Majdnem
Hanna
Eredetileg Annának indult, csak az furi lett volna a vezetéknév mellett, ezért kapott még egy betűt.
Azon vigyorgok, hogy ahányan közzétettük az eredményeket, annyiféle XYZ betűkombináció volt, vagyis mindenkinél mást néztek. Nálunk a következőképp alakult:
NB: 4,6 - orrcsont
BPD: 45,5 - fejátmérő
HC: 155,5 fejkörfogat
AC140,5 - haskörfogat
FL:30,3 - combcsont
Jó sok minden történt veletek, ha kihagyok valakit, vagy keverek, bocsi
Ronci: gratula a kiscsajhoz!
Vicky: Gratula a sógornődnek is.
Dia: hívd az Istenhegyit mielőbb, nagyon tele vannak. Én nem értem, nyáron nem volt ekkora zsufi. Mindenki februárban szül?
Nóri: átküldenéd nekem is az email jelszavát? Utána megküzdök a kép megtekintésével. Tök jó, hogy hoztál gépet
Ha legközelebb mész Katihoz, szólj előtte, megpróbálom úgy alakítani, hogy tudjunk talizni kicsit, ha van kedved. A Budagyöngye aljában van egy isteni olasz bolt, friss nasikat (tiramisu, profiterol) is árulnak..
Bori: a gatyó nekem is tökre bejött. Még a barátnőmnek is mondtam este, hogy milyen tök jó színes, mert én kaptam 4 db fekete nacit... Milyen lett a pizza? Nyamm.
Kakti: ha nálad is működik az AFP előrejelzés, akkor kiscsaj lesz
Barbi: remélem jó volt az ünneplés!
Szilvi: jobbulást, reméljük a herpeszek hamar távoznak.
Reni: a gond nem az, hogy a főnök esetleg fellép a babanetre, hanem a gépek esetleg megjegyzik, hogy ki mikor hol járt, és ha a rendszergazda úgy állította be, akkor simán lehet, hogy lazán visszakereshető, mikor, melyik linken vagy. Szóval az, hogy éppen nincs bent a főnök, nem jelenti azt, hogy nem tud róla. Bocs, nem a frászt akarom rád hozni, de nem lenne jó, ha ő utólag avatna be ebbe a kis titokba.
Na megyek aludni, szép álmokat mindenkinek!