Sziasztok!
Tegnap doki: hát sajna, megint van cisztám, és a bal petefészkem eléggé meg van nagyobbodva. Most kicsit magam alatt vagyok. Jövőhéten megyek újra, elvileg pár napon belül megjön, és lehet hogy sárgatest a ciszta, és kiürül talán. Én meg itt a múltkor örömködtem, hogy de jó nincs több cisztám. Remélem eltűnik. Kaptam egy halom gyógyszert megint....
Attól félek, nehogy megint elkezdődjön a terhesség előtti procedúrám. Nem akarok megint gyógyszereket szedni, nem akarok műtétre menni, nem akarok injekciókat, meg semmit....
áááááááááááááá..... francba.
Bocsi csajok, nem akarok lehangoló lenni.
lara: jó sokan voltak tegnap is, 9-re volt időpontom, 10-kor kerültem be. Éjfélre értem haza, mert a sógorom vitt el, és még a Tesco-ba kimentünk neki inget, meg pólót venni, randija lesz ma...
winchi: Matyi nagyon édes a képeken. Kis maszatos nagyon cuki. És a tapsis is nagyon-nagyon édes. Látom a porszívó nálatok is menő, és az egyik zoknija hová tűnt???
Szóval holnap peca nap lesz nálatok. Aztán megint médiasztárok lesztek?
Mutattam Dorkának Matyi képeit, és mondtam neki, hogy ő a Matyi baba, és mondta, hogy ma ma baba, és mondtam neki, hogy szép, és mondta, hogy szé szé. Meg kell zabálni.
Jó, hogy ilyen ügyes vagy, nálunk káosz uralkodik, kupi, rendetlenség, minden. Valaki bejönne hozzánk, tolatna is ki.
mancsa: dehogy vagy szar anya!!! Ne mondj ilyet! Ez nem igaz! Ez egy nagyon nehéz időszak, anyának, és gyereknek is egyaránt. A szomszéd csaj kislánya is minden nap sírdogál, és ő is éjjel felébred, hogy nem akar oviba menni, pedig ő még az unokatesójával is egy csoportba jár. Nehéz, nagyon nehéz időszak ez. Nem is tudom mi lesz, ha Dorka majd bölcsibe megy. Már előre rettegek..
Kitartás mancsa, kitartás...majdcsak megszereti. Nem történt amúgy valami negatív dolog ami miatt most tört ki rajta a sírás?
sarmi: de jó, hogy jöttél. Íriszke nagyon szép, és milyen nagyot nőtt. Mózes, és Jázi is nagyon aranyosak. Élvezik az ovit? Szülinapi party megvolt már? Nálunk is ez a helyzet, alig tudok csinálni valamit Dorkától. Én is szívesebben dajkálom, mint mosogatok, csak már nagyon összecsapnak a fejem felett a hullámok.
Jobban mondva a mosni, vasalni, takarítani való.
beze: gratula a jó éjszakához. Akkor kipihented magad, igaz? Okos, ügyes volt Lexi baba.
Lányok: képzeljétek, ma reggel kijött utánam Dorka a konyhába, én mondtam neki, hogy szia, megjöttél?
És rámnézett, mondta, hogy cccciiiiaaaa. Olyan édes volt.
Tegnap pedig a ruhaszárító alatt somfordált, és bújkált a törölköző alatt, és mondogatta, hogy ebúúút, eeeebúúúút = elbújt.