Új privát üzeneted érkezett!

Robónak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!

Kép

Bence és Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok !

Először is:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ROBÓKÁNAK!!!

Vera,
kitartást a gyógytornához! Biztosan segíteni fog, és hamarosan Benci is nekiindul a mászásnak-járásnak Kép Ne aggódjatok, mert jó kezekben van Bencike! És én sem egészen értem, hogy mindezt miért nem fedezték fel már korábban a neurológián?

<font color="0000ff">No én most szaladok, mert nagy kirándulásra indulunk a barátnőmmel és a kisfiával Kép Így is késésben vagyunk... Majd még jövök, amikor alszik Zsoltika.

Szép napot!
Gabi </font>

pgaboka

Boldog születésnapot Robónak!! Kép Kép és mivel, hogyan ünneplitek e nagy napot? az egész család ott toporog, gondolom Kép lesz torta is? majd számolj be részletesen mindenről Kép

Vera! együttérzek veletek, és biztos vagyok benne, hogy Benci 1-2 hét múlva már mutatja jelét annak, hogy nem fölösleges a tornáztatás.

Zsizsa! azt hiszem, ki is párnázhatjátok a hintát, ha Gabi ennyit tud benne aludni Kép a receptet köszi, és a kiegészítéseket a barihimlőhöz Kép

Brigi! csak a szüleid miatt várható érkezése miatt vagy elhavazva? vagy Bömbi is rájátszik? Kép pocaklakód? Klarisszáék elutaztak? mert az jutott eszembe, hogy ők is voltak a szigeten, nem ártana tudniuk róla, hogy "bariveszély-szerűség" van. tudsz ebben segíteni?

Batka! szeretem az ilyen leírásokat, mindig is érdekelt, hogy milyen az élet a világ más tájain Kép Emmának üzenem, hogy a hintában alvás a világ legjobb dolga, úgyhogy ne habozzon sokáig Kép

kérdeztétek: egyszerű ún. zsírégető tornára járok a Lurdy-házba (ez kb, 10 perc tőlünk autóval, heti 3x van, fél 1-kor, és apának leadom Lizit, ha dolgozik, mert akkor úgyis ebédszünet van náluk, és még útba is esik a Lurdy felé, ők haza sétálnak, ebédelnek én pedig 2-re itthon vagyok. Nagyon jó, most a 3 héten má érzem, hogy jobban bírom a mozgást. rádió: inforádió, pénteken is megyek szintén reggel 6-tól, műsorvezetés, azaz felkonferálni a riportokat, tudósításokat, illetve híreket mondani negyedóránként, ezt 4 órán keresztül. elég uncsi annak, aki nem szereti a híreket ilyen töményen, én imádom Kép

panu
panu

hi

elösször is:
Kép robonak, az 1. szülinap nagyon nagy bulit érdemel.

batka:
ilyen telet én is elfogadnák, bár a szelet igen gyülölöm, akkor inkább -10 fok.

zsizsa:
jo a kép a gyerköcröl, jol lecsuszott a hintában.
sajna nem tudom most külön szedni öket, mert anyuék elmennek kenuzni.

76vera:
elsönek ijesztönek hangzik a dolog, bár gondolom mivel még pici bence, pár torna és tuti lesz minden.
szurkolok nektek

barbi:
barbiiiiiiiiii, ess a sárga, csudaszép helyekért.
hogy birta a tesonk ezt a hatalmas nagy csavargást???

beszti:
de hát ez direkte ilyen mély dekoltázsu cucc, most a fiuknál is divat minden(még a rozsaszinü ing is....)

szegény bene, ma éjjel oránként, sirva ébredt a foga miatt. nagyon várom, hogy áttörje.
viszont egyre többet probálgat egyedül menni, ilyenkor hangosan hahotázik.

na megyek vasalni, mert jo nagy kupac gyült össze
orsolya11

Sziasztok!
Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT KEDVENC ROBÓNKNAK!
Anita, húzd meg a fülét a nevünkben is!

Szerintem nem nagy tragédia, ha Hami baris lett és akár fertözött is ott a szigeten. Jó, nem nagy öröm, ha beteg a gyerek, és a következö tali is kimarad, de nem nagy baj ha átesnek rajta. Egyszer úgy is át kell, már ha nem akarjuk beoltatni öket. Én nem akarom. Kicsit kérdés mondjuk, hoy mi lesz a nyaralásunkkal...31-én indulunk 1 hétre.

Brigi, pocaklakód jól viselkedik? Vigyázz rá nagyon, biztos nagyon fáradt lehetsz 2 gyerek, a házimunka meg pocakosság mellett. Egy kis kosz a vendégeknek sem árt Kép

Orsi, Benének gratula a hahotázva járáshoz, tündéri lehet. Még most is el-elnevetem magam amikor arra gondolok, hogy hogy rázta a fejét a nemre és igenre a szigeten Kép Kép

Vera, még jó, hogy elvittétek Bencit a gyógytornászhoz. Hogy jött az ötlet? Már nem emlékszem, hogy irtad-e...neurológiai kontrollra viszont jártatok rendszeresen, nem? No mindegy. Azért a leirás alapján nem tünik tragédiának, nem? Azt mondták, hogy néhány hónap alatt szépen megizmosodik majd és nem lesz gond, igaz?

BOcsi, mennem kell, mert Botka felébredt.
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

BOLDOG SZÜLINAPOT ROBÓ!!!!

Zsófi+ Bence + Panka

Panka itthon vanKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Boldog Szülinapot kívánunk Robónak!

Dandy, Dorka és Martin
dandy

Annyira jólesett most ahogy benéztem, hogy ennyien köszöntitek Robót.Kép Kép Kép.Tényleg még meg is könnyeztem. Lehet az én érzékenységem, de olyan megható, hogy már egy éves lett és az különösen jólesik, hogy ilyen társaságban írogatok(igaz mostanában ritkán), akik ennyire számontartják RobótKép. Aki mellesleg most sem engedi, hogy anya írjon egy pár sort.... Köszönjünk mindenkinek a köszöntést és hamarosan írok egy pár sort rólunk.Képeket pedig csak hétvégén tudok feltenni a nagy napról , mert pénteken és szombaton tartjuk a családban a szülinapot. Ugyanis szegény apa pont ma dolgozikKép.

Mindenkinek minden jót: Anita
anita77

Boldog szülinapot Robónak!!!!

Szti, Ákos
beszti71

BOLDOG SZÜLINAPOT ROBÓ!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Boldog Szulinapot Robonak!!!!!
Nem semmi hogy telik az ido!!Kép
Kepeket varunk!!!

Vera!
Latom hogy voltatok gyogytornasznal,nagyon helyes.Ne izgulj nem lesz semmi gond,es tenyleg nemsokara rohangalhatsz utana ezerrel.Kitartast!
A noverem a Dorozsmai uton lakik (11 szam).Lehet hogy te mas utcaban jartal?EZ a Mexicoi uthoz van kb 3percre gyalog.Sajnalom hogy nem jott ossze!De azert biztos talaltok nagyon szep lakast majd.

Lanyok!
MInden baba gyonyoru!!
MIndenkinek szep napot!
gabi75david

Robónak Nagyon Boldog 1. Szülinapot!!! Sok ajándékot! KépKép

Lányok nincs időm írni, 3000 a dolgom, ma jöttünk meg a telekről, holnap csomagolás és szombat hajnali 5-kor indulunk Lignanoba. Esélyem sincs visszaolvasni, majd pótolom ha hazajöttünk.

Most megyek teregetni és indítom a mosógépet újra...+ sárgabarackok várnak a konyhában, hogy lefagyasztódjanak télre Kép

Pusszok:

DBarbiék

Ui: ma kiderült, h Fanni imádja a pattogatott qkoricát is Kép
Dbarbi

Sziasztok!

Vera: sajnálom, ami veletek történik, de átérzem, mi is tornáztunk a támaszkodás miatt. Én még ajánlanék neked egy helyet: http://www.deveny.hu ők is izomlazasággal, feszességgel foglalkoznak. Ez egy másik módszer, korababáknál döbbenetes javulásokat értek el. Szerintem beszélj velük, nézzék meg ők is Bencét. Egy fontos dolog van, ne mondd meg nekik, hogy Pethőshöz is jártok, és ezt a Pethősnek se áruld el, eléggé féltékenyek egymásra Kép
Gyors javulást!

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

<font color="0000ff">Nagyon nincs itt forgalom Kép Én is csak egy rövid időre kukkantottam be. Készülődünk, mert délután utazunk Szentesre Kép Csak hétvégére megyünk, hétfőn már újra itthon leszünk.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok,

Gabi,
jo utat! Mar annyiszor akartam kerdezni, hogy te melyiket szereted jobban a Gabit vagy a Gabokat?

Gabi75,
sikerult vegul elintezni a vizumot? Mikor koltoztok?

cory,
hogy vagy(tok)? Irj majd magatokrol is, ha lesz idod!

Kepzeljetek, ma bekopogott egy vadidegen pasi, hogy amint elhaladt elottunk (fouton lakunk) latta, hogy egvemaradt a kocsi fenyszoroja, es gondolta szol Kép teljesen feldobta a napomat, visszatolatott, megallt, kiszallt csak azert, hogy szoljon Kép
Viszont megint nem aludtunk es a nappali nyugi is megvan meg, remelem reggel mar min. 3-fogu Emma fog ebredni Kép

Sok-sok napsutest,
batka
batkamano

BAtkamano!

Igen koltozunk julius utolso hetvegejen.FElvettek a ferjemet a DAllasi egyetemre ahol mar ki is toltottek az I-20 as papirt a vizumhoz most postazzak.SZoval ugy nez ki hogy minden rendbe,de persze nem volt konnyu mivel egy igen gazdag szponzort kellett hozza felmutatni.
EGyebkent ahogy irtad milyenek ott az emberek kicsit mosolyogtam ,mert itt is ez megy amit irtal.De itt az a kulonbseg hogy -20 fokban is elmennek a boltba egy szal poloba,papucsa a labukon zokni sehol,meg a kisbabak is egy szal ruhaban vannak.Vagy itt az egyetemen belul is ugy setaltak hogy egy vekony ing volt rajtuk,pedig egy 5 perces seta a ket epulet kozott,szoval nem otlozik tul a dolgot.VAgy a kicsi babakkal fagyott uditot itatnak,szo szerint en nem tudom meginni csak ugy hogy minden kortyot melegitek KépDe nem hiaba allandoan betegek ok is.A teat nem is ismerik ,marmint nem tudjak hogy ha beteg egy gyerek akkor meleg tea,citrom,mez.AAAAAAAAa...Csak onnan tudom hogy baby sitteltem egy kisfiut ,de azota mar latom nem csak ok voltak ilyenek,hanem a legtobb amcsi.
Ha elmegyunk barhova en mindig jeg nelkul kerek mindent,mert a poharat haromnegyedik teszik jeggel,igy elnek,ezen nonek fel.
EGyebkent kerdezted hol lakunk most(Missouri allamban,Bolivar nevu varosban Ez ST Louishoz,Springfieldhez van kozel)Ez pont kozepen van.

Kepzeljetek tegnap a DAvid elkezdett tapsolni,persze eddig is tapsolt,de most ha en mondom neki hogy tapsoljal akko ramnez es elkezd tapsolni,es nagyokat mosolyog hogy o mar ezt is tudja KépMekkora elmeny minden nap !

Szep napot remelem meg kesobb jovok!
gabi75david

Sziasztok!

Boldog 1 évességet Robónak!!!!!

Betegeskedőknek jobbulást, utazóknak jó utat és nyaralást kívánunk.

Ann,
Kicsit szkeptikus vagyok -tuti, hogy barihimlő? Csak mert bennem mindig az volt, hogy az viszket, meg influenzaszerű tüneteket produkál (bár én ezeket az emlékeket az őskoromból hozomKép). Nem lehet, hogy ez a lázas vírus? Csak mert annó Marcus tetőtől talpig pöttyös volt kb. 4-5 napig.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok4

Egy gyors helyzetjelentésre jöttem. Olyan jólesett ám, hogy tegnap és még ma is a topik Robóról szólt. Komolyan mondom, olyan jólesett, hogy Ti is gondoltatok manóra.Kép Kép Kép . Sajna azért volt a családban olyan, akinek eszében sem jutott...Nade nem panaszkodni akarok, csak azt kifejezni, mennyire hálás vagyok Nektek azért, hogy megemlékezetetek Robóról.
Viszont egy dolog miatt el vagyok keseredve. Az éjszakáink egyre rosszabbak voltak, most két napja ott tartunk, hogy bekeményítettünk és nem vesszük ki a kiságyból. Egyszerűen már mindketten apával olyan fáradtak vagyunk a nemalvástól, hogy nem lehetett már tovább bírni.
Azt szereném megkérdezni, hogy többőtöktől olvastam már, hogy a sírni hagyás meghozta a gyümölcsét, hogy mégis mennyi ideig tartott ez a korszak nálatok és mennyi idejig sírt a gyermeketek éjszaka? Egyszerűen úgy érzem, hogy Robó a végtelenségis tudna sírni.

Ann: jobbulást Hami bébinek.Írj majd, remélem jobban van már!

Zsizsa: örülök, hogy az első giffed sikerült és azt robónak szántadKép.

Bocsi, hogy többet nem tudok most írni, de vasárnap teszek fel Robó szülinapjáról is képeket.MA is ünnepeltünk már, de még holnap tartjuk az igazitKép.

Mindenkinek jó hétévégét, utazóknak nyaralóknak, jó pihenést, betegeskedőknek jobbulást és mindenkinek kitartást mindenhez!!!!

Anita
anita77

Ja és Gabóca bébi csuda édesen alszik a hintában és Ákos is szexi a polóban, nameg a kirándulós kép Ádibádival is csodás.

Anita
anita77

Sziasztok!!!

Képzeljétek van lakásunk!!!KépKépKép Én olllyan boldog vagyok!
Tök kedvetlenül mentünk el megnézni most délután, és egyszerűen fantasztikus! A XIII.kerületben van a Semiramis házakban, 3szobás, gyönyörű konyhával, beépített hűtővel, hatalmas fürdőszobával, elektromos redőnyök, klíma, óriási terasz és vadiújjjjjj!Kép Nagyon örülünk neki, és a tulaj is naggggyon aranyos házaspár. Ennél jobban nem is sikerülhetett volna! Na jó, nem éljenzek tovább, csak ez most úgy feldobta a kedvem. Már elsejétől ott is lakunkKép

Délelőtt megvolt ez első torna is a gyógytornásszal. Nagyon jó gyakorlatsorozatot kaptunk, nem fájdalmas, nem nehéz, minden nap egy órát vesz igénybe és remélhetőleg hatalmas és gyors javulást hoz Bencénél. Nem mondom hogy odáig volt érte, de leginkább az idegesítette hogy nem tudott két kézzel játszani pl. mikor a karját tornáztatta a lány. De egyáltalán nem vészes, csak hát becsületesen csinálni kell, ha tetszik Bencusnak ha nem. Remélem nem túl sokáig, azt meg kibírjuk mindketten (hárman).
A Dévényről egyébként sokat hallottam már én is, de én úgy gondolom hogy mivel Bencénél annyira azért nem tragikus a helyzet, ezért nem szeretném hozzájuk elvinni. Az egy fájdalmas kezelés, és miért tegyem ki Bencikét annak, mikor ez a torna is tökéletesen fejleszteni fogja az izomzatát és nagyon megbízom ebben a gyógytornász lányban. Remélem hamarosan már arról számolhatok be, hogy Bence mászik. Mellesleg ma ugye forgás is volt a programban, és Bence eddig csak jobb oldalra tudott fordulni, ma délután viszont végig balra fordulgatott. Nagyon örülök ennek is!KépKép
Hát ennyi rólunk, most nagyon feldobott hangulatban vagyokKépKépKép

Anita!
Reméljük Robó is rájön hamarosan hogy éjszaka aludni kell és nem cicizniKép Kitartást kívánok nektek, de hidd el ha következetes tudsz maradni, nemsokára minden rendben lesz. Csak hát addig tudom nehéz az út.
Szülinapos képeket várjukKépKép

Gabi75!
Nagy gratula a tapsikoláshozKép Tényleg olyan jó érzés mikor valami újjal ajándékoznak meg bennünketKép
És örülök hogy sikerül Dallasba költöznötök!!! Biztos nagyon jó lesz ott élni, és te is feldobódsz kicsit az ottani nyüzsitőlKép
A Dorozsmai út pedig ugyanaz a Dorozsmai útKép csak a nővéred nagyon az elején lakik, mi meg nagyon a végén néztük azt a lakástKép

Batkamano!
Hogy milyen rendes emberek vannak felétekKép Irigykedem ám nagyon emiatt. Mi meg itt élünk a személytelen BudapestenKép Néha nagyon ki tudok akadni az itt élő tősgyökeres budapesti embereken. Tisztelet a kivételnek, senkit nem akartam megbántaniKép
Drukkolok hogy holnap reggelre kibújjon Emma harmadik fogacskája és vége legyen a nyűginek!

Edit!
Hova mentek nyaralni? És a cipő hogy szuperál Botinak?Kép
A gyógytornász ötlet úgy jött hogy akikkel mi most nyaraltunk a Balatonon, az ő most 2éves kislányuknak is nagyon laza volt a csípője és a lába, és őt tornáztatta egy éve ez a lány. Náluk 3 hónap alatt (7 hónapos kortól 10ig) a nulláról elérte hogy felálljon a kiscsajszi és megtegyen pár lépést egyedülKép Remélem nálunk is hasonló lesz a fejlődés üteme, bár mi egy kicsit később kezdtük sajna! A neurológiát én sem nagyon értem hogy anno miért nem látták ezt, de ezen már kár is agyalni, most ez van, de majd megjavulunkKép

Orsi!
Benének hanyadik fogát várjátok? Lassan mi elkezdünk protkóra gyűjteniKép

Panu!
Sajna ma is elmulasztottam az Info rádió híreit, ugyanis reggel fél9kor keltünk, 9kor pedig már tornáztunk. De majd legközelebb, most már figyelni fogokKép De nagyon tetszik ez a munka, klassz lehet!

Zsizsa!
Hintában bealvós Gabi csúúúúcs!KépKép Nem semmi hogy így el tud aludni benne. Ezek szerint tök kényelmes lehetKép
A sütit én is ki fogom próbálni, jól hangzik!

Ann!
Mi újság veletek? Hogy van Hami? Orvos látta már?
Írj egy pár sort légyszi.

Most búcsúzom, mert megyek tervezgetni az új lakástKép
Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Most csak gyorsban írok, mert nemrég értünk haza Veszprémből. Már szerdán lementünk, mert akkor telefonáltak a melóhelyről, hogy elbeszélgetés lesz. Szerencsére maradt a régi helyem. Nagyon jó volt, mert bevittem Benit is és körberajongták, vették kézből-kézbe, ő meg vigyorgott és dumált ezerrel. Engem is csak dícsértek, mondtam is, hogy jövök többször, jó hallani. KépKépKép

Anita
A fentiek miatt kicsit megkésve: Robónak nagyon boldog első szülinapot!
Kép

Zsizsa, Panu
Köszi a gratukat Beni nevében, jól esett, hiszen olyan nagy dolog ez egy baba életében, teljesen fel voltam dobódva aznap. Egész délután gyakorolt, fel-alá sétált a lakásban, a végén már teljesen végig ment az étkezőn, ami 4,5 méter hosszú. Olyan jó volt látni, hogy örül magának, meg a járásnak! KépKép Azóta is próbálkozik, minden nap gyalogol és örül neki nagyon. Mi meg tök büszkék vagyunk rá. KépKépKép

Egyenlőre ennyi, mert megyek fürcsizni, aztán aludni. Majd holnap írok többet.

<font color="aa00aa">Jó éjt!
zit</font>
zit

Vera:
Gratu az új lakáshoz! Kép

zit
zit

Zit: énis gratula Beni első lépésihez, de töredelmesen bevallom most olvastam csak el, ezért a késői gratuláció. Nagyon nagy dolog ámKép Kép.

Anita
anita77

Vera: nagyon örülök, hogy sikerült az új lakásKép Kép Kép.

Anita
anita77

Sziasztok,
csak egy gyors helyzetjelentés, mert el vagyok havazva Kép

Tök jól vagyunk, semmi gáz Kép
Hogy tuti barihimlő-e? Háááát, mivel nem vagyok orvos, nem diagnosztizálhatom, de szerinem az.
Elszórt pöttyök, a hajas fejbőrön is + a meleg helyeken (pl. pelus alatt, nyakon). Először pattanás szerű, majd hólyagos, majd kifakad, var lesz rajta (gondolom, az majd leesik, még csak itt tartunk). Nem viszket neki, de nincs is sok, 20-30 darab, ebből 6-8 normál méret, a többi mini.
Hanzika, már csak azért se lehet a lázas vírus, mert se láza, se hőemelkedése, se egyéb tünete. Ha nem látnám a pöttyöket, nem tudnék semmit, mert lehet, h nem hiszitek el, de SEMMI nem változott.
Amúgy sztem azért sem viszket neki, mert kevés van, zuhiztattuk rendesen + kapott rá homeobogyót + Bioptron lámpa - szóval kezelés az volt. No meg szopizik is, sztem ez is fontos.
Kedden kezdődött, szerdán-csüt-n még szaporodott, mára már csak 1 újat találtam + tegnap elkezdett egy pár kifakadni és varasodni,mára szinte mind varas, úgyhogy szerintem túl vagyunk a csúcspontján, nemtom mikorra múlnak el végleg a pöttyök, de szerintem rohamosan gyógyul.
na most én ez alapján egy rohamosan gyógyuló ügyes kis barihimlőre gondolok, szóljon az, akinek van vmi használható más 5lete Kép

Szóval nagyon arik vagytok, hogy így aggódtok értünk, de tényleg, egy pillanatra nem volt rosszul a kis drágám. Ha már barihimlő és át kell rajta esni, akkor mindenkinek ilyet kívánok!
Na jóóó, lehetett volnaa belőle más is, de nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz Kép

Legközelebb igyexem hosszabban írni, csak most van egy határidős dolgom és tényleg el vagyok havazva... Kép

Cupp
Ann

Ui: Anita, várjuk a képeket, Vera, örülök, h sikerült az új lakás!!!! Kép
annann

Lányok, ELOLVASTAM EZT AZ oldalt!!!!KépKép
És ennek örömére irok is, mert már olyan régen csináltam ilyesmit.
Látom Beni ügysen lépked (GRATULA HOZZÁ!!!) ,nálunk is van porondon, a gyaloglás. Egykézzel már kitünöen megy, egyedül max 4-5 lépés, de az is csak itthon a szobában. Valahogy nincs kedve utcán is gyalogolni, ott rögtön mászásra vált. Egészen tegnapig ez volt a helyzet, de tegnap valahogy odakeveredett a babakocsi mögé Ádám,és nem hiszitek el, de egy tök meredek lejtön feltolta egyedül!!! Én csak az irányzékot tartottam, meg néha korrigáltam,mert túlságosan nagy erövel tolta, és majdnem orraesett, de egyébként tök egyedül gyalogolt, vagy 5 percet!Kép Szerncsére volt kamera nálunk,meg mindenki ott volt a családból, úgy örült mindenki.
Nem alvósok ne olvassák tovább, de ennek a nagy mozgásnak köszönhetöen teljesen kifáradt Ádibádim, esti pancsi után alvás reggel 7-ig, akkor tejcsi benyom és utána még negyed 10-ig aludt...Már egy órát olvasgattam az ágyikómban én is, vártam,mikor ébred fel. Na, ilyen se volt még, ez csak egy kirivó példa, de van ilyen is.
Rokonok augusztus 9-ig maradnak, még egy hónap. Jó,hogy sokan vagyunk, de néha lehetnék tökegyedül is, nekem az is marhára jól esneKép
Na, de majd megiszom én még ennek a sok nagypapizásnak a levét, ha hazamentek.
Ja, a legújabb az autó tologatás, van neki kis matchboxa, és tologatja a linóleumon, ha elgurul utánamászik és folytatja tovább...Olyan édes ahogy elmélyülten játszik az autójávalKép
Tapsolás és integetés nálunk is van, de ezek már "öreg" trükkök,már csinálja pár hónapja...

Ann, olvastam Hami barizásást, és ne hari, de hangosan felröhögtem, amikor olvastam,hogy ma csak egy újabb pöttyöt találtálKép Lelki szemeimmel látlak, ahogy toll-papir a kézben, lista a pöttyekröl, kipipálva ha már volt tegnap is, feljegyzés, ha új pötty, és mehetünk tovább...Tudom, nem igy vizslatod át Hamibébit,de nekem ez ugrott be és olyan jót röhögtem magambanKépPersze örülök,hogy ilyen lazán veszi Hami a himlöt, ügyes és stramm kis csajsziKép

Vera, nagy-nagy gratula az új lakáshoz, én úgy megörültem neki!!Kép tudom sokat foglalkoztál már vele, és olyan jó érzés lesz, hogy végre pont kerül az ügy végére!Kép A költözéshez sok-sok dobozt és lelkierötKép kivánokKépKép!!!
Ja, és megskubiztam a nyaralási képeket, nagyon jó lehetett a vizben pancsizni BencinekKép!!!
A tornában pedig bizzál csak, szerintem is biztosan segiteni fog, annyi a jó példa már elötted!!!Kép

Anita, én is csatlakozom az "Elö a képekkel!" mozgalomhoz, és remélem láttad, hogy én is felköszöntöttem Robó babát!!!KépKép

GAbi, tök jó hireket irtál vizum,suli ügyben, akkor úgy néz ki Ti is sinen vagytok!!! Mennyi idöt fog elvenni a költözés? És visztek mindent amitek van, vagy hogyan oldjátok meg? Gazdag szponzornak, talán csak nem Jocky Ewingot irtátok be?KépKépKépKép

Batka,látom van mostanában idöd irni, ezt már szeressükkkk. Szurkolok Emma 3-ik fogához, de te meg Ádim 5-ikhez aszisztálj légyszi...Illetve lehet rögtön a 6-ikhoz is,mert már látom az inyén a foltot, az is nyomul ezerrel...

Cory, hogy vagy Lyme kórilag? Én még mindig nem tudom mi ez, és hogyan gyógyitható, de azért remélem már lassan neked is csak emlék lesz!!!

Brigi, Orsi, titeket is olvastalak, de most elfogyott az irás idö, azért köszi a képdicséreteket!!! Tényleg marha szép helyeken járunk, ez már tényleg igy igaz...

Na, ennyi volt az idöm mára, én megveregettem a vállamat, mert ez is nagyszám volt tölem.
sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Próba, szerencse:Kép

Na, most sikerült a feltöltés!Kép
Majd később még jövök, most csak erre futotta...

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Robónak nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Most olvasni se nagyon volt időm, még van egy rakás tanulni valóm, de ezen a képfeltevésen egészen belelkesedtem. Tettem fel a 3. albumba is egy párat.

Legyetek jók, mindenkinek kellemes maradék hétvégét!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!
Ann, milyen homeobogyót adsz a baripöttyökre? És mi az a lámpa? Csak hogy informálódjak, hátha mi is...ja meg hol lehet ilyen homeobogyókat szerezni...Egyébként ha ez tényleg bari, akkor nagyon-nagyon könnyen megúsztátok, mert utánakérdeztem (a szüleim gyerekorvosok, már meséltem) és lázzal, levertséggel, ált. sok, de mindenképpen viszketö pöttyel jár és kb. 10-12 nap amig elmúlnak. Másrészt viszont azt mondták, hogy ha a fejbörön is van akkor bari...hát ha már át kell esni rajta mi is ilyet szeretnénk!

Vera, a cipö szuper, bár már nem látszik rajta, hogy nincs egy hetes, söt inkább ugy néz ki, mintha 2 éves elnne. De bevált és zokni nélkül sem töri fel a lábát, aminek külön örülök.

Zit, jól emlékszem, hogy csak 1 év múlva akarsz visszamenni dolgozni? Akkor miért kellett ez a beszélgetés? Nem egészen értem...

Anita, régebben kérdezted a kerti tavat. Saját kezüleg alakitottuk ki, de azért nem tökéletes, mert nem sikerült szépen elrejteni a szélét. VIszont a júniusi Ötlet MOzaikban (újság) van egy egész jó leirás arról ,hogy hogyan érdemes csinálni. Ha lesz tavatok, akkor vannak már áttelelt aranyhalaink (most kb 10 cmesek), adok szivesen.

Képzeljétek, ma reggel, amikor Boti a szobánkban játszott egyszer csak nagy csendre lettem figyelmes. Hát mit csinált? Lelopta az asztalról a sárgadinnye héjat és élvezettel rágcsálta, szinte az egész feje eltünt benne. Be kell valljam nem tudtam haragudni, pedig hát ... na mindegy, én nem figyeltem eléggé.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit
<font color="ff6000">Érdeklődő kisfiad van. KépKépKép Nem is lehet ilyenkor haragudni rájuk. Kép
Meló: minden alkalommal amikor változik az állománytábla, behívnak mindenkit elbeszélgetésre. Szerencsére én megkaptam a régi helyem, ami azt jelenti, hogy akármikor szeretnék visszamenni dolgozni, visszavesznek. Itt Szentendrén két kismama is van, akit rendelkezési állományba raktak, ami azt jelenti, hogy ha vissza akarna menni melózni nem biztos, hogy lenne helye, sőt, lehet, hogy egyszercsak azt mondják: pápá...Mert rendelkezésiből megtehetik. Azt hiszem mázlim volt most ezzel is. KépKép</font>

zit
zit

Sziasztok Kép

Hát nem valami nagy itt a forgalom...

Edit, tény, h barisak vagyunk, de már egy kivételével minden pöttye bevarasodott Kép Én csak a pöttyökre adtam homeobogyót: Rhus Toxicodendron. De ha lázas, levert, akor még kell másik is, ha elfert&#337;z&#337;dik, még egy harmadik, ha úgy t&#369;nik, h elvakarta és nyoma marad, egy negyedik... zal van választék. Ha esetleg kell valakintk - ne kelljen! - majd leírom.
A lámpa az Bioptron volt, elhoztuk az ovinkból, mert most szünet van Kép
Sárgadinnyehéj Kép

Zit, tök jó, h ilyen biztos a helyed. A mi ovinkkal most nagy a gáz, nem minthe nem m&#369;ködne jól, ui. a legjobb a városban, csak nem önkormányzati, é mindenki ott rúg bele, ahol nem szégyell - ergo: nem bizti, h nekem lesz munkám... de ez még kés&#337;bbi probléma.
Annyira ügyi kisfiad van! KépKép

Hagnosz, gratula a képekhez Kép Az albumban az utsó nagyon tetszik Kép

Barbi, matchbox Kép Én is azon filózom, hogy a naaagy összevont családi nyaralás után, majd mit fogok kezdeni Hamival... rejtély.

Anita, mizu szülinap ügyben?

Cory, jelentkezz!!!

Na cupp, itt se vagyok Kép
Ann
annann

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! Kép MEgvagyunk. Ma sikerült negyed 4-ig aludnom Kép Lassan behozom a lemaradásom Kép
A foltom múlik, de még 9 napnyi gyógyszerem van.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory: szabad szoptatnod?

Mit lehet adni reggelire, ha kevés már a tejcsi? Tápszert? Úgy tudom tejes dolgokat nem? Hát még van vissza egy hónap a tejes dolgok bevezetéséig és akkor is fokozatosan kellene kezdeni. Tanácstalan lettem.

Szti
beszti71

Sziasztok!

Szti: szabad szoptatnom, mert olyan gyógyszert kaptam Kép

Ő hiányol valamit a reggeliből? Én gyümölcsöt adnék neki, ha hiányolja.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory,
Jobbulást továbbra is!!! Kép

Szedit,
A sárgadinnyehéjon jót nevettem Kép Főleg, hogy elképzeltem Botit, ahogy eltűnik a feje a héjban Kép

Hagnosz,
Gyönyörű ez a Barni, mondtam én a talin is Kép Azok a nagy szemek szempillákkal Kép

Barbi,
Gratula a gyalogláshoz Kép Idővel inkább majd ezt csinája, mint a mászást Kép Ja és az autótologatáshoz is!

Zit,
Jó, hogy biztos a munkád, ha vissza akarsz majd menni. Manapság ez nagy érték!
És gratula utólag is Beni első lépéseihez! Kép

Vera,
Tök jó, hogy van végre lakás! Kép Ez nagyszerű hír! Ez a ház egyébként a XIII-ban hová esik?
És az is, hogy a gyógytornától már most látható a hatás. Szerintem nem kell sok és rohanhatsz a fiad után Kép

Gabi75,
Gratula a tapsikáláshoz! Kép

Gabi,
Jó utat, vigyázzatok visszafelé is!

Batka,
Látod, vannak még rendes emberek a világon Kép

DBarbi,
Nektek is jó utat - remélem, megvolt Kép És jó pihenést!

Panu,
Hogy megy a torna? És a munka? Kép

Ann,
Hogy van Hami, pöttyök? Ma este kissé megijedtem én is, mert Marcus tele volt apró csalánszerű pöttyökkel a mellkasán. De majd reggelre kiderül. Igazából lehet, hogy melegkiütés, mert ma hazafelé a kocsiban nagyon meleg volt.

No, jó éjt.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Jó nyüzsis volt a hétvégénk, így nem is igazán jut most időm túl sokat írni.Képet teszek fel, de majd még kicsinyítek többet is, és felteszem ide.

A szülinap jól sikerült, annak ellenére, hogy több részletben lett megtartva.Sajna mindenki ösze vissza ért rá, így most így alakult. Robóka szép ajándékokat kapott, köztük egy komolyabb bicajt, tőlünk egy házatKép(persze Disney kuckó), kisszandit, ruhákat, játékokat.Nagyon érdeklődő volt a tortákkal szemben is. Készítettem egy külön neki illő tortát, de külsőleg sem volt túl tetszetős, belülről meg szerintem jó íze lett volna, de Robó nem igazán édeszájú. Kerszetanyjától egy klassz autós tortát kapott, ami furcsa kék színű marcipánnal volt bevonva, amit Robó közelebről is megszemlélt.

Néhány képet akkor mutatóban.
Először is ilyen volt a drágám egy éve:

Kép

Ilyen lett:

Kép

tortával:

Kép

merengő:

Kép

Szerettem volna többet is írni , de Robó meggondolta magát, tehát mégsem akar elaludni....

Itt ül az ölemben, így gyorsan el is köszönök, bocsi, hogy csak magunkról írtam, azt is röviden.

Jó éjt mindenkinek:Anita
anita77

Sziasztok!

Előkerültem én is.

Ma korán keltünk, de legalább most csak egyszer kelt éjszaka Ákos. Tisztára kipihentnek érzem magam Kép Bár lehet, hogy csak relatív az érzés, mert tegnap éjjel meg vagy 5x "szólított" a gyermek.

Gabi, Orsi:
Hajdúszoboszlón apartmanban voltunk, mégpedig itt http://www.hajduszoboszlo.net/szallashelyek/apartmanok/dora_x/index.html laktunk. Választásunknak elég egyszerű magyarázata volt: ezt támogatja Tamás munkahelye. Lett volna még Balaton is, de ez sokkal jobb. Jövőre is ide megyünk.
Nagyon klassz hely volt, zárt kerttel, közel a strandhoz. Mikor épp nem a stratndon voltunk, akkor Ákos az udvaron rohangált föl s alá, nagyon élvezte.
Itt van pár kép:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2927

Edit:
ez a dinnyés sztori nagyon aranyos Kép. Ákos is csinált már hasonlót és én sem tudtam rá haragudni.

Vera:
Múlt héten szombaton mi is Szolnokon voltunk (dédimamánál), szerintem akkor még Ti is ott voltatok. Gondoltam is rátok Kép

Anita:
Jók nagyon ezek a szülinapi képek.
Ákosnak is autó tortája lesz anyuéknál.

Bár ha Ákos szülinapjára gondolok, még kicsit szomi leszek. Az történt ugyanis, hogy Ákosnak sikerült úgy születnie, hogy a bátyám gyerekei közé esik a szülinapja, akik szintén július végiek. Na emiatt még nem lennék elkeseredve, viszont ami miatt mégis kicsit Kép lettem az az, hogy nem értették meg, hogy az első szülinapot itthon szeretnénk tölteni. Kiakadtak, hogy nem utazunk le 120 km-re az Ő gyerekeit ünnepelni. Ők úgy találták ki, hogy Ákos szülinapját majd az enyémhez csapjuk (aug 10.).
Megjegyzem: július legvégén megyünk 3 napra "haza" és mondtam, hogy mi akkor szeretnénk felköszönteni az unokaöcsémet és az unokahugomat, de az úgy nem volt jó alternatíva.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem a szívem szakadt volna meg, ha Ákos szülinapja után két nappal nekiállunk két másik gyereket (még ha azok a testvérem gyerekei is) ünnepelni tortával meg miegyébbel és Ákinak semmi. Lehet, hogy én vagyok érzékenyebb, de ez meg akkor genetikai és erről nem sokat tehetek.
Úgyhogy előjött belőlem az anyatigris és most tesómékkal mosolyszünet van. Azt sem engedték meg, hogy egy hét késéssel odaadjuk az ajándékunkat a gyerekeinek, megkaptam "feladatba" hogy csak képeslapot írhatok.

Mennem kell, mert Ákos továbbra sem hagyja, hogy a gép előtt üljek.
Hogy fogok én így szakdolgozatot írni?

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Vera:
Írtad, hogy milyen Ákos haja - hát levágtuk! Most olyan édes kugli feje van. Szegénykém nagyon izzadt, azért volt a merénylet ellene. A torna miatt én is nagyon szurkolok, hogy mielöbb hatásos legyen. Ákos mikor nem akart hasra fordulni (7,5 hós volt mikor sikerült) én is nagyon aggódtam, úgyhogy átérzem.

Zsizsa:
Úgy szoktattam le az éjjeli szopiról, hogy elöször megvígasztaltam és próbáltam visszaaltatni kézben. Ha nem ment kb. 1/2 óra után - akkor jött a szopi. Elég lassan ment, de most már több mint egy hete átalussza az éjjeleket. Szombaton 1x felébredt, de visszaaludt úgy, hogy nem mentem be. Kicsit magyarázott aztán szunya.

Anita:
Robó nagyon édes volt a szülinapján!!!

Marcsi:
Én csak a gyerekeket sajnálom a felnőttek hülyeségéért. Téged pedig megértelek én is ilyen érzékeny vagyok! Nem hagynám én sem az első szülinapot elhalasztani!

Cory:
Azért gondoltam, hohy nem elég a reggeli szopi, mert egész délelött nyügi. A tízórai már 1/2 9 és 9 között van alíg bírja kivárni. Így csak napi 4 kaja van ha jobban belegondolok. elég lehet az? Az estivel nincs gond, mert 6-kor vacsizik és 8-kor szopi amibe belealszik. A tápszert nem fogadta el ma reggel - tehát ez a variáció ugrott. Még mindig tanácstalan vagyok.

Szti
Kép
Kép
Kép
Kép
beszti71

Szti: én lehet, hogy megpróbálnék egy 5. étkezést is beiktatni. Végülis a mindenféle táplálkozási szakik a felnőtteknek is azt ajánlják, hogy 5-ször egyenek egy nap.

cory

cory
Budapest

Helló!

Visszafelé gyorsan, amíg Gabi engedi.Kép

Szti,
Ákos nagyon jól néz ki golyófejűen!Kép Szegény, látom, nem igazán tetszett neki a hajvágás. Köszi a választ szopileszoktatás ügyben, elraktároztam.Kép Reggeli szopihoz szerintem nyugodtan adhatsz pluszban gyümölcsöt, akár kenyeret is, ha már eszik (ha még nem, akkor Hamletet), nem baj az, ha van normális reggeli is, és utána normális tízórai, ha sulis lesz, akkor is úgy lesz. Szerintem az sem gond, ha ugyanazt kap reggel, mint tízóraira. A gyümölcs talán olyan szempontból jó, hogy nem telíti el annyira, ezért tízóraira is eszik normálisan. Nem kell minden étkezésnek különbözőnek lennie. Ha Gabi már normálisan eszik, akkor én úgy tervezem, hogy reggeli kenyér, tízórai gyümölcs, ebéd zöldség/rizs/krumpli/husi variációk valamelyike, uzsi gyümölcs/kenyér/joghurt/túró, vacsi meg mint az ebéd, vagy ha az uzsi gyümi vagy tejtermék volt, akkor kenyér is lehet. Jelenleg délelőtt adok Hamletet, ebédre zöldség/rizs/krumpli/husit, uzsira meg gyümölcsöt. De van, hogy délelőtt is gyümit kap.

Marcsi,
képek nagyon jók, a napszemüveges csúcs a végén.Kép És látom, hogy neked nem kellett lemondani a bikiniről, irigy-irigy!Kép Én teljesen megértelek a szülinappal kapcsolatban, viszont a tesódék elég furcsák (bocsi), nem értem, hogy egy csepp rugalmasság nincsen bennük, ráadásul nem értik, hogy neked most Ákos az első, pedig ahogy látom nekik meg az ő gyerekeik az elsők. Azt meg egyáltalán nem értem, hogy Ákost miért nem lehet nekik az unokatesóidékkal együtt július legvégén ünnepelni, úgy, hogy időrendi sorrendben kapnak ajándékot a kicsik (nálunk így van anyu nagynénjével). Ez a később nem kell ajándék meg borzasztóan gyerekes hozzáállás. Éljen az anyatigris! (Legalábbis szerintem.)

Anita,
képek nagyon jók, és bár változott Robó, azért bele lehet látni a csöppségbe a mostani nagyfiút.Kép Jó sok ajándékot kapott Robó, az a bicaj is nagyon klassz, ha jól látom, most még kicsit nagy, de majd belenő.Kép

Cory,
örülök, hogy javulsz!Kép

Ann,
örülök. hogy ilyen könnyen túllesz Hami a himlőn.Kép Ha a pörkök leesnek, akkor már nem is fertőz.Kép

Zit,
klassz, hogy van hely, ahova visszamehetsz dolgozni!Kép

Edit,
sárgadinnye.Kép Én sem hragszom ilyenkor, maximum magamra, mert ő csak kíváncsi, én viszont figyelmetlen, és ezért nem ő a hibás.Kép

Hagnosz,
fürcsiző Barni nagyon cuki!Kép

Barbi,
gratula a lépésekhez!Kép Nagyon ügyi Ádi, hogy feltolta a kocsit az emlekedőn!Kép Matchbox tologatás.Kép

Vera,
nagyszerű, hogy van lakásotok!Kép Látom, hogy a torna is jól megy, ügyes Benci, hogy már balra is fordult rögtön utána. Látod, menni fog ez, egyre ügyesebb lesz a kislegény, aztán a végén meg leshetünk, amikor mindenkit leelőz mozgásilag.Kép

Gabi75,
örülök, hogy sikerült Dallas!Kép Ez a hidegben pólós dolog elég furán hangzik, az meg, hogy a gyereket nem öltöztetik fel, egészen ijesztő.Kép Furcsa emberek. Tapsoláshoz gratula!Kép

Batkamanó,
fényszóró miatt megálló pasi tök jó!Kép

DBarbi,
remélem, jól érzitek magatokat Lignanóban!Kép

Orsi,
cuki lehet Bene, amikor hahotázva lépeget.Kép

Panu,
zsírégető torna jól hangzik.Kép Nekem is kéne tornáznom, de olyan lusti vagyok, csak itthon szoktam egyszer-egyszer, de sajna Gabi nem igazán hagy (könnyű arra fogni, aki még nem beszél, hogy védekezzen, nem igaz?Kép).

Brigi,
kitartást az éjszakákhoz! Sok sok energia: +++++++++++++++++++++. Jó kis szervezett nyaralás.Kép

Batka,
jó kis időjárás, én is utálom a szelet, viszont a tíz fok télen nem hangzik rosszul.Kép Sikerült alvóhintát venni?Kép A kiwik tényleg furák ezzel a nem felöltözéssel.

Hú, végeztem, de Gabi már nagyon nyűgi lett a végére, és kicsit nehéz gyerekkel az ölben írni. Rólunk csak annyit, hogy megdöglünk a melegtől a panelben, ki is megyünk majd a viszonylag közeli parkba.

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok !

Mondanom sem kell, hogy este alig aludt el Robó még 23 órakkor is fent voltunk.Igaz előtt volt két olyan éjszakánk, melyben először 2 órakkor ébredt fel!!!!Ez azért már álmaim netovábbja lenne.
Szorítsatok, hogy mielőbb megtanulja Robó is, hogy este aludni kell.Nem igazán szeretnék drasztikus dolgokhoz folyamodni, így most apa kell fel hozzá, ez is bőven elég .Majd beszámolok a továbbiakról is.

Beszti: Ákosnak nagyon jóóól áll az új frizuraKép.Sokkal kényelmesebb lehet neki így rövidebben.

Marcsi: megértelek és sajnálom, hogy tesódék nem értették meg a te lelkiviágod, de ezsrintem is az ember csak egyszer 1 éves és az a legnagyobb ünnep egy anyának(igaz a többi szülinap is, de ez különösen az).Szakdolgozat írásához kitartást és nyugodt Ákost hozzáKép.

Hanzika: melegtől is lehet, ahogy izzadnak a babák pöttyök.Most éppen Robón is van egy pár, de mi most kezdtük a joghurtot és arra is gyanakodom.Mind1 majd a dokival csak megnézettetem.

Cory: remélem jobban is vagy már.Milyen tünetei voltak amúgy? Sajnálom nagyon. A doki mit mond, a gyógyszer után tünetmentes leszel? Zsoma és huncut Balu jól vannak?

Ann: a szülinap jól sikerült, Robó is nagoyn élvezte, képeket majd még teszek fel , csak olyan homályosak lettekKép.Hami tényleg stramp kiscsaj, semmi levertség, semmi láz? Doki nem mondott különösebbet?Azért elmentettem a homeós bogyeszek nevét.Most Robón is jött ki pár pötty, de nem tudom, hogy csípés e vagy az először kapott joghurt mellékhatása?Puszi HamibébinekKép

Edit: de drága vagy, majd nyár végén szeretném megcsinálni, igaz egy picike férne el csak nálunk, de majd mindenképpen kikérem a tanácsod, mire ügyeljek. A kishalakat előre is köszi, lehet, hogy élek vele ámKép.Dinnyés kép nem készült?Úgy megnéztem volna mindenevő Botit ahogy az új ízzel ismerkedikKép.

Hagnosz: milyen 3.albumban? Nekem sz a cím nincs meg....Barni nagyon édesKép

Zit: azért tényleg szerencse a mai világban, hogy az ember visszamehet a jmunkahelyére.Igaz nem tudom , hogy vissza szeretnék e menni???Nálunk is teljesen kicserélődöik már lassan a személyzet, alig van olyan vezető, akivel együtt dolgoztam.Persze mondanom sem kell, hogy csak rosszabbodik bent a helyzet...Azért pedig ne hari, hogy kétszer írattatam le veled az éjszakázásotokat, de mivel nem jöttem minden nap, így kimaradt.Igyekeztem nyomon követni pedig Beni alvásait.

Barbi: persze hogy láttam, hogy elsőkközött köszöntötted Robót.Jólesett, köszönömKép. megértelek, hogy néh a rokonokból is sok, jó lenne eltenni belőlük a szűkebb időkre.Azért gyere néha, mert hiányzol ám!Babakocsi tologatás nálunk is megy, csak még járni nem akar a fiatalemberKép.

Gabi75: költözéshez sok sikert és érezzétek jól magatokat az új helyen!

Gabi: remélem hazaértetek már, és jól éreztétek magatokat SzentesenKép

Brigi: várunk azért vissza és Bömbinek üzenem, hogy tessék megjavulni ám, mert ő lesz a legjobb tesó a világon!!

Batkamanó: hogyan alszik Emma mostanában.remélem nálatok is hamarosan rendeződik az éjszakKép.Emma nagyon édi az új rucijában, láttam ám a fotótKép.

Zsizsa: merre vagy? Még mindig nagyon éldesen alszik itt nálam Gabóca a hintébanKép. de gondolaom azóta otthon már nagyon aktív a kisasszonyKép.

Dbarbi: talán ti is nyaraltok?

Dandy. Rólatok is régen olvastsm már, írj majd ha lesz időd.

Regina: na ti aztán tényleg el vagytok tűnve.Körözéseteket a mai napot elrendeltem!!

Persze a többieket is sorolhatnám: Docka, Meme, szisz, Diti, Orsi és még sokan mások, régen írtatok már....

Panu Lizijének és Klarissza lacájának boldog hófordulót kívánok!

Na megyek, mert azóta már mióta elkezdtem a levelet megetettem Robó manót, feltettem az ebédet és mosok is.

Ezt a házikót kapta tőlünk ami oldalt van a képen:

Kép

Mége egyké Robóról , így áll egyedül:

Kép

Aztán szóljatok ám rá, hogy már unjátok Robó képeit!

Rohanok, mert ezer a dolgom, a mosógép is kimosott már, az előbb meg majdnem alszált az egész üzim, azt hittem lefordulok a székről...Időm aztán nem lett volna újrírni az tuti.

Szép napot mindenkinek: Anita és a nyüzsis Robó
anita77

Zsizsa . közben írtál, visszavonva, hogy kerestelekKép.Igen, a bicaj még nagyocsak kicsit, de már nagyon tudja tolni RobóKép.

Anita
anita77

Sziasztok!

Bár nem hiányoltatok KépKépKép Azért vagyok, csak olvasó üzemmődban, főleg, hogy nálunk nem történik semmiKép Csak telik az egyik nap a másik után.

Anna jól tűri a gipszet, de nincs ám három (hat) hétig fekvésKép Beintett a kisasszony, már mászik, megfordul vele, és félig ülő helyzetbe is tornássza magát, ami nem kis mutatvány hasig érő gipszbenKép

Pár kép rólunk:

Morci Bence
Kép

Hisztiző Bence
Kép

Panka:
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja, ezek a képek már az új géppel készültekKép

Zit, ez a gép nagyon tutiKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak sok minden volt az elmúlt héten, de ami a lényeg, hogy végre befejeztük a lakást, már csak bepakolni kell szépen lassan, már ideje volt, mert a teljes felújítást tavaly tavasszal kezdtük. De készKép
Nóri kapott külön szobát, hát érdekes volt az első éjszakánk....Kép

Amúgy Nórival szerencsére minen rendben, egyre többet lépeget egyedül, mindenki megrökönyödésére ( a védőnő nem akarta elhinni, hogy 9 hónaposan totyog). Most már mi is bevezettük sajna a tápszerpótlást, elvileg, még csak egyszer kap az esti szopi előtt, nem nagyon akartam, de hát nem nagyon volt elég éjszakára a tejci....Kép

Anita!
Robónak mi is sok sok boldog szülinapot kívánunk, ha megkésve is Kép A képek tündériek, eszméletlen, hogy már egy éve megszületett az első topicbaba Kép olyan furi...Kép

Most befejezem, de megpróbálok végre képet feltenni!

Meme
meme

Mennek a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Meme
meme

A kicsinyítést kicsit eltoltam, bocsi Kép

Meme
meme

Sziasztok!

Huhh, túlvagyok egy hosszú altatási ceremónián, de a lényeg hogy Bencike alszikKép
Mostanában olyan nehezen alszik el este is és napközben is, minden más érdekli, pedig már nagyon fáradt ilyenkor. Egyfolytában nevetgél mindenen, persze így én sem tudok komoly maradniKép

Ma reggel tök korán, 6kor felébredt és nem akart visszaaludni, így már korán reggel megjártuk az OTP-t a Duna Plázánál, persze a plázába is bementünk, de még nem volt nyitva semmiKép
De legalább nyitásra a bankban voltunk, nem kellett sokat várni...

Képzeljétek el, gyorsan meg is írom, hogy nem tudom elhinni hogy ennek a pár tornának ilyen hatása lenne? de Bence olyan szinten beindult mozgásilag, hogy csak kapkodjuk a fejünketKépKép
Állandóan forog mindenhova, gurul, bármit képes így elérni, emelgeti a popsiját, kis segítséggel a kutyázás is megy már, és az előbb feltérdelt a játékos doboza mellett!!! Annyira örülök nekiKépKép
Bár tegnap épp azt beszéltük a férjemmel hogy lehet most indult volna be amúgy is, a torna csak rásegített. Mert tényleg olyan hihetetlen hogy 4 alkalom után ilyen látványos a fejlődés. Persze nem bánom, sőt olllllyan boldog vagyok hogy el sem tudom mondaniKép

A lakásszerződést is ma írjuk alá, remélem az is simán fog menni! Már csak a költözésen legyünk túl.
Sajna nem ígérem hogy a következő héten sokat jövök, mert akkor már ezerrel dobozolok, utána pedig még nem tudom mikor lesz internetünk, mert az új lakásban nem UPC van, tehát totál mást kell beköttetnünk.

Meme!
De jó hogy te is írtál végre!
Nóri nagyon édes, kis vigyori szöszkeKép És milyen kék szeme van! Tényleg nagyon ügyes hogy ilyen korán elindultKépKép

És milyen volt az első külön szobában töltött éjszakátok??? Azon túl hogy érdekesKép Mert mi is most fogjuk különtenni Bencét, kíváncsi leszek hogy ő hogy viseli majd. Meg én...
Ráadásul én attól parázok már előre, hogy majd nem hallom meg ha éjjel felébred.

Zsuzsófi!
Örülök hogy Anna ilyen jól viseli a gipszetKép De nem mozdulhat el ha így mozgolódik benne? Bence is aranyos a képekenKép

Anita!
Nagyon klassz kis házat kapott Robó, épp ezt néztem ki én is Bencének, talán ő is kap ilyet a szülinapjáraKép Ha már egyszer külön szobája lesz, fel is tudjuk állítaniKép
Remélem a mai éjjeletek megint olyan jó lesz mint a tegnapelőttiKép
Robó is nagyon ügyesen áll márKépKép Büszke lehetsz rá!

Zsizsa!
Azt azért nem hiszem hogy Benci bárkit is lehagyna mozgásbanKép azért itt már minden baba jóval előtte van és ők is rohamosan fejlődnek szerencséreKépKép De talán majd beszédben, most arra gyúrunkKép
Nálunk is nagyon meleg van a lakásban, de kint sem jobb. 10re értünk haza a sétából, de már akkor dögmeleg volt kint.

Szti!
Nagggyon aranyos Ákos, de mindkét hajjalKépKép Ennyire sírt a hajvágás alatt? Szegényke. Bence nem sír, csak állandóan forgatja a fejét hogy megnézze mi zümmög a fülébeKép Mondjuk nálunk így is kétemberes munka, mert azért közben eltereljük a figyelmét hogy gyorsan végezzünk. Mi is épp tegnapelőtt nyírtuk, nagyon cuki lett, kis kopasz, hozzá meg szép barna a pofijaKép Csak most nincs friss képünk róla, mert egyre nehezebb fényképezni (is)Kép
A tápszerrel nekünk is gondjaink voltak, egész pontosan Bence sem fogadta el egyiket sem. Mígnem tegnapelőtt rájöttem hogy csinálok neki banánturmixot belőleKép 2 dl-t simán lenyomott egyhúzásra! Ma reggel pedig barackturmixként kaptaKép Így már egy kicsit én is megnyugodtam, mert kicsit aggódtam hogy nem kap semmi tejfélét, a joghurtot próbáltuk, tiszta pöttyös lett tőle, úgyhogy még várunk vele. Addig is marad a tápszerturmixKép
Amúgy Bence képes ebédig semmit nem enniKép Most tiszta heppi vagyok hogy legalább így iszik tápszert délelőtt. Aztán van ebédre főzelék, uzsira gyümölcs és este a tejpép. Mellette viszont rengeteget iszik, napi 5 dl gyümölcslét, de van hogy 7-8 decit is. Gondolom ezért sem eszik annyit, mert ez eltelíti a pocakját. De erről már nagyon nehéz leszoktatnom, kicsit elcsesztem hogy nem vizet kapott az elejénKép

Marcsi!
És merre lakik a dédimama Szolnokon?Kép
Nagyon szép helyen nyaraltatok és Ákos nagyon cukorfalat ahogy pancsizik meg hogy már így jár-kel mindenholKép
A tesódat én sem értem, nagyon neked adok ebben igazat. Egy anyának tényleg a saját gyereke a legfontosabb, és az ő érdekeit is kell a szeme előtt tartani, úgyhogy ne hagyd magad rosszkedvűvé tenni!!!

Nálunk meg a tesóm kislánya van tisztára megzavarodva, mondjuk ő még csak 6éves. Amíg Bence meg nem született, én voltam a minden neki mikor hazamentünk Szolnokra, él-hal értem. Aztán mikor Bence megszületett, kezdett féltékeny lenni, és most gyakran mondja dacból hogy "tudom hogy Bencét jobban szereted mint engem". Olyan szar ám, mert próbáljuk neki elmagyarázni hogy hogy is van ez, de azért közben meg nagyon sajnálom hogy egykeként most kell rájönnie bizonyos dolgokra.

Hanzika!
Na mi újság Marcus pöttyeivel? Kiderült már mi okozta?
A lakás a Szabolcs utca jobbik végén van (a másik vége nem túl bizalomgerjesztő, de állítólag már azt is dúrják le), a Dózsa György úthoz közel esik, 10 perc sétára van a Városliget, Állatkert, másik irányban pedig a Lehel Piac és a Westend is kb. 15 percre.

Ann!
Tök jó hogy Hami ennyire jól viseli a bárányhimlőtKép Ritka az ilyesmi! A barátnőm kisfia 9 hónaposan esett át rajta, magas láz, lázgörcs, még kórházban is voltak. Én eddig ezért úgy gondoltam hogy jobb ha minél később kapják el a gyerekek, de így hogy van már ellenpélda is, nagyon örülök neki és talán nem fogok parázni ha nálunk is eljön az ideje.
A homeoslistádat azért tedd elKép mert nekem majd mindenképp kell, bizti én is így fogom kúrálni Bencit.

Barbi!
Köszi hogy így örültél a lakásunknak, ari vagyKépKép Gratula Ádibádinak a kocsitologatáshoz, nem semmi! Azzal meg ne is törődj hogy mi lesz ha elmennek a rokonok, majd ráérsz akkor is ha már elmentekKép Amúgy tapasztalataim szerint csak 2-3 nap amíg megkergül a bébi aztán szépen vissza lehet állítani őket a megszokott ritmusbaKép

Na most már befejezem, mert így is ezer éve írom, meg ennem is kéne, meg takarítani, és különben is mindjárt kel BencusKép

Pussz mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Hahó,
akkor most a héten nem lesz tali?

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Tali: részünkröl nem. De ha mások mennek, képeket szivesen nézegetek Kép

Orsi, ment végülis Panna a Balcsira?

Vera, Benci hihetetlen sokat fejlödött akkor! Ugy megnézném! De most sajna már karanténban vagyunk Kép Hivlak majd egyébként, mert tegnap estére szétnyilt a cipöcske Kép Amúgy drukk a szerzödésiráshoz, a költözést meg ebben a kánikulában nagyon nem irigylem.

Marcsi, hát nem túl jó ez a mosolyszünet dolog. És hát 120 km sok is meg kevés is...mi itt lakunk egy rakáson és néha csak 3 hét csúszással tudjuk megünnepelni a szülinapokat. Viszont Boti 1. szülinapjából én sem fogok engedni Kép Pláne, hogy vasárnapra esik majd Kép Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak. Jót nevettem azon a képen amikor apja joghurttal itatja, mi már megállapitottuk, hogy az etetös képeken a felnött mindig nagyon komoly, annyira koncentrál Kép Kép

Meme, jó, hogy hallunk felöletek. Nórika meg eszméletlen ügyes, én már csak a fejem kapkodom, hogy miket is tud már. Persze ritkán jössz mesélni, lehet, hogy ezért van a nagy haladás mindig Kép

Anita, jók a szülinapos képek nagyon. Olyan érdekes, hogy az ujszülött vagy pocaklakó képekböl az ember (én legalábbis) nem tudja elképzelni, hogy milyen lesz nagyobbnak, de visszafelé viszont annyira megismerhetöek, nem? Ha nem lenne röhejes azt mondanám, hogy már az újszülött képen is olyan komoly....

Megyek, mert ma még megyünk kutyanézöbe, ugyanis apa lett a nagykutyánk. Olyan kiváncsi vagyok a kicsikre! Ma születtek Kép
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?