Jó reggelt kívánok!
Andi!
üdv közöttünk!!!
Ha deca-t kapsz, akkor ahogyan az elöttem hozzászólók mondták nem érzhetsz még semmit. A stimut a 3.-4. napon fogod szúrni! Hidd el, hogy rettentően hamar eltelik ez a majd 3 hét szurka és észre sem veszed, már ott vagy a beültin!!!
Nagyon drukkolok Neked!!!!
Belluska!
én is szeretném látni a képet
Minnie!
úúúúúgy irigykedem
Micsoda nap!!!! Micsoda csodás képek a 80%-os lánykáról
Nagyon szép, látszik mindene, olyan fantasztikusan néz ki! Úgy örülök Nektek, hogy ilyen szép napotok volt tegnap! Kiváncsi leszek a kis Minniere, mit szól majd az új családtaghoz
Mondtátok már neki
Zsuzska!
igen, a kocsihoz tényleg néha beszéni kell
nem hagyhat cserben titeket
Wepe!
gratula a 18. betöltött héthez
Tücsikém!
bejelöltelek az iwiw-en. Nehogymánn pont mi ne legyünk ismerősök
Kata!
ezt a narancsozást úgy beleültettétek a fejembe, hogy most, csak azért iszom egy pohár narancslevet (igaz csak hohesc-t), hogy nehogy kimaradjak a jóból. (amúgy nem is szeretem
)
Tegnap megint izgis napom volt
reggel koránkelés várakozás az intézetben (még szerencse, hogy jó társasában
) majd 14ezer Ft. elköltése a patikában.
be a dolgozóba: munkahegyek....
telefon az intézetbe fél 1-kor. (telefonáljak inkább 1kor.) Újra: 1 kor. (telefonáljak újra fél2kor.) Na de fél 2-kor már elfelejtettem (tudjátok rossz a memóm
) Sipos doktor hívott fel, nagyon szégyeltem magam. az eredmény viszon ugye szupi lett.
rádöbbentem, hogy egy garnitúra szurikészlettel kevesebbet vettem a kelleténél.
fél 6felé indulóban hazafelé a dolgozóból, mondom, leszúrom magam a használt készlettel (amivel reggel is) /persze volt fertőtlenítő spray
) mert hátha dug van a 0-on és nem érek haza 7ig, amikor is be kell szúrni az aranyárút.
Dugó a 0on.
3/4 7 elött meglátom az Auchant, ahová be kellett mennem. Majd a homlokomra csapok.
Otthagytam a dolgozó hűtőjében a repiszurim
Telefon a főnökömnek! Idegbeteg lettem. Fönököm a drága, azonnal igyekszik a hűtőhöz, megleli a tárgyat és örömmel konstatálja, hogy tényleg ott hagytam
Utánam küldi a kollégámmal az egyik furgival.... Fordulok vissza a 0on, megbeszélem a kollégábal hogy visszacsűrök Dunaharsztiig.
sikeresen találkozunk, megkaparintom a szert
Vissza újra az Auchanban!
Na de jajaj! negyed 8. mire hazaérek a vásárlásból addigra bőven elmúli a "7 óra" amikor is szúrni kellett volna.
Nincs más választás. beszúrom az Auchan parkolójában
Beszúrtam, és természetesen eret szúrtam
(ez murphy) És pont most olvastam el a papírját, hogy ne szúrjuk véletelenül érbe. MINDEGY. már bent volt.
vásárolgatás. picit lenyugodtam
jövök ki az Auchanból, bepakolok a gépjárművembe. Végre mehetek haza. Átmegyek a parkolóban a kereszeződésben, (ahol jobbra kellene menni, de úgy kerülsz 150m-t) és átvágok egyenesen, ahogy szoktam és ahogy mindenki megteszi.
És akkor:
ott állnak a rendőrök a parkolóban
kész voltam. Csak az az egy mondat járt a fejemben, hogy Kata úgy búcsúzott tőlem: Aztán ne száguldozzál
ellenőrzés.... jól megfigyelmeztettek elengedett a rendőrsrác, de mondta álljak itt még, amig mondja, mert a jeppest megbüntizték és amig ő elmegy várnom kell. (van isten)
megúsztam
hazamentem felcipeltem azt a 100kg cuccot a dombtetőre majd otthon még kiszolgáltam apukámat, kutyámat, rendetraktam, vacsit csináltam, és végre leültem ittem egy vodkát és megnyugodtam.
ezek a rendőrök kiváltják belőlem az italozót.