Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Ma visszavittük Apjukkal az eljegyzési gyűrűt a boltba, mert be kell belőle venni, mivel túl nagy :arrow: hétfőre kész lesz állítólag :wink: ...Aztán visszamondtuk a mobil internet előfizetésünket, mert itt sajnos a mostani lakásban egyáltalán nem volt "térerő" és egyáltalán nem tudtuk használni, csak sajnos október 1-ig élt a szerzi így addig mindenképpen fizetnünk kell az előfizetési díjat, de legalább már magától a kütyütől megszabadultunk :lol: 8) ....Ma pizzát csináltunk ebédre, nagyon fini lett, pari szósz, szalámi, hagyma, pepperoni, sajt, nyammmi :wink: :lol: ....Most pedig tespedtünk az ágyban ( mivel alig bírtunk megmozdulni annyit zabáltunk) és néztük az "Élet az anyaméhben"-t :D

Kírus- Nem semmik az árak , hallod :shock: ...Mondjuk az biztos, hogy nagy üzlet a baba business, főleg a kezdő anyukákra rásóznak az eladók annyi felesleges , méregdrága vackot, hogy hihetetlen :evil: ....Mondjuk én is az leszek majd,mármint kezdő Anyuka, de tuti, hogy kikérem a tanácsotokat, meg persze az ismerőseimét is, hogy mi az amire érdemes, mi az amire nem érdemes beruházni.....Vatera, Tesz-Vesz szerintem is nagyon jók, töredék áron lehet nagyon fasza cuccokat elcsípni :wink:

Anita- Örülj te Lyány, hogy nincs tüneted, van akinek egész terhesség alatt nincsen, ők a szerencsések :wink: :arrow: Lehet te is közéjük tartozol :D ...Doki bácsid majd úgy is megnyugtat, hogy minden okés, de ez nem is kérdés :!:

Réka- De aranyos ez az álom :wink: ....Lehet, hogy tényleg tudat alatt már jelzi a kis kukis, hogy minnyá jönni akar :lol: ....Legyetek rajta az ügyön, bár gondolom ezt mondanom sem kell :D

Csip-Csip- Szijja!!!Mizu most a lakás fronton??Előleget kifizettétek már??Van már pontos időpont, hogy mikor cuccolhattok be az új kéróba??

Susytunder- Várjuk a képet!!!!!! :!: :lol:

Többiek hol vagytok???? :shock: ( Betty, Iner, Onlány, Anyci, Joli, Angyalkrisz, Gtunde75, Zsu.....és még akit véletlenül kihagytam)

Pussszantás mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Azta Csajok, tetűűűm van :lol:

KépKép
gyancsi

Tetűűűűűűűűűű??? :D :shock: :D

Ancsa: Jó, hogy jöttél, te mindig annyit tudsz írni... :lol: jó olvasni, csak ritkán vagy :?

Lakás...Megvan...Már meg is lett tervezve minden :wink:
10 nap múlva lesz leelőlegezve...Aztán Február 12-ig kell kifizetni a maradékot...Úgy szmoltuk, hogy március 1-én már beköltözzünk... :lol: :lol: :lol:
Amit már alig várok...De ezt a kis időt kibírom...

Nálad mizu???Én is kiváncsi vagyok mi van apjuk eredményével...

Puszantás Neked
csip-csip18

Szia Csip-Csip!

Hát nem lettek túl jók, kevés spermium szám ( 10.5 milla van nekünk és 40 és 400 milla között kéne lennie).... :? Ráadásul alakilag is csak 13% a megfelelő, de nem adjuk fel....Csak 1 kell, hogy célba érjen, a többi kis "rozzant" elég ha csak segít neki ebben :lol: ....Jaj azt el is felejettem mondani Betty-nek, meg Zsu-nak az én 2 fogadott dokinőmnek, hogy Apjuk kapott valami 4 féle gyógyszert ezeket kell nyomatnia,mint az őrült....Mondjuk azt nem tudom, hogy ezek miben tudnak segíteni, lehet felélénkítik az öcsiket??? :lol: Úgy legyen, Ámen!!

Az tök jó ha már ilyen tuti időpontok vannak lakásügyben, az nem baj, hogy csak március, mert addig lesz időd tökéletesre megtervezni, hogy hova mit szeretnél és nem kell kapkodni :D
Milyen stílusú lakások jönnek be??Mediterrán, modern....stb?

KépKép
gyancsi

Jajj, Apjuknak vettünk ma egy Topspin3 nevű teniszes játékot és éppen most veri le a csillárt tenisz közben :shock: :? :wink:

KépKép
gyancsi

Réka!
Nem semmi te is szülésről álmodtál :lol: ...ki tudja lehet nem véletlen :roll: :!: Bizti az általam emlegetett Barnabás ugrott be neked :D:D..

Én is éjjel azt álmodtam hogy lányom született..
És 1 hónapja kb azt hogy fiú,de akkor még a súlyát is megálmodtam ami igaz kicsit aránytalan mert 4150g és 47cm :lol: ..
Érdekes dolgok ezek :roll:
Mondtam is apinak,hogy most addig fogok erröl álmodni még meg nem születik :roll: :?:

Hát mellszivóm az nincs,azt minden képpen szeretnék majd venni..
Mikor Kírát szültem akkor kölcsön kaptam sogornőmtöl de azt a régi hagyomásnyosat,és az nekem nem jön be..
Babakocsink is van,de utálom,sajnos már akkor lett vásárolva mikor Kíra megszületett így nem voltam ott és a drága férjem meg após ugy bevásárolt vele hogy ... :twisted:
De vaterán néztem én már egy kereskedötöl lehet venni vadi újak és hordozót is lehet venni hozzá ugyan olyan szinben mint a kocsi,és kihozzák házhoz 1700 ft-ért...És így mindenestöl 35000 a kocsi+12000 a hordozó+1700=48700 ft
Dehát persze még körbe nézünk itt a közelben,ez majd csak jövöre lesz megvéve..
Kiságyunk is megvan Kíráé,alig használt.. nem sokat volt benne..

Csip-csip!
Ha fiú lesz akkor Nimród lesz,ha lány akkor Kendra..

Nektek milyen fiú-lánynevek tetszenek??
Vendég

:) :) :)Az jó akkor...

Igazságszerint, a kedvencem a mediterrán, nagyon szeretem a narancsot, bordót...Csak most már uncsi meg már nem divat, azt mondták...Meg már mindenhol ilyen minden lakás...
Szóval valami vagány, modern lakás lesz, szerintem...
Ami nem biztos, hogy mindenkinel tetszene...
Legalább is akiknek elmondtam, hogy mi milyen lesz, mondták, az érdes...furi...de aztán lehet jó lesz...ezt mondják...

Akkor az nagyon kevés, basszus :cry: És meddig próbálkoztok így most spontán???Jaj, de sajnálom, de remélem igen csak 1 szemecske jusson be :P
csip-csip18

Réka!
Nem volt nagyon tejem,meg nem is igazán akart szopizni Kíra..
De ha nem adtam volna fel és tovább fejem,lehet beindult volna..
De mondom nekem az a szivó nagyon nem jött be,pl a mellettem lévö csajnak tök jó szívója volt..
Ja és akkor nem ittam/szedtem tejserkentöt sem..
Most meg egyik csajjal taliztam és ajánlott egy tejserkentő homeos bogyot..
Képzeljétek 1 nap 2liter tejcsit szív le ami "felesleges" :shock: :shock: ,azt mondja olyan mint a tejbár :lol: ,szegény azért nem irigylem..
Vendég

Hát próbálkozunk egy pár hónapot még így,aztán ha nem megy akkor inszem szerintem.....De remélem megsegít az Öreg odafennt, mindig dumcsizunk esténként :wink:

Nekünk még babánk nincs, de kész neveink vannak :roll: :wink: ....szóval ha fiú akkor tuti, hogy Levente, ha lány akkor 2 van eddig ami tetszik nekünk, Csenge és Lili!!

KépKép
gyancsi

Fiú vagy Lány név???Ez érdekes fenn állás nálunk, mert mi szerintem még akkor semm fogunk tudni megegyezni, ha már a szülőszobán lennék és kibujna a picike... :) :) :)

Az a baj, hogy én is meg a párom is, ha egy név eszünkbe jut, tuti találunk olyan személyt , akinek(család, ismerős, ex barát)- a neve-nem jó emlékhez fűz... vagy cikizni lehet kis korában, vagy esetleg, nem jó a becézése, vagy máshogy becézik lányt-fiú helyett vagy akár fordítva csúfolják...

Egyik névről semm hallottam Kírus :oops:
csip-csip18

De talán amibe bele egyezne az:

Ádám, Viktor, Bence ill. Viktória, Adrienn,
csip-csip18

Ancsa: Most nem rég szült a barátnőm, neki a fia:Levente...
Főnököm lánya:Csenge, és a keresztlányom Lili :)

Szóval láthatjátok, máris 3-3 :) :) :)
csip-csip18

Kép

Én tegnap 21 lánynevet írtam össze apának, kb. felétől rosszul is lett. A fiú név biztos, Bálint lesz. Ha lány akkor még nagyon képlékeny, és nagyon messze van még.

Kírus
Szerintem nem a mellszívótól függ, hogy mennyi tejet tud fejni az ember és nem is a homeóstól, tény, hogy serkent, és meg is kell próbálni, miért ne. Én nagyon ajánlom az Aventes mellszívót, nekem nagyon bejött, nálam kölcsön volt, rengeteget fejtem vele. Vannak más tejserkentők is, pl. a More milk kapszula, amitől dől a tej, de méreg drága. én egy dobozzal szedtem be, és miután Kristóf szopizott még majd 2 decit fejtem.

Kitti
Jó hír a lakás, szupi!

Kép
Kép
susytunder

Hát lányok élőben sokkal jobban látszik. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Én az első tesztednél jobban láttam a második csíkot... :oops:
csip-csip18

Kép

Kitti
Akkor itt vannak együtt. A felső a mai.

Kép
Kép
susytunder

Tündéri vagy :) :) :)

Remélem most már boldog vagy, büszke vagok rád, hogy össze jött neked, így 1 petefészekkel...GRAT...
csip-csip18

Kitti
Köszi, nagyon boldog vagyok, legalább annyira, mint te a lakással kapcsolatban. :wink:
De mondom élőben teljesen másképp látszik.

Kép
Kép
susytunder

Biztos igazad van :)
csip-csip18

Sziasztok!

susy, nagyon szépen erősödk az a csík!

csajok, nekünk is annyi mindent kell venni. mondtam is Gabinak, hogy félre a babonával, ha az első uhon minden ok, nekiugrunk a vásárlásnak! :D kell kiskád, mert a Kendéét kölcsönadtam, a babakocsira a "feltétek", hordozókendő, kifogó, orrszívó, textilpelenka, mellszívó (a régi tönkrement), ruhák, mert Kende őszi, ketteske, meg majdnem nyári lesz, ja meg most szeretnék még venni egy övlehúzót a kocsiba. Kendével még nem vezettem, most meg elég sokat mászkálunk. Jajj, szinte végtelen a lista.... :D:D:D De imádok ilyeneket vásárolni!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Anita: Akkor neked is már van listád ezek szerint, nem semmmi mit mondjak...

Első uh után?Akkor még eléggé fiatal lesz a pici!!!
Nem kellen e még várni egy picit ezzel a vásárlással???Nem akarlak lebeszélni, meg megbántani, ne érts félre...
csip-csip18

Én rohanok is bezárom az üzletet mindjárt 10 óra juhhhhhhhééé

Szép Estét Mindenkinek!!!!!!!!!!!
csip-csip18

csip-csip, dehogy bántasz, nem komolyan mondtam. :)))

Anita

Kép

Kép
anita1984

Anita
Nálunk apa volt így Kristófnál. Mindent meg akart venni, folyton vásárolt volna. :lol:
Nekünk szinte mindenünk megvan, unokatesóm februárban fog szülni, tőle is kapunk rucit, ha lány lesz, akkor pár szép ruci kell, ami csajos, de semmi egyéb.

Kép
Kép
susytunder

Helló Lányok!!

Csip-Csip- Nekem is nagyon bejön a mediterrán stílus :wink: ...A lényeg az, hogy neked tetszen és jól érezd magad a lakásban, na meg azt sem szabad elfelejteni, hogy hosszútávra csinálja az ember, így azért mindent alaposan át kell gondolni :!: ...Nálunk most fekete, barna ( fa ) , piros, narancssárga, ezek a szinek mennek :lol: ....Ja a nővérem 2 fiát Ádámnak és Viktornak hívják :D

Susytunder- Teljesen jól látható a második csíkod, pedig én szemüveges vagyok és nincs rajtam most :lol: ....Hűűjj de örülnék én egy ilyennek :roll: :wink:

Anita- Megértem a vásárlási kedvedet, én csak a barátnőmmel mentem mindig akinek most áprilisban született babája, de annyira jó volt a gyerek cuccok között turizni, annyira édes dolgok vannak, hogy hihetetlen :wink:

Hol vagytok többiek :?: :?: :?: :shock:
Nem ám elhagyni minket :!: :evil: :wink:
Tessék szépen jönni mihozzánk!! :D :arrow: Hiányoztok, na :oops:

Szép estét mindenkinek!

Cuppantás!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy! Szépen látszik a 2. csík is! :wink: :D

Ancsa! Sajnálom a rossz eredményt, de ha máshogy nem inszemmel tuti sikerülni fog! :wink:

Nevek... :D Nálunk is idő volt mire megegyeztünk a Csengében. Még a Kincső tetszett, de a Csenge jobban. :D Fiú névben nekem is a Levente tetszik már egy ideje, de asszem a páromnak meg nem. :?

Tényleg sok felesleges dolgot akarnak rásózni a kismamákra... Nekünk babakocsit vennünk kell majd. Nem szerettem a mienket, rossz választás volt, de sikerült eladnom elég jó áron, és sportkocsit vettünk belőle. (csak mélykocsi nincs). Viszont hordozókendőt vagy valami kenguruszerűséget mindenképpen szeretnék. Ágyunk van. Tulajdonképpen minden más van. Lányka ruhák rengeteg, fiú ruhákat (ha az kell majd) meg remélem sógornőéktől megörököljük. (nekik most júniusban született) :D

Jaj, úgy szeretnék már én is egy zebrás tesztet... :roll: :oops: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Suzy, tényleg erősödött a csíkocska, drukk!!! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Réka, neked nem volt hőhullámod a Clostitól?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt.

Én is látom a csíkot, de ha tudsz Susy vegyél ugyanolyan teszteket :) Meg ne is tesztelj már :wink:

ÓÓ nevek, nekem rengeteg ötletem van nevekre. Fiúra, Mihály, Mátyás, Sebestyén Lányra meg Vera :wink: A fő szempontunk, hogy ne nagyon találkozzon ugyanolyan nevüvel, mint ő :wink: Ráadásul a vezetéknevünk után, valami egyszerű, rövid kell :D

Ediii, Onlány, Anyci merre jártok?

réka80

Zsu, szia :D néhányszor volt, de nem volt vészes. Szeded még?

réka80

Jó reggelt!

Réka
Nagyon, de nagyon küszködök ezzel a hőhullámmal, ma nem kell már szednem a Clostit, szurkál néha a bal oldalam, holnap uh!

Már annyira utálom, sokat veszekszünk mostanában otthon, most éppen mosolyszünet van, nagyon nehezen viselem ezt a hormon pótlást azt hiszem!Ilyenkor nálam a kakas is kurva...már bocsánat!!!

Remélem holnaptól jobb lesz egy kicsit, de talán, ha jól emlékszem addig volt nagyon szar, míg meg nem kaptam a tüszőrepit!
A hangulatom is elég szar, de lehet, hogy ez egy enyhe kifejezés volt, sokszor nem ismerek magamra!

Ancsa, milyen volt a film?

Kírus, Én tavaly álmodtam meg a tesóm szülését és a babó súlyát (3730g-ot álmodtam és 3820g a szülétési súly!!! :wink: )

Kitti, nálunk csak Én szoktam ilyenekről gondolkodni, hogy baba nevek, a férjem csak egy névben gondolkodik ja és kislány:Maja! :wink: annyira tetszik neki, de már vagy 5 éve ezt mondja!!!

Angyalkrisz, türelem, ahogy nekem is szokták mondani... :roll:
Reméljük nemsokára jön a zebrás teszt!!!

Napsütéses, vidám napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Susy!
Igen jól kivehető a 2.csíkocska!! :wink:

Anita!
Akkor neked is lesz mit vásárolni..
Én mondtam ha félidöt betöltöm akkor lassacskán lekezdünk vásárolni,ne mindent egyszerre kelljen..

Zsu!
Akkor már megint dolgoznak a hormonok :roll: :?:
Majd csak tul leszel rajta,és szent lesz a béke!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Kírus, remélem, mert már az őrület határán vagyok... :cry: :roll:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, nagyon sajnálom, egyébként a clostytól én is sokkal feszültebb vagyok :? Tegnap este 9kor kezdtem felmosni az egész lakást, mert annyira gány volt. Közben veszekedtem a férjemmel, Zsókával, hogy nemigaz máá, hogy állandóan csak a kupi...ÁÁÁÁÁ, és a hab a tortán az volt, mikor kiborult a vödör, benne a sok mocskos lé :evil: No erre én akkorát rúgtam a vödörbe, hogy ahova addig nem ért el a mocsok, az is kapott :evil: :evil: Utána meg nem győztem szégyenkezni magam miatt :roll:

Egyébként nekem napok óta fáj minden odalent. A petefészkeim, mindkettő, a méhem. Nem élesen, tompán, nyomóan inkább. Félek nehogy ciszta legyen :? Lehet ez is a clostytól van :roll: ááá, jobb lenne nem kéne szedni ezt a a hormonbombát :(

réka80

Sziasztok Lányok!

Úgy látom mostanában ti sem írtok túl sokat. Én most már második napja ritka pocsékul vagyok. Tegnap este többször is úgy megszédültem, hogy elsötétült minden. Meg a hányinger....nos az kezd állandósulni, pedig pár napig már egész tűrhető volt, de most már hiába eszem, iszom bármit. Eljutottam odáig, hogy már úgy igazán semmit sem tudok igazán megkívánni, undorodni persze annál inkább. Hányás még mindig nem volt. Szívem szerint egész nap feküdnék és olvasnék és aludnék. Pocsék azért, hogy olyan haszontalannak érzem magam. A házimunka is kissé elhanyagolódott, de a férjem mondta, hogy hétvégén majd közösen kitakarítunk. Ő sem szeretné, ha fürdőszoba takarítás közben beleájulnék a kádba.
Most nagyon együtt érzek Zsu hangulatingadozásaival. Eddig nem volt különösebb gond ezzel, de tegnap kétszer is jól kibőgtem magam. Volt egy kis összezörrenés is Tomival, amit azóta megbeszéltünk.
Hát lányok tényleg igaz, hogy a terhesség kiveszi az ember lányának kezéből a gyeplőt. Már várom, hogy elteljen ez a hónap, és végre a 2. trimeszterbe lépjek.
Félre ne értsetek, örülök a babának, csak hirtelen elég sok kétség szállt meg. Biztos jó, türelmes anya leszek? Meg ilyesmik.
A borús és derűs gondolatok úgy váltakoznak bennem, mint kint az időkép. Olvastam, hogy ez a 8. héten természetes, de azt hittem talán én kimaradok a szórásból. Nem így lett.

Joli
Kép
Kép
joli83

sziasztok!!
Próbálok sűrűben jönni,csak most rohanós napjaim voltak,ráadásul elkaptam valami nyavaját is ,vesemedence gyulladásom is van, szóval kicsit kész vagyok :? ,de leginkább az zavar,hogy most meg ezért nem fog ebben a hónapban sikerülni a baba :( ,de mindegy lehet amúgy se jönne össze...

susytunder! 10-es, vagy 25-ös a tesztek??? szépen erősödik :D vannak tüneteid???

Zsu!! szegénykém, nem irígyellek ...,én már akkor kész dili vagyok ,amikor pirianyó kopogtat és olyankor utálom magam :roll: ,de reméljük hamar elmúlik nálad, kitartás!! :wink:

Réka! te szeded még a Clostit??? lehet,hogy hülyeséget írok,de ezt bármikor felírhatja a doki vagy ,csak akkor ha nincs peteérés??? :oops:

EDI
ediii

Nem bármikor írja föl a doki ediii. Nekem van peteérésem, de nem a legjobb. A closty elviekben felturbózza a peteérést, csinál is, akinek esetleg nincs-vagyis sokaknak.
Nem lehet sokáig szedni, 3 hónapig általában, akkor szünet kell, mert a mellékhatásai elég brutálisak lehetnek :? Ezért lenne mindenkinek fontos gyorsan teherbeesni a closty mellett.

réka80

Joli, sajnálom, hogy ennyire kivagy :( Tudom én, hogy nem panaszkodás akart ez lenni, de ha szarul vagy, akkor szarul vagy.
Az Anyaságról meg csak annyit, hogy a mindig türelmes, kipihent, kedves Anyuka csak a mesében létezik. Igenis néha el fog szakadni a cérna, az elején meg pláne....és akkor ez teljesen rendben lesz, mert emberek vagyunk, és az ember imádja a gyerekét, de néha nehéz....

réka80

Joli
Nagyon igaza van Rékának! Sokszor fog még elszakadni a cérna. A párodnak pedig mondd meg, hogy legyen kicsit elnézőbb veled, mert ilyenkor sokkal érzékenyebb vagy, és vagyunk mindannyian. A hangulatváltozások nem fognak megszűnni az első trimeszter után, legalább is nálam még erősebb volt. Volt olyan hogy mosogattam, és egyszer csak elkezdtem sírni minden ok nélkül, és én sem tudtam mi bajom. Szülés után meg mikor már egy hónapja fél óránként keltünk éjjel, olyat mondtam amit inkább le sem írok, mert azóta is szégyellem magam. :oops: Nagyon nehéz időszak ez, és az is ami elé nézünk, de amikor kapsz egy mosolyt, vagy magadhoz öleled minden elmúlik, és csak a jóra emlékszel majd.
És amit még mondhatok, hogy nyugodtan engedj a lazításnak, élvezz/élvezzetek ki minden pillanatot, mert ha a csöppség megszületik sok minden más lesz, és hidd el akkor is a házimunka lesz az utolsó, amihez nyúlni fogsz.

Edii
25- sek a tesztek, de már nem csinálok többet. Most azon gondolkodom, hogy jövő héten menjek dokihoz, vagy majd csak az azt követő héten. Tünetek vannak, non stop hányinger, iszonyatos mellfeszülés, és naponta egy üveg savanyúságot elpusztítok. :)

Kírus, Tünde
Holnap majd szóljatok már, hogy oda ért e a dvd?

Kép
Kép
susytunder

Joli!
Sajnálom hogy ilyen rosszul vagy :( ,de reméljük hamar elmulik most már!!
Én mostanában a puffadással küszködök áááááááá,reggel olyan jól érzem magam,aztán eszek és utána kész vagyok..
:?
Mikor mész védönöhöz?

Susy!
Oké írok ha megérkezik!!!

Holnap megyek baba-mama látogatóba délelött :wink: !!
Már alig várom fogjam a kis tököst!!!!!!!! :)

Réka,Zsu!
Nektek is kitartást!!
Ezek a hormonok mire képesek .......

:shock: :roll:

További szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Vendég

Réka, Én is feszült vagyok és tuti, hogy a Closti csinálja ezt velem!
Mivel PCO-s vagyok félek a ciszta miatt Én is, de remélem nem lesz gond, most tényleg nagyon elkeserítene még az is!
Nem kellene szedni ez nagyon igaz, de ha más nincs :?: :roll: nekem egyáltalán nem volt pé-m!!!

Joli, sajnálom, hogy ennyire nehezen viseled a dolgokat, együtt érzek veled, el fog múlni ez az időszak, mint ahogy majd nálam is, csak ezt most szar átélni!Minden olyan keserű, idegesítő számomra! :?: :roll:

Ediii, jó, hogy előkerültél, sajnálom piri közeledését!!!Akkor neked sem könnyű most!
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Suzy, akkor vannak terhes tünetek nem panaszkodhatsz!!!
Kristóf meggyógyult?

Kírus, köszi, érezd magad jól holnap a baba látogatóban!

Betty, Ancsa, Iner :?: :?: :?:

Szép estét mindenkinek, jó éjt!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
én itt vagyok mindig, csak nincs miről írnom igazából.. :roll:

Edii
neked tegnap elmaradt valami, úgyhogy ma szeretnék ezzel kedveskedni....végülis a 8 napban még bent vagyok :lol:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

A clostinál a legtisztább, ha tüszőrepesztő injekciót kapsz (én mindig kaptam), mert akkor nem lesz cisztásodás.
Nekem teljesen rendben van a pé.-m, Apival vannak gondok...nekem azért adták, hogy több tüszőm legyen, és esetleg több repedjen, hogy nagyobb legyen az esélyük a kiskatonáknak.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt!

Ediii, sok boldogságos, vidámságos szép napot kívánok Én is, megkésve, de annál nagyobb szeretettel!

Betty, eddig kaptam a tüszőrepit, most is fogok tuti.

Alig aludtam tegnap este, vannak gondjaim elég rendesen, és bocsi, ha sokat panaszkodom, de ez van!

Most reggel 7-re megyek uh-ra!

később jelentkezem!

puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!
Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz, Boldog Névnapot Ediii, így utólag is :)

Igen, eléggé leült a topic tegnap, kevesen voltunk :(

Zsu Remélem mielőbb kikecmeregsz ebből a gödörből. Remélem ma az uh-n felvidítanak, várunk a hírekkel :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára réka80 2009.09.18 06:08-kor.

réka80

Sziasztok!

Ediii!
Én is boldog névnapot kívánok neked!!! :wink:

Zsu!
Bizti jó hírekkel szolgálnak ma,akkor legalább kicsit felvidulsz!!

:wink:
Csak nyugodtan panaszkodd ki magad!!! Azért vagyunk hogy maghallgassunk és ha tudunk segítsünk 8)

Dolgozoknak kitartást még a mai napra!!!

Mindenkinek szép napot!!!!
Vendég

Sziasztok!

Joli, teljesen megértelek. Tegnap nekem is olyan hangulatom volt, hogy megfojtok valakit. A "jó anya leszek-e" meg mindenkiben motoszkáló kérdés. Persze, hogy az leszel. Az a baj, hogy most fel van állítva egy tökéletes anykép, amit ha megfeszülsz sem tudsz magadévá formálni. Magadnak akarj megfelelni, meg a férjednek, meg majd a kisbabátoknak.

Egyébként meg bennem most az motoszkál, hogy fogom-e tudni úgy szeretni, mint Kendét.

Sajnálom a gyógyszer mellékhatását, nem lehet egyszerű.

Puszi Mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Anita :)
Ahogy növekszik és kibújik egyértelművé válik a dilemma, hogy fogod-e ugyanúgy szeretni. Sok második babájukat várónál hallom ezt a félelmet. Ez is olyan, szvsz, amit meg kell tapasztalni, mert csak úgy lehet megtudni. De dobnék rá pár millát, hogy igen, fogod ugyanúgy szeretni a kicsit is :wink:

réka80

Köszönöm szépen lányok, nagyon aranyosak vagytok!!! :D

Joli!!! szerintem ezen mindenki átmegy,persze kivéve a szerencséseket, vacak érzés, de hamarosan elmúlik :wink:

Zsu!!! fránya piri nem akar lemondani :evil: és ilyenkor sírós hangulatom van,főleg,hogy voltam a kisfiam szülőijén és 3 kismamával taliztam és az egyiknek már az 5. gyerek jön :shock:
nincs igazság!!! nem sajnálom tőle,csak irígy vagyok :oops: miért nem lehet mindenkinek ,aki szeretne :?: :roll: /bocsi lányok ,csak kicsit magam alatt vok/
zsu! mennek a drokkok uh-ra,majd jelentkez,h. mit mondtak.

Anita!! igen ez érdekes kérdés,h. fogod-e ugyanúgy szeretni, nekem is eszembe jutott már,de biztos,hogy ugyanúgy lehet szeretni !!csak ,még nem tudjuk milyen érzés ha több gyerkőc van :roll:

EDI
ediii

szép jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors bekukk, mert a kislányomat kardiológiára kell vinni Sad remélem nincs nagy probléma...
Tegnapi uhutól kikészültem... Még szerencse, hogy nem oda fogok járni terhesgondozásra!!!! Bemegyek a nődrhoz, mondom neki, uhura jöttem, ahogy megbeszéltük és itt a menoteszt eredménye: pozi! De szeretnék kérdezni valamit... Terhesség alatt mennyi az ideális tsh? Erre hablattyolt lovakról, ostorról, kocsikról és a fradiról kb 5percben. Aztán a végén mondtam, hogy nem tegnap óta vagyok pm beteg úgyhogy a lényeget mondja, mert ebből nem értek semmit. Nem mondta. A végén én mondtam, ill kérdeztem rá és zavarta, hogy "többet tudok" erről, mert visszakérdezett, hogy akarom- e én egyáltalán ezt a terhességet? Na ettől köpni nyelni nem tudtam!
Szerintem ez kissé erős volt.
na meg annyi rossz gubancos dolog történt az elmúlt napokban :( úgy érzem magam, mint egy zombi :?

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?