Linácska - grat az őssejtekhez! Nem is tudtam, hogy ilyen visszaigazolást is küldenek.
Nagyon cuki babás képeid vannak!
Sajnálom, hogy ilyen makacs koszmója van Levinek - sajnos nem tudok tanácsot adni, szerencsére tapasztalatlan vagyok a témában!
Irdab, hát úgy látszik, Zora nagyon intelligens, ilyen hamar megtanulta, hogy az éjszaka alvásra való!
Nagyon okos kislány! És milyen furcsa, hogy így "be lehet csapni" a cumival, hogy hajnalban nem kap enni, helyette csak cumit!
De ha őt nem zavarja, miért ne?
Szilvi, én is akartam kérdezni, hogy mi az a fogaskaki?
Bim-bam, merrefelé csavarogtatok? Jól bírta Csindi a dolgot?
Madaran, gratula Zsigi kereszteléséhez! Mi ez a sok grat a 2009 januáriaktól is?
Kiváncsi vagyok, hogy fogjátok bírni az IKEÁ-t? Remélem, sikerül megvenni, amit akartok!
Jaj,
Nikó, tényleg hogy mondhatsz ilyet, hogy rossz anya vagy!
Nem direkt lettél herpeszes - vagy igen?
Jimbone, érdekes ez az eset Donáttal! Drukkolok, hogy sikerüljön mielőbb a Dévényeseknél rendbe hozni az arcocskáját! Mennyi idő alatt lehet "kikezelni"?
Sajnálom, hogy a kontrollon ilyen dolgok derültek ki. Van már időpontod is a műtétre, meg a plasztikára? És akkor majd több napig kell a kórházban feküdnöd?
Mi lesz addig szegény fiúcskáiddal?
Tündi, köszi a képeket! A közeli cumis képen már látszik, micsoda szívtipró lesz Zsombiból - illetve már most az!
Jó, hogy legalább a lagziból ki tudtad venni a részed, ha már az esküvőkről lemaradtál. De majd fényképeken/videón biztos meg tudod majd nézni azokat is!
Anetto, Máténak sok boldog névnaopt!
Angelita, azért nem volt olyan rossz ez a nap, amiről írtál. Pl. nálunk is nagyjából így néznek ki a mindennapok. Az a lényeg, hogy éjjel vissza tudnak aludni gond nélkül - ez azért igen jó dolog, szerintem.
És utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Baratodildi, kivancsi vagyok, mit mondanak majd a kórházban!? Szerintem - és remélem is, hogy - semmi komoly probléma nincs! Azért hízik rendesen Robi?
Mimi, hogy Nektek mindig mennyi programotok van - és milyen változatosak! Sosem fogom elfelejteni, hogy már 1 v. 2 hetesen a Velencei-tóra mentetek... Én nem mertem volna, sőt, még most sem merek a 2 hónapos lánykámmal ilyen nagy útra vállalkozni. Bár tapasztaltam, hogy nagyon jól elalszik a kocsiban, de az etetés miatt gondosabb szervezést igényelne 1-1 hosszabb kiruccanás...