Új privát üzeneted érkezett!

kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Jaffa: nemszeretem munka...hát igen...én is gyakran úgy éreztem, hogy nagy luxust engedek meg magamnak azzal, hogy tanár vagyok...

És tudjátok sokan szidják a tanárokat, hogy hazamennek kettőkor stb...jahm...de gyakran este 8-10 ig dolgozatkat javítottam; illetve ha szinvonalas órát akarsz, és mondjuk még nem rántod elő a zsebedből a segédeszközöket, akkor minimum 1 órát készül egy tanórára...illetve nincs olyan, hogy pl: vérvételre kell mennem és szabit veszek ki...vagy ha helyettesítessz mást, akkor csak a fele órabért kapod meg hasonlók...és nyomasztóan nagy a feleősség...egyszer az egyik gyerek a leghátsó padban, mikor közöltem vele évvégén, hogy jövő órán fele, h ne bukjon meg; felállt és azt mondta akkor ő kiugrik az ablakon...és elkezdett menni az ablak felé...nem ugrott ki, de ha kiugrott volna nem érek oda a terem végébe...simán kinnt lett volna...szünetekben verekednek, és te vagy az ügyeletes, a te felelősséged, ha péppé veri az egyik a másikat...akkor volt olyan, hogy óra közepén felállt a gyerek és hazament...mit tudsz csinálni? ha utánnamész, otthagyod a maradák 25öt, és azok csinálnak valamit...de így meg, ha azalatt az idő alatt baleset éri, szintén a te felelősséged... és még a százat sem érte el a nettóm, de volt, hogy a a 90et sem ... szóval én is válaszút előtt állok majd...



köszönjük a köszöntéseket. Ünnepelni most nem ünnepeltünk: csináltam meglepi vacsit, megtúrófánkot aztán ennyi.


Emma a napokban ismételten küzd a nappali alvással: délelőtt fél óra, délután fél óra, vagy még annyi sem; de ha odateszem magam mellé a nagyágyba, és becsukom a szemem, akkor 5-10 perc alatt elalszik, és 2 óra után úgy kel kelteni...szóval olyan, mintha egyedül alváskor felébredne, és megijedne....mindig ordít, mint egy kiscoca...áll az ágynában és vááááááá...és nem piheni ki magát, mert egész nap dörzsöli a szemét és ásít. Volt már ilyen időszaka többször is..várom, hogy elmúljon...szerintem vagy szeparációs szorongás, vagy a mozgásfejlődés miatt lehet.

nem is mondtam...múlt héten voltunk a turiban, és nagyon sok jó kis ruhát turiztam, meg 2 vadiúj cipőt is.

ez a cipő dolog furi, mert nem nagyon húztam még más lábára cipőt...és nem könnyű :D nem tartja :D sőt mozgatja...de gondolom ismeritek.

tegnap voltunk a müllerben, és basszus mi is ezt a montessori tornyot nézegettük, de hát leesik a fejem: 3-4 ezer forint...csak tudnám mi kerül annyiba rajta.

Szösz: te meg ne idegeskedj; mondtam, hogy nálunk azt mondják a doki meg a védőnő, hogy ha hízott bármennyit, akkor fejlődik és pont. nem fogyott, nem stagnál...a tejpépet kérdezted?

na cuppppp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Lara: szegényke, lefáraszt a suli, ránk már alig marad időd! :(

Gégéé: tejpépet nem kérdeztem,mert csak a doki asszisztense volt ott tegnap mérésnél, de végülis eldöntöttem, hogy kipróbálom, végülis sajtot is ettünk már, az meg ugye tejtermék. De mikor adjam neki, este?

Katinka: akkor holnap Halesz 9 körül, a játszóterek környékén? Remélem megismerlek, mert tök égő, hogy Te már láttál minket többször, én meg nem veszlek észre Titeket sosem. :oops: Lehet, hogy kicsit késünk, mi mindig mindenhonnan késünk. :oops:

Lányok lehet ám csatlakozni. Gégéé? Voltatok a héten már játszón?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Jó reggelt!

Gégéé teljesen igazad van amit a pedagógus munkájáról írtál, csak azok az ötvenes tanárok "lógatják a lábukat" akiknek már minden órára megvan a sémájuk a fegyelmezésbe meg már belefáradtak :? Legalábbis én ezt látom itt. A múltkor testületin az igazgató azt mondta, hogy a tanításban a pedagógus a legfontosabb na ezért egy kicsit kinyílt a bicska a zsebemben :evil:

Szösz próbáljátok meg a tejpépet nyugodtan, ha sajtot evett már Réka.
Szerintem délelőtt add neki akkor a nap folyamán látod, hogy van e vmi mellékhatása, fosi ilyesmi ne estére kínozza a pociját.
Én is az elején reggelire adtam neki, most már este is simán eszik tejterméket. :wink:

KépKép
winchi
 
 

 
 

Sziasztok!

Szösz, mi már egy ideje esszük a tejpépet-tejbedarapépet. Szeretjük. lehet magában vízzel, vagy gyümölcsökkel keverve. Szerintem próbáljátok ki nyugodtan.

Gégéé, mi volt a meglepi vacsi? A kevés nappali alvás ismerős, nálunk már az is jó, ha kétszer fél órát hajlandó aludni. Tegnapelőtt 3x 5 perc volt... :( Persze ilyenkor hullafáradt, és az éjszaka is rosszul telik... :( Nem tudom, mit lehetne tenni. Pedig mozgunk bőven, meg se állunk egész nap.

Kinek milyen volt az éjszakája? A miénk most jó! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, azért gyere ám, ha van egy kis időd, és nem vagy nagyon fáradt. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Úgy kotrunk a bébikompban, hogy az csúcs... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szösz: igen próba legyen reggel, délelőtt

MI jóéjszakát pépet eszünk. 8 hónaposnak valót. Imádja.

Beze: próbáld már ki te is légyszi, hogy lefekszel vele. Emma 10 percig dolgozik, tépi az orrom meg dumál, de én csak csukott szemmel, lassan lélegzek, mintha aludnék...számomra az, hogy így simán alszik 2 órát azt jelenti, hogy valószínűleg a szeparációs szorongás miatt nem alszik mostanában nappal...pedig eddig 3-4 órát is aludt 3 részletben. Viszont ha meg álmos, akkor kínszenvedés a nap.

Szösz: játszin nem voltunk...talán majd hétvégén. Ma mentünk volna battyánba, de az idő sem olyan, meg betegek itt minden baba, egyedül nem megyünk. Megvárjuk, míg meggyógyul mindenki :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé, kösz a tippet, megpróbálom. Ha megy a földön... :D :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyok :D

Szösz:Azért van ám időm csak így ez a két nap ilyen pörgős tegnap reggeli után mentünk Hannussal sétálni olyan jó idő volt ,12:30-ra értünk haza letettem Hannust aludni gyorsan megcsináltam a bolonyai spagettit zuhanyoztam míg ettem elolvastam mit írtatok de már írni nem volt időm.
Ma meg milyen idő van,nem szeretem :(
Akkor Hannus sem hízott eleget mert 3300 gr volt mikor született és most 8,5 kg.
Hogy bírjátok a szigetelést?Hannusnak triciklije van ő szereti,most gondolkozok a kismotoron.

Winchi:Nagyon jó kis ajándékokat találtál ki.Hannus kapott egy fürdőjátékot azt nagyon szereti meg egy mobiltelefont,van benne egy diktafon és rá lehet beszélni,nagyon komoly :D

Gégéé:Bizony a tanároknak sem egyszerü megkerestem az én mostani tanáraimat és elég komoly sulikba tanítanak délelött van amelyik a Vetésibe,Ipariba.Nekik is sok lehet ez a két nap hogy még este 8-ig ott vannak.Képzeld olyan szigorú a magyar tanár olyan híre van ott a suliba
:shock: pedig egy fiatal csaj.

Beze:Nekem szedni kell a metet mert attól lett jó az eredményem ha nem szedném szerintem még mindig nem jött volna meg :roll:
De aranyos lehet Lexi a kompba :D Képet!Képet!

Ancsi:Nálunk Hannus alapból sír ha meglátja a doki nénit :roll: pedig jövő héten mennünk kell mert oltást is kap.Múltkor 1,5 órás késés volt a doki bácsinál aztán addig ott hintáztunk közbe benéztem az Ágihoz hogy sokan vannak-e még.Olyan sok kismama volt :D


Emma Réka Matyi nagyon boldog hófordulót kivánunk :D :D :D :D :D :D :D :D

Beteg babáknak jobbulást kívánunk!!!!!!!!!!


Ti beoltatjátok a gyerekeket bárányhimlő ellen?A védőnő javasolta.Jaffa????????????Szerinted?
Vendég
 


Lara, kép még nincs, de majd készítek! :wink:

Én nem adatom be, nem véd 100%-osan, gyerekkorban jobb rajta túlesni. Dokinőnk szerint is felesleges. Persze a döntés a tiéd. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsófiáknak nagyon boldog névnapot kívánok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kép
Vendég
 


Köszi Beze én is így gondoltam majd megkérdezem a gyerekorvost hogy ő mit mond.Megyünk picit sétálni meg boltba muszály Hannust kivinni mert akkor nem alszik rendesen.

Szösz:Liberó ajándék odaért?
Vendég
 


Milyen tejpépet vegyek? Márka? Íz?

Lara: A szigetelést nagyon jól bírjuk. Pénteken, meg még hétfőn felállványozták a házat, az zajos volt, aztán eltűntek. Azóta állvány van, emberek nincsenek, zaj nincs. :roll:
A liberos ajándék még nem jött meg, bár ellustiztam, és azt hiszem, csak múlt pénteken rendeltem meg végül. Azért reméltem, hogy a héten megérkezik. De még semmi.

A bárányhimlős oltáson én is gondolkodom. Nem tudom...

Képzeljétek, Réka megint nem szeret fürdeni! :cry: Csak áll, sír, és kapaszkodik a kád szélébe, nem lehet beleültetni a fürdőkádba! :cry: Katinka, múltkor nálatok is ez volt. Nálatok elmúlt?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


http://www.milupa.hu/termek.php?key=p_almas_joejszakat

szösz mi ilyet, de a müllerben van duplapakk, de az nem darabkás, de ugyanilyen.

Bárányhimlős oltás: ááááá én tuti nem adatom be. egyszer úgyis elkapja...

szösz: ezektől az időszakos problémáktól nekem égnek áll a hajam :d de komolyan...nálunk most ez a nappali alvás vááááááááá :D

jahm, apa üljön be vele fürödni, hátha :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Huh, de sokat írtatok, remélem, írni is lesz időm most rendesen. Nem nagyon tudok ide leülni, most már Apa is ki tud mozdulni elintézünk mindenféle elfekvő ügyeket, nekem muszáj mennem, mert én vagyok a sofőr.

Szösz, Veled kezdem, ha mégis abba kéne hagynom az írást. Szóval megyünk holnap mindenképp, remélem, tényleg megjavul az idő. Biztosan megismersz majd minket, Natit legalábbis. Azért priviben cseréljünk számot szerintem, ha valami mégis közbejönne.
Fürdés-mizéria: szerencsére elmúlt Natinál is, nagyjából egy hétig tartott, még mindig sokszor feláll, de már nem sír. Pedig mindent ugyanúgy csináltunk/csinálunk, mindig együtt fürdenek Lilivel. Szerintem Rékánál is elmúlik nemsokára és sosem tudjuk meg, mi volt a gond. :wink:
Ja, tejpép? Én most sokfélét kipróbálok, natúrt, gyümölcsöset, vaníliásat, vettünk már müllerest, dm-est, Nestlét, Milupát, Humanat, mikor mi akciós, vagy mihez van kuponom, Nati még mindegyiket megette, imádja a tejpépet. Először valami olyat vettem a müllerben, amiben nincs tejszármazék sem, meg glutén. Ja, és a tejpépet még a máig rossz evő Lili is imádta annak idején. :wink:

Gégéé: Így utólag is: Boldog Évfordulót! :D Remélem, minél hamarabb megoldódik Emma alvása és nélküled is szépen alszik majd napközben.

Na, tényleg ennyi időm volt, Nati itt csücsül a hinta előtt és mondogatja hogy "ntáááá", ennek nem lehet ellenálni.

Mindenkinek puszi, betegeskedőknek jobbulást! :D

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok lányok!

Gégéé, nagyon boldog házassági évforulót nektek.

Réka, Matyi, Emma baba boldog hófordulót!!

Úgy látszik lányok ez a szeparációs szorongás Dorkánál már tetőfokára hágott, mert egész nap a nadrágom szárát húzza, és kéri, hogy vegyem fel. Komolyan mondom két lépést nem tudok tenni nélküle. Alig tudom a házimunkát végezni tőle...
Amúgy még mindig lüttyöske.

Jaffa: nekünk is azt mondta a doki, hogy estére azért jobb a Nasivin, mert kap tőle levegőt. Dorka is köhögött, de szerencsére ő nem hányt.

Zsula: húú, Krisztián is mindjárt 1 éves. :)

szosz: ne hagyd magad idegesíteni a mérlegelés miatt. Hát tuti a te géneidet örökölte Réka, nem is lesz dagi sosem. Nem értem miért nem fogadják el, hogy ő csak ennyit hízik. Fürcsi: hátha apával jobban szeret, vagy veled. Próba szerencse. Nem ijedt meg valamitől? Vagy fürdőjátékokat próbáltatok már. Nálunk mindenféle kutyákkal, macskákkal fürdik Dorka, meg kishajója is, ami még az apjáé volt. Nekünk is azért kellett, mert félt a nagykádban. De már imád pacsálni. Úszik minden fürdés után.

Gégéé: hát nem semmi lehet ez a napközbeni nem alvás. Lehet tényleg ez a szeparációs szorongás az oka. Ha, csak veled alszik...aludj vele te is. :)

pedagógusok: minden tiszteletem az övék, nekem nem lenne türelmem annyi gyerekhez. Nem is tudnám őket fegyelmezni. Na, meg arról nem is beszélve, hogy néhány család meg bemegy a suliba, és megveri a tanárokat.... borzasztó, hova fajult az ország. Mi még kaptunk egyet föci órán a vonalzóval, ha nem jól viselkedtünk. Nem is voltunk olyan kis állatkák (bocsánat) mint némelyik gyerek mostanság, és olyan meg meg sem fordult a fejünkben, hogy csúnyán beszéljünk a tanító nénivel, vagy visszaszóljunk neki. Hát változnak az idők, ezért minden tiszteletem nektek, én nem csinálnám, nem tudnám.

katinka: de édes lehet Nati, meg kell zabálni. :)

beze: nem válaszolt az Ági az sms-emre, de most hívtam, sikerült beírnia, ma 9-re megyek.

lara: most hogy mondod az oltást, jövő hónapban nekünk is menni kell a 15 hósra, jujj, már előre félek, és kettőt is kap. JUJJJ
És nem fáraszt le nagyon a suli?

winchi: jók ezek a játékok. Biztos jókis készségfejlesztő. Mondjuk itt a teszveszen nem is olyan drágák.

Zsófiáknak én is boldog névnapot kívánok!!! Aki most tartja!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Szösz, én nestlé-t és milupa-t szoktam venni, szerintem finomak, én is megkóstoltam. :oops: Az együtt fürdés jó ötlet, próbáljátok ki, hátha. Mi úgy fürdünk, hogy tündérke a saját kádjában, a játékaival, a kádja a nagy kádban van, és vagy én, vagy a férjem fürdik együtt vele. Szereti. :)

Lara, ez tuti, hogy met nélkül nem jött volna meg? Akkor én egy szót se szólhatok...

Ancsi, egyedül mész? Párod otthon marad Dorkával?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ma olyan jó volt a tündérke! Egy hang nélkül aludt éjszaka kb 3/4 9-től 6:38-ig, szopi után még 40 percet mellettem, aztán 10:25-től 1/4 12-ig, délután pedig 1/4 4-től majdnem 4-ig. Nem vagyok telhetetlen, de ha erre beállna, magamhoz térnék előbb-utóbb. Persze tudom, ez csak kivételes nap volt. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Visszaolvasni sikerült,de mennem is kell gyorsan elmosogatni,aztán kezdődik a fürdés sorba.
Nehéz egyedül,bevallom őszíntén minden délután sírdogálok egy sort.De aztán megyek tovább rendezem a dolgokat.
Tegnap szilva,ma meg barack lekvárt főztem be,így ha van mit csinálni hamarabb elmnegy a nap,de jobban el is fáradok,este úgy dőlök be az ágyba,még bárányokat se kell számolgatnom.

Írisz napok óta ragacs.nem tudom mi lett vele,folyton rajtam csimpaszkodik.Ha leteszem kimegyek,ezerrel mászik utának,megfogja a gatyámat és felállva átöleli a lábam.Aztán hiszti,hiszti,hiszti.Semit nem tudok tőle csinálni,alig főzök,vagy csak valami nagyon gyorsat,a lakás szalad,áááááá rettenet.
Nem panaszkodom,mert szeretem őket nagyon természetesen,de nagyon fáradt vagyok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Visszaolvasni sikerült,de mennem is kell gyorsan elmosogatni,aztán kezdődik a fürdés sorba.
Nehéz egyedül,bevallom őszíntén minden délután sírdogálok egy sort.De aztán megyek tovább rendezem a dolgokat.
Tegnap szilva,ma meg barack lekvárt főztem be,így ha van mit csinálni hamarabb elmnegy a nap,de jobban el is fáradok,este úgy dőlök be az ágyba,még bárányokat se kell számolgatnom.

Írisz napok óta ragacs.nem tudom mi lett vele,folyton rajtam csimpaszkodik.Ha leteszem kimegyek,ezerrel mászik utának,megfogja a gatyámat és felállva átöleli a lábam.Aztán hiszti,hiszti,hiszti.Semit nem tudok tőle csinálni,alig főzök,vagy csak valami nagyon gyorsat,a lakás szalad,áááááá rettenet.
Nem panaszkodom,mert szeretem őket nagyon természetesen,de nagyon fáradt vagyok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Bocs,nem tudom miért ment el kétszer.Jövök néhány mostani képpel: Kép nem köti le semmi játék,már lettettem fotózni mászik is felém
Kép hintázni szeret(ha ottvagyok)
Kép bár akinek ilyen bébi szittere van:)
Kép ovi után elfáradt nagyfiam
Kép és valamin már megint duzzogó Jázminom

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon:Nagyon édesek a gyerekek :D :D :D :D :D És a kutyusotok nagyon szép :D :D :D :D :D :D :D imádom a rotikat 8)
Miért vagy egyedül?Apa délutános?
Szülinapi buli mikor lesz?
Vendég
 


Az elöbb írni akartam tovább de Hannus jött és belekontárkodott :D mindenáron írni akart nektek :lol:

Szösz:Nekünk elég hamar megjött a liberó ajándék.Sajnálom a fürdést :( tényleg próbáljátok ki a közös fürdést hátha.
Bárányhimlős oltást még megkédezem a dokitól.Múltkor olvastam egy Czeizel cikket és ő is javasolta,hát nem tudom.

Ancsi:Még egyenlőre nem vagyok annyira fáradt az a szerncse hogy Hannus reggel 10-ig alszik és addig én tudok tanulni,most már azt is kell :D

Beze:Mikor nem szedtem a metet akkor 9hónapig nem jött meg :shock: De jó ,nekünk is ma jó napunk volt Hannus 3 órát aludt délután pedig ennyit nem szokott.Biztos az idő is.

Most mennem kell jöttek a munkatársaim :D
Vendég
 


Sarmi: nálunk dettó...

ez a szeparációs szorongás ez kemény

mit lehet tenni?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Mi ez a pangás itt :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem mindenki alszik :wink: Most már én is megyek.Szép álmokat!Egy aranyos képet is találtam :D Kép (tök jó hogy már tudok képet tenni,eddig olyan benga voltam :oops: )
Vendég
 


Sziasztok!

Lara, a ma éjszakánk már természetesen nem volt olyan jó, most meg már 6-tól kukorékol, és eszében sincs aludni. :cry: Persze hulla vagyok... :cry: Hiába, nem tudok hozzászokni... :cry:

Ancsi, mi volt tegnap a dokinknál?

Sarmon, aranyosak a gyerekeid. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Lara jó ez a mackós kép :lol:

Sarmon szépek a gyerekek, Mózes már tisztára iskolásnak néz ki :lol:
Apa sokat dolgozik?

Én mostanában Mildibé tejpépet veszek, barackosat vagy gyümölcsöset. A rossmannost is próbáltuk az nagyon édes volt nem tetszett és Matyi sem volt odáig érte...
A Dm-ben van még jó a gabonapép azzal a hígabb gyümiturmixot szoktam feltuningolni és isteni finom :lol: Én is szeretem :lol:

Matyi kiabált tegnap a szomszéd kislány után aki másodikos de odáig van érte: Sára szaladgált meg rajzolt az udvaron Matyi meg kétszer is kiáltotta neki, hogy gyere-gyere :lol: :lol:
Ma meg puszikat adott a combomra ahogy ültem az ágyon ami annyitt tesz hogy többször egymás után odanyomja teljesen az arcát :lol: Én meg mondtam, hogy puszi puszi és ő is kimondta :lol: Megzabálom ilyenkor :lol:

Szombaton jó kis program lesz Fehérváron:
http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=page_61171

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!
Utólag boldog házassági évfordulót Gégéé!
És utólag boldog hófordulót Emma, Matyi, Réka!

Sarmi, Ancsi: tök jók a képek! Kócos Dorcsi nagyon cuki, és Írisz is milyen nagy már!

Lányok én kész vagyok! Szar anya vagyok és kész...
Sír Levi az oviban. Egész héten pityergett napközben, tegnap már reggel sírt, sőt kiabált, hogy vigyél innen haza anya és én otthagytam... Legszívesebben hazahoztam volna, de mondta az óvónő, hogy az a legrosszabb ha hazaviszem. Bőgve vezettem hazafelé, visszatelefonáltam és már nem sírt. Azt mondták nem ragyog az arca, de játszik. Ez kegyetlen lányok. Úgy fejtették le rólam a gyereket tegnap. Ma megbeszéltük, hogy nem lesz ilyen nagyjelenet, mint tegnap, pityeregve ölelte a nyakamat, hogy nagyon fogsz hiányozni anya. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Lelkileg kikészültem, mintha szaggatnák a szívemet. Azért nem is írtam nektek, mert nagyon szar hangulatom van.
Napközben is többször sírva fakad ott, meg délután itthon is, hogy nem akar menni többet. Lehet, hogy most is sír, hogy hívjátok fel anyukámat... én meg itthon sírok...
Vendég
 


Jaj Mancsa dehogy vagy te szar anya! Nagyon sajnállak mindkettőtöket de ez is egy leválás Levi életében ami bizony nem könnyű! ( előre rettegek velünk mi lesz ha visszamegyek dolgozni)
Bizony óriási nagy levegőt kell venni és igazuk van az óvónőknek ezt a folyamatot végig kell csinálni és nem szabad viszakozni, lehet hogy azzal még jobban megsérted a kis lelkét!
Fel a fejjel, itt a hétvége próbálj beszélgetni vele erről, okos fiad van menni fog!!!! :wink:

KépKép
winchi
 
 


Kép
bohóckodás :lol:
Kép
Gyerekmunka
Kép
Huncut maszatos gyerek :lol:
Kép
tapsi tapsi

KépKép
winchi
 
 


Pont ez az, Winch, hogy rengeteget beszélünk róla és ezért hittem azt, hogy nem lesz nehéz beszoktatni. Meg azért, mert így is kihagytuk a tavalyi évet, elvileg már tavaly októbertől mehetett vona, csak itt nincs hely. Azt hittem egy 4 évest könnyebb beszoktatni, mint egy 3 évest. De nem, hiszen még plusz egy évet anya mellett volt és nem is tudom miért gondoltam ezt, talán azért mert 4 évesen már több mindent megért. Na mindegy nehéz nagyon ez a lényeg. Első héten még tök lelkesen ment, de most az mondta az óvónő, hogy akin nem jön ki az elején, azt a 2-3. héten eléri ez a sírás.
Tegnap mikor látta rajtam az óvónő, hogy mindjárt elsírom magam, szólt, hogy most menjek, lefejti rólam és majd ő vigasztalja, ne lássa rajtam a gyerek, hogy kész vagyok. Kimentem elkezdtem bőgni, jött egy anyuka a gyerekével, a gyereke beszaladt a csoportba odament Levihez és mondta neki, hogy anyukád kint sír. Na így titkoljam el előtte, hogy engem is megvisel a dolog.
Tegnap délben vigyorogva jött ki, hogy megette a bablevest meg a husit is belőle. Délután meg énekelgeti, amit a Mihály napi vásárra tanulgatnak. De néha meg pityereg. Tegnap előtt este elaludt, fél óra múlva felriadt és sírt, hogy nem akar oviba menni. Akkor apával is kivesézték az ovit. Reggel azzal ébredt, hogy anya, szerintem csak álmodtam, hogy sírtam az oviban.
Folyton nézem az órát, délben megyek érte.
Vendég
 


Jajj, de nagyon huncut Matykó. A maszatos kép király!
Nálam is "dolgoznak" a gyerekek! :D
Ja, úgy néz ki lehet, hogy lesz egy árva fogacskánk, mire 1 éves lesz Dorcsi, de azért még nem kiabálom el.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Mancsa:Dehogy vagy te szar anya ilyen eszedbe se jusson :!: :!: :!: :!: :!: Sajnos ez nagyon sokszor így zajlik az unokatesóm kisfia is első héten szeretett menni második héten meg üvöltve ment de sajnos muszály tovább csinálni.Én sajnos emlékszem a másik oldalra mert utáltam óvodába menni mindig ott álltam az ablaknál és ott néztem ahogy Anyú elmegy.Így ha lehetett mindig korán jöttek értem.
Mancsa Kitartás nem is tudom mit lehet ilyenkor tenni.

Winchi:Szóval Matyinak az idősebb lányok tetszenek :lol: Nagyon édes a képeken,olyan nagyfiús már,meg huncut :D :D :D :D :D :D :D

Beze:Sajnálom remélem rendeződnek az éjszakák,ha napközbe alszik Lexi te is pihenj le(tudom olyankor mindig kell valamit csinálni)de meg fog várni.

Ancsi:Mi volt a dokinál?

Naspi:Olyan régen voltál :!: :!: :!: :!: Anyany is :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég
 


Mancsa nem vagyok nagy álomfejtő de szerintem ez jót jelent, hogy szerinte csak álmodta, hogy sírt az oviban kezdi feldolgozni :wink:

Fogacska hajrá hajrá :lol: :lol: :lol:

Itt lebzselek és veregetem a vállam valami csoda folytán úrrá lettem a káoszon ami körülöttem uralkodik, nagyjából rend is van tisztaság és a tarhonyás husi is mindjárt kész, Matyi meg igazán felébredhetne már :lol:

Holnap Fehérváron leszünk apa horgászni megy és úgy döntöttem nem ülünk mi sem itthon :lol:

KépKép
winchi
 
 


Mancsa, dehogy vagy rossz anya!!!!!!!!!!!! Ilyenre ne is gondolj! Én is utáltam oviba menni, mégse gondoltam azt soha, hogy rossz anyám van! Tudom, borzasztó nehéz lehet neked, de Levi előbb-utóbb biztosan megszokja a közösséget. Kitartást kívánok!

Winchi, nagyon szép fiad van! Nem csodálom, hogy Dorka kinézte magának!

Lara, aludnék én, ha Lexi hajlandó lenne, de kemény 12 perc alatt valahogy nem tudom kipihenni magam... :cry:

Hozok majd én is képeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap doki: hát sajna, megint van cisztám, és a bal petefészkem eléggé meg van nagyobbodva. Most kicsit magam alatt vagyok. Jövőhéten megyek újra, elvileg pár napon belül megjön, és lehet hogy sárgatest a ciszta, és kiürül talán. Én meg itt a múltkor örömködtem, hogy de jó nincs több cisztám. Remélem eltűnik. Kaptam egy halom gyógyszert megint.... :cry:
Attól félek, nehogy megint elkezdődjön a terhesség előtti procedúrám. Nem akarok megint gyógyszereket szedni, nem akarok műtétre menni, nem akarok injekciókat, meg semmit....
áááááááááááááá..... francba.
Bocsi csajok, nem akarok lehangoló lenni.

lara: jó sokan voltak tegnap is, 9-re volt időpontom, 10-kor kerültem be. Éjfélre értem haza, mert a sógorom vitt el, és még a Tesco-ba kimentünk neki inget, meg pólót venni, randija lesz ma... :)

winchi: Matyi nagyon édes a képeken. Kis maszatos nagyon cuki. És a tapsis is nagyon-nagyon édes. Látom a porszívó nálatok is menő, és az egyik zoknija hová tűnt???
Szóval holnap peca nap lesz nálatok. Aztán megint médiasztárok lesztek? :)
Mutattam Dorkának Matyi képeit, és mondtam neki, hogy ő a Matyi baba, és mondta, hogy ma ma baba, és mondtam neki, hogy szép, és mondta, hogy szé szé. Meg kell zabálni. :)
Jó, hogy ilyen ügyes vagy, nálunk káosz uralkodik, kupi, rendetlenség, minden. Valaki bejönne hozzánk, tolatna is ki. :)

mancsa: dehogy vagy szar anya!!! Ne mondj ilyet! Ez nem igaz! Ez egy nagyon nehéz időszak, anyának, és gyereknek is egyaránt. A szomszéd csaj kislánya is minden nap sírdogál, és ő is éjjel felébred, hogy nem akar oviba menni, pedig ő még az unokatesójával is egy csoportba jár. Nehéz, nagyon nehéz időszak ez. Nem is tudom mi lesz, ha Dorka majd bölcsibe megy. Már előre rettegek..
Kitartás mancsa, kitartás...majdcsak megszereti. Nem történt amúgy valami negatív dolog ami miatt most tört ki rajta a sírás?

sarmi: de jó, hogy jöttél. Íriszke nagyon szép, és milyen nagyot nőtt. Mózes, és Jázi is nagyon aranyosak. Élvezik az ovit? Szülinapi party megvolt már? Nálunk is ez a helyzet, alig tudok csinálni valamit Dorkától. Én is szívesebben dajkálom, mint mosogatok, csak már nagyon összecsapnak a fejem felett a hullámok. :) Jobban mondva a mosni, vasalni, takarítani való.

beze: gratula a jó éjszakához. Akkor kipihented magad, igaz? Okos, ügyes volt Lexi baba.

Lányok: képzeljétek, ma reggel kijött utánam Dorka a konyhába, én mondtam neki, hogy szia, megjöttél?
És rámnézett, mondta, hogy cccciiiiaaaa. Olyan édes volt. :)
Tegnap pedig a ruhaszárító alatt somfordált, és bújkált a törölköző alatt, és mondogatta, hogy ebúúút, eeeebúúúút = elbújt.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi, sajnálom...Milyen műtétre gondoltál? Sárgatest cisztám nekem is volt, azért az jobb, mint a pco-s ciszták.
A ma éjszakánk már nem volt jó, és nem tudtam kipihenni magam sajnos... Mindegy, ez van, ezt kell szeretni!

Mi eszméletlen tempóban fogzunk, kijött az 5. és a 6., és mellette kettő helye fehérlik. Az 5. mellett nem tudom, mi a helyzet.. Legalább tudom, miért nem alszik ma... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Elfelejtettem az előbb, hogy tündéri lehetett Dorkád! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lara, a komposokat neked csináltam. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Reggel voltunk a Haleszban Katinkáékkal. Sajnos nagy sár volt, azért kicsit hintáztak a babucik. Nati kicsit hisztizett, mert mászni akart, de ahhoz nagyon nagy sár volt. Megkínáltuk kölesgolyóval (ami Rékának kizárólagos nagy kedvence lett), azt hiszem Katinkának is vennie kell. Aztán sétáltunk, babók elaludtak, mi meg beszélgettünk egy csomót. :D Aztán nekünk volt egy kis dolgunk a városban, utána hazafele jövet, meg összefutottunk Jaffával és Miluval! :D

Tegnap apás fürdés volt, így is volt ordítás, de legalább meg tudtuk fürdetni Rékát, mert legalább leült. Mindegy a múltkor is elmúlt, majd most is elfog.

Mancsa: Ne mondj ilyeneket! Biztos nehéz lehet, de majd belejöttök! Muszály!

Sarmon: Nagyon nagyok már a gyerkőceid! Jázmin is abban a sapiban tök komolyan néz ki! :D

Winchi: De jó neked, Matyi már porszívózik! Így könnyű urrá lenni a káoszon! Ha ilyen segítséged van!:lol: Talán a fél pár zokniját is felszippantotta? :roll:

Ancsi: Sajnálom, remélem kiürül magától.

Beze: Lexi is már milyen nagylány! Édi.

Képzeljétek jövő kedden megyünk nyaralni! :D :D :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Beze:Lexi nagyon édes :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Köszi a kompos képeket :D :D :D :D nagyon menőőőőőőőő :lol: 12 perc alvás,hú az nagyon kevés.Reméljük hogy csak az idő miatt.

Szösz:Jaj de jó örülök hogy jól éreztétek magatokat :D :D :D :D Csináltatok képeket?Hurrá-hurrá nyaralás :D :D :D :D :D Legalább együtt lesztek kicsit :D :D :D :D :D Biztos nagyon szuper lesz :D :D :D

Ancsi:Sajnálom a cisztát :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: remélem hogy kiürül.A múltkor nekem is látott valamit de azt mondta hogy valószinű tüsző :roll: majd kiderül mert majd jövő hónapba pont peteéréskor kell mennem és akkor jobban látja.
De édes Dorka :D :D :D :D :D milyen sokat beszél már :D :D :D :D

Winchi:jól teszitek ne is üljetek otthon.Milyen programok lesznek?Nem sikerült megnyitnom a linket.

Mancsa:Jaj de jó fogacska :D :D :D :D majd most beindul és akkor jönnek szépen sorba :wink: Dorkát nem viseli meg?
Levi hogy van?Remélem picit már megnyugodtál.


Mi most voltunk hasi uh-on Hannával mert egy éve mikor voltunk akkor sok 11 mm körüli ciszta volt a petefészkébe és most egyetlen egy ciszta volt neki 7 mm-es.Mondtam a doki néninek hogy szedtem peteérés segítőt mondta hogy akkor azért van de nem kell izgulni egyátalán nem kóros úgyhogy mondta hogy egy év múlva megnézzük megint,de addigra már biztos nem lesz.Jaj megnyugodtam :D :!:

Akciós a tescóba a pelus viszik mint a cukrot,ha esetleg valaki olyat használ.
Vendég
 


Winchi:Sikerült végre megnyitni a linket :D Biztos jó lesz.Mentek??????????
Vendég
 


Ancsi sajnálom, a ciszták mondjanak le gyorsan gyorsan!!!
Dorka biztos jól eldumálna Matyival :lol:

Beze, hogy milyen nagy már Lexi is :lol: Nekem fogacskás képet még nem sikerült készíteni

Szösz de jó hogy találkoztál Katinkáékkal és Jaffáékkal is :lol:
Kipróbáltátok a tejpépet?
De jó nyaralás, sárga vagyok az irigységtől :wink:

Mi holnap anyagboltba megyünk meg a hordozós kluba visszaviszem a kölcsönzött hurcit de nem sokat maradunk azért még kicsit taknyos Matyi nem akarok más babát megfertőzni. Aztán irány anyósomék meg sétálunk.

KépKép
winchi
 
 


sziasztok!

hmmmm Emma is taknyos szegény :S:S:S:S

popiban 38 volt a hője...sajnálom szegényt. aludt ma sokat ám...

hát most ennyi telik tőlem :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Lara: Nem is tudtam hogy Hannusnak ilyen cisztás problémája van. De örülök, hogy javul. Csak így tovább! :D
Hát egész héten nem érkezett meg a liberós ajándék, de megnéztem a honlapon, ott azt írják 3-4 héten belül teljesítik a rendelés, úgyhogy nektek szerencsétek volt, hogy hamar megérkezett a csomag.

Winchi: Ne sárgulj, Ti is voltatok! :lol: Tejpépet már megvettem, de még nem kóstoltuk. Ma sem voltunk itthon délelőtt, holnap meg szüret, majd vasárnap megpróbáljuk. Hova mentek anyagboltba? Mit varrsz?

Gégéé: Jobbulást Emmulinak!

Nagyon remélem Réka nem lép be a betegeskedők sorába, mert mi lesz akkor a nyaralásunkkal? :roll:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szia Szösz!

Írtam akkor is mikor voltunk uh-on de az már egy éve volt.Milyen ajándékot rendeltél?
Hannusnak csak a rizses tejpép ízlett,de általába szeretik a gyerekek.
Ha nem esik az eső mi is megyünk szüretre nádasdladányba,ha esik akkor csak apa megy.


Gégéé:Jobbulást Emmának!Ha popiba méred akkor le kell vonni 5 tizedet legalábbis nekem így mondta a védőnéni.
Vendég
 


Tavaly ilyenkor nem nagyon olvastam a fórumot. Akkor halt meg apu, ügyeket intéztem.
Formabedobót, arra volt elég a pontom, most majd gyűjtök megint.
Akkor holnap szüretes nap lesz. :D

Én popsiban nem tudok hőmérőzni, Réka olyan izgága, hogy mindig kirúgja a hőmérőt. Mi úgy hőmérőzünk, hogy Réka az ölembe, lázmérő a hóna alá, és nézzük a Bebe Tv-t. Az elbűvöli, és nyugton van. :lol:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


szösz!
mi úgy hőmérőzünk, hogy apja fogja a lábát én meg a hőmérőt. ez enyém lány, kijönni nem akar akádból. ma jól hanyattfeküdt és meg lepődött, hogy víz ment a fülébe...

lara, örülök, hogy Hannus jól van.
nekem is volt cisztám, 22évesen, egy durva hormonzavarral társulva. sárgatestciszta volt, a fogamzásgátló okozta. azóta sem vagyok hajlandó szedni...

betegeknek meg jöbbulást!!!

gégének meg boldog házassági évfordulót!

na megyek, mert ideáig a sok sok kérdőívet értékeltem ki. nagoyn sok lett, kb 300db. úgyhogy nektek is nagoyn köszönöm, ha kitöltöttétek. lesz vele dolgom, de le kell adnom és még a tanárnak is meg kellene mutatnom keddig. utána nyomtatni, postázni, stb...
nagy hajrá, alig alszom, csak legyek már túl rajta...
SZORÍTSATOK!!!!!!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Emmának jobbulást!!!!! :wink:

Akartam már kérdezni, hogy ki hogy hőmérőzi a gyereket, mert bizony nálunk is olyan izgága hogy nem lehet popsiban mérni, ficereg meg kifeszíti magát.
Mi is hónaljban hőmérőzünk valamivel lekötöm a figyelmét leginkább a hőmérővel :lol: Nézi, mondom hogy figyelje mikor csipog.
Van fülhőmérőnk is de azt is útálja elkapja a fejét ahoz is le kell fogni, mondjuk ahoz csak egy pillanatra.

Anyany gondoltam rád, hogy biztos írod a dolgozatot, kitartás mindjárt vége! :wink:

És örülök ám, hogy Hannus cisztái eltünőben vannak csak este már szita volt az agyam :oops:

Nem mondom meg mit varrok, mert ha nem sikerül az égés, ha jó lesz megmutatom :lol:

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?