Szia Babszi!
Üdvözöllek köztünk, és mielőbbi babásodást kívánok!!!
Ne izgulj annyira, tudom, könnyű mondani, de a stressz most nem használ! Nyugi!!!!
Nekem júniusban egy hétfői napon volt az 1. lombikom, akkor 6 petesejtet szívtak le, amiből azt mondták 5 jó. Három nap izgulás, hogy vajon megtermékenyülnek-e rendesen és fejlődnek-e (kicsit kacifántos volt, mert minden nap változott az eredmény...), aztán csütörtökre végül 3-an maradtak, akiket mind visszakaptam.
Most itt vagyok, egy Babóca növekszik a pocakomban és ma töltöttem be vele a 16. hetet!!!
Fel a fejjel, tessék pozitívan gondolkozni!!!!!!!!!
Dezsina!
Remélem minden rendben ment, nagyon gondolok rád!!!! Gyere a hírekkel, ha tudsz és légyszíves pihenj sokat!!!!!!!!!!!
Olvastam a múltkori napodat, hát nem volt semmi, még az olvasása sem, hát ha benne volt az ember... Tessék kicsit lassítani a tempón, pláne most, hogy nemsokára beköltöznek a pocaklakók!!!
Egyébként nekem is volt, hogy parkolóban kellett szúrnom magam, párommal elmentünk nyáron a Nemzeti Vágtára és annyira elnézelődtünk, hogy elment az idő közben és már nem tudtunk időbe hazamenni, így ott helyben kellett megoldani a dolgot... szükség törvényt bont. Ha kell, hát kell!!! Kivártam míg mindenki elmegy, aztán böktem...
Kriszta!
Sajnálom, hogy még mindig kínoznak ezek a fránya rosszullétek, remélem azért idővel valamelyest enyhülni fog.
Babócának igazából van pár ruhácskája, de én ezeket már pár éve gyűjtögetem... (megjegyzem a 80-90%-a lányos!!!)
nem arra kell gondolni, hogy már toronyban áll a ruha, de van pár darab. Én ilyen szempontból nem vagyok babonás.
Ruhácskán kívül még nem vettünk semmit, de már nézelődünk!!!
Jó kötögetést, aztán pihengess is!!!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabó!
Hogy vagy? Kínoz még rókakoma??? Végül hová mész szűrésre??? Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzska!
Hogy vagy, minden rendben? Most már hamarosan a célegyenesben leszel!!! Pocaksimi Bencusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata, Tücsi!
Mindent bele! Várom az eredményeiteket!!!!!
Belluska!
Tündériek a gyerkőcök, puszi nekik!!!
Hbzs!
Köszi a cikket, megkaptam, igazán megható!
Szokás szerint elsírtam magam rajta...
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!