Sziasztok lanyok!
Visszaolvastam, orulok, h mindenki (nagyjabol) jol van, bar a babak szinte mindenhol okoznak valamilyen gondot, alvas, eves, fogzas stb. De valtozatlanul ugyesek es gyonyoruek, ugyhogy minden megbocsajtva nekik!
Ket hetig nyaraltunk aug vegen, szeptember elejen, majd rossz volt a net, napokban javitottak meg. nagyon szuper volt, Bulgariaban voltunk a tengerparton egy ismeros csaladdal, ahol a kislany 2 nappal idosebb Mikinel. Volt minden: vonatozas, buszozas, hataratkeles gyalog, Mikivel a hatamon, szalloda, majd kvartely, kirandulasok, ejszakai babakocsis altatasok, vonatlekeses, utszeli szallaskereses, es persze sok sok locsi
MIki is nagyon elvezte, mondjuk eleg kemeny volt vigyazni ra, maszkalt a homokban es minden masodik lepesnel bele akart kostolni. Mondjuk sikerult is neki parszor, mert nagyon kitarto
nagyon jo otlet ez az ilyen volt ilyen lett, minden baban oriasi a valtozas, ugyanakkor ha osszekevernenk a kepeket, ossze tudnank huzni a parokat! nekunk az aktualis kepeink meg nincsenek gepen, amint lesz, felteszem. En is kivancsi vagyok
Igertem, h majd beszamolok az ejszakai szopikihagyas alakulasairol: Miki 3 ejszaka anyumnal meg sem mukkant, ekkor jott a tenger, a vonatban muszaj volt szoptatni, mert meg voltak a fulkeben, de a szallodaban mar kitartoak voltunk. Ezt szegeny ferjem banta, mert o probalta folyamatosan visszaaltatni mikit, aki ugyanugy megebredt3-4-5szor ejjel, igy a cici heélyett raszokott a babakocsira
Aztan itthon kulon szobaba tettuk, es valoban jobb. nem alszik at minden ejszakat, de mondjuk minden 2.-at igen. Egyszer-ketszer volt nehezebb ejszakank (sok felkeles), de alltalaban az egyszeri visszaaltatas jellemzi ezt az 50 szazalekot. Ugyhogy volt ertelme
Veronika!
Tudom, szornyu ez a nemalvasos dolog
nekem is nagy az alvasigenyem, ezert nagyon tudok szenvedni, ha nem tudok aludni. Kifordulok magambol, nem en vagyok.
Erre mindket fiam "problemas" eset, es mi jon meg?
Azert talaltuk ki ezt az ejszakai szopielhagyast is, mert mar nagyon nyomasztott
Lehet, h palminal ez csak egy fazis, mostanaban Miki is nagyon zizi, nem akar elaludni, pedig nagyon faradt, de ugy harcol ellene, mintha olni akarnam. kesz kinszenvedes az elaltatas.
Lkata!
Erdekes, nekem a tapszer nem ment ossze
(meg Zsoltinal foztem tejberizset
)
Enyem nagy gond:
Miki meg mindig nem hajlando egy korty vizet sem inni. valosagos szokokutkent frocskoli vissza. Mindjart egy eves, es csak anyatejjel oltja a szomjusagat. Kezdtem beparazni, mert okom van azt hinni, h nem sokaig lesz anyatej, es semmi egyebet nem fogad el. Talan a gyumilevet elfogadna, de nem szeretnem ra szoktatni Azt hiszem ma kiprobalom az almalevet fele vizzel, majd csokkentem az almalevet, ha bejon neki. Otletek?