Sziasztok!
Krisztiánnak boldog szülinapot!
Buzi pókok nálunk Levit szeretik nagyon, ráadásul erdővel szemben lakunk, most meg húzódnak már befelé. És úúúgy el tudnak bújni, ha felforgatok mindent akkor sem találom meg. Most nyáron lecseréltük az ágyakat, 3 ágybetét van egymás mellett és azon alszunk, így könnyebb felforgatni a szobát is, meg nem félek, hogy legurulnak a gyerekek. Maaajd ha egyszer sok pénzünk lesz veszünk hozzá keretet is.
Tegnap a garázsunkban egér is volt, azok is húzódnak már be a melegbe.
Dr Gégéé: Levinek olyan pókcsípései szoktak lenni, hogy sorban több egy vonalban, nagy piros dudor és kicsit kiferédedik a közepe. Ja és kemény.
Jaj, úgy sajnálok mindenkit, aki cisztákkal küzd! Ez szörnyen hangzik.
Lara: én sem tudtam, hogy Hannusnak is van. "Csak" Emmáról tudtam, meg az anyukákról.
Ancsi: Dorcsinak hétvégén lesz a szülinapja, de azért köszi a köszöntést!
Ma megvettük neki a kis bevásárlókocsit, meg kis babakocsit kap meg mesekönyvet. Tesómék összebeszéltek és pelust meg popsitörlőt vesznek. Tényleg sokmindenünk van.
Winchi neked akartam írni, nekünk nagy ikeás gólyóhúzogató pálya van, Dorcsi imádja, montessori torony meg műanyag van csak, de célnak megfelel, meg egymásba rakható poharak vannak, az is még Levié volt, most az a sláger 2 pohárral játszik és tök ügyesen összerakja. Asszem 8 darabos a készlet, ez is jó ajándék. Tornyot is lehet építeni belőle.
Anyany: jó keveset alszol te, nem is olyan régen még fejtél éjjelente, most meg tanulsz, nem semmi.
Naspi: tök szuperek a képek! Huncut mosolya van! Csinik vagytok nagyon!
Szösz: érezzétek jól magatokat! Örülök, hogy nem lett beteg Réka.
Beze: Lexi jól belehúzott a fogzásba tényleg! Nem baj, mostmár nekünk is van egy.
Igazad volt Jaffa, tényleg kijött, pedig már nem bíztam benne. Úgy voltam, mint Gégéé, 4 hónapos kora óta mindent a fogára fogtunk és most törte át az ínyét.
Tünci: pihizz sokat. Mindjárt vége az első trimeszternek.
Unokatesóm holnapra van kiírva, kiváncsi vagyok megindul-e neki, ma volt magzatvíz kukucskán.
Levi reggel sírt az oviban, míg ott nem hagytam, aztán játszott, evett, azt mondta jól érezte magát.
Anyany köszi, ha beszélsz anyuddal, tényleg minden tanácsot örömmel fogadok.
Egyszer azt ígértem neki, hogy ha nem sír elviszem a focipályára délután játszani. Hát sokat sírt, de kérte az óvónénit, hogy ne mondják meg nekem. Simán rávágta a kérdésemre, hogy nem sírt úgyhogy mehetünk a focipályára.
Én meg ledöbbentem, mert azt hittem hogy ha jutalmat ígérek, akkor nem fog sírni, erre belehajszoltam egy hazugságba szegényt. Most akkor mivel motiváljam?
Nehéz ügy ez az ovi.
No megyek aludni, jóéjt mindenkinek!