Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!
:D Gratulálok a babókához! Szép nagy baba lesz :D :D
köszönöm a drukkokat! Szerintem jókor szólsz, mert Tücsi fog még Merionalt kapni!!!! :D

Zsuzska!
:D
dezsina

Úhhhh atyám! laptető :D
dezsina

salygabó

Lányok!Mikor kiadja a nagy képet,akkor ha mégegyszer rákattintotok,akkor kisebb méretbe adja ki,most fedeztem én is fel!:)

salygabó

Jól van Dezsikém,szivesen adom neki is,neked is:)Jaj,nagyon izgulok érted! :lol:

salygabó

Gabókám!
Hát ez egy kész emberke :D :P :P :P :P nagyon aranyos :!: :D :D :D :D
dezsina

Gabó, de jó hogy jöttél! Nagyon fejlődik a babátok :D
Nagyon édes :) :)

Kombinált teszt, én a Magzat Diagnosztikai központban voltam, de akkor még a régi fogatott orvosomra hivatkoztam, de szerintem, ha a Dél-Pestiben fogsz szülni, akkor el kell hogy fogadják akármelyik orvost, de ez nem biztos. És még állítólag a Bajcsy kórházban is ingyenes :arrow: védőnő mondta, de én nem jártam utána.

Még nem érzem a mocorgást, de mára tuti nőtt a babánk, és helyváltoztatását veszem észre, ma már a köldököm felé halad :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.09.18 16:22-kor.
wepe

Gabókám!
Húúú,de nagy már a babátok!Ez igen!Gratulálok! :P
Én mindkettővel az Istenhegyi Génklinikán voltam(fizetős persze),de csúcs szuperek!Katával lecsúsztam a kombinált tesztről,de a négyes tesztet akkor is meglehetett csinálni,de a 12. héten a legjobb a kombinált teszt!Szívemből ajánlom,de nem volt olcsó!De ennyit áldoztam a dologra ha már több százezret lombikoztunk! :)

phpBB: Kép
belluska

Gabókám!
Nekem ingyen csinálták a kombi tesztet. Kérdezték, hogy ki a dokim, és hol szülész? Mondtam, hogy ki és merre és nekem megcsinálták ingyen. Amúgy ott csak a vért veszik le, a kötelező uhu eredményt vinned kell magaddal!
Hatalmasat nőtt Embike!!!!

Dezsi!
Hozzon szerencsét a laptető!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina, 101-es laptető !++++++++ :)
wepe

Gabó, megcsodáltam a babátokat nagyon kis tündéri! :D

Kata, hazafelé jövet beugrottam a kisboltba és vettem egy nagy zacsi narancsot és neki ugrotta kifacsarni, jön haza a párom nézi a naracshéj kupacot...Mondom: "á, ne kérdezd, valamiért jó a lombikosoknak a narancslé, de ne kérdezd, hogy miért!" Úgy nevetett majd összeesett, aztán adott egy puszit a buksimra: "kisbolondom" jelszóval... :oops:

Dezsike, nekem szerintem nem lesz több Merional: ma kiváltottam 6 db-ot holnap és holnap után szúrok 2-2-t és hétfőn be kell vigyem a maradék 2-t, Orgalutranból szintén holnap és holnapután este kell szúrnom... vagy szerinted még kell?
Vendég

Sziasztok csajok!

Dezsina!
Nagyon szépek a tüszőcskéid és a mnyh-d is, csak így tovább!!! Annyira jó, hogy ilyen gyorsan telik az idő, hipp-hopp és itt a hétfő, aztán... :) :) :)

Tücsi!
Neked is szuperek a tüszőcskéid, úgy begyorsítottatok, hogy alig bírom követni, kivel mi történik, ha jól emlékszem, érted szerdán kell szorítani!!! :D :D :D

Kata!
Te pedig a pénteki napon leszel, milyen jó, majd minden nap van valaki, akiért lehet szorítani, annyira örülök, hogy már ti is itt tartotok!!! Hajrá mnyh.!!!!!!! :P :P :P
A fügét egyébként nyersen én is szeretem, nálunk az egyik zöldségesnél lehet kapni (kész vagyon) 40-60 ft darabja!!!, de szerencsére a sógornőméknek van a kertjébe fügefa, ami telis tele van finomabbnál finomabb fügékkel!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem is nagyon tetszik a kert, amit terveztél, szívesen elfogadnám. :) Sajnos a lakás egyedüli hátránya az, hogy a kert nagyon hiányzik...
Cuki a kutyusod!!! :)

Belluska!
Olyan jó a napocskád, ha csak ránézek eszembe jut a nyár és a meleg... :D

Zsuzska!
Aranyos a babakocsi, Bencusnak biztos nagyon jó helye lesz benne. :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbzs!
Nagyon helyes az avatar macid!!! :) Nem értem én a tüszőcskéidet, hogy miért ennyire makacsok :? , remélem a gyógyszer, amit Sipos doki mondott, meghozza a várt eredményt. Szorítok, hogy így legyen!!! :)
A Sipos dokiról szóló cikket átküldenéd, kértem priviben, de eddig nem érkezett meg. :(

Kriszta!
A sok munka mellett azért tessék pihenni is egy kicsit! :D Remélem a rosszullétek idővel enyhülnek. :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Az én dokim a II. Női Klinikán dolgozik, oda is járok vizsgálatokra, ő azt mondta, hogy szerződésük van a Magzatdiagnosztikai Központtal, hogy a tőlük jött betegnek ingyenesen megcsinálják a Down-kór szűrés kombinált tesztjét. (ami egyébként 25,000 ft lenne!!!) A 12 heti UH után bejelentkeztem és 2 nap múlva mehettem vérvételre, kellett vinnem az UH eredményemet, mert újat ott nem csinálnak, elfogadták amit a dokim csinált a kórházban. Eredmény kb 1 hét múlva lett.
Nagyon szép embike mérete, biztos jól érzi magát odabent. :D :D :D
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva!
:) :) :)

A végére hagytam a saját beszámolómat, nem bírtam tovább és szerdán bejelentkeztem 4D UH-ra, csütörtökön 11:00-ra adtak időpontot. Az I. Női Klinikával szemben lévő 4D UH-os rendelőbe mentünk. Már szerda este nagyon izgultam, hogy vajon milyen lesz, de mindent megért!!! :D Apával elmentünk és a saját szemünkkel láthattuk a mi kis csodánkat!!! :P :P :P
A dokinéni sajnos csak 80 %-os pontossággal tudta megmondani a nemét, szerinte KISCSAJ lesz!!! :) :) :) Nagyon örültünk neki, mert mi lányt szeretnénk... :D :D :D Bár a fiúnak is ugyan úgy örülnénk, és különben is még mindig ott van az a 20 %... :wink: :wink: :wink:

Íme pár sztárfotó:

Kép Babócánk már 12 cm!!!

Kép Babócánk már 137 gramm!!!

Kép Babócánk lábacskái!!!

UH után elmentünk az Aréna Plazaba ebédeltünk, és a moziba a moziünnepre való tekintettel megnéztünk két filmet, olyan jó volt így kikapcsolódni egy kicsit!!! :) :) :)

Most, mikor írok Minnie épp alszik az ölemben, a buksija a pocakomon nyugszik, annyira édes, olyan békésen szuszog, mindjárt megzabálom... :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!! :D :D :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Annyira édes a "picilány"!!!!! Minnie meg nagyon cuki lehet az öledben!!!!
Pocaksimi!!!!
Nagyon nagyon irigyellek a közös napotokért!!!!! Ebéd, mozi, 4D.... tiszta habzsi-dőzsi!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Apa most hívott... megint sztrájkol a kocsink :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De meggondolta magát... tudja, hogy a kis új gazdijának holnap kell vennünk a cuccait :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa most várja a fizuját... kváncsi leszek, mikor fogja megkapni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mini, gratulálok! vannak már nevek? Bocsánat ha már írtad! :oops:

Bellácska, megnéztünk benneteket az iwiw-en apával és megállapítottuk, hogy nagyon szép család vagytok! Irigy-irigy! :wink:
Vendég

Szia Minnie!Éppen tegnap néztem a honlapját a babamozinak:)Fel is hivtam őket a teszttel kapcsolatban,mert náluk van mozival egybekötött vizsgálat is,azt hiszem oda megyünk mi is...Ti melyik csomagot választotátok?Nagyon kis cuki a kislányotok,és milyen nagy ő is...:) :lol:

salygabó

Tücsi!

A nevekkel még hadilábon állunk, az az egy biztos, hogy N betűvel fog kezdődni a neve, hogy azonos legyen a monogramunk, párom és az én keresztnevem is N-nel kezdődik, így mi lennénk az A.N. család... :wink: :wink: :wink:

KépKép

Kép
minnie manó

Gabó!

Mi a Billiáns Plusz csomagot választottuk, abban minden benne van, amit szerettünk volna. :)

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Fantasztikus a kis csaj!!!!!Gratulálok!Olyan édes!Szóval kis barátnője lesz Kriszta lánykájának!Szóval te párod is lányos apuka lesz,párom is az szeretett volna lenni(megkapta) :lol: Igaz mi nem izgultunk a nemén,mert teljesen mindegy volt! :wink: Még másodszorra is! :wink: :) Kíváncsi leszek a névre! :D Puszi nektek!!!!!!

Tücsi!
:oops: :oops: :oops: Köszönjük!Aranyos vagy,hogy ezt mondod! :D
Örülök,hogy Anikó dolgozik már,PROFI! :D És nagyon szeretjük őt párommal együtt!Remélem sikert hoz nektek! :wink:

belluska

Ja,és ma meglepett párocskám egy fincsi illatú parfümmel,mert mondtam neki pár hete,hogy fogyóban van.Olyan jól esett,hogy hazafelé gondolt rám! :D

Kata!
Barni teljesen odáig van a kutyától amit kapott tőled,kicsit zörög a benne lévő gyöngyöktől és állandóan szeretgeti! :lol: :wink: Majd küldök fotót! :D

belluska

Sziasztok,

Egyszer-kétszer már bejelentkeztem, de most szeretnék aktívabb lenni. :D Voltam ma én is az intézetben, 21 . napi vv. jó lett, úgyhogy ma megis kaptam az első szurimat Ibolyától, nagyon kedves volt!
Ez az első lombikom, van esetleg tanácsok, tippek mit hogy csináljak?
Bal oldalra kaptam, és kicsit érzem, mint amikor peteérés van, ez normális?
Köszönöm,
üdv, mindenkinek

Andi
gtandi

[quote="wepe"]L írta:wepeányok találtam egy oldalt, ahol fehérje dús ételek receptjeik vannak!!!
Ha gondoljátok vagy bejelentkeztek: www.receptura.hu-ra, és a ott a Lombik ételek, vagy ha valakinek kell akkor átküldöm word-ben, mert én is letöltöttem. Nem olvastam végig, de lehet, hogy van benne jó is!

Szia,
úgy látom hogy regisztrálni kell. Át tudnád küldeni nekem a gekkone@gmail.com -ra?

köszönm

Andi
gtandi

Andi, én regisztráltam, mindjárt átküldöm neked! Az első szurinak még nem hiszem, hogy érzed a hatását, egyébként is ha 21-ik napon vagy akkor gátló szurit kaptál, nem peteérés serkentőt, vagy rosszul gondolom?
Az én tanácsom: ne figyeld magad, hagyd hogy sodorjanak az események, bízz a dokikban, ha azt mondják jól működsz, jól reagálsz akkor hidd el nekik és ne hasonlítgasd magad másokhoz! Én legalábbis így állok most hozzá, aztán majd meglátjuk mi lesz, végül is mi sokat nem tudunk tenni, mint hogy betartjuk az orvosok utasításait!;-) Drukkolok!
Vendég

[quote="házitücsök"]A írta:házitücsökndi, én regisztráltam, mindjárt átküldöm neked! Az első szurinak még nem hiszem, hogy érzed a hatását, egyébként is ha 21-ik napon vagy akkor gátló szurit kaptál, nem peteérés serkentőt, vagy rosszul gondolom?
Az én tanácsom: ne figyeld magad, hagyd hogy sodorjanak az események, bízz a dokikban, ha azt mondják jól működsz, jól reagálsz akkor hidd el nekik és ne hasonlítgasd magad másokhoz! Én legalábbis így állok most hozzá, aztán majd meglátjuk mi lesz, végül is mi sokat nem tudunk tenni, mint hogy betartjuk az orvosok utasításait!;-) Drukkolok!

Nagyon köszönöm!
Decapeptyl-t kaptam. Igen sejtettem, hogy nem kéne figyelgetni magam, lassan le is fekszem, elfáradtam, annyit izgultam ma :D
A dokik nagyon aranyosak. Picit furán hangozhat, de olyan jól éreztem ma magam reggel az intézetben, mindenki olyan kedves , családias :)

Andi
gtandi

Andi!
Emlékszem ám rád,volt hogy hiányoltalak! :D
Sok sikert a kezdéshez és reméljük bővül veled is a kismamiaink tábora!Drukkolunk neked is és írjál sokat nekünk!
Igazából én mind az összes lombik alatt rábíztam magam az orvosokra,mert nagyon megbíztam bennük!Nyugisan csinálj mindent ahogy mondanak és ne stresszeld magad semmivel!Sikerülni fog!
Én a szuriktól sosem éreztem semmit,még a peteérés serkentőtől sem!

belluska

Andi!
Igen ezzel én is így voltam,hogy sosem mentem rossz szájízzel oda!
És még férjem sem,pedig ő utál várakozni!Mintha egy kis "nagy" család volna!Persze jobb lenne máshová járni,de ha már így alakult sokunknál,nem mindegy milyen érzésekkel tölti el az embert!

belluska

Annyit írtatok, hogy öröm nézni/olvasni :lol:

Andi,
üdv a csapatban! Mielőbbi babásodást kívánok! Tücsike jó tanácsokat adott, tényleg próbálj nem odafigyelni a jelekre. De ilyenkor igazából még nincsnek is jelek. Majd a stimuk alatt többmindent fogsz érezni, hát még a leszívás és beültetés után.
Megkérdezhetem nálatok mi az oka a babátlanságnak?
Amúgy én is jól éreztem ma magam az intézetben. Te hányadik voltál kb?

Tücsi,
na, én is nagyot nevettem a narancson :lol: Nem fogod elhinni, mielőtt elolvastam az írásaitokat, előtt kb. 5 perccel mondtam férjikémnek, hogy basszus, elfogyott a narancs, hogy iszom így reggel nari levet? :lol: De amúgy tényleg nem tudom megindokolni miért jó, én is csak hallottam :lol:

Gabó,
nagyon szépen növeszted azt a gyerkőcöt :lol: Csak így tovább :wink:

Minnie,
azta, 15 hetesen ilyen szép képet látni a piciről? Nem semmi, nagyon helyes a 80%-os kiscsaj :lol:

Zsuzska,
ezek szerint helyre jött a tütü? Nekünk nagyon régen volt egy Zastavánk, én meg vagyok győződve róla, hogy annak a kocsinak lelke volt. Velem egy idős volt és állandóan beszéltem hozzá, amikor lerobbentunk vele (kb. 9 éves voltam) és miután megvolt a lelkifröccs, mindig elindult :lol: :lol:

Belluska,
nagyon örülök, hogy Barnus szereti a kuytusát. Majd küldd a képet róla, kíváncsi vagyok :lol:

i.kata

Wepe!
Igen, az előző inszemeknél is mindig Duphastont kaptam.

Ladiva!
Szerintem ha sikerül normalizálni a helyzetemet, s lesz újabb ciklusom normál petefészkekkel, meg fogják csinálni az inszemet is.

Gabó!
Szupi édes a babátok! Nagyon tetszik!

Minnie!
Tőled nem kaptam privit, ezért nem küldtem el a cikket neked... :( De már megvan az e-mail címed, így küldöm most. :wink: 8)
De jó lehetett babamozizni! Nagyon szép a babátok! :D

Andi!
Üdv közöttünk! Mielőbb babásodást kívánok neked is! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2009.09.18 21:18-kor.
hbzs

Belluska!
Hogy a te párod milyen kis figyelmes!!!!! És milyen illatot kaptál???

Andi!
Üdv köztünk!! Neked is mennek a drukkok a lombikhoz!!!!!

Kata!
Tutira lelke van minden kocsinak!!!! Én mindig csak szépen beszélek vele és sokszor meg is simogatom :-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Hétvégén küldöm a fotót! :wink:

Zsuzska!
:lol: :lol: :lol: Gabriela Sabatini,pedig sosem voltam oda érte,de ez nagyon tetszik! :)

Andi!
Te írtad ugye,hogy párodnál volt nagyon rossz a helyzet?Javult azóta a dolog?Remélem valamelyest tudtak segíteni a problémán!

Jó éjszakát!

belluska

Sziasztok !

Minnie, nagyon édes a kislányotok, hihetetlen, hogy ennyire jól visszaadja a masina a baba körvonalait, jó nézni :) :) :)

Andi, én is üdvözöllek itt! Akkor megkaptad a recepteket ?
Én nem emlékszem Rád, kb. mikor jártál itt ? :oops:
A legjobb kezekben vagy az intézetben! Én is szerettem oda járni, sajnáltam is amikor már nem kellett, és sokszor eszembe jutnak a Tanárúrék, hogy segítettek nekünk! Szuper lehet ilyen munkát végezni, hogy egy idegennek meg tudják adni az élet örömét :)

Belluska, várjuk ám a fotót :D Nagyon figyelmes férjed van :!: :)

Mindenkinek kellemes hétvégét ! :D
wepe

Szép hétvégét csajok! :P

Minnie!
Mondtam páromnak,hogy valószínű kislányotok lesz,nagyon örült neki! :D

Reggeli lézengés a Katától kapott kutyival:
Kép

Katus a szokásos paciknál :lol: :
Kép

belluska

Andi, visszaolvastalak! Azt írtad legutoljára március környékén, hogy tovább küldtek Titeket andrológushoz. Ott milyen eredményt kaptatok ? Már ha nem vagyok túl kíváncsi :oops: 8)
Én nem emlékszem, hogy nekünk milyen eredményeink voltak, de nálunk még milliókról sem beszéltek, az andrológus csak a donort mondta, aztán nekünk volt is egy donoros inszem(ami nem sikerült), és amikor mentünk kiválasztani, akkor kérdezte meg egy ottani dolgozó, hogy mi legyenek a mintákkal, és ő mondta, hogy miért nem teszünk egy próbát? A Tanárúrral egyeztettem, és vállalták. A peteleszíváskor úgy jöttünk el, hogy semmi esély, másnap mondták, hogy sikerült a saját baba! Itthon sírtunk :( az örömtől :D
Nem akartam se Téged, ill a többieket untatni, de soha nem szabad feladni!!!
A szuriktól nem szabad félni! Remélem, megy a "bökés" :lol:
A leszívástól még úgysem, mert altatva leszel. A visszaültetés sem fájdalmas, max. a teli hólyag miatt kicsit kellemetlen.
Nem szabad figyelni magad, valaki már írta! :) A várakozás nehéz, de én azt mondom, hogy azt a két hetet rá kell szánni, mert megéri. ( bár én azóta itthon vagyok, mert veszélyeztettnek vettek fel. De sokkal kiegyensúlyozottabbak vagyunk, és szerintem sokat számít )
Azt hiszem ennyi, de kérdezzél nyugodtan, megpróbálunk segíteni :D
wepe

Belluska, Barni még álmoskás :) Katád, tuti lovas lesz :!: :) Jobb lesz, ha beszereztek egy pónit :wink:
wepe

Jó reggelt kívánok!

Andi!
üdv közöttünk!!! :D
Ha deca-t kapsz, akkor ahogyan az elöttem hozzászólók mondták nem érzhetsz még semmit. A stimut a 3.-4. napon fogod szúrni! Hidd el, hogy rettentően hamar eltelik ez a majd 3 hét szurka és észre sem veszed, már ott vagy a beültin!!! :wink:
Nagyon drukkolok Neked!!!! :)

Belluska!
:) én is szeretném látni a képet 8)

Minnie!
úúúúúgy irigykedem :D :!: :P Micsoda nap!!!! Micsoda csodás képek a 80%-os lánykáról :lol: :D Nagyon szép, látszik mindene, olyan fantasztikusan néz ki! Úgy örülök Nektek, hogy ilyen szép napotok volt tegnap! Kiváncsi leszek a kis Minniere, mit szól majd az új családtaghoz :) Mondtátok már neki :?:

Zsuzska!
8) igen, a kocsihoz tényleg néha beszéni kell :D nem hagyhat cserben titeket :!:

Wepe!
gratula a 18. betöltött héthez :wink:

Tücsikém!
bejelöltelek az iwiw-en. Nehogymánn pont mi ne legyünk ismerősök :lol: :lol: :lol:

Kata!
ezt a narancsozást úgy beleültettétek a fejembe, hogy most, csak azért iszom egy pohár narancslevet (igaz csak hohesc-t), hogy nehogy kimaradjak a jóból. (amúgy nem is szeretem :x )

Tegnap megint izgis napom volt :twisted:
reggel koránkelés várakozás az intézetben (még szerencse, hogy jó társasában :D ) majd 14ezer Ft. elköltése a patikában. :x
be a dolgozóba: munkahegyek.... 8)
telefon az intézetbe fél 1-kor. (telefonáljak inkább 1kor.) Újra: 1 kor. (telefonáljak újra fél2kor.) Na de fél 2-kor már elfelejtettem (tudjátok rossz a memóm :lol: ) Sipos doktor hívott fel, nagyon szégyeltem magam. az eredmény viszon ugye szupi lett.
rádöbbentem, hogy egy garnitúra szurikészlettel kevesebbet vettem a kelleténél.
fél 6felé indulóban hazafelé a dolgozóból, mondom, leszúrom magam a használt készlettel (amivel reggel is) /persze volt fertőtlenítő spray :) ) mert hátha dug van a 0-on és nem érek haza 7ig, amikor is be kell szúrni az aranyárút.
Dugó a 0on.
3/4 7 elött meglátom az Auchant, ahová be kellett mennem. Majd a homlokomra csapok.
Otthagytam a dolgozó hűtőjében a repiszurim :evil: :evil: :x
Telefon a főnökömnek! Idegbeteg lettem. Fönököm a drága, azonnal igyekszik a hűtőhöz, megleli a tárgyat és örömmel konstatálja, hogy tényleg ott hagytam :D Utánam küldi a kollégámmal az egyik furgival.... Fordulok vissza a 0on, megbeszélem a kollégábal hogy visszacsűrök Dunaharsztiig. :x :x :x
sikeresen találkozunk, megkaparintom a szert :D
Vissza újra az Auchanban!
Na de jajaj! negyed 8. mire hazaérek a vásárlásból addigra bőven elmúli a "7 óra" amikor is szúrni kellett volna.
Nincs más választás. beszúrom az Auchan parkolójában :shock: :P
Beszúrtam, és természetesen eret szúrtam :x (ez murphy) És pont most olvastam el a papírját, hogy ne szúrjuk véletelenül érbe. MINDEGY. már bent volt.
vásárolgatás. picit lenyugodtam
jövök ki az Auchanból, bepakolok a gépjárművembe. Végre mehetek haza. Átmegyek a parkolóban a kereszeződésben, (ahol jobbra kellene menni, de úgy kerülsz 150m-t) és átvágok egyenesen, ahogy szoktam és ahogy mindenki megteszi.
És akkor:
ott állnak a rendőrök a parkolóban :x :evil:
kész voltam. Csak az az egy mondat járt a fejemben, hogy Kata úgy búcsúzott tőlem: Aztán ne száguldozzál :!: :D :D :D :D
ellenőrzés.... jól megfigyelmeztettek elengedett a rendőrsrác, de mondta álljak itt még, amig mondja, mert a jeppest megbüntizték és amig ő elmegy várnom kell. (van isten)
megúsztam
hazamentem felcipeltem azt a 100kg cuccot a dombtetőre majd otthon még kiszolgáltam apukámat, kutyámat, rendetraktam, vacsit csináltam, és végre leültem ittem egy vodkát és megnyugodtam. :D
ezek a rendőrök kiváltják belőlem az italozót. :P
dezsina

Húúúúúúúúúúúú Dezsina, nem volt egyszerű napod :o
Remélem, pár hét múlva én is gratulálhatok az x. hetetekhez :wink:
wepe

Húúú Dezsikém,nem egyszerű volt a napod!De a lényeg,hogy a szurcsi is sikerült,még ha parkolóban is!
Jééé,már megint kékben látsz mindent(mármint a képeket),nem baj,nemsokára RÓZSASZÍNBEN fogsz!

Puszi nektek! :P

Wepe!
Ma is megyünk pacizni! :wink:

belluska

Jó reggelt!

Dezsina drága,
hát csak nem fogadtál szót, de mákod volt és megúsztad a büntit :lol: Nem semmi izgalmaid voltak:-)

Kriszta,
tegnap 16.30 körül elindultam hozzátok a cd-ért, aztán olyan dugó volt, hogy visszafordultam, mert 18h-ra kellett mennünk Szigetszentmiklósra. Persze mi is kifogtuk az óriásdugót, amiben Dezsina araszolt, úgyhogy még így is elkéstünk.
ne haragudj, hogy ilyen lassan jutok el a szalonba, hétfőn újabb próbát teszek :oops:

Belluska,
nagyon helyes Barnus! Még alig van nyitva a szeme, de már ott vannak a játékok a kezében :lol: Zabálni való!

Wepe,
köszi a recepteket! :wink:

Zsuzska,
pihizel???!!!

i.kata

Kata, nincs mit :wink:
Belluska, akkor jó kikapcsolódást :!: :D
wepe

Wepe!
pont erre várok itt a topicban... :)

Belluskám!
a képek kékek, ahogy kell. És az az érdekes, hogy az itthoni gépemen is és a dolgozóson is :shock: :P

Kata!
ezek után már csak rendesen lassan fogok közlekedni, elegem van! :cry:

Kislányok!
beszúrtam a repit! :idea: kezd izgi lenni :D
dezsina

Voltunk lovagolni,Katánk nagyon élvezte!Mint mindig!
Barnikámnak most a kecskék tetszettek! :lol:

Dezsi!
Szurokhegyek,millió drukk!!!!!!!!!!!!!
Hát,remélem nem sokaknak kék a kép,de nem is lényeges!Mondom,remélem hamarosan mindent rózsaszínben fogsz látni!Nagyon izgulok értetek!

Gabókám,Kriszta,Minnie....és mindenkinek!
Millió puszi!!!!!További szép hétvégét! :P

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
Nem semmi Kata, hogy már most ilyen kitartóan szereti a lovaglást. :lol: Biztos nagyon ügyes. :lol:

Dezsina,
holnapra egy nagy kalappal! majd lentről izgulunk érted Tücsivel :wink:

Tücsi,
akkor holnap is 7.30?

Tegnap kiköltözött az albérlő és meg is egyeztem a vevővel :lol: Klíma probléma tovább fog gyűrűzni, mert közölte, hogy mivel kedvezményesen vette, ezért nincs rá garancia. :shock: Na ezt nem hagyom annyiban, az tuti.... Ha már megvettem, akkor kérek hozzá minden papírt. Ja, és egész délután takaríthattunk utána, mert iszonyatos koszt hagytak ott maguk után. A sütő tepsiben még olaj is volt.... :shock:

i.kata

Dezsike!
Holnapra minden jót neked,gondolni fogok rád sokat!
Kép Sok szép petikét neked! :P

Kata!Tücsi!
Nektek is drukkolok a szép uh.-os(petikés,nyh.-ás) eredményekért! :P

belluska

Sziasztok!:-)

Katám, igen 7,30!;-) Már alig várom!

Dezsikém, ahogy Kata is írta: nagyon szurkolunk majd neked holnap!!!

Bellácska, köszönöm szépen! :D
Vendég

Kata!
Hála istennek,hogy már elmentek az albérlők,gondolom milyen jól esett a takarítás. :? :roll: :evil:
Vajon lefogod tudni velük rendezni ezt a klíma dolgot?Hmmm...!Remélem sikerül!

Tücsi!

belluska

Lányok!
mindenkinek köszönöm a drukkokat holnapra :D

Tücsi, Kata!
gondljatok ráááááám :roll: :D én is fogok rátok!

du. jövök a hírekkel :D
dezsina

Kata
Bocsika de a gépig sem jutottam el. Bármikor jöhetsz, a párom ben t van hébe hóba én is. Nagyon drukkolunk nektek is :lol: :lol:

Belluska
Biztosan a gyógyszerektől van már kezdem én is belátni. Na de akkor ez így lesz végig? De ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, mindenki mondja hogy sugárzom. Azt gondolom bármit kibírok a kis maszatkáért :lol: :lol:

Dezsina
A parkolóban beadás ismerős csak nekem a Merionalt kellett és azt ugye még kevergetni kell :lol: :lol: Nem egyszerű az élet :!: :!:

Jövő hétre mennek a drukkok mindenkinek, én megintcsak el leszek foglalva mert ugye esküvőre kötök, mindenkiért nagyon izgulok.
Minnie
Nagyon édes a kislányotok. Mi majd csak a 18 héten megyünk legközelebb uh ra. Én is kiváncsi vagyok már hogy mennyit nőtt. Mi még mindig nem vettünk semmit. Ti?

További szép hétvégét mindenkinek!!
Vendég

Kriszti!

Belluskám!
őrangyalom :P elolvastam a személyes ajándékodat, amit erre a napra tartogattam (vagyis egy pukció elötti napra, ami most jött el) Tudtam, hogy erőt fog adni :D Nagyon kedves vagy! Csodállak érte :!: :!: :!:
dezsina

Kriszta,
ok, köszi, igyekszem menni. Holnap lótifutis napom lesz, megpróbálom beiktatni valahogy, ok?

Tücsi,
akkor holnap 7.30-ra igyekszem odaérni :wink:

Belluska,
jajj, nagyon ki voltam tegnap akadva az albérlő miatt. De olyan rossz, mert 2 év 8 hónap alatt semmi gond nem volt vele, de most valahogy halmozza nekem a dolgokat. Nagyon szépen kitakarítottuk utána a lakást, de azért még szóvá fogom tenni neki, hogy legalább olyan tisztán illett volna visszaadni, ahogy tőlem átvette!

Dezsina,
ha holnap véletlenül nagy lenne lent a hangzavar, akkor bocsi :wink:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?