Új privát üzeneted érkezett!

Betti!Sajnálom a fogászatot..Nyáron én s jártam így..Mire mentem volna, addígra befejezték a rendelést, mert kevés beteg volt.Még jó, hogy indulás előtt felhívtam a dokit és nem indultam el hiába.Kicsit ciki volt, mert a felesége vette már fel...
Mikor mész legközelebb?

Kép Kép
joosneagi

Csanád: szept.30. 3790 gr és 56 cm

Kép Kép
joosneagi

na beindult a pörgés csajok!

Gabi
Nyami,nagyon fini az ebédetek.
Nálunk rántott sajt,hasábkrumplival volt a menű egy jó adag idegbajjal fűszerezve-Kisfiam minden hétvégén cirkuszol. :cry:

Lola
Várjuk a képeket!

Na felébredt a töki.DE legalább ma aludt.
Amúgy éjfélig nem aludt el.Most megmondtam neki ha nem alszik ebéd után akkor ne kerüljön a szemem elé. :lol:

Kép
berna23

Börzén volt valaki?

Nekem tegnap sikerült egy szatyor ruhát vennem az Istikének.
Volt benne adidas,cherooke,tesco,c&a,(melegitők,pamutgatyók,ing,felsők)
Mindössze 4000Ft.ért.Bónuszba kaptunk mellé három mesekönyvet egy traktort,és egy ikertelefont.

Kép
berna23

Ja nem a börzén vettem,hanem a másik utcából,ahol laktam.

Kép
berna23

Jobbnál jobb ebédek..Hm..Na holnaptól már én is bűnözök, persze mértékkel.Én csirke husi levest csináltam, meg gombás-tehfölös, paradicsomos-mustáros husit tésztával..Meg perze a saját roston csirkemllem zöldségekkel..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Csilla,
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a nyaralás, mint terveztétek.
Nagyon ügyes a kislányod, Laura is 10 hónaposan már ment egyedül.

Bence és Noé baba is nagyon nagyon ügyes. Olyan furcsa lesz látni őket totyogva, legutóbb a talin még csak másztak.

Antika is nagyon ügyes az állással.

Kiváncsi vagyok, vajon Csanád baba megszületett-e már? Szerintem sem lesz kicsi baba.

Cirmike,
Remélem jól tellik a szülinapozás. Majd rakj fel pár képet. Jövő héten nem lesz úszás, gondolom mondta Anna.

A lovaglás tegnap jó volt, Máté is felült a lóra és negyed órát lovagolt is. A lovas férfi egy kicsit furcsa és mogorva volt nekem a vértesszőlősi Jocóhoz képest. De remélem legközelebb kicsit kedvesebb és beszédesebb lesz.
Laura is lovagolt, most ült harmadszorra lovon és képzeljétek a férfi már ügettette is, Laura nagyon élvezte, már volt feltérdelés is a lovon.

Ime pár kép:
Kép balerinám Kép csííííz, ovis mókuska napon Kép ez a nézés Kép fel Kép lazitás Kép Mátém Kép barátnőjével
jutte

Csilla!

El is felejtettem gratulálni Vivinek a járáshoz.Ügyes csajszi, már amikor nálunk voltatok is nagyon akart menni...Most akkor tényleg futhastz kétfelé...

Kép Kép
joosneagi

sziasztok!

Csilla,
sajnlom, hogy ilyen volt a nyaralás...nem hittem, hogy ilyen sz.r a kolping....pedig tényleg rohadt drága, mi is néztük, még jó, hogy az anna mária villa hotelbe mentünk inkább...tök ügyes Vivi :D hallottad a hírt a wm-ről?

Szilvi,
arik a képek,BEnce nagyon ügyes, hogy már így mászkál. Áron még csak kezét fogva lépeget.

Judit,
jók a balerinás képek :D Én is évekig műveltem...annó....
és láttam egy pianínót a képeken...most, hogy Apa itthon volt, zongoráztunk mi is egyet, olyan romantikus volt :lol:
bár Ő sokkal ügyibb mint én...

Betti,
hol vetted ezeket a ruhákat? Fúúú a fogorvos...én nem is mennék "esztékás" fogorvoshoz. Nagyon beszari vagyok én is... :?

Gabriellaniell,
ügyi vagy a vásárolgatással, én is nézegettem már az ebay-t...sokkal olcsóbb mint itthon... :evil: Kíváncsi vagyok, milyenek lesznek a felsők a teszveszről. Sosem vettem még magamnak ruhát onnan, bár nem is nézegettem, csak Áronnak.

Ági,
gratula Antónak:) Édes lehet.

Angi,
tipp: okt.1, 3850 gr. :wink:

Áronnak még mindig folyik az orra,néha köhög, de már jobban van szerencsére. KÉpzeljétek, három napjanem tudom kinyitni az ablakokat itthon, mert azonnal beözönlenek ilyen gusztustalan bogarak. Megéztem a neten, bogyómászó poloska :evil: nem tudom mi a fenét keresnek itt, elvileg kertekben van...nem tudom mit tegyek ellenük, nincs rá rovarölő...most körbepermeteztem domestosos vízzel az ablakokat, de már megint bejött kettő, úgyhoy ablak becsuk... nem akarok sznyoghálót, de muszáj lesz. Ráadásul ezek a dögök olyan büdösek mint az állat, ha összenyomom őket, áááááá rohadt szaguk van :evil: úgyhogy most nem szellőztetek, kész. Bekapcsoltam a légtisztítót. Majd csak eltakarodnak innen :?

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Ja azt nem is írtam, hogy a napokban kijött Noém 7. és 8. foga (alul is 4 van már) ezért nyűgibb is volt kicsit, meg hát mint eddig szinte minden fogáttörésnél, most is folyik a taknya... (láza nincs, de tuti le van az immunrendszere ilyenkor merülve...)
Na mindegy a lényeg, hogy a taknyosság alatt is tanult újat: kifújja az orrát, megzabálom olyan aranyos! Apja ma odatette neki a popsitörlőt (azzal szoktam törölni inkább) és elkezdte fújni. Férjem úúúgy örült, tök megdícsérte! Azóta már nekem is ha odateszem és van kedve fújja!

Judit!
Ez a balerina ruha! Én lánykoromban mindig ilyet akartam. De csak 1 évet jártam balettra, így nem lett! Most Laura balettra jár az oviba? A ruhát varrattad?

Gabi: nem ismerem ezt a FP játékot, de azt nem értem, hogy akkor a 400 Ft-ból lesz 2700 mire ideért???? Így is megéri? (Én nem v.ok oda ezekért a FP játékokért, de tudom, hogy drágák...)

Szilvia1981! Hát akkor most tényleg ne szellőztess, esetleg néha a bej. ajtót nyisdd ki meg a lépi ablakot! Csak Áron meg ne szökjön!
Vettél már etetőszéket? Hol zongoráztatok Gáboroddal? Áronnak hány foga van?

lola77

Sziasztok!

Lola
a sparos krémtúró összetétele,amit az Alföldi tej gyárt:
sovány krémtúró,cukor,vaj,tejsavópor,stabilizátorok/módosított keményítő,guar gumi/étkezési zselatin,savanyúságot szabályoó anyag/citromsav/,aroma,vaníliarúd kivonat.
Nálunk már jó rég csak ezt a sparosat és az alföldi,milli krémtúrókat lehet kapni.
A régebbi sparosban tényleg nincs guar gumi......

Angika
Csani szerintem 54 cm lesz
:wink:

Kíváncsi leszek ki fogja tuti eltalálni :P

Képekkel majd valamelyik nap jövök,sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Szép estét,

Lola,
öööö ennyi kérdés:)
Áronnak 10 foga van, anyóséknál van pianínó, ott zongoráztunk, kaptunk egy etetőszéket átmenetileg anyósoméktól, de nem lesz hosszú életű, mert alig fér bele Áronom :shock: :D

Jó éjt

KépKép
szilvia1981

Cseriviola! Köszi hogy megnézted a kedvemért.... sajnálom, mert ugye a guar gumiról hallottunk már rosszat.... Pedig fini, még én is szeretem!!!! (szeretném-most diéta alatt! :cry: )

lola77

Sziasztok!

Megint sok lett a termés, alig győzöm visszaolvasni :D

Először is gratulálok minden kicsi manócskának, aki elindult felfedezni a nagyvilágot! Hajrá babókák! (ahogy Virág mondaná) :lol:

Gyors egy kicsit a tegnapi napunkról: nem túl jól sikerült, mert elég nehéz volt a három gyerekkel. Vagyis csak a nagylánnyal, elég makacs és akaratos volt és nem nagyon tudta tolerálni a kicsik igényeit, úgyhogy volt sirás, duzzogás mindhárom részéről. Kicsit csalódott vagyok, de hát ez van. Majd jövőre.
Igen csináltam képeket, de még a gépemre sem töltöttem fel, talán majd most.

Ma pedig a házimunkáért, bevásárlásé volt a főszerep. Virág ma a sógornőméknél alszik, mindketten korán megyünk dolgozni. Volt is pityergés miatta, nem szeret máshol aludni. Alig tudtuk megvigasztalni, aztán kicsit ott maradtunk vele, elvolt, de amikor hazaindultunk, akkor megint sirt. Ilyenkor lelkiismeret-furdalásom van, de nem tudok mit tenni. Jó lenne, ha elég lenne 6 órásban dolgozni az anyáknak.

EBD-anyu:
Szerintem is a mosolygós képen Dórikád rád hasonlit! Okés, okés, lassitok :) Vagyis nem is tudom, hogy merjek-e lassitani, mert egyik este pont azon bőgtem, hogy valahogy semmi sem jön össze, melóban is vannak elmaradások, itthon is szalad a lakás, Virág is reklmál, hogy nem játszok vele eleget, most meg ugye le is kellett passzolni.
Ma is egyébként olyan beszólása volt, hogy annyira röhögtünk az autóba, hogy zengett az egész :D

Csilla:
Én is sajnálom, hogy igy jártatok a nyaralással! Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy ha valamiről csak jót hallok, akkor már nagyobbak az elvárásaim. Sajnálom, hogy lebetegedtetek, és elég szörnyű, hogy közelebb nem volt orvos.

JÁGI:
Gratula Antónak a felálláshoz!
Nagyon jól tudtál megint vásárolni a Corában! Érdemes benézni oda. Voltatok a cirkuszban?
Hogy tetszett? Mi az alsógallai játszón voltunk mielőtt lepasszoltuk Virágot, meg a plázában fagyizni, nézelődni. Büszke lehetsz magadra, hogy végigcsináltad a diétát! Hol tartasz most kg-ban?

LOLA:
Látom nektek is sportnap volt a szombati!
Gratula Noénak a fogacskákhoz! Édes lehet ahogy gyakorolja új tudományát!

GABI:
Én sem merek nagyon vásárolni a neten, legalábbis magamnak semmiképpen sem: Virágnak már vettem egy-két apróságot (pl. harisnyát). De most megint találtam egy oldalt, ahol olcsóbb egy játék, de hát még hozzájön a postaköltség is.
Takaritás: én is ma felmostam gyors az előszobát, konyhát, persze előtte megkérdeztem Virut, hogy be akar-e jönni, ki akar-e vinni valami. Neeeem, mondja ő. Felmosok, leülök és kukucskál be a bejárati ajtón :!: Kérdezi, hogy anya, te bent maradsz?? Mondom igen, megvárom, amig felszárad, aztán megyek ebédet főzni (paprikás krumpli) Mire ő: jóóóó, akkor én is bejövök! Hmm :shock: Úgyhogy kisszék az ablak alá és ott mászott be, legnagyobb örömére :lol:

JUTTE:
Irigyellek a lovaglás miatt titeket is, na meg a balett miatt is. Virág idén a népitáncot kezdi, meg folytatja a jazzbalett-szerűséget, amit tavaly csinált, de ott az a baj, hogy túl sokan vannak, vagyis inkább, hogy túl nagy a gyerekek között a korkülönbség.

SZILVI:
Együtt zongorázás apával! Ejha! Tényleg tiszta romantika!!!!
Húúú, de rosszul hangzanak ezek a bogarak! Én már azt is utálom, hogy ha egy nagyobb légy bejön, vagy szunyog, tuti nem tudok elaludni, amig le nem gyilkolom.

BETTI:
Kitartás a fogorvoshoz! Én is nehezen veszem rá magam, de most megcsináltattam elvileg a fogaimat, de a bölcsességekkel nekem is bajaim vannak, elvileg ki kell majd huzatnom. Legalábbis az egyik doki azt mondta, a másik viszont már nem, szóval amig nincs vele problémám, addig marad ott ahol van.

Lassan megyek tente, holnap korábban kelek, mert még beugrok a Tescoba magvas zsömléért. Délben volt a holtpont, el is bóbiskoltam kicsit, amig Virág mesét nézett, de hát annyit ficánkolt mellettem, hogy nem lehet alvásnak nevezni. Kár, hogy ő már egy éve nem igényli a déli alvást.

Jók legyetek, sziasztok!
Hugi

hugodugo

Nálatok is központi kérdés már a Mikulás meg a Jézuska, vagy az én gyerekem kezdi nagyon korán? Már el kellett kezdnem irni a Télapónak, minekután megkérdezte, hogy a Télapó vagy a Jézuska jön előbb??? :D Még mindig van olyan játék, ami már tavaly is tetszett neki és idén is kéri..
Jaa, és megjegyezte, hogy mert ugye a Télapónak meg a Jézuskának nem kell kifizetni a boltban a játékot :?: :!: :!: :?:
Mostanában sokat játszik boltosat, autósat, vásárolgatósat, főzöcskézőset.
Idén ebbe az irányba kell elindulni :) (biztos vagyok benne, hogy neki tudunk majd legkönnyebben ajándékot választani)

hugodugo

Kép golfozás
Kép teniszezés
Kép ugrálás
Kép tornaszőnyegen a három lány
Kép megpróbálkozunk a hullahoppal
Kép Ronalddal

hugodugo

Lola!

Én sem vagyok FP párti, sőt semmilyen márka párti. Amit jónak ítélünk meg a gyerekeknek, azt vesszük (ha tehetjük) legyen az Auchanos, Tesco-s, vagy bármi. Ezt speciel hasznosnak, többrétű játéknak találtam és a gyerekek is így gondolják, mert mindenfélét csináltak már vele és még nincs vége. Ma Dani két félgömböt ütögetett egymáshoz mint egy cintányért. Mondanom sem kell, hogy a fülem....

A postaköltség ami ugye megdobta a játék árát, mert angliából olyan 2000 Ft a posta. Persze függ a súlytól!

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... szepiramis

Megyek tentézni, holnap takarítás újabb felvonás!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Két hete nyitottunk egy bababoltot, ahol mindent megtaláltok, amire csak szüksége van a babának!Olcsóbban, mint máshol, hisz mi direkt a forgalmazótól vesszük.A székhely Nagykőrösön van, de postázunk is.

Nézzetek be hozzánk, nem bánjátok meg!

http://atibababoltpelenkadiskont.hupont.hu

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt!

Még jelentkezem egyet, aztán belevetem magam. Sajna csak neki kell ugranom a nappalinak, mert van egy zárható kétajtós szekrényünk itt és eltűnt a kulcsa. Egyúttal megpróbálom előkeríteni. Remélem meglesz!
Tegnap délután a kertbe voltunk. Csak 4-esben. Zoli és Dani autót mostak, Geri meg homokozott.
Mindjárt átteszem a képeket a telcsikről (én .... nem vittem fényképelőt) így ezek a tök jó pillanatok biztosra veszem hogy pixelesen, homályosan maradnak meg az utókornak.

Bocsánat a nem reagálásért. Annyi mindent szeretnék, de sajna csak majd lesz időm!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép
Kép
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Most csak gyorsban, később jövök még!

Zsanka Mátéjának és Melus Mátéjának boldog névnapot kívánok!!!

Szilvia[/b]

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvi: köszi szépen :)

Ritkán jövök, mert én is neki estem a lakásnak a múlt héten, és kezdem újra a héten :)

Ráadásul péntekre sütni is kellett, mert Máté almás-fahéjas muffint kért szülinapjára torta helyett :), de így is lett neki tortája, mert anyukám sütött :)
Pénteken délután meg is köszöntöttük, totál izgatott volt :D
Sok mindent kapott: apukájától számítógépes játékot (Sims2), a másik mamájától melegítőt, tőlünk 6 db könyvet, 2 db fa makettet (kakast és egy Hammert), egy köntöst, anyukáméktól meg 4 db hosszú ujjú pólót.

Csütörtökön meg újra megcsinálom a muffint, mert pénteken a suliba osztályfőnöki órán megtartják a szüli-és névnapját.

Gyerkőcökkel voltunk a háztűzörzős börzén, sok minden volt. Egy-két cuccot vettem, na nem sokat, mert van elég Petrának, de nem bírtam megállni :D Lesz majd még december elején is, ha jól emlékszem 5-én.

Ma fasírozott lesz krumplival. Petrának külön vettem a miénkből, nem tettem bele, csak a tojás sárgáját és nem fűszereztem meg nagyon.
Kíváncsi leszek, hogy fog neki ízleni.

No,most már lépek, folyt. köv. a dolgomat :))

Puszi

Melus
Kép

Kép
melus071

Én is boldog névnapot kívánni jöttem a Mátéknak! (Judit Mátéjának is! Biztos nem szándékosan maradt ki!)

Majd jövök, most keverem be a palacsinta tésztát du. sütök a lurkóknak! :)

Melus, Petrának is mingyá szülinapja!!!! :shock: Tegyél fel róla képet, rég láttuk!

Anett, Detti-újak! Rég jártatok erre! :?

lola77

Mátéinknak boldog névnapot kívánok én is. Melus Mátéjának pedig utólagosan Boldog szülinapot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Mátéinknak Boldog Névnapot kívánunk!!
Jó sok Máténk van a topicban.

Megjöttem a fogorvostól.
A legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nekiugrott a doki a letört rágófogamnak,hogy ezt ki kell húzni.
A problémám már ott elkezdődött hogy egyáltalán nem zsibbadtam el az injekciótól.(persze mondták hogy de elzsibbadt az,pedig nekem aztán van tapasztalatom az érzéstelenités terén)
Már remegtem ,mert tudtam hogy nem lesz jó vége igy ennek.
Bekerültem a székbe elkezdte húzni a fogdoki,iszonyatosan fájt,erre nagy reccsenés.Basszus a húzatandó fogam gyökere és az előtte lévő fogam gyökere egybetekeredett. :cry: A rossz fog még ki sem jött de már az előtte lévő kettérepedt.
Innen filmszakadás történt nálam.
A lényeg hogy két fogamnak annyi. :cry: (néném szerint kaptam még vagy három injekciót)
Mondjuk az előtte lévő fog is beteg volt,de az még menthető lett volna.
Most totál kivagyok,mert mondta a fogorvos hogy olyan szarok a fogaim,hogy kivülről épnek tűnnek,belül viszont üregesek,vagy mi.És ezért törik hirtelen le a háromnegyede.(rágófogaknál)
Szerencsére húzás már nem lesz(hacsak le nem törik valamelyik),csak tömés,meg fogkőleszedés.
Még jó hogy nem fog még feltűnni a dupla foghiány,max ha nagyon nevetek.
Oda majd hídat kell csináltatnom. :?
Most nagyon fáj a helye főleg,illetve a sok tűszúrás is.
És itt adok igazat Szilviának,hogy nem menne esztékába.
Maszeknál előtte mindig röntgen készül,mielőtt hozzányúlna a fogorvos a foghoz.Jó lehet akkor is kikellett volna húzni mindkettőt,de akkor arra készül fel az ember.

Ha tehetném privát dokihoz mennék,de sajna most arra nem futja.
Amikor oda jártam,walkman volt a fülembe hogy ne halljam a fúrót,volt epres,tutti-fruttis érzéstelenitő zselé,hogy a szuri se fájjon.és még sorolhatnám.

Majd még jövök,de most nagyon fáj.

Kép
berna23

Sziasztok!

Igen, igen:
Jutte Mátéjának is sok boldog névnapot kívánok, meg Melus Mátéjának utólag boldog szülinapot!

Lola:
palacsinta, nyami!!! Ablak nyitva!! :oops: :P

Velünk minden ok. Reggel gyorsan elfutottam a kicsikkel a papírboltba, mert Emese ma megy először angolra és kellett neki oda dossziét vennem. Meg végre kaptam könyvjelzőt a könyveibe is (hannah-st persze). Most vitték el a barátnőjéék, így, hogy nincs ma suli, legyen kis pihi, barinőzés, ők viszik angolra, én meg majd megyek érte.
Bence alszik, Dóri mesét néz.
Tegnap kicsit felborult a rendszerük, hogy nem voltunk itthon, így Bence este nagyon nehezen aludt el. Végül úgy, hogy magam mellé tettem. :?

Tényleg, nem is mondtam, hogy már sokkal jobb Bencus kukija. Ugyan még nem jön hátra, de nagyobb a lyuk. A tornáztatás, meg biztos az elocomos krém is segített. Örülök neki, most már látom, hogy talán okés lesz.
Nagyon sokat mászkál, simán egyik szobából a másikba. Lent is megy sok-sok métert, aztán seggre huppan! :)
Dórika beszélője is halad, halad.Bár most a Hajtiti (Thomas)-ból hogy lett Pejec (Thomas), nem értem! :)

Jági:
igen, kézben vittem Bencét, még jó, hogy közel, anyósékhoz, mert költözködtek a másodikon (!) és tökre lefoglalták a liftet. Babakocsit nem tudtam vinni. Előtte már átment apa meg a gyerekek, mert Bendus még aludt.

Szilvi: zongora-romantika! Édi:) Majd elindul Áron is. Ahhoz képes, hogy minden mozgás szinte később indult meg nála, ügyes, hogy már kézenfogva megy legalább. Nem? Ő meg inkább dumás pali. Bence csak gagyarászik, meg kiabál! :)

Melus: jó kis ajándékokat kapott Mátéd! Muffin: fini! :)

Hugi:sajnálom, hogy nem lett a legszuperebb a program, de legalább Virággal együtt lehettél. Tanulság: legközelebb csak hármasban menjetek! :wink:

Tényleg: mi lehet Fiamette-vel és Dettivel??

Nálunk ma nem kell főzni, anyósom adott mára, úgyhogy jó dolgom van. Helyette takarítok kicsit. Meg mosok.

Na mentem is.

Szilvia

Ja,Angi még 2:in 1??? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: szegénykém! :( Én is nagyon megszenvedtem a múltkor, és undorítónak találom, hogy sztk alapon ha nem is különböző ízesítésű érzéstelenítő legyen, de legalább emberibb bánásmód. Komolyan mondom, hogy a három császár utáni fájdalom nem fájt annyira, mint nekem is tavaly ilyenkor a bölcsesség fog műtét. Ki csinálta? Nem egy őszhajú, nagydarab főorvos???
Szegénykém. Vegyél be fájd. csillapítót és pihenj le! :(

Ja, nekem sem volt rá több tízezrem. :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és ami fontos, jegeld az arcod, ha nem akarod, hogy holnapra háromszorosa legyen a méretének!! Komolyan!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: szuperek a fotók!! Aranyos mindkét bandita! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Nem a a nagydarab csinálta.
Ja de jártam hozzá is.Tizenévesen még volt egy tejfogam,amit kihúzott.És volt pofája rámfeküdni. :evil:
Meg volt hogy tömött is akkor is mindig simogatta az arcom.

Most már úgy megy a fogászaton hogy a dokiknak körzeteik vannak.
Szóval akihez tartozom oda kell menjek.
Amúgy nagyon szimpi a doki(tavaly egyszer már voltam nála),csak beparázok örökké,és többet nem megyek.
De most elszánt vagyok nagyon.Még ezek után is menni fogok.

Kép
berna23

Sziasztok!

Hú, Betti..Ezt még olvasni is fáj..Tényleg jegeld, hogy ne dagadj be..
Csinálnak még az sztk-ban fogkőleszedést? Nekem is mennem kellene, kb. 3 havonta kellene járnom, sajna, ilyen alkat vagyok, de a dokimnál 12 ezerbe kerül, nyáron kifizettem, de majd elsírtam magam, hogy ennyibe került 5 perc.És azt megcsinálják ott is jól.Legalábbis régebben a Zsuzsa jó volt..És persze ingyenes...

Később jövök még regálni, de most mindkét gyerkőc itthon van és alig tudok lépni a kuptól..(Bius köhög, nem vittem bölibe..)

Viszont dobok pár képet..

Kép Kép
joosneagi

Kép Rendőr csajszim (legújabb dili..)

Kép :)

Kép Letettem aludni.. :)

Kép Vigyázzatok!!!!

Kép Kép
joosneagi

Jági!

Csinálnak Sztkban is fogkőleszedést. Én egy fiatal csajszinál voltam még anno. Most nem tom ki csinálja!

Megyek gyerekeket étkeztetni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Tegnap (és ma) már jó sokat írtatok!!!

MÁTÉKNAK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Jutte,
Gyönyörűek a képek!!!
Laura igazi balerina (tök olyan az alkata)

Gabi,
Micsoda kis segítség Dani (autópucera)... :lol:
A lakásban is segített???

Tegnap liba combot sütöttem párolt almás-vöröskáposztával, hagymás törtkrumplival.
Aztán a vendégeknek mini szendókat gyártottam.
Dédi süött sajtos pogit, zserbót.
Anyós is hozott diós-kevertet.
Mindenkinek csomagoltam mert tök sok minden maradt, pedig este fél 9-ig itt voltak a vendégek. (2 nagymamám, nagynéném, anyós a párjával, anyum párjával) Apósék elfelejtettek jönni, jövő vasárnapra emlékeztek. :roll: No comment. Egy csomót vártunk a gyertya gyújtása miatt rájuk, mikor felhívtam merre járnak (vhol az ország másik részében voltak).

Tőlünk Réka a tortát és a partit kapta.

Az óriáscsomagban anyóséktól egy sátor 250 (!) db labdával... No comment. Hova a ...-ba tegyem??? Tőlük egyszer már kapott egy urgálóvárat Roli 2 éve, azt az udvaron használtuk, de kilyukadt. Végül is ez is elfér majd a pince-tárolóban és néha kitesszük a fűre. Jelenleg a fél gyerekszobát elfoglalja... :lol:

Anyuék mindkettő gyerkőcnek hoztak ceruzákat, kifestőt, csokikat + Réka még egy melegítőt és egy harisnyát kapott.

Dédi pénzt adott (amit már ruhákra, cipőkre - használtak) költöttem.

Nagynéném horgászós játékot és kirakót hozott...

Íme a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Jaj Betti,

Most olvasom mert mielőtt elküldtem becsengetett a kárszakértő... (végre)

Micsoda borzalmak. Tömjél magadba fájdalom csillapítót!!!
Nekem is ilyen belül szuvasodó fogaim vannak.
Kívül ici-pici tűhegynyi lyuk látszik, megfúrja, aztán akkor mondja, hogy nagyobb a lyuk mint aminek látszott.
Ezért muszáj menni fél évente!!! Akkor csak pici tömések vannak, no para és rettegés de így nagyon kellemetlen dolgok történnek.
Ígérd meg ha rendbeteteted őket, akkor rendszeresen mész kontrollra!!! Még sztk-ba is, végül is mivel körzetenként vannak, és ha jársz fél évente akkor már megismer majd és öreg korodra jó viszonyba kerülsz vele...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Nagy siettemben elfelejtettem én is boldog névnapot kívánni Mátéknak! :)

Berna: szegénykém!!! nekem is sok rossz "élményem" volt a fogorvostól még iskolás koromból. Azóta rettegek elmenni, pedig kéne...

Joosnéági: Antikád de egy nagy kópé :))))) Biuson jó ez a ruci. Melegítő féle?

Petra megevett két kisebb fasírtot, krumplit nem sokat. Remélem így is jól lakott. Mondjuk az utolsó falatnál már rázta a fejét, hogy nem kell. Furcsa az üvegesek után, olyan kevésnek tűnik most amit eszik a mi kajánkból. Pedig szombaton is egy kisebb rántott husit bekajált rizzsel (panírt leettem én róla)

No, dobok fel pár képet:
Kép
Segíteni kell apának:
Kép

Ezek tegnap készültek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lépek felmosni, meg elmosogatni!

Melus
Kép

Kép
melus071

Na itt v.ok újra, pali kész...

Gabi, meg sem dícsértem a képeket... sorry. látom Gerinek cumi van a homokozóban, jó ötlet, lehet én is bevetem, mert Noé szó szerint rábukik a homokra, annyira eszi.... :cry:
Fogkőleszedésre annó bejelntkeztél sztkba????

Betti: jajjjj, pedig gondoltam Rád, jól megjártad! Még pár éve Nekem sztk-ba csináltak pedig röntgent. Legközelebb szóljál, hogy kérsz, mert múltkor így jártál!!!! Kitartás! Ügyi vagy, hogy nem rettentél el!

Cirmike, pedig tök élvezi a labdákat Réka (meg a horgászást is látom-lehet vízteleníteni utána!). Majd megoldod, hova tedd, pince jó öltet, tök jó hogy kertesházban ilyen is van.... :)
Látom a képen Roli a fehér hajával is ott kíváncsiskodik.... És hogy örül Ő is...
Tortából ettél? Én most azt mintha meg se látnám, nincs... (diéta) ezért meg se kérdem milyen volt!

Melus: olyan jó Tatán a tónál sétálni... Mátéd nagyfiú már, tényleg! Petra kajájánál ne aggódj, sz.tem normális hogy kevesebbnek tűnik, mint az üveges, de ne feledd ez azért laktatóbb (olaj, több husi miatt) az üvegesben nem sok husi van ám! Meg jó húsban is van a csajszi! Tök édi pofi! Jó a bodiján a szöveg....

J.Ági! Bius is taknyos? Ez egy ilyen időszak, csak ne legyen komolyabb. LÁtom a kép szerint Antó is jobban van! :D Kópé! Neked nem gyűri össze a fejvédő bigyót???? Nekünk tök hamar le kellett venni... pedig úgy szerettem mindkét fiúnál (volna)! :cry:

Szilvianyu: a héten össze kéne futnunk sulinál v. v.hol van egy pár bébiételes üveg! Odaadnám.
Ja képzeld kiugrottam a Móciba (kádba csúszásgátlóért) és az őszi sapik 2100 fölött voltak!!!!!! Szóval én mostanában nem veszek, jó lesz az örökölt. Csak szólok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.09.21 12:56-kor.

lola77

Bettikém!

Sajnálom, hogy ilyen rossz volt az első fogdoki élmény. Hát ez rossz lehetett, hogy így egyből két fog ugrott. Ha ilyen fogaid vannak, akkor tényleg jó lesz ha gyakrabban még és kisebb tömések lesznek, mint ilyen nagy hézagok mint most.
Bátorság! Az a filmszakadás egy ájulás volt?

EDB anyu!

Már árulod is a zongorát? Karira kapták a gyerekek! Nálunk Dani még mindig előszeretettel használja (most is az ő ágyában van felkötözve). Ügyes nagyon Bencus! Így most hogy telnek a játszózások? Császkál ott is vagy leköti a csúszda, homokozó??

Lola!

Akartam kérdezni, hogy csak annak kell erre a tanfolyásra menni, aki ebben is dolgozik? Nekem is van mérlegképes végzettségem, de én nem tudok ilyenről.

Cékla bejött a gyerekeknek, Gerinek inkább.

Az iccaka car volt. Sokszor volt fent Geri és éjfélkor a második kelésénél már nem volt tejem. Így 3-ig teáztatnom kellett mert nem volt tej. Aztán végül 3 körül tudott enni annyit, hogy én is tudjak pihizni, feltöltődni, aztán reggel már jól bekajált. Gondolom a fáradtság, meg tegnap nem ittam sokat.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Cumi jó dolog, ebből a szempontból, mert ahogy kikerült a szájából már ette is a homokot, addig nem volt ilyen problem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Fogkő!

Anno időpontra mentem, de most hogy már ilyen körzetesdi van, nem tudom. Spec. az én körzeti fogdokim nem ad időpontot, hanem menjél, vigyél hidegélelmet, aztán lesz valami. Legutóbb mikor voltam, már úgy kellett szólnom 2 óra után, hogy hívjanak már be, mert otthon van egy csöppem aki éhen fog halni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

GAbi!
Igen ha ilyenben dolgozol akkor mindenképp kell, csak így írhatod alá a mérleget (éves beszámolót) meg bekerül a nevem a kieg. mellékletbe is...

Cékla tök jó, hogy szeretik, Noé is imádja én krumplival szoktam Neki. Sok vas van benne, egyék csak! Nálunk is rég volt, lehet a héten lesz az is, meg spenót...

lola77

Spenótot én is csinálok nekik a héten!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megyek, majd még este vagy vmikor benézek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Picit pihentem,vettem be cataflamot.
Most sokkal jobban vagyok.

Milyen az a fogkőleszedés?

Gabi
Nem ájultam el,csak egyszerűen olyan idegállapotba kerültem,hogy totál kiesett az a pár perc.De szerencsére nem jajgattam,meg rugkapáltam. :wink:

Egyébként annyira látni ki az aki retteg a fogászaton.Jár keze lába,szétmorzsolja a zsepiket.
Volt ott egy hölgyike,szegény már a könnyeit is törölgette. :(

Jutte
Nagyon szép a kis balerinád.Tünemény a kis göndör fürtjeivel.
Mátéd ügyes a logopédusnál.
Alakul akkor a szerelem Rékával. :D

Melus
Máténak Boldog Szülinapot is utólag.
Nagyon jók a képek.Nagyon szép család vagytok.Te is nagyon csinos vagy.Petrának van már foga?
Ledöbbentem hogy már rántott husit evett.Ügyes a csajszi!!

Cirmike
Nagyon jók a szülinapi fotók.Látni Rékán mennyire örült a meglepiknek.
Hatalmas ajcsik :arrow: Legalább van hová tennetek.Nekünk képesek voltak Istinek venni 4.5 méteres vonatszettet venni az egy szobás házunkba.
Fogászat:mostmár megígérem hof
gy nem hanyagolom el.

Na mennem kell jött a postás

Kép
berna23

Sziasztok,

Köszönöm a köszöntést Máté nevében.
Ma szabadnapja volt, nem volt úszás, se semmi más kötelező. Elhozzuk Laurát az oviból és megyünk a Máltai játszóra.

Lola,
A néptánc lesz majd az oviban. A balett a közművelődés házában van. Kiváncsi vagyok most pénteken hányan lesznek. A múltkori volt a bemutató óra, akkor nagyon sokan voltak.

Betti,
Nagyon sajnállak, hogy ez történt a fogorvosnál. Pihenj sokat és tényleg jegeld. Ja, és nagyon bátor vagy, hogy még ezek után is elmész.
Én Ajkán járok maszekba, nyár elején voltam. A dokibácsi nagyon korrekt és nem dolgozik drágán. Mindegyik tömésre garanciát vállal, ha kiesik vagy cserélni kell, ingyen megcsinálja.

A muffintól és Cirmike tortájától összefutott a nyál a számban.
Tényleg ki tud nagyon fini muffin receptet?

Gabi,
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakáid vannak. Azért kel fel Geri, mert éhes? Nem gondolkodtál még azon, hogy este lefekvéskor tápszert adsz neki, hátha jobban elteliti és végre te is tudsz pihenni?

Bius nagyon kis helyes a képeken. Látom nálatok is elkezdődött a gyöngyös, karkötős, csajosabb időszak.

Judit
jutte

Sziasztok,

Mátéknak mi is nagyon sok boldog névnapot kívánunk.

Mi megvagyunk, hál istenneka csajok már nem betegek.Köszi mindenkinek az együtt érzést az üdüléssal kapcsolatban. Hát igen én ugy vagyok vele, hogy ennyi pénzt nem ér meg... Még ha nem lettek volna ezek a kisebb bonyodalmak akkor sem....

EDB anyu,
Köszi neked is a gratulációt Niki nevében.

Tegnap voltunk Jágiékkal cirkuszban. Hát ez sem volt vmi nagy szám, pedig a fővárosi nagycirkusz volt. Vivi előtt azért le a kalappal, mert szépen végig ülte a másfél órát.
A csajok az elején még élvezték, de sjana ez sem volt az a gyerekcentrikus. Kevés volt az állatos mutatvány és a bohoc sem volt vmi nagy szám.
Ági, köszi még egyszer a belépőket.

Betti,

Jobbulást a fogadnak vagy a helyének. Pihizz sokat és jegelgesd, az jót tesz.Én utálom a sztk dokikat, ezért ha tehetem magán dokihoz járok. Igaz huzos ára van, de legalább profi és alapos. Szerencsére a bölcsességfogaim kivétevel nincs is probléma a fogaimmal. Már 3at kihuzattam régen, 1 maradt hátra, de mig szoptatok, nem akarok menni. Szal még halogatom, gyűjtöm a bátorságot és a pénzt is.

Most megyek....
CSilla
lexyca

sziasztok,

Mátéknak boldog névnapot kívánok én is!

Betti,
Atyaég...szegény. NNa hát akkor egyetértünk sztk ügyben :evil: kitartás, ügyi vagy!

Lola,
palacsinta, nyammmi, én is imádom, de magamnak nem állok neki csinálni.....hogy tetszett Apának a melegítő?

Szilvi,
nekünk is kellene őszi-téli sapi, meg még ruha is....remélem elkapok néhány jó darabot :D Zongorázás tényleg romantikus volt, de azért el tudnék képzelni "romantikusabb" dolgokat is :lol: 8)

Mindenki írja, hogy milyen finiket főz, süt...én meg :oops: alig alig főzök, Áronnak is inkább babakaját adok főételnek. És ha főzök, akkor is inkább csirkemellett, zöldségekkel, vagy szószosan tésztával, spenóttal....de semmi komolyat. Csak amit Áron is megehet. Egyébként a joghurt, puding, túrókrém, felvágott, péksütik mennek reggelire, vacsira, és tejpép.

Szép napot,
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Csilla: és azért húzatod ki a bölcs. fogaidat, mert probléma volt vele, vagy csak jobb túlleni alapon? Nekem egyet műtöttek ki, nem lehetett simán húzni (keresztbe nőtt állítólag), de a többihez egyenlőre nem engedek nyúlni, csak ha fáj! :)
Nekünk is volt ilyen kedvezményes cirkusz jegyünk, a suliba adták, de most nem mentünk el. Már kéne Dórit is vinni, és most nincs erre egy vagyonom. :(

Betti:
örülök, hogy kicsit jobban vagy! De vigyázz a cataflammal, nem szabad nagyon sokat bevenni! Én is mondjuk csak azzal bírtam elviselni az első három napot! Jegeld!!!
Nekem is körzeti fogdoki volt (fiatal pasi, szemüveges), de átküldtek a fogsebészetre, ott műtötték ki.
Istikéért el tudsz azért menni,vagy valaki? Ügyes voltál nagyon!!!

Gabi: igen, karira kapták, megmondom őszintén, ahhoz drága mulatság volt, hogy csak itt álljon a zongora. Nagyon keveset játszanak vele. Ritkán. Úgyhogy amíg jó állapotban van, addig akarom eladni. Persze lehet, hogy fél év múlva, egy év múlva valamelyik klinpírozná, de a lehetre nem akarom itt tartani.

Cirmike:
nagyon arik a fotók, tök ari Réka a fotókon! Múltkor láttam az ovi udvarán, egyedül játszott, de tök ari volt! Szép lett a torta Cserieri! Puncsos volt, vagy csokis? Azért jó mulatság ez a golyó sátor szerintem!

Lola: ok, talizhatunk valamikor. Úgyis kedden, csütörtökön háromnegyed háromra megyek Emeséért, rajzszakkör miatt, akkor ha picit előbb jönnél, akkor tudnánk talizni. Pénteken megint elmegyek az úszásra, valószínű apa megint itthon lesz! :( Meg valamelyik nap megkérem még anyósomékat is, akkor, mikor ők úsznak aznap utoljára, így el tudom hozni ebéd után. Hoppá, nem jó, mert az csütörtök szerintem, de akkor meg rajzszakkör van. Na mindegy, majd kitalálom. Köszi a sapi infót! Hát.. nem semmi két gyereknél 4 ezer forint, de nekem nincs kitől örökölni. Nézegetem teszveszen, de kevés bla-bla sapival találkoztam még. Most épp délelőtt gore-texes (vízálló) cipőket bányásztam a kicsiknek. Meglepődtem, Dórinak 24-es kell, Bencének meg 22-es!!

Isteni szép idő van! Mostam is gyorsan, kiteregettem. Meg felporszívóztam mindkét szobát, felmostam a szobákat, felsöpörtem, mostam a konyhát, előszobát is, mosogattam, port töröltem, kádat, csapokat sikáltam. El is fáradtam. Most gyorsan lefürdök, hajat mosok, aztán majd lesétálok a kicsikkel. Fél hatra megyünk Emeséért angol utánra.

Jutte:
jó mulatást a Máltain! :)

Mi van Ági01-elékkel, Ritáékkal!? Hiányolom őket!

Na most megyek, fürdeni!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: mondjuk romantikázás a zongorán!?? :) :oops: Jóó van naaa, nem húzlak, így hogy nincs itthon apa. Remélem jó sokat vasaltatok! :)
Hú, én már azt sem tudom, mikor vettem utoljára bébikaját. Sütőtököt vettem a minap, de főkaját már nem. Olyan könnyebbség, hogy most már Bence is azt eszi, mint mi. Mindent adok már neki, csak gombásat nem. Tejeset is, meg van főve. Reggelire, vacsira tápit eszik. Napközben kifli, zsömi, neki való rágcsálnivaló, gyümi, tejtermék.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmi: csini vagy a képen! (már amennyi látszik Belőled) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?