Timi, ez igen! nagyon képben vagy már most. Nekem ilyenkor még (27 hetesen) fogalmam sem volt ilyenekről.
Hát a keresztelő viszont nagggyon jól sikerült. Mondhatni, az egyik legjobb nap volt, mióta a lányok megszülettek. (A legjobb az volt, mikor hazajöhettünk a kórházból
) És nem azért mert keresztelő, mindenkinek szíve-joga, hogy mennyire fontos ez neki. Hanem mert tényleg csodás idő volt, a fedett teraszon hereverézni olyan jó volt, kaja tömkelege, akár egy lakodalomban, én még mindig nem vagyok éhes
, a lányok angyalok voltak, a templom apraja-nagyja megcsodálta őket, én meg dagadtam a büszkeségtől.
Persze a mi gépünk lemerült, így majd csak később tudok képeket mutatni a sógortól. Meglehetősen paráztam ettől a naptól, de 10 bébicsősszel felesleges volt. Ügyesen ettek, aludtak a lányok napközben, és még néha talán élvezték is a dolgot
Ennyit rólunk.
Ja, és Míra lányom ülésből továbbhuzatja magát és feláll. Ekkor hatalmas elégedettség ömlik szét a pofiján, és inogva, anya katján egyensúlyozva büszkén áll. Hihetetlen!!!
Tudom, nem tesz jót a gerincének, még korai, még az ülésnek sem örülök, de ő erőlteti, így ritkán engedek az erőszaknak. Talán nem tesz benne kárt. Ugye?
Rana, mekkora poci! Remélem még jövő hétvégén is hazaengednek, és kapunk némi infót rólad. De bármi is legyen, nagyon-nagyon ügyes vagy!!!!
Nyulasz, Balázs poci
Tigriske, jó hallani rólad, várom már a csütörtöki uh-t, hogy kiderüljön a nemek aránya. Aztán megírd ám nekünk, ne tűnj el ennyire sok időre
Kata, karácsonyi srácaid lesznek? Ez nem semmi ajándék lesz a családnak. Bár az elején nem biztos, hogy így fogod gondolni 4
gyerkőccel.