ha már szólnak, hogy bemegy, akor elkezdik arra próbálni nevelni őket, hogy szóljanak, ha kell, vagy jelezzék...nem is tudom...majd elolvasom a suttogó2-ben ezt a részt...a hiszti részt, már úgyis fújom...ugyanis ha emmának olyan napja van, hogy ne mozduljak el mellőle, akkor mindig azt olvasom :D ő meg játszik...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Hát a tegnapi az nem bukás volt az tuti! Akkor nem ijedtem volna meg ennyire. Az egész ebéd kijött, ráadásul nagyjából ugyanolyan formában, ahogy bement. Meg a tejci is ugyanolyan állagú volt, ahogy befele megy. Amúgy Réka nem is bukós fajta, talán életében ha háromszor bukott. De a lényeg, hogy azóta nem volt semmi. Igaz alig merek adni neki anyatejen kívűl mást, és minden evés után rettegve nézegetem,ha böfizik, hogy jön-e valami. Ráadásul ugye, holnaptól van szállásunk foglalva Zalakaroson. És elkezdték fúrni a ház falát is. Szóval itthon zaj van. Remélem holnap el tudunk menni.

Tünci: Pihenj nagyon sokat, vigyázz nagyon magatokra!

Lara: Én utálok repülni. És az sem segít,mikor szállunk fel, ránézek a férjemre, aki falfehér és erősen szorítja az ülés karfáját. Szóval mi a legjobban azt szeretjük a repülésben, mikor már földet értünk. Viszont sok szép helyre lehet eljutni repülővel, szóval azért néha bevállaljuk. De pár órás repülő útnál többre szerintem nem vállalkoznék.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Ja, egyébként tök jó itt a paneltömegben lakni. Pár percre abbahagyták a házfal fúrását, szerintem ebéd idő van, de most meg hallom egy másik csapat a betont töri. Péntek éjjel is valami volt, mert éjjel betont törtek, meg itt volt egy csomó e-on-os autó! :shock:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


szosz
Remélem Rékuci tényleg jobban van és csak egy kis pocak rontás volt! Olyan ijesztő , amikor egy ilyen csöpp hány!!!! :?

Jaj, lányok olyan jól sikerült manókám szülinapja!

Amúgy köszi, a köszöntést!

Képek majd mennek!

Kép
zsula
 
 


nah, néhány kép..
ha érdekel valakit.. Kép

Kép


Kép


Kép

Kép
zsula
 
 


Winchi:Köszi a privit!Most már megjegyzem :D

Zsula:Részletes beszámolót kérünk a szülinapról :D Meggyógyultatok?

Szösz:Ne is mond ezt a panelrengeteget,ma én is arra ébredtem hogy valahol fúrnak de Hannus olyan jól aludt hogy 10:30-kor kelt :D jó kis alvókája van :D Azért néztem korfut mert 1 óra 20 perc az út.
Hannus is egyszer hányt,én is nagyon megijedtem.
de ha azóta nemvolt Rékának akkor semmi komoly(legalábbis szerintem)

Jaj szegény Emma :(

Katinka:Apa hogy van?

Krisztiánnak sok szeretettel: Kép
Vendég
 


Hú micsoda torták :D :D :D :D Helyesek vagytok és micsoda dekoráció :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


:) Köszi lara, aranyos vagy!
Első szülinapra mindenképp dukál ilyen dekoráció! :lol:
Egyébként a lufik jobban érdekelték, mint a torták.. :P

Kép
zsula
 
 


Hannus is így volt vele :D nem igazán szereti az édességet beletúrt a tortába de nem evett belőle.Bezzeg a lufi ,ég mindig van pár darab a kis házába azzal szépen eljátszik.
Vendég
 


:) Krisztián először meg is ijedt a tortától, amikor hozzáért. Csak a kiskanállal kezdte el turkálni.. pedig apósom direkt jó habosat hozott, hogy jól kikenje magát. :lol:

Kép
zsula
 
 


Krisztiánnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Nagyon jól néz ki a halacskás torta és a dekoráció is! :lol:

A lufikra én is gondoltam, de így be is szerzek majd egy adagot, hogy írtátok minden kicsinek bejön :lol:

Szösz remélem holnap elutaztok és mire hazaértek már nem lesz túrás-fúrás! :wink:

Gégéé csipkedés az nem jó dolog :x Én is észrevettem, hogy ősz van költöznek befele a pókok azok ilyen alamuszik, hogy végigcsipkedik az embert

Tegnap elvitték két kismacskámat, jó helyre két kislányhoz kerültek, ami meg itt maradt az most nagyon sír, ül az ablakban és sír. Közbe meg kis vadóc megfogni nem tudom, hogy kicsit megsimizzem

KépKép
winchi
 
 


ezt párom küldte át nekem a pihent agyával, nem tudom hogy tudták ennyire kiszámolni...
http://giveupinternet.com/2009/08/07/fl ... mated-gif/

KépKép
winchi
 
 


tüncinek egy hatalmas nagy irgum-burgum!
meg pihenés nagoyn sok!
ha meg nem akar, akkor ahogy nekem is megígérték, a legjobb módszer, lebetonozni a lábát, hogy sehova se menjen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hugomnak is mondom egyfolytában. vigyázzon Bibire (Rebeka lesz, ha lány lesz, nem szeretik, de Bibinek hívom).
neki van már "pocakneve"? zsófi MaNo volt. mert vagy marcit, vagy noémit vártunk. végül Zsófia Noémi lett. Mivel a keresztanyja Noémi, a másik hugom meg Kata, ha még lesz kislányom, akkor az valamilyen módon majd kata lesz. :)
mekkora most? nem is tudom, már mekkorának kell lenni ilyenkor.
de majd írd meg a jövő héten!!!

hát ha Zsófi is nem szeretné az édességet... de nagyon szereti. a tortát megtúrni tanulnia kellett, a túrósat anyósnál nem szerette, de a másikból amit a keresztanyja sütött neki, evett egy csomót.

KRISZTIÁNNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
GÉGÉÉKNEK BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT,
MEG BIZTOS VALAKINEK MÉG NEM KÍVÁNTAM...

gégéé!
ez jó ötlet. majd beszerzek még egy vagon ruhát mert karácsony körül lesz Zsófi másfél éves.
egyelőre azt csináljuk, hogy kb naponta, amikor ó kedve van, akkor ráültetem egy kicsit. addig ameddig ő akarja, hogy nehogy megutálja. legalább tudja, hogy nem bánt. :lol:
semmi nem került még bele, inkább visszatartotta a pisit, csakhogy bugyiba menjen. :lol:

na Zsófi alszilk megyek szakdolgozatot írni!
Vendég
 


Winchi:Nem semmi ez a videó :!: Hannus is ilyen medencét kapott de mi majd nem erre használjuk :lol:
Szegény cicus :( ő megmarad nektek?

Krisztián de aranyos lehetett :lol:
Vendég
 


gégéé!
lehet pók, vagy hangya is.
poloskára nem gondolok, mert ahhoz nagy kosznak kell lennie.
engem is megcsípett egy pók nemrégen, amikor aludtam. meg páromat is, engem a nyakamon, őt a lábán. 2hétig viszketett.
utána jól lepókhálóztunk mindent, még a láthatatlanokat is!!!

winchi!
ehhez aztán jó fizikusnak kell lenni. gyorsulást, meg súrlódást meg sebességet meg lendületet, meg röppályát számolni.
nekem biztosan nem menne. pedig tanultam 1évig kísérleti fizikát...
abban voltak hasonlók.
Vendég
 


Kép ilyen volt :D

Ilyen voltál, nagyra nőttél :D Boldog szülinapot Krisztián :D
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Krisztiánnak Boldog első szülinapot!

Zsula: szupi lett a díszítés, és a torták is nagyon jól néznek ki, az ünnepeltről nem is beszélve!!!! Mennyit nőtt már a kis törpe. :)

szosz: nektek jó nyaralást. Remélem minden jól alakul majd. Nem lehet, hogy csak felkavarodott Réka pocija a hordozóban kaja után. A bnőm kislánya autózás után hány mindig. Nem tudnak vele sehová menni kocsival.

Köszi lányok a ciszta beszámolókat, mostmár kiokosodtam. Szóval akkor nekem nem pco-s van, mert van menzeszem, igaz nem a normál 28-30 napra jön meg sosem, van, hogy 35-40 napra, de van. Hát nem volt könnyű a műtét sem, de azt már azért kellett kivenni, mert rohadtul fájtam. Amúgy nem lett volna műtét...nekem is volt petevezető átjárhatóságim is a műtét közben letudták.
Terhesség alatt is volt egy cisztám, de mire Dorka megszületett eltűnt, és 1 évig nem is volt, vagy csak nem vettem észre. Mondjuk dokibácsi minden alkalommal meg uh-oz, alapos...
Na, mindegy, majd pénteken okosabb leszek. Úgy néz ki, addig meg is jön, úgyhogy hátha kiürül.

Tünci: hát ne tessék már annyit dolgozgatni. Mindent csak módjával, módjával. Egy-egy házimunka után inkább feküdj le pihizni egy kicsit, minthogy túlhajtsd magad, és nagyon vigyázz magatokra. És pozitívum, pozitívum!!!! Ne feledd. És de jó, már 11 hetes a csöppség!!! Mindjárt itt a 12. hét. JUHEJJJ

mancsa: örülök, hogy jól alakul az ovi dolog. Majdcsak megszokja Levi. Megy ám, az idő, te Dorkád is mindjárt 1 éves. Vagyis pont ma, nem? Akkor Happy Birthday Dorcsikának is!!!!!

Éjszakai evésünk: hát hát.....kb. 3-4 szer kel még, de egyszer csak vizet, vagy teát kap, aztán a következőnél hisztizik a tea után fél óra múlva, aztán kap tejet, de csak 180-hoz 2-vagy 3 kanállal teszek, aztán reggel már kap rendes tejcit. Szóval még 1-2 szer van ilyen higított lötty. De kb. kétszer kell pelust cserélni, mert reggelre a sok ivászattól átpisisedik. Szóval nem sok változás van. De szépen fokozatosan próbálkozunk. De legalább már eszik rendesen napközben. Ebédet is, meg csipeget két kaja közt is.

Fosi: köszi a tippeket csajok, ORS200-at (rizses répás cucc) nem issza meg, a Kubut sem. Lehet adok megint normaflore-t. Répás, krumplis, banános kajákat eszünk, szinte minden ebédben van neki. Almát is kap....Nem minden széklete híg, csak egy nap 1-vagy 2. Ma pl reggel olyan lapi volt, aztán másodszorra jött egy trotty. Lehet a hipp-es tea hajtja meg, vagy a higított junior ital. Már nem tom. Furcsa. Lehet tényleg a foga miatt. Na, a héten úgyis viszem vissza a dokihoz, majd megkérdezem. Még mindig taknyos, nem nagyon javul. Nem győzöm szivatni az orrát.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


winchi: ezt jól kiszámolták! :) És ha mellérepül. Na, az gáz lett volna!
:):)

jajj, de édi Krisztián ezen a képen! :) Milyen picuri volt. Emlékszem erre a képre. Kis ölelős. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: én is azt akartam mondani, hogy hangya is lehetett. Engem múltkor teregetés közben csípett meg a pocimon. Jó nagyot tud csípni az is. Sajna tele van diófánk vele.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Nah, elhúzok vasalni, mert annyi a ruha, mint egy szállodában. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


nah anyany meglestem a neten ezt a poloskát...huh, hát remélem nem az...amúgy bárhonnan jöhet, nem kell a nagy kosz sajna...jajj remélem nem az :S

na nézem tovább :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


á szerintem pók lesz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Dr Gégéé már biológiában is otthon van??? Csípés alapján beazonosítja a poloskát, pókot... Te Vica hagyd már abba! :lol: Norbival beszélni kéne, hogy tűzfalazza le a gépet és csak a babanetet, meg max az iwiwet tudd megnyitni :lol:

Kicsi Krisz kép nagyon cuki :lol: :lol: :lol:

Lara erre ne használjátok majd a medencét :lol:

KépKép
winchi
 
 


Krisztiánnak boldog születésnapot!

Ancsi, a pco-s ciszták lehetnek úgyis, hogy van menstruáció. Nekem minden hónapban megjött, a ciszták ellenére. Azért drukkolok, hogy péntekre eltűnjön!

Szerintetek babapopsi lehet piros fogacska/fogacskák miatt? Eddig nem vettem észre semmit fogzásnál, a nyűgin kívül.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
lehet! egyik rágófognál, Zsófi popója kb 1-1 tenyérnyi nagyságban szóval majdnem teljesen nagyon kiütéses volt. két napig tartott, ahogy kijött a foga elmúlt. és piros is lehet, mert jobban kicsípi a nyálas kaki is.
nem érzel semmi fogincát a szájában?
mindig lekenyereztem a dentinoxxal, jól beleharapott a kezembe, de megnézhettem neki. :lol:
Vendég
 


Anyany, köszi. :wink: De igen, 2-2 készülődik alul-felül. Nagyon beindultunk. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép
Elkészültem :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


ahha!
ez tök jó wonchi!
te csináltad?
van valami szabásmintád? anyumnak otthon van varrógépe, bár nekem képzettségem nincsen, de fantáziával már elég sok mindent megoldottam. néha persze nem sikerült...
ezt elhozod majd a hordozósnapra?
úgy néz ki, elnézünk. nagyon meg kellene tanulnom a kendőt a hátamra kötni...
Vendég
 


jah, hoztam pár képet! Kép csajosKépmesét néz, néha engedem Kép eszik1 Kép eszik2Képhugom ölében zoknit húz, de még nem megy... Kép zsófi és a rém
Kép dobozban ülős Kép lavórban ülős
Vendég
 


Sziasztok!

Krisztiánnak boldog szülinapot!

Buzi pókok nálunk Levit szeretik nagyon, ráadásul erdővel szemben lakunk, most meg húzódnak már befelé. És úúúgy el tudnak bújni, ha felforgatok mindent akkor sem találom meg. Most nyáron lecseréltük az ágyakat, 3 ágybetét van egymás mellett és azon alszunk, így könnyebb felforgatni a szobát is, meg nem félek, hogy legurulnak a gyerekek. Maaajd ha egyszer sok pénzünk lesz veszünk hozzá keretet is.
Tegnap a garázsunkban egér is volt, azok is húzódnak már be a melegbe.

Dr Gégéé: Levinek olyan pókcsípései szoktak lenni, hogy sorban több egy vonalban, nagy piros dudor és kicsit kiferédedik a közepe. Ja és kemény.

Jaj, úgy sajnálok mindenkit, aki cisztákkal küzd! Ez szörnyen hangzik.
Lara: én sem tudtam, hogy Hannusnak is van. "Csak" Emmáról tudtam, meg az anyukákról.

Ancsi: Dorcsinak hétvégén lesz a szülinapja, de azért köszi a köszöntést! :wink:

Ma megvettük neki a kis bevásárlókocsit, meg kis babakocsit kap meg mesekönyvet. Tesómék összebeszéltek és pelust meg popsitörlőt vesznek. Tényleg sokmindenünk van.
Winchi neked akartam írni, nekünk nagy ikeás gólyóhúzogató pálya van, Dorcsi imádja, montessori torony meg műanyag van csak, de célnak megfelel, meg egymásba rakható poharak vannak, az is még Levié volt, most az a sláger 2 pohárral játszik és tök ügyesen összerakja. Asszem 8 darabos a készlet, ez is jó ajándék. Tornyot is lehet építeni belőle.

Anyany: jó keveset alszol te, nem is olyan régen még fejtél éjjelente, most meg tanulsz, nem semmi.

Naspi: tök szuperek a képek! Huncut mosolya van! Csinik vagytok nagyon!

Szösz: érezzétek jól magatokat! Örülök, hogy nem lett beteg Réka.

Beze: Lexi jól belehúzott a fogzásba tényleg! Nem baj, mostmár nekünk is van egy.
Igazad volt Jaffa, tényleg kijött, pedig már nem bíztam benne. Úgy voltam, mint Gégéé, 4 hónapos kora óta mindent a fogára fogtunk és most törte át az ínyét.

Tünci: pihizz sokat. Mindjárt vége az első trimeszternek.

Unokatesóm holnapra van kiírva, kiváncsi vagyok megindul-e neki, ma volt magzatvíz kukucskán.

Levi reggel sírt az oviban, míg ott nem hagytam, aztán játszott, evett, azt mondta jól érezte magát.
Anyany köszi, ha beszélsz anyuddal, tényleg minden tanácsot örömmel fogadok.
Egyszer azt ígértem neki, hogy ha nem sír elviszem a focipályára délután játszani. Hát sokat sírt, de kérte az óvónénit, hogy ne mondják meg nekem. Simán rávágta a kérdésemre, hogy nem sírt úgyhogy mehetünk a focipályára.
Én meg ledöbbentem, mert azt hittem hogy ha jutalmat ígérek, akkor nem fog sírni, erre belehajszoltam egy hazugságba szegényt. Most akkor mivel motiváljam?
Nehéz ügy ez az ovi.
No megyek aludni, jóéjt mindenkinek!
Vendég
 


Szuper képek Anyany!!!

Winch: ez csatos mei tai? Nagyon szuperül néz ki! Neked ezzel kéne foglalkoznod, jó pénzt összeszedhetnél vele.
Vendég
 


Szösznek :D Kép
Vendég
 


Ez jó pici kép lett :(
Szóval jó nyaralást,érezzétek jól magatokat :D
Vendég
 


Anyany:Nagyon jó képeket tettél fel :D :D :D :D Zsófi nagyon édes :D :D :D :D Milyen rém??????????Nagyon csinos vagy,nagyon sokat fogytál,ügyes vagy :wink: :D :D :D :D

Winchi:Szerintem is érdemes lenne eladásra varrni ilyeneket,nagyon ügyes vagy :D :D :D :D :D :D

Mancsa:Nagyon jó kis ajándékokat kap Dorcsi :D sokan lesztek?

Ancsi:Tényleg még a normaflore-t akartam írni még tegnap.Vasalni jöhetsz hozzánk is :lol:

Dr Gégéé kiírtotta a pókokat?Nekem is kellene már egy nagytakarítást csinálni de mikor?!

Na most megyek matekozni :roll:
Vendég
 


Dr Gégéé köszöni Dr mancsának

az lesz!!!!! pók!!! ahhh....marad heg, vagy ilyesmi????

Anyany: te bazijól nézel ki :shock: milyen lefogytál vagy :D
zsófi igazi nagylány már...aztán most született...ehh...

Milán is most született: sosem fogom elfelejteni, bementem és ott volt egy kis gombóc a hatalmas ágyban...

ikeás golyóbigyó???? rákeresek e neten :D

winchi:D amúgy igazad van :D :D:D:D lehet kellene valami gyerekzár nekem a netre :D

mancsa:
hmmm szerintem ne motiváld...ne ígérj neki...hanem, amikor majd mondja az óvónéni, h nem sírt, akkor jutalmazd...utánna már talán megérti ő is. Amúgy meg imádni fogja az ovit; még 1-2 hét! Kitartás!!!!

na pussszzz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


köszi, kköszi, de még nagoyn nem vagoyk elégedett magammal.
a lógó megereszkedett ciciket elfogadtam, de a gyűrődő hasam nem tudom. erősíteni fogok, csak legyen rá lehetőségem, mert az izmom is renyhe...
(ez felért egy újévi fogaalommal! :lol: )

elvileg a pókcsípésnek nincsen hege, csak ha nagyon kivakarja. tényleg, Zsófinak is volt, az egyik kezén. tegyél rá fenistilt, de az nem annyira jó, a sima gyógszertári rázókeverék, amivel minket is kentek, kámforos-mentolos, nagoyn jól hűsít... na az jó rá. zsófi megkóstolta, de nem kaparászta tovább.

winchi!
remélem megtaláljuk majd egymást. megyek majd a hordozós napra!
elhozod ezt a meitait? legalább jól megnézem magamnak!!!

lara!
köszi, köszi!

mancsa!
ez az ígérgetés nem egyszerű. párom tesójáéknál az idősebb gyerek már bőven elmúlt 3 mire szobatiszta lett. szegénynek tényleg fűt fát ígértek. egy bilibe vagy wcbe kakilásért már a végén dvd-t kapott. aztán a következőnél bonthatta csak ki. képzelheted, még az ágyba is magával vitte, a nejlonját megragasztatta az anyukájval ha elszakadt, hogy ő tudja, és nagyon igyekszik, de nagyon nehéz...
előre félek a bölcsitől. Zsófi most annyira anyás, hogy az apja kezében is képes sírva fakadni, ha kimegyek a szobából. és akkor hallgat el, ha átveszem és moncsicsizhet rajtam. de akkor varázsütésre...
Vendég
 


na befejezem, de még pörög bennem a kávé, amit megittam.
KÉSZEN VAN A SZAKDOLGOZATOM!!!
elküldtem a konzulenseknek, nézzék át, meg nyomtatni a férjemnek.
holnap majd még átolvasom, amikor Zsófi alszik.
és éppen belefértem a 80 oldalba. 78 lett :lol:
ma még 7 oldalt begépeltem, formáztam, tartalomjegyzéket frissítettem.
de legalább elmondhatom, hogy a középfokú számtech tanfolyamnak ennyi értelme volt!!! megtanították a word-ot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kis pihi után majd jól ráfekszem az angolra.
(meg azért apát is kárpótolnom kell valahogyan...)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket de azért eladásra nem olyan nagy szám ám, közelről nézve nem szép a varrás, nem tudom szép egyenesen varrni :roll: De nekem jó :lol: Egy órát volt rajtam tegnap kezdésnek Matyi és alig éreztem , hogy ott van :lol:

Anyany gratula a kész dolgozathoz, ügyes vagy!!! Megyünk holnap de hogy pontosan mikor még nem tudom, össze kell fésülnöm a dolgaimat a melóhelyemre is illene már benéznem...
A csattost viszem illetve abban viszem a Matyit :lol:
a telefonszámod megvan majd legfeljebb csörgök

Szösz jó nyaralást nektek!!!! :wink:

Zsófi hogy tudott abba a pici dobozba beleülni??? :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Anyany: nagyon csini vagy. Én is tervezem, hogy majd próbálok tornázgatni, mert engem is a csüngő hasam zavar a legjobban, de majd belehúzunk. Én is úgy vagyok, hogy a cicimen már nem tudok változtatni, de a többin még talán lehet. Zsófi nagyon édes, igazi kis huncut csajszika. Micsoda nagylány már, igaz? Én is mindig elképedek, hogy Dorka milyen rohamosan nő.
GRATULA a szakodolihoz! Ügyes voltál. Én olyan büszke voltam a munkámra mikor kész lett. Te is legyél büszke! Le a kalappal, hogy így éjszakánként tudtad csinálni! :)

winchi: szupi a mei-tai. Nagyon ügyes vagy. Bár én tudnék így varrni. Látom Matyi manó jól érezte magát benne. :)

Dr. Gégéé: szerintem se olvassál annyi bogárbiológiát. A pókokat sikerült kiírtani? :)

mancsa: tök jó ajándékokat kap Dorcsi. Biztos tetszeni fog a bevásárló kocsi, meg a babakocsi neki. Dorkám is imádja tologatni, meg pakolászgatni bele. Gratula a fogacskához.

Nekünk is kinnt van már a 7. fog hegye. De ahogy elnézem már fennt is jön a 9, 10-edik. Lehet ezért ez a sok nyűgike.

beze: lehet piros a popsi a fogzástól. Nálunk is volt már ilyen, előtte sosem, de pár nap alatt helyre jön. Ilyekor erősebb a kaki, jobban kicsípheti nekik.

lara: hogy megy a matek? Mit vesztek most?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Tegnap apa tök korán hazaért, és átmentünk sógorom kutyáját megetetni, én vezettem, egyre többet vezetgetek, ja, és sikerült a garázsba is betolatnom. Pénteken is lehet én vezetek majd Fvárra. Reszkessetek Fehérváriak. Délután 1 körül ne menyjetek az utcára. :D:D:D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsba, mert főznöm kell!
Képzeljétek nem sírt ma Levi! Olyan büszke vagyok rá!!!!!!!
Vendég
 


Unokatesóm meg a szülőszobán, reggel elfolyt a magzatvíz!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?