Sziasztok!
Megint sok lett a termés, alig győzöm visszaolvasni
Először is gratulálok minden kicsi manócskának, aki elindult felfedezni a nagyvilágot! Hajrá babókák! (ahogy Virág mondaná)
Gyors egy kicsit a tegnapi napunkról: nem túl jól sikerült, mert elég nehéz volt a három gyerekkel. Vagyis csak a nagylánnyal, elég makacs és akaratos volt és nem nagyon tudta tolerálni a kicsik igényeit, úgyhogy volt sirás, duzzogás mindhárom részéről. Kicsit csalódott vagyok, de hát ez van. Majd jövőre.
Igen csináltam képeket, de még a gépemre sem töltöttem fel, talán majd most.
Ma pedig a házimunkáért, bevásárlásé volt a főszerep. Virág ma a sógornőméknél alszik, mindketten korán megyünk dolgozni. Volt is pityergés miatta, nem szeret máshol aludni. Alig tudtuk megvigasztalni, aztán kicsit ott maradtunk vele, elvolt, de amikor hazaindultunk, akkor megint sirt. Ilyenkor lelkiismeret-furdalásom van, de nem tudok mit tenni. Jó lenne, ha elég lenne 6 órásban dolgozni az anyáknak.
EBD-anyu:
Szerintem is a mosolygós képen Dórikád rád hasonlit! Okés, okés, lassitok
Vagyis nem is tudom, hogy merjek-e lassitani, mert egyik este pont azon bőgtem, hogy valahogy semmi sem jön össze, melóban is vannak elmaradások, itthon is szalad a lakás, Virág is reklmál, hogy nem játszok vele eleget, most meg ugye le is kellett passzolni.
Ma is egyébként olyan beszólása volt, hogy annyira röhögtünk az autóba, hogy zengett az egész
Csilla:
Én is sajnálom, hogy igy jártatok a nyaralással! Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy ha valamiről csak jót hallok, akkor már nagyobbak az elvárásaim. Sajnálom, hogy lebetegedtetek, és elég szörnyű, hogy közelebb nem volt orvos.
JÁGI:
Gratula Antónak a felálláshoz!
Nagyon jól tudtál megint vásárolni a Corában! Érdemes benézni oda. Voltatok a cirkuszban?
Hogy tetszett? Mi az alsógallai játszón voltunk mielőtt lepasszoltuk Virágot, meg a plázában fagyizni, nézelődni. Büszke lehetsz magadra, hogy végigcsináltad a diétát! Hol tartasz most kg-ban?
LOLA:
Látom nektek is sportnap volt a szombati!
Gratula Noénak a fogacskákhoz! Édes lehet ahogy gyakorolja új tudományát!
GABI:
Én sem merek nagyon vásárolni a neten, legalábbis magamnak semmiképpen sem: Virágnak már vettem egy-két apróságot (pl. harisnyát). De most megint találtam egy oldalt, ahol olcsóbb egy játék, de hát még hozzájön a postaköltség is.
Takaritás: én is ma felmostam gyors az előszobát, konyhát, persze előtte megkérdeztem Virut, hogy be akar-e jönni, ki akar-e vinni valami. Neeeem, mondja ő. Felmosok, leülök és kukucskál be a bejárati ajtón
Kérdezi, hogy anya, te bent maradsz?? Mondom igen, megvárom, amig felszárad, aztán megyek ebédet főzni (paprikás krumpli) Mire ő: jóóóó, akkor én is bejövök! Hmm
Úgyhogy kisszék az ablak alá és ott mászott be, legnagyobb örömére
JUTTE:
Irigyellek a lovaglás miatt titeket is, na meg a balett miatt is. Virág idén a népitáncot kezdi, meg folytatja a jazzbalett-szerűséget, amit tavaly csinált, de ott az a baj, hogy túl sokan vannak, vagyis inkább, hogy túl nagy a gyerekek között a korkülönbség.
SZILVI:
Együtt zongorázás apával! Ejha! Tényleg tiszta romantika!!!!
Húúú, de rosszul hangzanak ezek a bogarak! Én már azt is utálom, hogy ha egy nagyobb légy bejön, vagy szunyog, tuti nem tudok elaludni, amig le nem gyilkolom.
BETTI:
Kitartás a fogorvoshoz! Én is nehezen veszem rá magam, de most megcsináltattam elvileg a fogaimat, de a bölcsességekkel nekem is bajaim vannak, elvileg ki kell majd huzatnom. Legalábbis az egyik doki azt mondta, a másik viszont már nem, szóval amig nincs vele problémám, addig marad ott ahol van.
Lassan megyek tente, holnap korábban kelek, mert még beugrok a Tescoba magvas zsömléért. Délben volt a holtpont, el is bóbiskoltam kicsit, amig Virág mesét nézett, de hát annyit ficánkolt mellettem, hogy nem lehet alvásnak nevezni. Kár, hogy ő már egy éve nem igényli a déli alvást.
Jók legyetek, sziasztok!
Hugi