Sziasztok!
Huhh, túlvagyok egy hosszú altatási ceremónián, de a lényeg hogy Bencike alszik
Mostanában olyan nehezen alszik el este is és napközben is, minden más érdekli, pedig már nagyon fáradt ilyenkor. Egyfolytában nevetgél mindenen, persze így én sem tudok komoly maradni
Ma reggel tök korán, 6kor felébredt és nem akart visszaaludni, így már korán reggel megjártuk az OTP-t a Duna Plázánál, persze a plázába is bementünk, de még nem volt nyitva semmi
De legalább nyitásra a bankban voltunk, nem kellett sokat várni...
Képzeljétek el, gyorsan meg is írom, hogy nem tudom elhinni hogy ennek a pár tornának ilyen hatása lenne? de Bence olyan szinten beindult mozgásilag, hogy csak kapkodjuk a fejünket
Állandóan forog mindenhova, gurul, bármit képes így elérni, emelgeti a popsiját, kis segítséggel a kutyázás is megy már, és az előbb feltérdelt a játékos doboza mellett!!! Annyira örülök neki
Bár tegnap épp azt beszéltük a férjemmel hogy lehet most indult volna be amúgy is, a torna csak rásegített. Mert tényleg olyan hihetetlen hogy 4 alkalom után ilyen látványos a fejlődés. Persze nem bánom, sőt olllllyan boldog vagyok hogy el sem tudom mondani
A lakásszerződést is ma írjuk alá, remélem az is simán fog menni! Már csak a költözésen legyünk túl.
Sajna nem ígérem hogy a következő héten sokat jövök, mert akkor már ezerrel dobozolok, utána pedig még nem tudom mikor lesz internetünk, mert az új lakásban nem UPC van, tehát totál mást kell beköttetnünk.
Meme!
De jó hogy te is írtál végre!
Nóri nagyon édes, kis vigyori szöszke
És milyen kék szeme van! Tényleg nagyon ügyes hogy ilyen korán elindult
És milyen volt az első külön szobában töltött éjszakátok??? Azon túl hogy érdekes
Mert mi is most fogjuk különtenni Bencét, kíváncsi leszek hogy ő hogy viseli majd. Meg én...
Ráadásul én attól parázok már előre, hogy majd nem hallom meg ha éjjel felébred.
Zsuzsófi!
Örülök hogy Anna ilyen jól viseli a gipszet
De nem mozdulhat el ha így mozgolódik benne? Bence is aranyos a képeken
Anita!
Nagyon klassz kis házat kapott Robó, épp ezt néztem ki én is Bencének, talán ő is kap ilyet a szülinapjára
Ha már egyszer külön szobája lesz, fel is tudjuk állítani
Remélem a mai éjjeletek megint olyan jó lesz mint a tegnapelőtti
Robó is nagyon ügyesen áll már
Büszke lehetsz rá!
Zsizsa!
Azt azért nem hiszem hogy Benci bárkit is lehagyna mozgásban
azért itt már minden baba jóval előtte van és ők is rohamosan fejlődnek szerencsére
De talán majd beszédben, most arra gyúrunk
Nálunk is nagyon meleg van a lakásban, de kint sem jobb. 10re értünk haza a sétából, de már akkor dögmeleg volt kint.
Szti!
Nagggyon aranyos Ákos, de mindkét hajjal
Ennyire sírt a hajvágás alatt? Szegényke. Bence nem sír, csak állandóan forgatja a fejét hogy megnézze mi zümmög a fülébe
Mondjuk nálunk így is kétemberes munka, mert azért közben eltereljük a figyelmét hogy gyorsan végezzünk. Mi is épp tegnapelőtt nyírtuk, nagyon cuki lett, kis kopasz, hozzá meg szép barna a pofija
Csak most nincs friss képünk róla, mert egyre nehezebb fényképezni (is)
A tápszerrel nekünk is gondjaink voltak, egész pontosan Bence sem fogadta el egyiket sem. Mígnem tegnapelőtt rájöttem hogy csinálok neki banánturmixot belőle
2 dl-t simán lenyomott egyhúzásra! Ma reggel pedig barackturmixként kapta
Így már egy kicsit én is megnyugodtam, mert kicsit aggódtam hogy nem kap semmi tejfélét, a joghurtot próbáltuk, tiszta pöttyös lett tőle, úgyhogy még várunk vele. Addig is marad a tápszerturmix
Amúgy Bence képes ebédig semmit nem enni
Most tiszta heppi vagyok hogy legalább így iszik tápszert délelőtt. Aztán van ebédre főzelék, uzsira gyümölcs és este a tejpép. Mellette viszont rengeteget iszik, napi 5 dl gyümölcslét, de van hogy 7-8 decit is. Gondolom ezért sem eszik annyit, mert ez eltelíti a pocakját. De erről már nagyon nehéz leszoktatnom, kicsit elcsesztem hogy nem vizet kapott az elején
Marcsi!
És merre lakik a dédimama Szolnokon?
Nagyon szép helyen nyaraltatok és Ákos nagyon cukorfalat ahogy pancsizik meg hogy már így jár-kel mindenhol
A tesódat én sem értem, nagyon neked adok ebben igazat. Egy anyának tényleg a saját gyereke a legfontosabb, és az ő érdekeit is kell a szeme előtt tartani, úgyhogy ne hagyd magad rosszkedvűvé tenni!!!
Nálunk meg a tesóm kislánya van tisztára megzavarodva, mondjuk ő még csak 6éves. Amíg Bence meg nem született, én voltam a minden neki mikor hazamentünk Szolnokra, él-hal értem. Aztán mikor Bence megszületett, kezdett féltékeny lenni, és most gyakran mondja dacból hogy "tudom hogy Bencét jobban szereted mint engem". Olyan szar ám, mert próbáljuk neki elmagyarázni hogy hogy is van ez, de azért közben meg nagyon sajnálom hogy egykeként most kell rájönnie bizonyos dolgokra.
Hanzika!
Na mi újság Marcus pöttyeivel? Kiderült már mi okozta?
A lakás a Szabolcs utca jobbik végén van (a másik vége nem túl bizalomgerjesztő, de állítólag már azt is dúrják le), a Dózsa György úthoz közel esik, 10 perc sétára van a Városliget, Állatkert, másik irányban pedig a Lehel Piac és a Westend is kb. 15 percre.
Ann!
Tök jó hogy Hami ennyire jól viseli a bárányhimlőt
Ritka az ilyesmi! A barátnőm kisfia 9 hónaposan esett át rajta, magas láz, lázgörcs, még kórházban is voltak. Én eddig ezért úgy gondoltam hogy jobb ha minél később kapják el a gyerekek, de így hogy van már ellenpélda is, nagyon örülök neki és talán nem fogok parázni ha nálunk is eljön az ideje.
A homeoslistádat azért tedd el
mert nekem majd mindenképp kell, bizti én is így fogom kúrálni Bencit.
Barbi!
Köszi hogy így örültél a lakásunknak, ari vagy
Gratula Ádibádinak a kocsitologatáshoz, nem semmi! Azzal meg ne is törődj hogy mi lesz ha elmennek a rokonok, majd ráérsz akkor is ha már elmentek
Amúgy tapasztalataim szerint csak 2-3 nap amíg megkergül a bébi aztán szépen vissza lehet állítani őket a megszokott ritmusba
Na most már befejezem, mert így is ezer éve írom, meg ennem is kéne, meg takarítani, és különben is mindjárt kel Bencus
Pussz mindenkinek,
Vera