Új privát üzeneted érkezett!

Nahát... mennyit tudtok írni egy fél nap alatt... :shock:

Átugrottunk az egyik barátnőmhöz, Hanna kapott világítós-zenélős napocskát, teljesen sokkot kapott tőle és megmutatta azt is, hogy hogy tud négykézláb himbálózni... :D

Zetibebi: nem vagy egyáltalán negatív... csak örülünk, hogy jó széria kezdődik... :D Úszásról képet kérünk!

Ja, egyébként a mai napunk nekünk is katasztrófális... Hanna elképesztő hiperhisztis hangulatban van... a barátnőmnél lekötötte az új környezet és játék, aztán hazafele elaludt a kocsiban és azóta is szundít.... de emiatt az evés szinte ma is lehetetlen vállalkozásnak tűnt... :(
De a fogzással már én is úgy vagyok, hogy hiszem ha látom, de még mindig jelét se látom.... Még egy fogunk sem bújt ki... Szerintetek ez normális? Nem kellett volna már?

Zsancy: örülök, hogy újra itt! Köszi az előkés ötletet! Már én is gondolkodtam rajta, de ha ennyire beválik, akkor lehet hogy szerzek egyet én is hamarosan, mert már kezd agyamra menni a napi 5-szöri öltöztetés.
Ja, és mi is tápszerfüggők vagyunk, de annyira, hogy én még az ebédet sem tudom kiváltani... nem iszik meg mást cumisüvegből, ezért poharazunk.......

Gzsuzsi: igen, próbálok úgy hozzáállni, hogy de jó, nemsokára megtanul magától is a pohárból inni és az mennyivel jobb lesz, mert kevésbé káros a fogakra, mint a cumisüveg... csak ez a rengeteg öltöztetés... de tényleg szereti, ma például mohón kikapta a poharat a kezemből... :)

Benyúltam a szájába, hogy megnézzem az alsó ínyét, de nem engedte, csak nyafogott-sírt... lehet, hogy fáj neki? Bár változást nem érzek... :roll:

Ezt a tojáspörit én is kipróbálom a héten... :lol:

Panna
pandusika

megvolt az elő nagy esés és utána hatalmas ordítás,sokáig csak vörös eltorzult fej hang nélkül...aztán rákezdte...szegénykém,de nem vette kedvét dolog!

kreiszi.én ezt a kiváncsiságának tudom be,nagyon az és mindenre hajlandó,hogy elérjen,megfogjon,megnézzen dolgokat!aranyos nagyon!

panna:a fogakkal sem vagytok lemaradva,nem marad fog nélkül hidd el!nagyon örülhetett az új játéknak!a nyűgit sajnálom!

Kép
nilabali

képzeljétek!!!!Simán be tudtam lépni! Szuper! Műkszik a babanetem! Nem tom apa mit csinált, de....na elkiabáltam, épp leakadt, most megin megy...de már be tudtam lépni, és ez félsiker! eddig ha tudnátok mily úton-módon sikerült...húú
kicsi örömök :)
Vinci alszik, remélem kialussza a betegséget, és mire felkel kutya baja! csúnya voltam, adtam neki egy Germicid C kúpot :( Olyan kis elesett volt, jó hogy scak hőemelkedése volt, de én se vagyok lázasodós, és nagyon szenvedett, meg mennünk kelett a suliba a nyagyokért, úgyhogy valahogy lelket kelett bele öntenem, és most legalább tök nyugisan szunyál, nem forgolódik, meg nyüglődik...ennyi belefér! Fő hogy jól legyen, már huncutkodott is a sulinál :)

Tojáspöri? Én ettem olyat gyerkkoromban! Tök fini volt! Na lehet beveszem a 7végi kaják közé, csak ne utáljon ki senki a családból!

hajrá fogacskák!!!! az se kizárt, hogy Vincinél a fogjövetel zavart be, mert a hasmenés tuti attól van, Ági is iylen volt, és mondta pont egy szomszéd, hoyg az ő gyerkőcének amíg jöttek a fogai, folyton hánykolódott éjszaka, sose laudt jól, fájt a pocakja, vagyis mindig éjszakás buli volt!huh, remélem azért ez csak átmeneti, mert még sok fogacska hiányzik...
Ági olyan szinten volt hasmenéses, hogy már bejelentettem gastroenterológiára, mert már úgy gondoltuk, ez nem lehet a fogaktól, olyan sok ideje tartott, mire időpontot kaptunk , laza 2 hónap,addigra elmúlt a baja, úgyhogy lefújtuk, és tuti fogproblem volt....most is nő a foga leghátul, és megin lágyabbakat kaksizik....

esős babócáknak sok puszi a bibikre! Vigyázzanak magukra!
kedvet nem veszi el...ági miután egy évesen leszáguldott fejjel a homokba a hajóról a játszin, másfél m magasból(futottunk mindenhova, még röntgen is volt, de semmi baja nem lett), másnap megin mászott fel.... szóval félelemérzet:0 addig kell próbálkozni amíg nem sikerül, nem adják fel egyhamar a csemeték! Mi lesz velem, ha Vinnyó is beindul?????

pohárból ivás: hát én a cumisüveges kénylemes anyuka vagyok...most próbálgatom átvezetni a csőrös üvegre....egyenlőre no siker. pohárból nem is akart, csak kiverni a kezemből..pedig próbáltam....Ági ilyenkor már poharazgatott simán, látta a nagytesótól, aki akkor még igen kicsike volt, és mindig utánozta mindenben :)

húú, bocsi, olyan sokat írtam! Lőjetek le!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Áginak 8 hósan jött ki az első foga, és 2 hét alatt még 3 másik.....volt olyan csemete a társai közt, akinek csak egy éves kora előtt kicsivel....szóval tök normális, ha még nincs foga valamelyik csemetének! Andrisomnak már 4 hósan kibújt az első, és szép sorban a többi...kb. minden hónapban egy fog. Vincinél a kettő közé esett, és neki is igen intenzív a növekedés, de nem oylan gyors, mint Áginál...minden gyerek más!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

lkverus:éljen,hogy jó a gép!

csajok,ajánlom figyelmetekbe a nők lapja múlt heti,e heti és a következő számait,a korai babafejlesztésről indítottak vitát,nagyon érdekes!a múlt hetit lehet,hogy mér nem lehet kapni,de a nők lapja cafén el lehet olvasni a cikket!

megyek uzsonnáztatni a fiam!
jól eltüntetek!hazaértek az apucik?sétálni mentetek?nálunk megint esik!

Kép
nilabali

nilababa:szegény Bazsa :oops: Szóval a halas dolog hogy van?

panna:szegény hanna :oops:

Kép
budabo

bogi:szóval a halas dolog!előbb nem egészen értettem mit is akartál?! :oops: bocsesz!én üvegeset vettem neki,paradicsomos krumpli hallal!kecskeméti.és nagyon ízlett neki..én is megkóstoltam,nem rossz!de készülj fel,hogy utána olyan halszaga van a gyereknek.....

Kép
nilabali

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés pancsi előtt...

Panna, fogunk még nekünk sincs, én őszintén szólva nem is bánom, így is megy néha a cicihúzgálás :D , mi lesz, ha harapni is tud... :shock:

A cumisüveg kontra pohár problémához nem tudok hozzászólni, Natasa egyiket sem fogadja el, de arra már rájött, hogy a pohár vízbe jól lehet belebrümmögni, meg buborékokat fújni... :lol:

Evés továbbra is kezdeti stádiumban, de pl. a szilvát szereti, ma délelőtt megevett négyet!!!! Zöldségek nem nagyon mennek. Étkezés kiváltása??? Majd talán oviban :lol: .

Remélem, mindenki jól van, sajnos visszaolvasni nem tudtam, talán este jövök még.

Kép
mist

Ja, pici lányomról a héten megkérdezték, hogy ugye egy éves?

Kép
mist

Szegény betegeskedők, gyógyuljatok meg gyorsan!
Zvera: apát vidd orvoshoz, ha magától nem megy. Alvási apnoé nem csak annyi, h horkol, nappali fáradtságot és szervi bajokat okozhat.
Elif: gratu a fogacskához! Efe nem olvasta a nagykönyvet :) , nem baj az.
kreiszi

nilababa:hmm mindig tudsz vmi új dolgot mondani...májas kaja,halas. Na legközelebb jobban körülnézek a polcon. Mennyit adtál neki elsőre? hogy vezetted be?

Kép
budabo

Panna, ne aggódj Hanna fogacskája miatt, nincs még lekésve semmiről!

Nilabali, sajnálom Bazsi esését, de figyeld meg, hamarosan kifejleszti a technikát, ha esik, akkor hogy kell úgy esni, hogy ne fájjon! :wink: Bebe már kifejlesztette! :)

Mist, azért az ovi még odébb van! :D :wink:
zsu83

nilababa:Füge is esik...ma is...annyira fáradt volt estére, hogy eldőlt a laminálton, nagyok koppant a buksija :cry:

Kép
budabo

Julcsi: ma este hátha felnézel.... Mert te olyan okos vagy...8)
38,6 volt este, de egész nap semmi extra, még a kedve is jó volt. Szóval ez doki?
Annyira nem akarom, hogy a rendelőben elkapjon 3 másik betegséget, meg nincs egyéb tünete. Szóval szívem szerint nem vinném el...

Asszem holnap is sütőtököt kap a lelkem enni...

ladmon

ladmon: nem vagyok Julcsi...egy telcsit megér esetleg azért holnap. Tudom ne mondjam és hiszed ha látod....de ha semmi más "tünet" nincs, és a kedve is jó,és eszik is akkor mégis csak lehet. Bocsi nem hozzám szólt a kérdés, de én olyan kotnyeles vagyok.

julcsi,stelly,többi elveszett barika????????

Kép
budabo

Köszi Bogi...
Julcsit a tesója miatt zaklattam, hátha jobban tudja nálam.

Most Germicidet kapott. Az eredmény: lefeküdt fél 9-kor és most felkelt, mint aki a világ legboldogabb kisbabája, és viháncol a kanapén. És nem meleg egyáltalán. Édes meg minden, de mikor lesz ebből alvás... :roll:

ladmon

Oh, szóval nem is én vagyok okos, hanem a Tesóm. :lol: Nomegálljcsak Móni! :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

csak gyorsan mer vár a meló

Ladmon: a láz a 38 fok feletti hőmérséklet. a normális: 36-37 fok között van. A láz a szervezet egyik védekező mechanizmusa fertőzés ellen (bakteriális avagy vírusos).
A láz önmagában csak akkor jelent veszélyt ha:
- 3 hónaposnál fiatalabb a gyermek
- a láz meghaladja a 40 fokot
- a láz remegést okoz
A láz leggyakoribb oka a gyermekeknél a felső légúti fertőzés (megfázás, nátha...)
A láznak oka van, nem szükséges levinni, csak ha a gyermek hőmérséklete nagyon magas - 39 fok fölé emelkedik, v ha kellemetlenséget okoz neki v ha nem tud aludni. Nem szabad felkelteni ha alszik, mert az alvás gyógyító. Nem szabad túlzottan beöltöztetni és takargatni sem, gyakran kell itatni, végül langyos vies szivaccsal törölgetni ha a hő eléri a 40 fokot.

Na ez volt amit kikopiztam a nagyokoskönyvemből!
Minden oké lesz. Germicid?

KépKép
hugic

hábazzzz.... elkéstem :roll: :wink:
lényeg h minden jó :) aludni?.... nemár.... komolyan akarsz Móni? :lol:

KépKép
hugic

egyébként csak azért néztem be, h Kaandinak válaszoljak a nap legfontosabb kérdésére (mármint nem a mai nap, hanem amikor kérdezte :oops: ):
neeeeem Kaandi, baromira nincs még vége a prison break-nek :) még van úgy saccperkábé 10 rész és még csak most jön a java :D de komolyan! állat jó lesz!!! (még jó h pocakosan megnéztem az eredetit, most esélyem nem lenne nézegetni :))

KépKép
hugic

Amúgy két ok miatt nem voltam: Ok egy: Anyukám itt egész nap, nem volt pofám itten a gép mellett túl sok időt eltölteni...
Ok kettő: Jövő héttől kétlábú vagyok!!! :D :D :D Ezt potom 3 és fél óra alatt sikerült megtudnom a sebészeten... Kedves férjem 1-re ért be a munkahelyre. :? De a lényeg: gyönyörűen forrt össze a csontom (a doki még viccelődött is: biztos, hogy el volt törve? hahaha, jó vicc :? ), jövő héttől járkálhatok vele, bár szaladgálni egy ideig még nem fogok. Mutatta a képet is, amit akkor csináltak, mikor bementünk a kórházba. Lányok, nagyon durván nézett ki, tényleg meg kellett műteni... :( :? De a lényeg, nagyon jól gyógyult.

Móni, én nem vinném be. Méregetném, ha lázaska marad, akkor felhívnám az orvost. Megkérdezném, és esetleg megkérném, hogy jöjjön ki, ha továbbra is lázas a gyerek...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

ladmon,nálunk is hasonlóan, alig tudtuk most épp talán ágyba dugni, azzal a kbséggel,h nem vagyunk kopp-kopp-kopp lázasak,... :shock:
sztem,ha holnap is lázasodna, szóval,ha betegeskedne hívd inkább ki a dokit, mostanság nem ajánlják betegek közé vinni az ilyen piciket!
De az is lehet,sőőőőt biztos,h a foga miatt van!!!

Sztetek holnap milyen idő lesz??? mennék a két gyerekkel egy kerti partira du Szentendrére, remélem jó idő lesz.

jól van kreiszi,akkor ha erre jársz szólsz,aztán meglátjuk!

poharazást elég jól műveljük, tetszik neki piszkosul! Most kipróbáltam én is a kajához pohárból,h többet igyon és sikerült!! Köszi a rávezetést Panna! Hogy ez nekem nem jutott eszembe,mikor többször beleiszogatna és iszogat is az én vizembe!

Kép
kaandi

Ahááá, megvagy Julcsi! Jóvanna! Okos vagy úgy tesó nélkül is, jó? De tényleg!! :lol:

Hugic: neked is köszi, hogy meló helyett infóztál.
De 38,6-ot nem mertem úgy hagyni...
Mindegy, most úgyis szolidarítok veled a hirtelen jött nagy egészségben.... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.09.17 20:53-kor.

ladmon

Julcsi, tök jó!!!! mármint a lábad! Nekem szerintem most mozdult el a törött csont a lábujjamban, mert vmi reccsent az előbb :shock: :? hogy evvel mi lesz?
na megyek melózni
jóccakát mindenkinek

KépKép
hugic

Hugic: és álló-szaladgáló Marcikáról nem szólnál pár szót? Ejnye-bejnye! :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

no akkor jól gondolom ezt a lázas dolgot! Inkább doki jöjjön!

hugic! :lol: :lol: de jó fej vagy!! képzeld rájöttem hétfőn, nem tudom honnan szedtem, h vége lenne... :oops: :oops: de már olyan rég tudtam nézni általában bealszom,képes vagyok még arra is,amire régen nem,h szünetben nem bírom tovább!!! :lol: mert azért annyira jó fejek,h képesek betenni elé egy másik baromságot.... :evil: :twisted:

még annyi a lázas babákhoz,h én mindegyik gyerekemnél uazt csináltam,h kicsit rongyokat bevizeztem és borogatást kötöttem mindkét csuklójára és mindkét bokájára, eszméletlenül bevált, szerencsére!

jajjjjjj engem is vár a melóóóóóóóóóóóóóóó

Kép
kaandi

super Julcsi, micsoda örömök,nem? :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi

Éljen a kétlábú Julcsi sok szeretettel!
(Vazz, azt hittem holnap mész dokihoz!)
Na mindegy, elkéstem...
El is pályázom, bár nem hiányzom a kanapéra, mert így is tömeg van rajta...
(Esztike visongva húzgálja apa lábszőrét! :D )

ladmon

Ja, amúgy Móni, tényleg, van ellenpélda is: Enyémgyerek 5 és fél hónapos kora óta alszik és eszik jobban, szóval Ő szerencsére javl... Mondjuk elég keveset aludtam az elején, szóval ne irigykedjetek... :wink: És azért lehet ez még rosszabb is, szóval elbízni nem fogom itten magam.

Apropo: Képzeljétek, tegnap óta több cicisztrájt is volt. :( :( :( Ha így belegondolok, összesen 3x nem akart enni. Illetve beleszív egyet-kettőt, aztán indul tovább (felül, pedig nem is tud állítólag, tekereg, visít...). Túl sok a dolga! :lol: Délután már fejni is kényszerültem, lejött csóri 100 milli, szerintetek megette? 50-et nagy kényszeredett megevett, aztán elkezdte rázogatni az üveget és röhögött... :? :roll: Remélem nem akar leszokni, és ez csak átmeneti. Igazából nem vagoyk még erre felkészülve. Az én cicista Bogyóm, aki soha, de soha nem utasította még el a cicit, és hat hónapos koráig minimum fél órákat cicizett meghittem, fogalmam sincs, mi lehhet vele... :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

öööö :oops:
szerinted miért nem jelentkezem be napközben? :lol: na dobok képet, az jobb :) egyébként megevett tegnap 170 sütőtök-almát a'la mami :) csak lestem.... ma 100at +cici, lassan elérkezünk az ebédkiváltáshoz. nagyon ügyesen eszik, az egyik fotón látszik, h kaja alig folyt mellé és ott látszik az egy szem fogacskája is. betegséget jól viseli, hőemelkedése van, de jön-megy egész nap, meg pakol és ügyesen alszik. az orrcseppentős, szívós dolgot elég nehezen viseli, de már én is csinálom magamnak, és mutatom neki h lássa, h ez nem rossz dolog és nem kell félni tőle. ma így egy fokkal jobb volt ezeket a kegyetlenkedéseket végrehajtani :roll:

Kép

Kép

Kép

KépKép
hugic

Móni, mindig jól emlékszel, úgy volt, hogy holnap megyek, de a doktor úrnak külföldön van dolga holnap. 8)

Huhh, lábujjnak jobbulást, Magdikám! Rögzítve van valahogy?

Kreiszi: Hogy én hogy, de hogy együttérzek! Jobban alszunk éjjel, d ma duán konkrétan 20 perc után döntött úgy, hogy elég volt az alvásból. :? :( Azt ne kérdezzétek, este 6-kor mennyire visított a fáradtságtól... :roll: :oops: De reménykedem, hogy igaza lesz a Lányoknak, és ha belejövünk a mozgásba, akkor jön a gyerek kialussza magát időszak. (Vagy nem és mi leszünk a kivétel, amely erősíti a szabályt. Ahogy betgen sem aludt többet egy perccel sem.)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

ööö izéééé, volt rögzítve....
csak már untam h fekete a kosztól a talpam, és leszedtem h megmossam végre 8) oszt aztán rájöttem h nem emléxem h hogy volt hozzákötve a 3as ujjhoz, és több kudarcba fulladt próbálkozás után feladtam.... :( ilyen marad, dagi és törött, de az enyim :lol:
komolyra fordítva.... csak le kellene rögzítani mert néha baromian tud fájni...

a rendszer bekrepált, legálisan nem tudok dolgozni. jippijééé vár az ágy :)
jóccakát

KépKép
hugic

Bogi, Füge buksijára küldjük a vígaszpuszit!

Ladmon, felment Eszti láza megint!? :shock: :? +++++++++++++
Azt hiszem én is felhívnám inkább a dokit, a biztonság kedvéért!

Julcsi, szuper, hogy jövőhéttől kétlábú leszel! :D

Hugic, nagyon helyes Marci! :D
zsu83

Jó éjt!
zsu83

Bogi: jó az avatarod és a vonalzód is!
Szegény potyogó Bazsa és Füge, gyógysimi a buksira.
Zsu: wc-ben talán biztonságban lesz a virág :D
Zsancy: jó a vonalzód
Kaandi: sajnálom a pajzsmirigy gondot. Tudod már, h mikor lesz a műtét?
Julcsi: örülök, h szépen gyógyulsz. Sajnálom a cicisztrájkot. Szerencsére ma jobb volt, mert 2x másfél órát aludt, viszont amikor keveset alszik, akkor is jól bírja estig. Nem értem én ezt, h nem fárad el?
Képzeljétek, ma megevett Alex 180 ml krumpli-répa-alma főzit, csak lestem. Nem győztem lapátolni neki, azt hittem vissza fog jönni belőle, de nem.
kreiszi

kreiszi: hát még nem tudom, 22-én megyek a dokihoz, jó lenne kitolni amig csak lehet, de sztem nov.ben kb........ :cry: :cry: :cry:
Nagyoooon ügyik vagytok, ilyen hirtelen beindult az evőkéje!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi

ladmon:remélem reggelre nem volt semmi gond

hugic:most jön még a java.. :shock: idáig is jó részek voltak. Marci képek jók!!

julcsi:örülök a két lábadnak!!

kaandi:szentendrétől 10km-re vagyok, most ködös az idő,de tisztább mint tegnap volt, nincs beborulva és a napocska is próbálkozik.

zsu:köszönjük jól aludt éjszaka, már reggelizett is.

kreiszi:köszi. Ügyes Alex!! Füge is bírja ha nem alszik napközben

nilababa:apának mikor derül ki az eredmény? most reggel megy vissza?

Kép
budabo

Naaa a mi éjszakánk milyen volt...na milyen....?????hát extra extra rossszzzz....
Csak úgy felkelt hajnalok hajnalán és bugizott a kiságyba...mi lett evvel a gyerekkel.. :shock:
Lehet most kapom meg az éjszakázást ami az elején kimaradt nálunk...?
Na lépek...csaj jelentetem nekünk nem volt jó éjelünk.

Ladmon...szegény Esztike ,gyógypuszika!!!

Megvolt az első igazán nagy esés,radiátorra felkapaszkodva térdel és megbucizta,mert lecsúszott a keze...kora reggel,semmi reflexem :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Ladmon köszke a receptet ez tényleg fini..és 20perc :wink:

NA tényleg..apa laptopja mért is dán?csak nem erre fele melózik?

zsancy

Pálinkás jó reggelt! :) (Há'már igazán rámférne)

Éjszakáink: változatlanok, de mióta tudom, hogy 2-3 óránként ébresztő már nem is igazán frusztrál, egyszer majdcsak végigalussza az éjszakát :shock:

Mist: kajával én is így vagyok, majd talán az oviban....... :?

De rafkós ám a csajszi, szerdán voltam rákot szűretni a doktornál és addig anyánál volt, fél 2-kor cicizett itthon utána pedig este fél 7, mikor hazaértem, csak kibírta valahogy azt az öt órát főzelékkel és tejpéppel :shock: Ergo: többet kell a mamához vinni megörzésre :)

Ladmon: éjszaka? láz? ....és igen, én is kipróbálom a tojáspörit :)

Julcsi: üdv újra a kétlábúak között :D

Bogi: köszi a sajtlevest, holnap azt főzök, legalábbis most még így gondolom :)

Tegnap voltunk úszni elsőszülöttemmel :) Majd szét fagyott a medencében, de hősiesen végigcsinálta amit a tanár mondott, olyan büszke voltam :)

EDIT: szánom-bánom, de elfelejtettem: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nézzétek el nekem, de évfordulókkal, névnapokkal mindig hadilábon állok, hiába, már 4 éve itthon vagyok, agysejtjeim gyesen vannak :?

Kép

Kép
hel29

jó reggelt!

nálunk éjszaka eseménytelen,bár tegnap este gondoltam rád ladmon,mert Bazsit miután letettem aludni,még több,mint fél órát hallottuk dumálni és sikongatni...azt hittem sosem alszik el...de végül kidőlt!

zsancy:sajnálom car éjszakát!tegnap evett azért Petra?

hugic:Marci csuda helyes!

kreisi:gyógysimi átadva!nálatok mi a helyzet?gyakorol Alex is rendesen?

ladmon:hogy döntöttél végül?hívtál orvost?én tuti nem vinném rendelőbe a gyereket,főleg,most,hogy ezzel a járvánnyal ijesztgetnek minket..apa lábát sikeresen megtrimmelte Esztike?

zsu:milyen idő van felétek?nálunk szépen süt a nap!olyan gyönyörűek az őszi szinekben pompázó gesztenyefák.jővőre tutira program lesz a gesztenye szedés Bazsival!

bogi:úgy vezettem be,hogy csak megkóstoltattam,ha ízlett akkor fél üveggel adtam csak,a másik felét pedig másnap,ha nem bántotta a hasikát.de szerencsére nem volt gáz!májat havonta kétszer,halat pedig hetente egyszer mondta védőnő,egyenlőre!

julci:de jó,hogy már mozoghatsz!nagyon szuper,hogy ilyen szépen gyógyulsz!Marcibogyesz mászik már szépen?lehet BAzsi sosem fog,ő leragadt kúszásnál,nekilódul ugyan,behintáztatja magát egy szökelés aztán már vágja is hasra magát és inkább kúszik,a napokban meg csak az felállást gyakorolja fáradhatatlanul.

kaandi:hogy vagytok?

zetibebi:éjszaka?

stelly:mi újság felétek,merre voltál tegnap?

apa már elment az eredményért,kiváncsi vagyok nagyon!

millye:remélem jól vagytok!++++++++++!

Kép
nilabali

Panna: én élő példa vagyok. :) Már majdnem 9 hónapos voltam amikor kibújt az első fogam. És anyum szerint nem szenvedtem velük túl sokat. Ezért nem siettetném annyira Efét sem. Viszont korán kezdtem el beszélni. Van egy ilyen néphit, hogy akinek későn jön a foga az korábban beszél és fordítva. Ki tudja... :roll: :D

Hát foggal nem tudom mi van, este megnéztük, de inkább csak fehéredik még, lehetetlen normálisan megnézni. Azthiszem majd akkor tudom meg hogy kinn vannak a fogai ha jól megharap velük. :lol:

Viszont este megkóstolta a fürdetőgélt :( :( :( , hatalmas sírás volt, mert persze kimostuk a kis száját és meg is ilyedt, meg nem is fincsi az ilyesmi. Olyan hülye figyelmetlen voltam, rátettem a szivacsra a gélt, maci meg abban a pillanatban kirántotta a kezemből és benyalta ami rajta volt. Az a mákom, hogy előző este vízzel hígítottam, mert már alig volt benne.
Ez aztán durva figyelmeztetés volt számomra, hogy sokkal sokkal figyelmesebb legyek, mert Efe sem egyhelyben fekvő kisbaba már.
Szegénykémnek az orrát is szívni kellett (hatalmas sírás miatt, meg lehet a macera közben meg is hült, remélem nem), még reggel is, de már ok a helyzet. Hatalmas óriási lelkiismeretfurdalásom van, este én is úgy bőgtem, hogy csak na.
Én is csatlakoztam a gyereket letesztelős táborba azthiszem... :(

Hugic: Marcira más szó nincs, csak hogy gyönyörűséges, hát az első képen egyszerűen.... imádnivaló na! :)

Na és tegnap megevett fél adag sütőtököt, ez már hatalmas haladás a legutóbbi szájzár után. Hát nekünk nem ez lesz a kedvenc úgy néz ki... :roll: Tegnap főztem egy hekto céklát is :D, ment a fagyóba, ma kóstoljuk, kíváncsi leszek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.09.18 08:11-kor.

Kép
Kép
elif

Fügének és Petrának boldog hófordulót kívánunk és millió puszikát küldünk!

Kép
nilabali

elif:most aztán szépen ragyog Efe belül is! :D na,ne haragudj,a viccért....ne ostorozd magad,bizony annyira figyelni kell,hogy lehet,hogy négy szem sem lenne elég!én nem dicsekedtem vele,de a fiam múltkor az Avon katalógust kajolta meg,egész lila volt a szája körül....még jó,hogy nem az illatosított oldalt választotta!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Fügének nagyon Boldog Hófordulót kívánunk Bebével!

Negyed 7-kor nyöszörgött Bebe, átvittem hozzánk, cicizett, és aludt velünk 8-ig! :D Apa ma itthon, fáj a mandulája még, nekem is kaparászik a torkom, iszogatom a teát! :roll:

Kreiszi, nagyon ügyesen evett Alex! :D

Zsancy, sajnálom a rossz éjszakást, és az esést! Küldjük a vígaszpuszit Bebével! :wink:

Nilabali, nálunk is süt a nap hétágra, nagyon szép idő van, valahova el kéne mennünk sétálni! :roll:
Apukád hogy van?

Elif, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mindenkivel előfordul figyelmetlenség, múltkor Bebe úgy ütötte meg a fejét nagyon, hogy Apával mindketten ott álltunk mellette, csak beszélgettünk, és egy pillanatra nem figyeltünk! Az lett az eredménye, hogy Bebének lett egy nagy puklija a fején! :oops:
zsu83

zsu:köszi kérdésed,apu nincs fényesen,be kell feküdni Pécsre a klinikára valamilyen kezelésre,és aztán döntenek az őssejt beültetsről :cry: remélem jobban lesz!ki kell használni még a szép napsütéses napokat,már nincs dög meleg de még jókat lehet sétálni4apa hiába van itthon ma,mi ketten megyünk sétálni,neki pihizni kell.még nem ért haza az eredménnyel...
szedjál homeosat már most,mielőtt elfjulna a betegség,homeogene vagy oxillocosillum,ha jól írom!

gyermekem már feláll könyvespolcba kapaszkodva is és le tud rámolni az asztalról is...hurrá!!!!!!

Kép
nilabali

Frankó vagyok,gyerekem alszik...(de mért nem inkább este? )
:wink:

Ebédem kész csak össze kell keverni és irány a sütő(rakott tészta van)
Most leülök,megittam a kv-m,megeszem a müzlicsokim(mert nekem csak ez jár...apa azt mondta nagy a seggem :cry: )

Húúú Nila...Bazsi gyerek nem semmi...ilyen tempót diktálni..puszika neki
Héj héj héj most olvasom ..Mi a baja a párodnak?Őssejt beültetés?Bocsika de én valahol lemaradtam...Nagy nagy ++++ mihamarabbi gyógyulást.Ebéd kimaradt,félig meddig Petránál csak a víz kellet,de aztán uzsira megmutatta ő milyen tud lenni ha kimarad az ebéd...azt hittem eladja a házat...(mert közben próbáltam én enni adni neki,de akkor nem kellet)

Elif :wink: Lesz ennél még rosszabb is, amit a kis hős megfog enni...De nem árt persze az óvatosság,már én is tudom hogy reggel nem lehetek komás(egy picit se)a bucizás elég intő jel volt..

Zsu83:Negyed 7???ilyen idővel ne tessék itt hergelni... :D Tegnap 4kor csipogott a drágám és nem aludt el :?

Felkeltünk,jó sokat aludt :wink:

zsancy

zsancy:apukámnak kell beültetés,a páromnak a bordája lehet,hogy eltörött,most van dokinál!szép nagyot aludt Petra :( !én húzok mosogatni,ma nem főzök,tegnapról maradt kaja,Bazsika alszik,remélem még egy fél órát nyomja,bepakolok még a gépbe,remélem a felmosás is belefér mielőtt felébred...aztán menni kell sétálni gyönyörű idő van,elmegyünk a tópartra!bizony Bazsi nagy tempót diktál,nagyon belehúzott a dolgokba,nem lehet unatkozni mellette!

Kép
nilabali

zsancy:még hogy nagy a segged?ne már! :shock:

Kép
nilabali

Zsancy: én 9-kor tudatosan zörögtem, hogy felkeljen... 8)

Na nem olyan vagány ám a helyzet... Azt a zsivány mindenit, tegnap negyed 12-kor még itt táncikolt! Én meg azt hittem fejreállok!
Jól helyretette a Germicid kúp, mi?

Na, de tényleg, ma olyan hideg, hogy meg sem mértem a lázát. Tuti semmi...

Párod meg :twisted: , hogy lennél már nagyseggű? Pont te??? Nemááár!!

Elif: Ööö.. nálunk napi program a fürdetőkrémzaba... Amíg kenem fürdi előtt, ő tuti beletapicskol és csak erőszakkal lehet visszatartani, hogy amíg a kádba nem kerül, ne egye már meg...

Kreiszi:
mivan?? Nem te újságoltad a napokban, hogy jee, megevett 80-at? Most meg 180-at?? Húú, anyukám, te aztán jól főzöl.... :lol:

Hugic:
Marcid annyira édi! A lábadnak jobbulást! Remélem, nem az reccsent... (Szerintem ahhoz nagyobb műsor kell, hogy visszatörjön...)

Nila: na akkor most már te is folyamatos készenlétben állhatsz Bazsi környékén! :D Szép őszi idő, mi? Én már a karácsonyt várom! 8)

Éljen a tojáspörkölt kiemelkedő sikere!! (azt elfelejtettem mondani, ha túl savanykás lenne, akkor kevés cukor mehet bele)

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?