Sziasztok Csajok!!
Megjött az esti járat, vagy is én
....Ma reggel vásárolgattunk Apjukkal, aztán délután meccsen voltunk Linz-ben...Ma szólt a leendő főnöke a páromnak, hogy hétfőn kezdhet el dolgozni, ma átküldte az orvosok listáját, hát nem kevés
...Úgyhogy megbeszéltük, hogy holnap elkocsikázunk mindegyikhez, hogy ne hétfőn legyen élesben neki kellemetlen meglepetés
Kírus- Pénteki uh miatt mennek a drukkok++++.....Hihetetlen egyébként, hogy hogy nőnek a babák, az egyik percben még újszülött a másikban meg már 7 kg
Réka- a vonalzimat sajnos csak "kamura" tudtam beállítani, mivel sajnos elég rendszertelen a mensim, így találomra beírtam a 31 napot
Onlány- Helló-Belló!!Örülök, hogy te is itt vagy
...Jajj most már teljesen belém beszélitek ( na jó azért annyira nem kell belém beszélni, mert megy az nekem magamtól is), hogy lehet tényleg babás vagyok....Ma reggel ráadásul a hőm felugrott 36,9-re
....De mondom lányok, én azért nem élem magam bele semmibe, mert 2 hónapja frankón minden terhestünetet produkáltam ami létezik, aztán csináltam egy tesztet, totál nega, délutánra meg persze meg is jött, ergo
pofára esés
Ediii- 4 hónapig kell szednie elvileg, valamikor novemberben kell visszamennie az urológiára, de addig van még egy pajzsmirigy kivizsgálás november elején!
Susytunder- Cuki vagy, hogy te is maradsz velünk
...De én valahol megértem azokat is akiknek nincs energiájuk 2 helyre írni, mert fárasztó, ennyi embert követni, mindenkivel napra késznek lenni.....Szóval én nem neheztelek senkire
....Nem irigyellek a felújitás, pakolás, nagy takarítás miatt, de ha egyszer készen lesz, az nagyon csodálatos érzés lesz
...Várjuk ám a képet a burkolatról!!
Joli- Akkor nálad sem javult a helyzet
....Valahogy át kell vészelni ezt az első időszakot, lehet, hogy még jót is fog tenni neked ha elkezdődik a suli, mert akkor mindig el leszel "foglalva" és talán nem lesz időd se nagyon a rosszullétekre gondolni
...bár lehet most nagy baromságot írtam
Angyalkrisz- Már Rékának is írtam, hogy a vonalzim sajnos nem tuti, a rendszertelen mensi miatt, most úgy néz ki, hogy 36 napos lesz
.....Én is, Én is akarok a 2010 júniusiakhoz tartozni!!!!
Betty- Szijjjaaaa!!....Hű én is ha tehetném tesztelnék non-stop mint az őrült....Most is ebben a hónapban 10 LH-t tuti ellőttem....De a HCG-vel spórolok, megbeszéltem magammal és egyetértettem magammal abban, hogy most csak a várt mensi után egy nappal fogok leghamarabb tesztelni
vagyis szombaton
...Remélem kibírom addig
...jajj csajok annyira nem akarok megint pofára esni, pedig benne van a pakliban elég rendesen....De sebaj, ha nem lesz most baba, majd lesz a következő hónapban
Iner- De jó, hogy te is itt vagy még
...Gyere nyugodtan, minket nem untatsz, azért vagyunk itt neked, hogy megoszd velünk örömödet-bánatodat
Susytunder- Basszus, hallottam én is arról a családról
nagyon durva, főleg, hogy az anyuka maradt életben ráadásul úgy tudom, hogy ő találta ki az egészet és adta a gyógyszereket a családja többi tagjának
Isten nem ver bottal, ez nagy bünti neki, hogy ő maradt életben, de megérdemli az ilyen!!
Na csajok, én húztam aludni, mint a vadliba, holnap nehéz napunk lesz
Szép estét mindenkinek!!
Szeretettel:
Ancsa