Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Én sem mentem ám el, itt vagyok, mindig olvaslak titeket, csak nem akarok untatni senkit a hülyeségeimmel... :wink:
Meg az utóbbi napokban elég szarul voltam, mert ez az émelygés már totál kikészít....nem tudom ti hogy bírjátok/bírtátok...semmi nem használ!

Csip-csip!

Én is szoktam egyedül lenni, mert a párom munkahelyi beosztása miatt, mindig 12 órázik vagy éjjel vagy nappal...
Eleinte nagyon rossz volt, de aztán hozzászoktam és ilyenkor jutott igazán idő magamra... :)

angyalkrisz
a májusi topik tényleg elég rosszul indult, de aztán ott is lelkes csapat jött össze... :wink:

Joli!
Én jövő7en megyek először védőnőhöz...a kiskönyved már megvan?
Mikor mész ismét uh-ra?
Nekem a melleim már nem olyan érzékenyek...te hogy vagy ezzel???

A gombát én sem szoktam megfőzni..de ahány ház annyi szokás
:lol:

pussz mindenkinek

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Lányok persze, hogy vissza veszek a lendületből, de azért az milyen már, hogy megálmodtam egy konyhát magamnak, és más pakol bele. utána meg keresgéljek mi hol van. Szerintem pakolással nem akarok úgy ki, mint takarítással. De bár már ott járnánk, hogy pakolni, meg takarítani kell.
Már este tudok nektek képet mutatni a burkolatról.

Joli
Együtt érzek veled, nekem is egész nap hányingerem van. Nagyon rossz, minden percben úgy érzem, hogy elhányom magam, mellette pedig álomkóros is lettem, és Kristóftól nem tudom megtenni, hogy pihenek. Nehéz ez, de mégis olyan szép! Neked már nincs sok a 12. hétig, utána jobb lesz.

Onlány
Elég húzós ára van ennek a tesztnek, én ennyi pénzt inkább adok 4D- ért, és ott azt is megmondják, hogy van e valami gond, vagy minden rendben. De egy teszt során miből derül ki a gyerek neme? :roll:

Én nem éreztem, hogy Kristóf fiú e vagy lány, mondják, hogy sokan tudják előre. Én most úgy érzem kislányunk lesz, de lehet csak azért gondolom, mert első pillanattól annyira más ez a terhesség. És ez nem jelent semmit.

Réka
Az én szüleim is 200 km- re laknak, anyósomék meg csak 2 km- re. De ők is aktívak, nagyon is, alig van szabad idejük, időnként vigyáznak Kristófra, de van, hogy egy hétig azt se tudjuk élnek e vagy halnak. Mindig segítenek, ha kell, csak néha meg akarják mondani mit hogy csináljunk, persze nem erőltetik, csak én nem szeretek nekik ellent mondani. Nehéz lehet segítség nélkül nektek!

Lányok hallottátok, hogy itt nálunk Maglódon mi történt? Egy egész család öngyilkos lett. Megmérgezték magukat, vagyis orvosságot vettek be, de az anyuka élve maradt. Hát ledöbbentem.

Na megyek mosogatni, Kristóf alszik, nagyon nyűgös volt, így letettem aludni, hamar el is aludt.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Csajok!!

Megjött az esti járat, vagy is én :lol: ....Ma reggel vásárolgattunk Apjukkal, aztán délután meccsen voltunk Linz-ben...Ma szólt a leendő főnöke a páromnak, hogy hétfőn kezdhet el dolgozni, ma átküldte az orvosok listáját, hát nem kevés :shock: ...Úgyhogy megbeszéltük, hogy holnap elkocsikázunk mindegyikhez, hogy ne hétfőn legyen élesben neki kellemetlen meglepetés :roll:

Kírus- Pénteki uh miatt mennek a drukkok++++.....Hihetetlen egyébként, hogy hogy nőnek a babák, az egyik percben még újszülött a másikban meg már 7 kg :shock: :wink:

Réka- a vonalzimat sajnos csak "kamura" tudtam beállítani, mivel sajnos elég rendszertelen a mensim, így találomra beírtam a 31 napot :roll:

Onlány- Helló-Belló!!Örülök, hogy te is itt vagy :lol: ...Jajj most már teljesen belém beszélitek ( na jó azért annyira nem kell belém beszélni, mert megy az nekem magamtól is), hogy lehet tényleg babás vagyok....Ma reggel ráadásul a hőm felugrott 36,9-re :shock: ....De mondom lányok, én azért nem élem magam bele semmibe, mert 2 hónapja frankón minden terhestünetet produkáltam ami létezik, aztán csináltam egy tesztet, totál nega, délutánra meg persze meg is jött, ergo :arrow: pofára esés :roll:

Ediii- 4 hónapig kell szednie elvileg, valamikor novemberben kell visszamennie az urológiára, de addig van még egy pajzsmirigy kivizsgálás november elején!

Susytunder- Cuki vagy, hogy te is maradsz velünk :wink: ...De én valahol megértem azokat is akiknek nincs energiájuk 2 helyre írni, mert fárasztó, ennyi embert követni, mindenkivel napra késznek lenni.....Szóval én nem neheztelek senkire :wink: ....Nem irigyellek a felújitás, pakolás, nagy takarítás miatt, de ha egyszer készen lesz, az nagyon csodálatos érzés lesz :lol: ...Várjuk ám a képet a burkolatról!!

Joli- Akkor nálad sem javult a helyzet :roll: ....Valahogy át kell vészelni ezt az első időszakot, lehet, hogy még jót is fog tenni neked ha elkezdődik a suli, mert akkor mindig el leszel "foglalva" és talán nem lesz időd se nagyon a rosszullétekre gondolni :wink: ...bár lehet most nagy baromságot írtam :oops: :)

Angyalkrisz- Már Rékának is írtam, hogy a vonalzim sajnos nem tuti, a rendszertelen mensi miatt, most úgy néz ki, hogy 36 napos lesz :roll: .....Én is, Én is akarok a 2010 júniusiakhoz tartozni!!!! :lol:

Betty- Szijjjaaaa!!....Hű én is ha tehetném tesztelnék non-stop mint az őrült....Most is ebben a hónapban 10 LH-t tuti ellőttem....De a HCG-vel spórolok, megbeszéltem magammal és egyetértettem magammal abban, hogy most csak a várt mensi után egy nappal fogok leghamarabb tesztelni :arrow: vagyis szombaton :!: ...Remélem kibírom addig :roll: ...jajj csajok annyira nem akarok megint pofára esni, pedig benne van a pakliban elég rendesen....De sebaj, ha nem lesz most baba, majd lesz a következő hónapban :wink: :lol:

Iner- De jó, hogy te is itt vagy még :lol: ...Gyere nyugodtan, minket nem untatsz, azért vagyunk itt neked, hogy megoszd velünk örömödet-bánatodat :wink:

Susytunder- Basszus, hallottam én is arról a családról :shock: :arrow: nagyon durva, főleg, hogy az anyuka maradt életben ráadásul úgy tudom, hogy ő találta ki az egészet és adta a gyógyszereket a családja többi tagjának :arrow: Isten nem ver bottal, ez nagy bünti neki, hogy ő maradt életben, de megérdemli az ilyen!!

Na csajok, én húztam aludni, mint a vadliba, holnap nehéz napunk lesz :roll:

Szép estét mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Na itt az elveszett birka :lol: :lol:

Ne haragudjatok hogy nem jelentkeztem,de döglött voltam mert hosszú hetem volt :? Meg hát folyton annyit írtok banyek hogy nem tudom tartani veletek az iramot,de olvaslak mindig bennetek!
Rólunk annyi hogy várakozó állásban vagyunk!Egy hét és tesztelünk,ma vagyok a 7.dpo-n így még nem is akarok tesztelni,mert kitudja mikor fog beágyazódni a kis bogyó :roll: Most arra várok hogy jövő héten vasárnap piri anyó otthon maradjon,majd jól bezárok minden ajtót és ablakot így talán nem tud bejönni :twisted: Eddig csak annyi a tünetem hogy görcsölget a hasam alja és érzékeny egy picit a cici gombom,a menzi előtti görcsöm nem ilyen szokott lenni,meg a bal petefészkembe szokott szurkálni,pont úgy mint Emesével,Szandra lányommal ilyenekre nem emlékszem mert az már régen volt :roll: Azért bennem van ám a para :? Nem akarom semmibe bele élni magam,majd egy hét múlva minden kiderül,vagy beborul :roll:

Bocsi hogy csak magamról írtam és nem válaszoltam senkinek :oops:

Mindenkinek hatalmas ölelést és puszit küldök :!: :!: :!: :!:

Kép
anyci

Anyci, nagyon jók ezek a tünetek, remélhetőleg jól belédkapaszkodik a kis bogyó :) Én is 7 Dpo körül járok. Nem lhztam, csak az ovus fájdalmakra figyeltem, és az utolsó 7-8 napja volt. Nekem tegnapelőttig fájtak szúrtak a pfészkeim, amit úgy tudom a progi okoz. Tegnap- ma, már csak nagyon lightosan érzem. De bennem most nincs izgalom, valahogy úgy megnyugtat, ez az idő. Szeretem az őszt :)

Ancsa, érted is nagyon izgulok, a cicbimbi érzékenység nagyon jó, plána ha máskor nem szokott lenni. :)

Sütit sütök, jó macerásat, mert kretívkodni támadt kedvem. csodaszép vasárnapot kívánok mindenkinek :)

réka80

Sziasztok lányok!

Ma mamáék elvitték Kristófot, én meg neki álltam takarítani. Jól felhangosítottam a zenét, és felmosás közben még táncikáltam is kicsit. :) Olyan jól esett lányok, hogy minden rossz kedvem elszállt, pedig lenne okom búslakodni, mert holnap elvileg jöhetett volna a festő, szerdán pedig a bútor, de CSAK szerdán tud jönni a festő, és a bútorosnak nem biztos, hogy jó a péntek! De még ez sem szegi kedvem. Nézegettem Kristóf pici ruháit, nosztalgiáztam a kiságy fölött, szóval nagyon szép ez anap nekem, minden rossz ellenére is.

Mindenkinek ilyen szép napot kívánok!

Már tudnék mutatni a burkolatról képet, de most csinálják az oldalfalat és megvárom azt is.

Anyci
Én is drukkolok neked!

Kép
Kép
susytunder

Réka
Milyen süti készül?

én meggy levest csinálok, meg valami husit csinálok salátával.

Kép
Kép
susytunder

Réka,én lhztam és onnan tudom pontosan mikor volt ovum ami vasárnap volt totál pozitív,de mi már pénteken is meg szombaton is összebújtunk,meg még ráadás ként vasárnap is :wink: :oops: Szurkálni még mindig szurkál a féckem meg görcsölök is :roll: A görcsöt minden nap érzem hol erősebben hogy gyengébben de főleg este görcsölök jobban,néha úgy érzem mindjárt meg jön meg azt vettem észre hogy lüktet a mucim meg duzzad,főleg a szemérem dombom duzzad olyan mintha dagi lenne :wink: Érdekes most olyan nyugodt vagyok és nem stresszelek azon hogy teszteljek,nem mint múlt hónapban.Ki várom nyugodtan az időt!

Ancsa remélem nálad is ott a bogyó :wink:

Suzy,köszi a drukkot :D Az tök jó lehetett,táncolni takarítás közben :D Régebben én is azt szoktam,de már nem :( Szegényem csak nem akar úgy alakulni minden ahogy szeretnéd :( De ezen ne idegeskedj!
Én ma vadast csináltam marha húsiból,mert nagyon megkívántam :D

Tényleg Réka mit sütsz?

Kép
anyci

hólabdát sütöttem, már készen van. Kicsit macera, mert szaggatni kell a kisült tésztát, kettévágni, közé és köré krém, meghempergetni kókuszban és a tetejére csokimáz, persze szigorúan egyesével minden művelet. Háá, de élveztem finom és szép lett.

Most megyek kicsit szíííesztázni :wink:

réka80

Réka az fincsi :D Tényleg macerás de az eredmény isteni :D
Pihizz csak egyet :!:

Kép
anyci

Réka
Ismerem ezt a sütit, tényleg nagyon finom.

Én is ledőlök picit, már megint nagyon fáj a nemlétező petefészkem. :roll:

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

csak olvasgattam... és mivel a topic-nyitó bajai leányzó, hát gondoltam, bepróbálkozom :) csatlakozhatok?

igaz, a project nálunk nem augusztusban indult, hanem jóval korábban, de egyenlőre a trónörökös még várat magára...

Juli
-j-
Baja

Jó estét csajok!!

Csak gyors bejelentkezem, még élünk és 8 órás kocsikázás után haza is értünk Apjukkal :lol: ....Holnap már egyedül megy, izgulok érte, de szerintem menni fog :wink:

Anyci- Te elkóborolt bárányka :lol: ....De jó, hogy előkerültél!!...Akkor neked is ezerrel mennek a drukkok a teszthez....Én már folyamatosan arra gondolok, nem tudom miért :roll: :arrow: teszt függő vagyok??? :shock:

Susytunder- Tök jó ha takarítás közben ilyen jól érezted magad :wink: ...Egyébként a zene nekem is nagyon sokat szokott segíteni hangulatjavításban....ha csak meghallok egy vidám számot nekem is egyből jobb a kedvem 8)

Réka- Azta, de kis szorgos vagy :shock: ....Én a kis karácsonyi linzerkékkel szoktam ennyit macerázni, az az egyetlen ilyen pepecselős amit hajlandó vagyok megcsinálni :roll: .....De azt viszont kiló számra gyártom, mintha kötelező lenne :lol:
Akkor te is 7 dpo körül vagy ,mint Anyci....Csajok ti kibírjátok a 14.dpo-ig vagy mikor akartok tesztelni????.....Én ha már lehetne holnap reggel, de megígértem magamnak, hogy várok :roll: :arrow: Így várok, de már lerágom az összes körmöm :wink:

A hőm ma reggel is 36,9 volt, de már azon gondolkozom, hogy lehet azért , mert 2 napja picit taknyos vagyok, folyik az orrom... :roll:

Ja új jövevényünknek egy nagy: Isten hozott -J- :lol: 8)
Mióta próbálkoztok???Hány évesek vagytok??Van már esetleg másik gyerkőcöd??

Lyányok húzok aludni, drukkoljatok, mert holnap van időpontom a nődokihoz, viszem Apjuk leleteit, aztán kiváncsi vagyok, hogy mit mond rá!! :roll:

Legyen mindenkinek csodaszép estéje!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Jó reggelt :)

Üdv köztünk -j- :D , te is bajai vagy?

Ancsa te hanyadik dpo-dat taposod? Muti a görbéd te lány, ha már méred:)
Én most nyugiban vagyok, egyrészről mert nem öntenek el a tünetek, másrészről meg én sose a pozi tesztre gondolok valahogy-nemtom mé-,hanem hogy már megszületett a Tesó 8) Most azon agyaltam épp, hogy meddig fogok dolgozni. Szeretem, amit csinálok, és Zsozsóval a kezdetektől betegszabin voltam, és az nem volt az igazi...

Zsu?,
hogy telt a hétvége, jobban vagy már? :)

Anyci,
folytatódnak az ígéretes tüneteid?

réka80

Jó reggelt lányok!

Hoztam képeket!

Kép

Kép

Alakulunk, de még közel sincs kész, de most már legalább van valami, ami látványos.

J
Üdv köztünk! :)

Zsu
Ugye nem tünsz el? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Nagyon jóóó Susy :D A mi falunkon is épp ez a mozaikcsempe van, gyümik nélkül :wink:
A ház ezen részén nincs kupi :wink: szép rend és tisztaság :lol: :lol:

réka80

sziasztok! jó reggelt!

köszönöm a kedves fogadtatást :)

bajai vagyok, én 27, párom 30 éves. első babánk lesz, ha lesz.
nagyon sokáig fogamzásgátlót szedtem, 2008 januárban hagytam abba, aztán vártam... csak vártam, hogy beinduljon a ciklusom. egy évvel később diagnosztizálták a pcos-t.
de mi kitartóan várjuk a csodát :)

próbálok olvasni, hogy ki kicsoda, hol tart... de nagyon hosszú a topic... azért igyekszem :Đ
-j-
Baja

Jó reggelt Mindenkinek!!!
Én is megjöttem és eltelt a hétvége, anniyra jó, apjuk haza jött tegnap este 10kor...
Moziztam vásároltam-főztem, pont úgy ahogy írtátok:)

Szerencsére ma csak 2-3ig vagyok :)Mert a nagynénikémnek lesz ma a 60-dik meglepi születésnapi bulija...

Na láttom azért, már legalább Suzytündérnek, jobb lett a közérzete, kedve, hngulata...Remélem a többieknek elmulik a hányingeres-szédüléses korszak!!!

Üdv köztünk:-j-
Tesztelőknek sok sok drukkkk...

Most megyek majd később írok még...
Elég nehezen lehet már követni amúgy a topicat, én már szerintem mindenkit mindenkivel keverek... :oops:
csip-csip18

Sziasztok!

Na megjöttem... hűűűű, rengeteget írtatok... 2 órába telt, míg visszaolvastam... :):):)

Zsu:
Köszönöm szépen a dvd-t, megérkezett, úúúúgy örültem neki, amikor haza értem a nagy utazás után, és megnéztem a postaládát, és a sok csekk mellett ott figyelt a borítékod!!! :D

Még nem néztem meg, most nem nagyon vagyok olyan hangulatban...pár nap múlva jön piri anyó, biztos azért... na de majd a következő ciklusban peteérés környékén... :D :D

Sajnos nincs most időm mindenkinek külön írni, mert kéne dolgoznom is! De mindenkit puszilok!!! A "depiseknek" kívánom, hogy jobb hangulatuk legyen, a tesztelősöknek zebrákat kívánok, a kismamiknak pedig kevesebb rókát!!!!

Ja, és üdv a harmadik bajainak!!! :):):) lassan összehozhattok egy live club-ot!!! :):):)

Megyek dolgozni! Szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

live club... az jóóóó :)

igazából először a bajai kismamás topicban próbálkoztam, de az behalt valamikor tavaly.
ide is csak úgy jutottam, hogy rákerestem a dokimra. csak úgy kíváncsiságból :)
-j-
Baja

jó reggelt! (fejfájásmenteset mindenkinek)

Üdv Juli közöttünk :wink: A pcos-val kezelnek?
Ancsa, gondolok ám rátok a mai nap, hogy jót mondjon a dr.! 8órát utazni? Ez odavissza, vagy csak oda és csak vissza?
Suzytunder, nekem is pont ilyen mozaikcsempém van a konyhában ugyanezekkel a gyümikkel :D
11re megyek védőnőhöz :( De nincs kedvem. Fasírtban vagyok a mérlegével!!!!
Csip csip, mit néztél a moziban?

Kép
Kép
onlány

igen, kezelnek... vagyis szedem a metformint, és ennyi. most szeretnék kicsikarni a dokimtól némi clostit :) igaz, múlt héten a "lécci, lécci, lécci" nem hatotta meg, de jövő héten újra bepróbálkozom :lol:
-j-
Baja

:D biztos tudja, hogy mikor kell adnia, vagy peteérésed sincs? Hála égnek nem értek ehhez

Kép
Kép
onlány

mit mond, mik a kilátások? Amúgy miért nem akar clostyt adni?

Kép
Kép
onlány

egyenlőre még nincs PÉ-m.

azt mondta, akkor kapok, ha viszek neki egy jó spermaképet :) na de sztem a zembert nehezebb rábeszélni a vizsgálatra, mint a dokit a closti-felírásra :)
-j-
Baja

lehet egy hülye kérdésem? mi az a pcos???

Kép
gtunde75

policisztás ovárium szindróma.
a rossz cukor-anyagcsere felborítja a hormonháztartást. baba szempontjából annyit jelent, hogy peteérés helyett a tüszőkből apró ciszták tömkelege lesz mindkét petefészekben.
-j-
Baja

Suzytündér
szép lesz a konyha naon :!: 8)

Tünde
policisztás ovárium szindróma

-j- :arrow: jó a neved :?:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

jaj, hát nem tudtam mit kitalálni nevemnek... Juli, ami kiss, így hát lett egy kis J betű :D
-j-
Baja

Látom új hónapot kezdtél Betty, vagyis eggyel közelebb vagytok a babáshoz :wink:

-j- remélem sikerül összehozni a stimut :)

ZSU merre jársz?, hiányzol :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára réka80 2009.09.21 09:27-kor.

réka80

Sziasztok Lányok!

Üdv közöttünk J! Én is néztem még az elején a bajai topicot, de az nagyon halottnak nézett ki, ezért indítottam ezt. Örülök, hogy te is csatlakozol. Ki a dokid? Mondtad a párodnak, hogy miből állna a vizsgálata? Szerintem nem nagy dolog, pláne, ha a női vizsgálatok igen sok kellemetlenségével hasonlítjuk össze.

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hol vagy??????????? Nagyon aggódom érted!!!! Még sosem tűntél el ennyire!!!!!! Jelentkezz!!!

Susytunder

Azért csak óvatosan azzal a táncolós takarítással!:) Szép lesz a konyhád! Már nem sok. Hogy vagy ma?

Tunde

Biztos vagy a piriben? Érzed már előjeleit?

Onlány

Nekem holnap kell visszamennem a védőnőhöz, mert a múlt héten nem volt ott a doki, hogy adjon beutalókat. Én is rosszul vagyok a mérlegétől. Képzeld, 4 kilóval mért többet, mint az én mérlegem itthon. majdnem sírógörcsöt kaptam. 76 kilóval kezdem a terhességet! Fasza.:(

Réka

Imádom a hólabdát, habár most az édességundor miatt biztos nem tudnék enni. Te is szeretsz sütögetni?

Betty

Nálatok most mi a köv. lépés?

Iner

Sajnálom, hogy te is szarul vagy. Nem egyszerű ez a része a dolognak. Remélem már csak 1 hónap választ el minket, hogy elmúljanak ezek. Nem tudom mikor lesz a köv. UH. Szerintem már csak a 12. heti genetikai lesz.

Kirus

Nektek is fizetni kell a 12 genetikai vér és UH vizsgálatért + az AFP-ért? Mondta védőnő, hogy ez mostantól fizetős. Most kapaszkodjatok meg! 29000 Ft a kettő. Hogy csesszék meg!!!!
Hogy vagy egyébként mostanában?

Csip-csip

Akkor ti most, hogy álltok lakás fronton? Kicsit lemaradtam.

Velem minden változatlan, habár tegnap egy kicsit jobban voltam. Elég kemény hét van mögöttem. De ezt a hetet a hátam közepére sem kívánom. kedden védőnő, csütörtökön nődoki, péntek-szombat kezdődik a suli. Hát most egyikhez sincs kedvem.:(

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!!
Jelentem én már túl vagyok a depin,próbálok előre nézni :)

Réka!! az a kedvenc sütim, bizti naon fincsi lett :)

-j-!! Üdv :D mielőbbi babásodást kívánok!! :wink:

Tünde!! Tesztelni fogsz??? Már lassan lehet...

susytunder!! alakul a konyhátok, szép nagyon a padló, dokihoz mikor mész??

EDI
ediii

Joli: Lakás ügye most apámnak maradt. Rá várunk a kasszás :)ő fog fizetni majd, aztán csak márciusban költözzünk...

Micsoda???Mért kell fizetni???

Onlány: Másnaposok!Baromi jó film, nem is tudom mikor nevettem ennyit utoljára...Nézzétek meg!!!
csip-csip18

Szia Joli!
igen, tudja a párom, hogy miből áll a vizsgálat... csak valahogy még nem akaródzik neki. de hát végülis még csak 2 hete jött először szóba. sztem kell, hogy eméssze a dolgot még egy kicsit :)
A Karaszhoz járok.

Réka!
én is reménykedem a stimuban. igaz, holnap csináljuk a 21. napi hormonprofilt, abból is majd sok kiderül (de majd csak jövő héten, mert azt beszéltem meg a dokival, hogy majd akkor keresem valamelyik nap az eredményekkel)
-j-
Baja

nem hangzik túl jól :( mindjárt meg is nézem a google-ban, hogy mit jelent...

Kép
gtunde75

joli83

nekem sose volt előjele... se görcs, se mellfeszülés... semmi. szóval nem érzek előjeleket, de nem voltunk együtt a párommal az ovu környékén, biztos nem vagyok terhes...

ne törődj a mérleggel... minden mérleg mást mér... csak a sajátoddal foglalkozz otthon... mindig ugyanazon a mérlegen kell mérni!!!

ediii

nem fogok tesztelni! biztos nem vagyok terhes!!! :wink:

Kép
gtunde75

Réka
jah, új hónap indult...a 34-ik :roll:
És te :?: Látom lassan tesztelsz...még nem bűnöztél :?: :lol:

Joli
most ne nézd a kilókat :!: Majd ráérsz azzal foglalkozni szoptatás után is...csak mértéket tarts evésben :wink:
Nálunk a kövi lépés 1 hét múlva hétfő doki, aztán okt.5.-e genetika...egyenlőre ennyit tudok...

Ediii
Depii :?: :!: :shock: Felejtsd el ezt a szót, mert csak rondít a dolgokon... :wink:

Tünde
soha ne mondd, hogy soha :!:
Láttam én már sok mindent, ne add csak így föl :wink:

Csip-csip
dolizol ma :?:

Zsu
hun vagy :?: :shock:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Tünde
Megkaptad a dvd-t? :roll:

A mérleg nekem is nagy ellenségem. És ami érdekes, hogy 2- 3 nap különbséggel képes 3 kilóval többet mutatni, utána ugyanennyi idő alatt 3 kilóval kevesebbet. A védőnőnél nekem is mindig többet mutat, mint itthon, de nekem azt mondta ne foglalkozzak vele, ők nem azért nézik a súlyt, hogy rosszul érezzük magunkat, hanem hogy ha hirtelen nagy kiugrás vagy akkor észrevegyék ha baj van.

Ma csináltam még egy tesztet utoljára, és erősebb még a kontroll csíktól is a másik csík. :lol:
Kértem dokihoz időpontot, szerdán 14- re megyek.

Zsu
Nekem is hiányzol!!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Drága Susytunder! Így jár, aki nem olvas vissza!!!! :) 9.13-kor írtam a hozzászólásomban, hogy igen, megkaptam, köszönöm, és hogy milyen jó volt... Szóval megkaptam, és még1X köszönöm!!! :D

betty615
mi még nem élesben nyomjuk a babaprojektet, úgyhogy nekem nem feltétlenül rossz hír piri anyó!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

Tünde
De visszaolvastam, csak mivel Zsu- t írtál azt hittem ő is küldött neked valamit. :oops: :roll:

Kép
Kép
susytunder

Betty, igen dolgozzom. Remélem 2 kor vált le a fönököm, megyek mert a nénikémnek ma van 60.dik születésnapja, és meglepi buit szervezzünk neki!!!

Szép Napot a hölgyeknek!!!!!!!
csip-csip18

Tünde akkor ti mikortól nyomjátok élesben???
csip-csip18

susytunder
jaaaaa, bocsi, igazából én minden Zsuzsit "Zsu"-nak becézek!!! :D :D :D azért írtam így... na jó...lépjünk túl ezen a kis félreértésen... :D amúgy örülök a csíkodnak is, kérünk új képet!!!!

csip-csip18
jelenleg még távkapcsolatban élünk, most a párom munkát keres, mert addig nem merjük megkockáztatni az ideköltözését, amíg nincs itt munkája... manapság nem olyan könnyű állást szerezni, és hónapokig nem tudunk ellenni 1 fizuból...
Szóval előbb az összeköltözés, aztán a projekt :D remélem még ebben az évben... :D

Kép
gtunde75

Csip-csip
akkor jó szülinapozást nektek délutánra :!: :wink:

betty615

csip-csip!
jó bulizást! :)

próbálom felvenni a fonalat, hogy ki hol is tart... de mire megmarad bennem valami történés, addigra elfelejtem, hogy kihez kapcsolódott :oops:

Joli!
azt látom, hogy holnap jössz védőnőhöz... volt osztálytársam is holnap jön a terhesgondozóba, úgyhogy lehet, hogy valamikor én is ott fogok csövezni, csak hogy szórakoztassam :)

Tünde!
akkor megy a drukk az álláskereséshez (párom most, aug. közepén lett munkanélküli), hogy minél előbb indulhasson a project!
-j-
Baja

-j-
köszi!!! az jól jön!!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Na ma már volt mit olvasni,ennek örülök :)

Susy!
Ez nagyon izgi már holnap után doki :!: :!:
Drukkkkk,bizti minden rendben lesz!! :wink:
Szép a burkolat a konyhádban!! :)

Joli!
Van fizetös is meg van ingyenes is,nálatok akkor mindjárt a fizetöst adták elő ugy látszik :roll: :shock: elég baj :(
Nálunk a védönö megírta a kombinált tesztről a beutalót és azt mondta mondjam meg hogy hallottam a fizetősről de én az ingyenest kérem.. Hozzá tette hogy gondolja nem akarok azért kiadni 30000 ft-ot (tudta hogy nem)..nálunk senki nem kérte/kéri azt akik most kismamik.. Az afp-ért sem kell fizetni..
Nálatok akkor elég "szemetek" bocsi :oops: ,hogy nem mondják meg hogy van ingyenes is...
Ne foglalkozz a mérleggel,lényeg hogy a babóca jól legyen :wink: :wink:

Juli szia!!
Én is a Karaszhoz járok ám :)
Majd jövö hét szerdán megyek hozzá.. nagyon normális :D

Réka!
Akkor fincsit sütöttél tegnap :P ,nálunk kozák sapkának nevezik :lol: ...anyu szokott nyaggatni hogy csináljak,de amiért ilyen macerás nagyon ritkán csinálok talán 1 évben 1-szer :D ..
Régebben nagyon szerettem sütni-főzni..hát ez most már csillapodott sajna..
Persze megcsinálom csak nem akkora kedvvel...

tunde!
Nagyon jó a dvd amit susy küldött,jobb lesz a hangulatod akkor feltétlen nézd meg :wink:

csip-csip!
De jó nemsokára 3 éves lesz a kapcsitok :wink: !?
Megszoktátok ünnepelni??

Zsu!
Merre jársz báránykám????
:roll:

Többiekenk is üdv!!!
Vendég

lányok, írna valaki bővebben a kombinált tesztről és van olyan, hogy ingyenes????

Kép
Kép
onlány

Kirus

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ez csak a múlt héttől lép életbe, és most már kivétel nélkül fizetni kell mindenkinek. Hát nem tudom mit gondoljak. Holnap azért rákérdezek még egyszer. Azért ez most nekünk hatalmas érvágás lenne...:(

Juli

Én holnap fél 12 körül érek oda. Anyós pajtival megyek. Ha képről megismersz, gyere oda nyugodtan.

Joli
Kép
Kép
joli83

szia Kírus!

igen, nagyon normális :) ezért is ragadtam le végül nála. pedig aztán hozzám kell türelem :)

én is jövő héten tervezem meglátogatni, de még nem tudom, melyik nap... talán a csütörtök szokott a legnyugisabb lenni.
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?