képzeljétek!!!!Simán be tudtam lépni! Szuper! Műkszik a babanetem! Nem tom apa mit csinált, de....na elkiabáltam, épp leakadt, most megin megy...de már be tudtam lépni, és ez félsiker! eddig ha tudnátok mily úton-módon sikerült...húú
kicsi örömök
Vinci alszik, remélem kialussza a betegséget, és mire felkel kutya baja! csúnya voltam, adtam neki egy Germicid C kúpot
Olyan kis elesett volt, jó hogy scak hőemelkedése volt, de én se vagyok lázasodós, és nagyon szenvedett, meg mennünk kelett a suliba a nyagyokért, úgyhogy valahogy lelket kelett bele öntenem, és most legalább tök nyugisan szunyál, nem forgolódik, meg nyüglődik...ennyi belefér! Fő hogy jól legyen, már huncutkodott is a sulinál
Tojáspöri? Én ettem olyat gyerkkoromban! Tök fini volt! Na lehet beveszem a 7végi kaják közé, csak ne utáljon ki senki a családból!
hajrá fogacskák!!!! az se kizárt, hogy Vincinél a fogjövetel zavart be, mert a hasmenés tuti attól van, Ági is iylen volt, és mondta pont egy szomszéd, hoyg az ő gyerkőcének amíg jöttek a fogai, folyton hánykolódott éjszaka, sose laudt jól, fájt a pocakja, vagyis mindig éjszakás buli volt!huh, remélem azért ez csak átmeneti, mert még sok fogacska hiányzik...
Ági olyan szinten volt hasmenéses, hogy már bejelentettem gastroenterológiára, mert már úgy gondoltuk, ez nem lehet a fogaktól, olyan sok ideje tartott, mire időpontot kaptunk , laza 2 hónap,addigra elmúlt a baja, úgyhogy lefújtuk, és tuti fogproblem volt....most is nő a foga leghátul, és megin lágyabbakat kaksizik....
esős babócáknak sok puszi a bibikre! Vigyázzanak magukra!
kedvet nem veszi el...ági miután egy évesen leszáguldott fejjel a homokba a hajóról a játszin, másfél m magasból(futottunk mindenhova, még röntgen is volt, de semmi baja nem lett), másnap megin mászott fel.... szóval félelemérzet:0 addig kell próbálkozni amíg nem sikerül, nem adják fel egyhamar a csemeték! Mi lesz velem, ha Vinnyó is beindul?????
pohárból ivás: hát én a cumisüveges kénylemes anyuka vagyok...most próbálgatom átvezetni a csőrös üvegre....egyenlőre no siker. pohárból nem is akart, csak kiverni a kezemből..pedig próbáltam....Ági ilyenkor már poharazgatott simán, látta a nagytesótól, aki akkor még igen kicsike volt, és mindig utánozta mindenben
húú, bocsi, olyan sokat írtam! Lőjetek le!