Sziasztok Csajok!
Ma visszavittük Apjukkal az eljegyzési gyűrűt a boltba, mert be kell belőle venni, mivel túl nagy
hétfőre kész lesz állítólag
...Aztán visszamondtuk a mobil internet előfizetésünket, mert itt sajnos a mostani lakásban egyáltalán nem volt "térerő" és egyáltalán nem tudtuk használni, csak sajnos október 1-ig élt a szerzi így addig mindenképpen fizetnünk kell az előfizetési díjat, de legalább már magától a kütyütől megszabadultunk
....Ma pizzát csináltunk ebédre, nagyon fini lett, pari szósz, szalámi, hagyma, pepperoni, sajt, nyammmi
....Most pedig tespedtünk az ágyban ( mivel alig bírtunk megmozdulni annyit zabáltunk) és néztük az "Élet az anyaméhben"-t
Kírus- Nem semmik az árak , hallod
...Mondjuk az biztos, hogy nagy üzlet a baba business, főleg a kezdő anyukákra rásóznak az eladók annyi felesleges , méregdrága vackot, hogy hihetetlen
....Mondjuk én is az leszek majd,mármint kezdő Anyuka, de tuti, hogy kikérem a tanácsotokat, meg persze az ismerőseimét is, hogy mi az amire érdemes, mi az amire nem érdemes beruházni.....Vatera, Tesz-Vesz szerintem is nagyon jók, töredék áron lehet nagyon fasza cuccokat elcsípni
Anita- Örülj te Lyány, hogy nincs tüneted, van akinek egész terhesség alatt nincsen, ők a szerencsések
Lehet te is közéjük tartozol
...Doki bácsid majd úgy is megnyugtat, hogy minden okés, de ez nem is kérdés
Réka- De aranyos ez az álom
....Lehet, hogy tényleg tudat alatt már jelzi a kis kukis, hogy minnyá jönni akar
....Legyetek rajta az ügyön, bár gondolom ezt mondanom sem kell
Csip-Csip- Szijja!!!Mizu most a lakás fronton??Előleget kifizettétek már??Van már pontos időpont, hogy mikor cuccolhattok be az új kéróba??
Susytunder- Várjuk a képet!!!!!!
Többiek hol vagytok????
( Betty, Iner, Onlány, Anyci, Joli, Angyalkrisz, Gtunde75, Zsu.....és még akit véletlenül kihagytam)
Pussszantás mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa