Új privát üzeneted érkezett!

Krisztám!
Ha a gyógyszerek miatt van,akkor sajna nincs mit tenni,de reméljük nem kísér végig,mert azért túl jó közérzetet nem okozhat! :( De a fontos a kis pici lány odabent és a te egészséged!Pocak simi!
Puszi a családnak! :P

Dezsi drága!
Tényleg csak most olvastad el? :D
Hát minden szívemből jön az biztos és mindannyiótok sorsát szívemen viselem!De úgy is mindenki kismami lesz!
Kitartás Dezsi és meglátod sikerülnie kell!!!!! :P Puszillak!

Kata!
hát igen,én is szóvá tenném az biztos!
Mikor valahol vagyunk nyaralni párom mindig mondja,hogy minek takarítok mikor hazamegyünk utolsó nap reggel.Hát azért,mert ha tisztaság fogad pláne nem illik bazi kuplerájt hagyni!De nyilván ebben sem vagyunk szerencsére egyformák!De azért a sütőben olajat hagyniMég jó,hogy nem volt bepenészedve! :roll: :evil:

phpBB: Kép
belluska

Belluska,
óóóó, ha láttad volna mik voltak a lakásban. Nem vagyok rend és tisztaság mániás, de ez nekem is sok volt. :roll: A fürdőben vastagon állt a falon az öblítő, ami végigfolyott rajta... A konyhaszekrény kívül is, belül is tiszta kosz volt, de kívül olajos volt!!! A függöny a miénk volt, de azt egyszer sem mosta ki és 2x kellett fehérítővel nekiesnem, hogy valahogy kinézzen. és még sajnos sorolhaznám, hogy 30 nm-en mennyi kosz volt :roll: :evil:

Kriszta,
nem akarlak "bíztatni", de nővérem a terhessége alatt végig olyan rosszul volt, hogy kb. félidőtől már gyógyszert kellett szednie, hogy inkább aludjon és benne maradjanak a kaják.

i.kata

Kata!
Elhiszem,te szegény!
Azért 30nm-en jobban megerőltethette volna magát!Én egyszer tesóméknak mentem segíteni anno albérletet takarítani a beköltözésük előtt,de ott meg hát amit kellett sikálni,hogy lakható legyen,de az kényszer megoldás volt,mert hirtelen kellett!A radiátorok az enyémek voltak takarítás ügyileg,hát 2-3 vödör trutyi biztos lejött róla!Persze akkori "kedves" sógornőm semmit nem segített,pedig ők költöztek oda! :?
Remélem szépen megnövesztetted a nyh.-át! :D
Anyudéknak jól viselkedik az új kutyi? :lol:

belluska

Belluska,
anyumék kutyája nagyon aranyos. Iszonyatosan játékos és nagyon ragaszkodó. Amikor megyünk anyuékhoz, akkor állandóan a nyomomban van és ahogy megállok, egyből odaül a lábamhoz, mintha csak az enyém lenne :lol:

i.kata

Kata!
Na,ez szuper!Legalább is egy kis kárpótlás!Már ha egy régi szeretett kutyust pótolhat egy másik,de biztos sok örömöt szerez nekik! :P

belluska

Jó reggelt mindenkinek!

Kata, sajnálom, hogy ennyi bosszúságot okoz még az albérlő! Tudom, nem vigasztal, de a mi lakásunkat is mindig nekünk kellett kitakarítani, miután elköltözött valaki. Pedig nálunk a szerződésben is benne van, hogy úgy adja vissza a lakást, ahogy kapta... 1 lakó festetett ki, de ő sem takarított... Most legutóbb pedig a sütő tepsijében morzsahegyeket hagyott hátra nekünk egy másik, azaz csak éppen kivette a kajáját a tepsiből... :?

Belluska, nagyon édesek a gyerekek, a napocskádra pedig nekem is jó rátekinteni! :D
hbzs

Sziasztok lányok!

Valamikor a tavasszal "csatlakoztam" hozzátok, azaz bejelentkeztem, majd elbújdostam mégis sebeket nyalogatni - akkor mutatta meg a hsg vizsgálat, hogy nekem marad a lombik. Sebnyalogatás a nyárig ezerrel, majd igyekeztem magam kicsit egyenesbe hozni :) Most egyenesben vagyok, és néha megint bekukkantok hozzátok, hogy ki hol tart.
Ma vagyok a 8. napon, ma ültem az intézetben a sorban, és ma láttam két nagyon szimpatikus pacienst, akik biztos, hogy valahol nagyon leveleznek egymással, mert így is búcsúztak el egymástól: megírom, hogy mi volt. Szóóóóval kedvet kaptam írni nektek, hátha én is beleillek a csapatba... :)
Decapeptyl-en túl vagyok, eddig puregont kellett adagolni, most meg merionalt kaptam. Számomra beetetés volt az egész - én, aki minden tűtől elfordítottam eddig a fejem, már kevergetnem is kell a port a lötyivel... hihetetlen mire nem képes az ember, persze aki benne van jogosan mondja, hogy "nem nagy dolog".

Dezsi, annak idején úgy érdeklődtél mikor megyek lombikozni az intézetbe, és a sorszámot is nézegetted, hogy majdnem egy időben megyünk... jól látom, hogy "beelőztél"? :) :) :)

Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok, és olyan jó látni, hogy vannak fejlemények - vannak, akik nyakig a programban vannak, és vannak, akik már a babákat várják... Húúú, olyan izgalmas most minden körülöttem, és amikor nem izgulok, nagyon meg vagyok ijedve, hogy sikerül-e vajon... :)

Bocsánat a hosszúságért! Kép
babszi

Szia Babszi!

De jó, hogy megint jöttél! :D Sajnálom, hogy csak lombik jöhet szóba, de legalább kiderült! Drukkolok, hogy sikerüljön is már most! Mi volt a mai UH-n?
hbzs

Szia hbzs!

A mai uh-n nézegettek tüszőket, van olyan 5-6 darab. Szerinted annyi elég? Úgy értem tudom, hogy 1 is elégnek kell lennie, de hallok olyat, hogy nem volt benne pete, meg nem termékenyült meg, és vki olyan írt, hogy eldurranhat... Elég 5-6 tüsző?
Olyat is hallottam, akinek 20 petét is leszívtak...
babszi

Babszi, én nem lombikozom, így az én véleményem nem mérvadó. Az biztos, hogy itt is vannak olyanok, akiknek 20-22 petét is tudtak leszívni, de hát az 5-6 már 2x annyi, mint amennyit visszaültetnek :D , illetve még csak a 8. napon vagy, így ez még biztosan fog változni addig, mire a leszívásra sor kerül. 8) De majd a többiek megmondják a tutit! :wink: :lol: És még egy gondolat: ha nem lettek volna elégedettek a dokik, megmondták volna! 8) Ja, és még egy: Próbáld meg nem azt nézni, hogy de kár, hogy nem ennyi, vagy annyi..., hanem azt, hogy de jó, van 5-6!!! 8)
hbzs

Szia Babszi!

Örülök, hogy ismét jöttél! 5-6 tüsző, amennyiben mindet le tudják szívni és meg is termékenyülnek, akkor bőven elég. Persze az ember úgy van ezzel, hogy minél több van, annál nagyobb az esélye annak, hogy több termékenyül meg, és több is marad meg a végére, esetleg még fagyasztásra is kerülnek, de annak az esélye is nagyobb, hogy lesznek a leszívott tüszők között túlérettek és nem érettek is. De most ne is azzal foglalkozz, hogy hány darab van neked, és azzal se, hogy eldurran-e vagy sem (persze, hogy nem fog!), hanem arra koncentrál, hogy ne idegeskedj és minden rendben lesz. Hamarosan neked is itt a leszívás és utána csak szépen nyugiban pihenjél! Drukkolok!

Dezsi, már valószínű, hogy túl vagy a leszíváson, remélem, hogy minden rendben ment.

Kata, sajnálom, hogy az albérlőid ilyen koszt hagytak maguk után. Annak idején mi úgy költöztünk ki, hogy kifestettünk, higiéniai takarítést csináltunk magunk után, satöbbi, nem lett volna képem ahhoz, hogy koszosan adjam át a lakást.

Kriszta, pihenj sokat!
Vendég

Szia Babszi!

Üdvözöllek köztünk, és mielőbbi babásodást kívánok!!! :)

Ne izgulj annyira, tudom, könnyű mondani, de a stressz most nem használ! Nyugi!!!!
Nekem júniusban egy hétfői napon volt az 1. lombikom, akkor 6 petesejtet szívtak le, amiből azt mondták 5 jó. Három nap izgulás, hogy vajon megtermékenyülnek-e rendesen és fejlődnek-e (kicsit kacifántos volt, mert minden nap változott az eredmény...), aztán csütörtökre végül 3-an maradtak, akiket mind visszakaptam. :P Most itt vagyok, egy Babóca növekszik a pocakomban és ma töltöttem be vele a 16. hetet!!! :lol: :lol: :lol:
Fel a fejjel, tessék pozitívan gondolkozni!!!!!!!!! :D :D :D

Dezsina!
Remélem minden rendben ment, nagyon gondolok rád!!!! Gyere a hírekkel, ha tudsz és légyszíves pihenj sokat!!!!!!!!!!! :)
Olvastam a múltkori napodat, hát nem volt semmi, még az olvasása sem, hát ha benne volt az ember... Tessék kicsit lassítani a tempón, pláne most, hogy nemsokára beköltöznek a pocaklakók!!! :D
Egyébként nekem is volt, hogy parkolóban kellett szúrnom magam, párommal elmentünk nyáron a Nemzeti Vágtára és annyira elnézelődtünk, hogy elment az idő közben és már nem tudtunk időbe hazamenni, így ott helyben kellett megoldani a dolgot... szükség törvényt bont. Ha kell, hát kell!!! Kivártam míg mindenki elmegy, aztán böktem... 8) 8) 8)

Kriszta!
Sajnálom, hogy még mindig kínoznak ezek a fránya rosszullétek, remélem azért idővel valamelyest enyhülni fog.
Babócának igazából van pár ruhácskája, de én ezeket már pár éve gyűjtögetem... (megjegyzem a 80-90%-a lányos!!!) :wink: :wink: :wink: nem arra kell gondolni, hogy már toronyban áll a ruha, de van pár darab. Én ilyen szempontból nem vagyok babonás. :) :P :)
Ruhácskán kívül még nem vettünk semmit, de már nézelődünk!!! :lol: :lol: :lol:
Jó kötögetést, aztán pihengess is!!!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Hogy vagy? Kínoz még rókakoma??? Végül hová mész szűrésre??? Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Wepe!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Zsuzska!
Hogy vagy, minden rendben? Most már hamarosan a célegyenesben leszel!!! Pocaksimi Bencusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kata, Tücsi!
Mindent bele! Várom az eredményeiteket!!!!! :) :) :)

Belluska!
Tündériek a gyerkőcök, puszi nekik!!! :D

Hbzs!
Köszi a cikket, megkaptam, igazán megható! :) Szokás szerint elsírtam magam rajta... :cry:

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Húú, nagyon köszönöm a választ! Igazad van hbzs, tényleg így kell hozzáállni, és neked is igazad van ladiva, hogy nyugiiiiiiiii. Igazán most kezdek rajta izgulni - eddig annyi más dolog lekötötte a figyelmem.
Lehet a két szimpi "csaj" pont Dezsiről mondták, hogy fent van leszívás után... Kiváncsi leszek mit mesél, ha majd jön.

Kata, amikor én voltam albérlő a főiskola alatt megmondom az őszintét, hogy nem csináltunk nagytakarítást, amikor elköltöztünk, de soha nem is koszoltunk. Amikor nyáron visszaköltöztünk, akkor festettünk és tapétáztunk, és mindent rendbe tettünk, de elköltözésnél nem. Igaz, legfeljebb pórszívózni kellett volna - szemetet vagy ilyesmit soha nem hagytunk magunk után. Persze mi csak főiskolai albérlők voltunk, mások simán lelakják a lakásokat maguk után. A párom annak idején kiadott egy házat vidéken, és amikor az albérlő elköltözött, akkor látta, hogy volt olyan szoba, amit feketére festettek. Majdnem az egészet lelakták. Én is sajnálom, hogy neked ilyen albérlő jutott.
babszi

Sziasztok!

Babszi,
üdv újra a csapatban :lol: Én mondtam, hogy majd megírom mi volt :lol: Te hol ültél? Bár ma megint annyian voltak, hogy nem biztos, hogy tudni fogom, melyik voltál.

Hbzs,
én naív voltam, de végülis mostmár mindegy. Lakás csillog-villog, ha már megyek a vevővel az ügyvédhez :lol:

Nekem ma 8,9-et márt S. doki a mnyh-ra és....pénteken lehet a bülti. 11-re kell odamenni, de ha gigszer van, akkor még előtte hívnak. Nagyon izgulok. Azt mondta aznap 8.30 körül kezdik az ébresztést. Jajj Csajok, nagyon drukkoljatok!
Ja, és ugye odamentem 7.30-ra és 11-kor jöttem el. Bejutottam volna 10 körül, de kiküldtek, hogy előbb menjenek a vérvételesek. Kicsit rosszul érintett ez a 3,5 óra várakozás. De annyi jó volt benne, hogy reggel kicsit Tücsivel voltam, aztán még egy óra Dezsinából is jutott, amíg a párjára várt :lol:
Tanár úr már kérdezte is Tücsitől, meg tőlem, hogy hol hagytuk a 3-at, mire mondtuk, hogy ő fent alszik az emeleten :lol: :lol:

i.kata

Sziasztok !

Babszi, újra üdv itt köztünk! :) Kitartás :wink:

Már én is várlak Dezsina, sokat gondoltam Rád ! :D

Minnie, jó Neked, hogy van már pár ruhád :lol: és nem vagy babonás :wink:
Én még nem mertem egyet sem venni :o
Neked is pocak simi! :)

Kata, Tücsi Titeket is várunk ám :!: :D :D

Ladiva, Belluska, Hbzs, Gabó, Kriszta, Andi :D
wepe

Kata, ezerrel szorítunk :!: :!: :!: +++++++++++++++++++++
wepe

Wepe,
köszi :lol:

Babszi,
nem is azt vártam volna, hogy fertőtlenítsen maga után, vagy fessen ki, de legalább ne legyen összefröcskölva olajjal a konyhaszekrény, ne follyon rajta a "kecsap", meg hasonló, alap dolgok...
Ja, ha így többet mond, akkor rajtam egy barackszínű (vagy valami olyasmi, lehet inkább rózsaszín) felső volt.

i.kata

Dezsina!
Én is nagyon várlak a jó hírekkel! :D

Kata!
Nagyon drukkolok, hogy pénteken a babócáid beköltözhessenek a pocakodba! 8)
hbzs

Ne izguljatok, Dezsinánál is Tücsinél minden a legnagyobb rendben van, de nem akarom az eredméneiket elmondani, biztos ők szeretnék elújságolni :wink:

i.kata

Kata!
Muszáj veled kezdjem,SZUPER!Ezer millió drukk péntekre a babóidnak!Én nagyon bizakodom,reméljük már a babócák is nagyon várják a felébredést! :P :wink: Puszillak!

Babszi!
Emlékszem rád,jó hogy jöttél ismét!
Sajnálom,hogy csak a lombik maradt mint megoldás,de legalább fény derült rá!Nyugalom,ne idegeskedj,a szurik meg már meglátod "rutinból" fognak menni!Reméljük kismamiaink táborát pedig növelni fogod te is!Szorítunk érted is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És most már ne tűnj el! :wink:

Minnie!
Én sem voltam babonás a ruhák terén!
Én már Kata születése előtt megszálltam az üzleteket(nem nagy tételre kell gondolni),de unisex rucikat vettem sokat és jól jöttek mikor már volt rájuk szükség,annyival kevesebbet kellett venni akkor!Persze párom így is fogta a fejét! :lol: :wink:
Gondolom a kisasszonyt már jó párszor megnéztétek újra dvd-n! :D :wink: Kis cuki!

Dezsike!
Remélem minden rendben ment és a pocak sem fáj nagyon!Gyere,várunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Tücsi!
Na szerda lesz a befutó nap?
Izgi,gyere te is a hírekkel!

Wepe,Kriszta,Ladiva.....!
Mindenkinek szép napot!

belluska

Sziasztok!Babszi!Emlékszel még arra,mikor megirtad,hogy mi a problémád,irtam neked itt a forumon.Ugyanezzel a problámával küszködtem akkor,mint te.Aztán erőt gyüjtöttem,és belevágtunk a lombikba.És látod,itt vagyok,az első sikerült is,és most van is egy szép kis Embikém a pocakomba.Titka:bizni,hinni,bizni....Jól mondom Tyúkanyócska?:)Dezsikém,mi volt,gyere mesélj!Kata,Tücsi mindjárt itt a te időtők!Kata,a hétvégén már te is kismama leszel,de jó!:::::::::)Lányok,én majdnem mindennap rosszul vagyok,már mindent kipróbáltam,hiába.Alig birom végig ülni a sulit délutánonként.Tegnap este Apa elvitt moziba,a felénél ki kellett jönnünk.. :cry: Nem panaszkodom,csak olyan nehéz....Puszika nektek.

salygabó

Gabókám!
Így van!!!!!!!!Bízni,bízni... :) !Muszáj,magamról tudom,hogy kételyekkel,félelmekkel tele nem lehet babára készülődni!Persze az első előtti ismeretlen érzés természetes,de ha már megvan a beülti,csak pozitívan!
Sajnálom a rosszulléteket(másrészről kicsit örülök) :lol: ,rossz lehet így sulival összehangolva pláne!Nekem hányingerre tudod a cola vált be,de az általános baromi rossz közérzetet az sem szüntette! :?
Reméljük lassan múló félben lesz!Pocak simi! :P

Wepe!
Lassan már igényt tartanánk a pocak fotóra! :D :wink:

belluska

Sziasztok Lánykák!

Katám, te még Dezsiztél is! Nekem meg mindjárt kilukad az oldalam, hogy hány petikéje lett! 9-re tippelek amúgy!;-)

Velem minden a legnagyobb rendben, de hát hogy is lenne másképpen, mikor így terveztem! :P :lol: Reggeli UH-n 6-7 tüszőt számoltam, de lehet több is mert már az 5-iknél nagyon boldog voltam! Szép nagyok: 20-21mm-esek...ma még szúrtam 2 Merionalt és egy Orgalutrant, szóval nem maradt gyógyszerem!:-) Este hétkor tüszőrepi, szerdán leszívás! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, megyek egy kis napfény kúrára a kertünkbe!;-)
Vendég

Tücsi!
De szép nagyokat növesztettél!!!!!!!!!!!!!!!De örülök!!!!!!
Hajrá repi szuri,aztán szerdára nagy drukkok!!!!!!!!!!!!!!!
Jó levegőzést,napozást! :P

Délután mi is megyünk apa meccsére Kistarcsára!Remélem még ránk is süt majd kicsit a napocska! :)

belluska

Belluska,
köszi, remélem felébred a 2 rosszcsont :lol:

Tücsikém,
ne becsüld le Dezsina petefészkeit :wink: Nem 9. :lol:
Dezsina 9.45 körül már le is jött és majdnem ott volt még 1 órát. Nagyon gyorsan leengedték őket és végül csak hárman voltak.

Gabó,
kitartás! Remélhetőleg hamarosan túlleszel ezen az émelygős időszakon. Sulit most hogy fogod csinálni? Még megcsinálod ezt a félévet, aztán majd később folytatod?

i.kata

Kata!
Most már aztán nagyon-nagyon várom Dezsit! :lol:
Ha hazaérek rohanok a géphez! :wink:

belluska

Kata
Szerintem mind a kettő babócád felébred :lol: :lol: Mega drukkok péntekre!!!!!!!!!
Nem tudom jössz e még ma de én már haza jöttem, eddig bírtam a mai napot.

Belluska
Igazából talán már nem is a hányinger ami rossz hanem hogy napközben vizesedem és már a járás is nehezemre esik. Reggelre elmúlik és így a délelöttök egész jól telnek. Nem is merem megmondani mennyit híztam (8 kg) :cry: :cry:
Ha így folytatom bálna leszek. De még ez sem tudja elvenni a kedvemet a kismamiságtől :lol: :lol:

Dezsina
Várlak én is a jó hírekkel. :lol: :lol:

Tücsi
Nekem is voltak ekkora tüszők, nem akar szétrepedni a hasad? Bejelölnélek én is iwiwen, priviben írok :!:

Babszi
Az én protokollom végén 4 petesejt lett 3 termékenyült meg és kettőt kaptam vissza és most itt ficereg egy kicsilány a pocakomban. Szóval én is úgy álltam hozzá, hogy de jó hogy 4 lett :lol: :lol:

Minnie
Én is vennék már ezt azt de valahogy úgy gondoltam majd a 20 hét után. Ja és képzeljétek 1 hete már biztosan érzem a kiscsillag mozgolódását.

Wepe
Ti sem vettetek semmit? Én most kezdtem el nézni a babakocsikat. Ja és kaptunk egy kiságyat már :lol:

Bocsánat hogy ilyen hosszúra nyúltam :oops: :oops:
Vendég

Tücsi, gratula a sok szép petikéhez, és a mennek a drukkok szerdára !
+++++++++++++++++++++++:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gabó, sajnálom, hogy nehéz :( főleg így suli mellett, le a kalappal előtted, hogy még ezt is bevállaltad :D Tarts ki, kívánom, hogy hamarabb elmúljanak a rosszul léteid !

Kriszta, de jó Neked, hogy érzed már a mocorgását :) :) :)
Én ma meg tudtam kukkerolni a szívecskéjét :)
Sok mindent kinéztem már, listám is van ( jó nagy :wink: ), kiságyat már ketten is felajánlották, de még az sincs itt.
Te a kiságyba veszel új matracot ?

Belluska :D írtam :wink:

Dezsina, ezt hittem, hogy már vagy, de inkább pihizzél, mert fontos ! :D

Zsuzskával mi lehet, már 1-2 napja nem jelentkezett, Ti tudok róla valamit ? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.09.21 15:58-kor.
wepe

Kata, én jól megnéztelek titeket, mert olyan örömmel üdvözöltétek egymást, hogy abban a csöndben jól is esett hallani. És amikor elköszöntetek, akkor mondtad, hogy majd megírod mi volt... és akkor határoztam el, hogy felugrom ide szétnézni, biztos ebből a topkból voltatok :) Én kék fehér felsőben ültem szőkén (csak a hajamra értve) az ajtó melletti első fotelben. Olvasgattam.

Belluska, nagyon köszi a drukkot, sokat jelent.

Gabó, igen, tudom, hogy egy cipőben voltunk. Most nézem csak, hogy sikerült!!! Hurrá, hurrá!!!!!!!!!!! Most csupa ilyen infot próbáltam gyűjteni - kinek sikerült elsőre.

Kedves Feleség, olyan jó, hogy ezt leírtad nekem - ez újabb reményhullám volt :) Munkahelyen bejelentettem a főnöknek, hogy jövő héttől 2-3 hétig nem leszek. Egészen jól fogadta. Ti hogyan csináltátok - meddig voltatok otthon? Terveim szerint amíg ki nem derül mi a nagy helyzet, én addig otthon szándékozom lenni. Sajna vesztettem már babát a stressz miatt, nem szeretném megismételni. Csupán ennyi az oka, amiért így döntöttem.
Jól számolom, hogyha én a 12. napon leszek pénteken, akkor csak hétfőn csinálják meg a leszívást? Utána tényleg fáj a pocak? És aztán szerdán kapom vissza a csemetéket?
babszi

Babszi, kérdéseidre válaszolva:
én azóta itthon vagyok :oops: :lol: csak magamból kiindulva, ill. írtad, hogy stressz miatt már vesztettél el babát, a helyedben tesztig tuti, de tényleg érezni fogod, ill. Te tudod a családi, és munkahelyi körülményeket. A leszívás inkább a peték méretétől függ. Nekem nem fájt, inkább csak érzetem ( hogy volt valami ), pedig 18-t szívtak le, de ha jól emlékszem valakinek érzékenyebb volt. 3 v. 5 nap után kapod vissza a babákat, ez az osztódásuktól függ többnyire.
Remélem, hogy a kollégák ( pl. Ladiva doktornő :) ) kiegészítenek :lol:
wepe

sziasztok

bocsánat a késői jelentkezésért. Úgy látszik öregszem, mert ezt most elég rosszul viseltem :( eléggé hányingerem van, és a petefészkeim is nagyon fájnak, főleg akkor, ha wc-re kell menni. Na azt nagyon megszenvedtem. Olyannyira fájt, hogy még majdnem rókáztam, mert még a vérnyomásom is lezuhant... jajajaj, de azóta megvagyok, de émejgek (ly :roll: :?: ) nagoyn. Úgyhogy le is dőlök újra...
Kata már nagyon sejtelmesen megírta, hogy nem 9, hanem 13 petike lett :D Nagyon örültem és főleg annak, hogy a felét nem ICSI-zik végre, hanem csak simán randiztatják!!! Tudjátok drágáim, nekem az beindult egyszer :!: :idea:

Tücsikém!
lesz ott több tüszőcske is! Csak győzd kapkodni a fejecskédet! Nagyon drukkolok szerdára!!!! :wink:

Kata!
csak nőtt ez fránya mnyh :P :D Gratula! péntekre még vastagabb lesz! Őrült drukkhegyek :D

Babszi!
Örülök, hogy kedvet csináltunk Neked, hogy újra csatlakozz a babásodó szupi csapatunkhoz :D :!: Drukkok neked is!
Csak azt tudom mondani, hogy szép eredmény az 5-6 tüszőcske! és eddig nekem mindig több lett, mint amennyit számoltak, úgyhogy Nálad is lesz több!!!! :wink:

Kislányok!
és itt mindenkire értem :) Nagyon köszönöm, hogy vártatok a jóhirekkel! :D :D :D :D
dezsina

Csajok! A leszívás napján ott lehet velem a párom, amíg haza nem engednek???

Dezsi, elrettentesz!
babszi

Szisztok!
Na itten vagyok végre! Ma itt volt anyum és takarított, meg eljött velem cipöt venni. Csütörtökön megyünk egy rendezvényre, és nincs, amibe bele férne a lábikóm.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepw
Én veszek mindenképpen új matracot. Én nem vagyok híve a kókuszmatracnak, és ha a matracra ráhúzunk egy vízhatlan valamit, már nem is lélegzik. Emlékszem én a gyerkőccel kipróbáltam hogy rátettem egy gumilepedőt, de úgy beizzadt szegény hogy nem erőltettem. Nekem nagyon bevált a szivacsmatrac is.

Babszi
Nekem 3 punkciom volt és abból csak a középső fájt a többi nem. Ott lehet persze lent. Fel nem engednek senkit, legalábbis én még nem láttam.

Dezsi
Ismerős az érzés. De nem fog sokáig tartani. Nagyon ügyes voltál :lol: :lol: Mikor kell telefonálnod?
Vendég

Belluska!
Enni való Kata a képen!!!! Barni meg a lézengősön!!!!!
Nálam nem kékek a képek!!!

Dezsi!
Nem semmi szombat..... wooooow!!!!!!

Kata!
Dehogy pihiztem!!!!! Sem szombaton, sem vasárnap nem nagyon.... szobaton leindultunk fél 11-kor apával megvenni a manónak a cuccokat, és sikerült is haza érnünk fél négyre. ÉÉéééééééééééééééééééés megvettük a szerelmem verdát a csöppnek... majd holnap rakok fel képeket...... nagyon boldog vagyok miatta. itthon persze kicsomagoltam mindent és már tettemis be a mosógépbe. Közben lefeküdtünk egy kicsit aludni. Én aludtam, apa tévézett. Aztán dolgozott itthon.
Vasárnap meg elmentünk bevásárolni a Lidl-be, bementem apával az indiai melóhelyére, elmentünk a kollégájához a belépőkártyáért, itthon kivasaltam mindet, elpakoltam a szekrénybe, és utána már pihiztem egy kicsit. Este jöttek apumék, anyum itt aludt, ma meg takarítottunk. MEg eljött velem cipőt venni, hogy csütörtökön tudjak menni valamiben a rendezvényre (céges, és Fenyő lesz este... Citadellán leszünk). Aztán pihentem egy kicsit.

Nem irigyellek az albérlő miatt!!!!!

Babszi!
Ismét üdv köztünk!!!! De most már ne tessék eltűnni!!!!!!
Nagyon, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!

Minnie!
Pocaksimi nektek!!!!

Kriszta!
Pihizz azért!!!!!

Wepe!
Boldog 18. hetet!!!!!

Tücsi!
Gyönyörű tüszőcskéid lettek!!!!

Dezsike!
Pihengess csak!!!!! Remélem, hamarosan elmúlik a hányingered!!!! Vagy majd más miatt lesz inkább!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Nagyon jó petikés hírekkel jöttél!Remélem a rosszullét múlik,de a szép eredményért mindent!Remélem a simán"randi" is tuti lesz! :lol: :wink: Tök jól indul minden és jól is fog végződni,meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Puszillak!!!!!!

Babszi!
Nekem egyiknél sem(mind a négynél) nem fájt soha a leszívás után(max. picit,de semmi extra)!Nekem mind a négynél addig párom az Europarkban lézengett,meg beült enni valamit,és persze szurkolt ezerrel!Ő mindig ált. elkísért,mert mondogatta,hogy ő úgy érzi jönnie kell velem(persze a munkahelyi műszakrendje variálható volt)!Jól esett,pedig mondtam,hogy nem kell jönnie velem!Volt,hogy a kora reggeli punkció napján még meggyes rétest is kapott enni a drágám az intézetben(mindig éhes)! :lol:
Ne félj semmitől,minden rendben lesz!
Én végig itthon voltam,de az én munkám nem igazán ezzel össze egyeztethető volt!De nem bánom,nem volt stressz!

Krisztám!
Mocorog?Istenem de szuper jó!Nem is írtad meg! :cry:
Nagyon örülök!!!!!!!
A hízással sem tudsz mit tenni,rólad nem tudnám elképzelni,hogy eszel mint az őrült,ha kell ha nem! Mikor találkoztunk nagyon csini kismami voltál és az vagy most is biztosan!Semmi nem számít csak ti ketten most!Pocak simi a kis mocorgó csajszinak!

Wepe!
Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!Olyan helyesek vagytok és sajnálom,hogy nem tudtunk személyesen találkozni eddig,de megoldjuk majd!Lesz még rá alkalom!Pocak simi! :P

Zsuzska!
Kitartás,már nem sokára kibújik Bencus!Pocak simi!

Lányok!
Tavasszal és nyáron nem győzzük nézegetni a baba fotókat!
Annyira várom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húúúú,de hosszú lettem! :oops: :oops: :oops:

belluska

Csajok!
Hogy kell kifőzni a cumisüvegeket és a cumikat? Meddig kell benne hagyni a forrásban lévő vízben?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina, sok-sok pihenést! Sajnálom, hogy fájt :( Holnap otthon maradsz ?

Zsuzska, hát én aztat nem tudom :oops: de Belluska biztos tudja :D
Irigyellek a Fenyő est miatt, biztos jó lesz, érezzétek jól Magatokat :!: :lol:
"a szerelmem verdát" :arrow: ez micsoda, lemaradtam valamiről :oops:
Várjuk a képeket :!: :)
Köszi :)

Kriszta, jó hogy írtad a matracot: szivacs v. kókusz! :)
Gumilepedővel kapcsolatban azt olvastam, hogy arra kell figyelni, hogy a feje alatt ne legyen a levegőzés miatt.
wepe

Zsuzska valaki ezt írta: "Lábosba teszed, és ahogy az előttem is írták, felforralod, és pár percig forralod. Nem kell neki sok. Amúgy én is ezt a Chicco sterilizáló folyadékot vettem, 1300 Ft, és ahogy olvastam a használati utasítást, elég sokáig elég lesz. Szerintem megéri."
wepe

Zsuzska!
Én nem főztem ki a cumikat csak egyszer,de megbántam,mert a méreg drága Aventes cumisüvegek homályosak lesznek tőle!Én is Chicco folyadékot használtam,nagyon bevált és tényleg sokáig elég!
Volt mikrós sterilizálóm,de azt nem szerettem(kórházban olyan van)!Jó,de nekem ez a folyadék nagyon jó volt!
Fenyőt ne is említsd,mert míg nem voltak gyerekek mi minden koncerten ott voltunk!Biztos szuper lesz!

Wepe!,ha ezt fogod használni arra figyelj,hogyha a cumi alá befolyik jól ki kell rázni,nehogy beszívja a kicsi!

belluska

Dezsina,
óóóó, sajnálom, hogy szenvedsz :cry: Na de ha holnap nagy számot mondanak, akkor elillan a fájdalmad :wink: Én 11-kor végeztem végül.
Ja figyu, ha holnap is rosszul leszel, akkor szigorúan maradj otthon!!!!

Babszi,
sajnos nem emlékszem. Pedig akkor te már előpttem érkeztél és jóval előttem is mehettél el, mert azona soron gyorsan cserélődtek az emberek.
Bevallom, én mindkét punkcióval megszenvedtem. De mondjuk nekem az elsőnél 16 vagy 18 volt, már nem emlékszem, a másodiknál pedig 22. De azért nem olyan vészes ám, túl lehet élni. És hát végig a cél fog lebegni a szemed előtt. Ez olyan, mint a szuri beadása magunknak. Csak most ijesztő, de ha már túl vagy rajta, akkor nem lesz gond :lol: :wink:

Kriszta,
elhoztam :lol: De olyan lelkifurim van ám. :oops: annyira siettem, hogy még azt is elfelejettem megkérdezni párodtól, hogy vagytok :oops: Mentem tovább a XI. ker-be ügyvédhez és hát nem voltam éppen formában :oops: :roll: Pedig párod olyan kedves volt, megkérdezte hogy állunk.
Nagyon ksözi, hogy eddig őrizgettétek a cd-t.

Minnie,
ezer köszi a képeket, most fogom megnézni őket.

Zsuzska,
basszus, mostmár tényleg pihizzél!!!!!

Gabó, Zsuzska,
nálam vannak a cd-itek. Ha gondoljátok valamikor bekanyarodhatok Csepelre és megkaphatjátok :wink:

i.kata

Jó reggelt!

Dezsi,remélem ma szuper híreket kapsz a telefonba!
Fájdalom elmúlt,vagy legalább is gyengült?Remélem igen!
Majd írjál!!!!!Puszillak!

Szép napot mindenkinek! :P

Tücsi!
Holnap érted szurkolhatunk! :P Puszi!

Aztán Katáért! :P

belluska

Jó reggelt Galambocskáim!

Én ma már főztem kávét, csináltam hagymás-kolbászos rántottát, elmsogattam, mindjárt teszek oda egy adag ruhát a gépbe, aztán 10re megyek a tegnapi pipim eredményéért. Aztán dél körül jön apa értem és megyünk az első CTG-nkre.... izgulok, bevallom.... reméle, nem kell majd sokat várnunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Jól van,megvolt a reggeli pörgésed! :wink:
Nekünk max. 15 percet kellett várni a ctg-re,de általában nem!
Remélem minden rendben lesz ott is és a pisis eredménnyel is!
Bencussal már otthon beszéld meg,hogy a ctg-n mocorogjon sokat! :P
Pocak simike!

belluska

Dezsina!
Úgy örülök, hogy ilyen ügyes voltál tegnap! :D Nagyon sajnálom, hogy fájdalmas volt, de biztosan hamar elmúlik, főleg miután a babák beköltöznek a pocakodba. :D Szerintem is nagyon jó, hogy lesznek hagyományos babáitok is, mert állítólag nem mindegy, hogy a petesejt választja ki a "befutót", vagy a biológus... :lol: Lehet, hogy nem véletlen, hogy pont az indult be neked anno... Drukkolok nagyon, hogy most is beinduljanak, s még 8,5 hónapig a pocakodban is maradjanak. :wink: Egyébként nálatok mi indokolja az ICSI-t? (A meddőségi intézetes statisztikából nekem az volt az egyik meglepőbb adat, hogy az intézetek többségében milyen óriási az ICSI aránya.)

Lányok!
Mindenkinek jó reggelt és szép napot! :D
hbzs

Jó reggelt!

Dezsina,
majd gyere a hírekkel, ne kelljen sokáig tűkön ülnünk :wink:

Hbzs,
azt hiszem a sima összeeresztős módszernél is csak 1 hímivarsejtet engednek a petéhez.

Tücsi,
na utánanéztél, hog mi történik a leszívásnál?

Csajok, ti hogy tudjátok? A laszívásnál csak a petéket szívják le, vagy akkor még nem repedt meg a tüsző és a tüszővel együtt? Tegnap Tücsivel ezen agyaltunk... :lol:

i.kata

Szerelmem verda:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
nagyon csini! :lol: Később még egy kislánynak is jó lesz :wink:

i.kata

Sziasztok !

Dezsina, remélem, sokkal jobban vagy ! Várunk a hírekkel ! :D

Kata, szerintem csak a petéket szívják le, de ezt csak a szerény véleményem, azt tuti, hogy meg kell őket "tisztítani" !

Hbzs, Neked meg jött már a piri ? :oops: :wink:

Zsuzska, nagyon aktív vagy ma, szerintem Bence is az lesz :) :) :)
Ne aggódj, persze biztos izgalmas az elős vizsgálat ! :wink:
Nagyon szupi a verdátok, tetszik :lol: Ez is egy vagyon lehetett :)
Én azt hittem, hogy az a kék lesz, amit egyszer már feltettél :shock:

Képzeljétek, hogy ma reggel érzetem a dudorkám mozgását, fantasztikusan jó érzés volt, háton feküdtem kinyújtott lábbal, és most már szemmel lehetett látni, hogy hol dudorodik ki jobban :) ( apucit is fel keltettem, hogy ő is lássa :lol: )
wepe

sziasztok!

a dolgozóból jelentkezem természetesen! Estére megjavult az állapotom :D Ma csak sajog és ledobtam 2 kilót is :shock: :D Ez a vízvisszatartás :idea:
10kor telcsizek....

Hbzs!
semmi nem indokolja az ICSI-t. Ez a protokoll.... Már rákérdeztem egyszer és akkor ez volt a válasz.

Kata!
akkor már nem kellett sokat unatkoznod....

Zsuzska!
szupi a kocsi. :D

Babszi!
ne aggódj. Én már öregszem.....
a párod lent várhat meg csak, felmenni nem lehet, csak ha egyedül vagy. De hidd el, hogy felesleges.
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?