Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, köszi hogy megkérdezted. :cry: Most marhára nem tudom hogy mit csináljak. A másik doki csak 3 hét múlva jön vissza szabiról, és már 4 hete hogy láttam a kis szarost. Viszont ő nőgyógyász. Asszem holnap felhívom a dokimat és megkérdezem tőle, ő mit javasol. Bár a jó laboreredmények alapján, remélem nincs ok az aggodalomra.
Gratu amúgy a jó eredményekhez. :)

Nem kérkedésből mondtam a próbálkozós hónapokat, nővéremmel éveken keresztül együtt izgultam hogy ne jöjjön meg neki, de sajnos nekik úgy néz ki, nem jön már össze.

Viki, gratu a sógornődéknek is!

No, a mai napban az eredményemen kívül más jó nem történt. Vagyis az igen, hogy a főnökkel végérvényesen megállapodtam, azt mondta megkapom a jutalmat kápé is, tehát nem csak a járulékokat fizeti be, erre nem belekötöttek a rohadék könyvelők?
Állítólag visszamenőleg csak béremelést lehet adni. Kiszámolgattam, végül is így én jobban járnék és a főnöknek is csak 8 ezerrel kerülne többe mint ha jutalom lenne, csak egy csomóban van a gyerekem a hasamban, pedig jó lenne lelazítani valahogy. Úgy sajnálom szegényt. :cry:
Úgyhogy holnap, játszd újra Sam. Ráadásul annyira tenyérbemászó modoruk van, hogy az utolsó e-mailben nem tudtam teljesen disztingválni, odamondtam nekik kicsit. A qrva anyjukat, külsősök, ők vannak a mi cégünkért. Nagyon be vagyok rágva. Bocs a kirohanásért. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Dincsike, menj föl az Istenhegyi honlapjára, ott van a telefonszámuk, aztán nyilván ott már meg tudják mondani hogy mikorra tudnak időpontot adni H.K.-hoz. Szerintem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

asdgvb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:04-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Szerintem én nyertem a babavárásban hátulról! Már nem is merem ideírni, mióta nem szedem a fogigátlót. :lol: Egyébként meg szerencsésnek is mondhatjuk magunkat abban, hogy az első lombik sikerült. (Nekünk egyből lombikot ajánlottak a BMC-ben.) 8)

Vicky! Naggyon szééép! És halk gratula a sógornődéknek!

Ézsóné, Csuppancs, Nóri! gratu a teszthez és az UH-hoz!

Úgy látom sokan most a napokban mennek dokihoz és uh-ra. Sűrűsödnek az események! Most jut eszembe, hogy nekem is hétfőn kell menni a dokimhoz. Juppii!

Jucy még nem jelentkezett az uh-ról? Ha jól tudom ő is ma volt.

Zsizell! Helyes, hogy mész a dokihoz!

Kép
Kép
molmar

Sziasztok!

Voltam a választott dokimnál, megvizsgált uh-val, és ő mindent rendben talált, de mivel a genetikai uh csak okt. 1-jén lenne, azt mondta, megpróbálja megsürgetni, és holnap reggel be kell mennem a Női Klinikára, hátha meg tud vizsgálni a kollégája. Jó lenne!

Olyan jó volt látni a pici fiúcskánkat, még 4D-s képeket is mutatott a doki (szerintem az volt), ott a lábujjacskái is látszódtak. :)

Örülök, hogy Veletek is minden oké, Zsizell, szerintem is nézesd meg a vérnyomásod, nem lesz semmi baj!

Holnap írok. Most kajcsi, aztán pihi, mert ma egész nap transzban voltam, mire 4-re végre mehettem a dokihoz...

Szép estét!

Kép
erusverus

Köszi Kattkat!

Még abban tudnál nekem segíteni,hogy mennyit fizettél érte?

Dia

Kép
dincsike

na, a pontos eredmények:

BPD: 48mm
FRONTO: 68mm
cerebellum: 20mm
thorax: 42mm
femur: 30mm
talp: 35mm
humerus: 34mm

Minden végtag megvan, minden ép és zárt :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Most jutott eszembe: én elcs...tem az időpöttyünket! Szóval 2005. november óta várunk a Picurkánkra.

És én csak szerdán láthatom újra az apróságot - akkor megyek a genetikai UH-ra. A 4D-re meg majd az október 23-i hétvége előtti napokban. Így aztán vihetjük majd hétvégére anyóséknak a friss felvétleket! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Most arra jutottam, hogy csak érdekelnének a mosható pelusok. Még körbekérdezek mindenkit, hogy mennyibe fájnak az eldobhatók és ennek fényében döntök, hogy mosható vagy eldobható pelust vegyek. Tudom, hogy volt erről szó, csak akkor még nem gondolkoztam el komolyabban rajta. De, hogy a jövő héten lesz is ilyen bemutató a hordozóhéten, lehet megfontolom, hogy meg kéne nézni. Na meg a hordozókat is megkuksizom legalább. Nem megy valaki?

Kép
Kép
molmar

Az a helyzet, hogy nekünk egyértelmű, hogy eldobható pelus lesz. Nem azért, mert lusta vagyok, hanem mert Apa azt tudja kb. féláron hozni a gyárból. Így mindenképp jobban járunk. Ráadásul a mosógépünk nem a legenergiatakarékosabb, így sokat kellene fizetnünk a mosásokért... :?
Marad a Pampers.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, megjöttem. Vettem kislányomnak 2 pár cipőt. De úgy vánszorogtam az utcán, mint egy csiga. Erre elhúzott mellettem egy csaj, iszonyat nagy babáspocakkal. Csak úgy lobogott :D . Tökre irigyeltem. Hazafelé az emberem vezetett. Nem annyira örültem, mert gyorsan ment, én meg csak szorítottam a fogam, mert minden méhszalagom feszült.
Gratula az új eredményekhez.
Keddi kiscsapat! Megyünk genetikai UH-ra vagy 4-en. Én egy kicsit azért aggódom. Az AFP-t is akkor kérem majd el.
pammut

afvb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:05-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Lányok!

Kissé vérszegény vagyok - úgy tűnik (alacsony kicsit a vörösvérsejt számom meg a hemoglobinom). Ajánlanátok vastartalmú ételeket?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kész, a mostanra más szokásosnak mondható érzékenységem újra elragadott a könnyek útjaira. Itt ülök az Esélyek házában és egy kis könyvet olvasok. Illetve próbálom, mert nem látok könnyeimtől. Címe: Megszüljelek vagy megöljelek? Abortusz pro és kontra. Soha senkinek nem kívánom hogy akármilyen élethelyzet, egészségügyi probléma ilyen döntés elé állítsa az életben. Nem bírom olvasni, nem bírok az érzelemhullámmal…

zarja

Kati!

A Nahrinnak van egy áfonyás löttye. Abból nagyon nagy hatékonysággal szívódik fel a vas.
Maltofer FOL-t szoktak adni terhesség alatt. Abban folsav is van.
Illetve az állati eredetű dolgokból jó a felszívódás. Vörös hús máj.
Zöldségekből a spenót, brokkoli. Gyümölcsből a bogyósak. Szeder, áfonya. De ezekből nem hasznosul olyan jól.
Vendég

Nóri!

Akkor lehet, hogy ezért vagyok én is vérszegény. Mármint a várandóság alatt ezt állapították meg. :?

zarja

Mondjuk a folsav benne van a Femibionban a napi szükséglet 100%-ában. De vas kellene. Csak a májat, a vörös húsokat nem igazán szeretem. Marad a cékla, a spenót, az áfonya. :?

Te Nóri!
Ez a Nahrin áfonyacucc k...va drága!!! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.09.17 19:46-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Májkrémet sem eszed?
Vendég

Májkrémet igen, de minimálisat. Az tele van méreganyaggal... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszti!

Igen, valószínű a vega életmód hozzájárul, de terhesség alatt majd mindenki vérszegény...
http://egeszsegbolt.unas.hu/shop_artdet ... nas_979225

Én ezt adom Lucának már egy ideje. A fül-orr-gégész javasolta immun erősítőnek és vas pótlásnak. Nagyon bevált. És nem kell belőle sok, mert napi 1 ek. Így kb 6hónapig elég, vagy még tovább is.
Vendég

Bio májas?
Vendég

Kati, van belőle folsav mentes verzió.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... eppek/5822

De ha minden nap szeded a Femibiont, abban is van valamennyi vas.
Én úgy csinálom, hogy minden másnap veszem csak be a terhesvitamint. A Ca pezsit meg az üres napokon. Ha a vérkép majd vashiányt mutat, akkor azt is szedek majd. De a csontképzés alatt most nekem a Ca a fontos.
Vendég

Én szedem a Femibiont minden nap. De Ca-t pl. nem ehetek, mert veseköves vagyok. :? És sajna a vérkép alapján ez a gyanú... De doki még nem erősítette meg.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok! Most értem haza, összeesem a fáradságtól. Mindjárt visszaolvasok (ha csak két percen belül el nem alszom a kanapén :oops: ), de előbb a HÍR: Megnéztük Csöppöt, és egyelőre punszisnak tűnik :D Mindenki nagyon boldog, bár már minden a ketten úgy voltunk vele, hogy az elején lányra készültünk, aztán fiút hittünk, és végül mindkettőnknek mindegy volt. Páromnak egy húga van, az ő anyukájának mindegy, én meg egyke vagyok, úgyhogy anyu szerintem nagyon örül, hogy lesz gyakorlata a dologban. Hacsak nem nő ki a kuki az elkövetkező öt hónapban, akkor nálam bejött a kínai naptár, meg az AFP-s jóslás is. :lol:

Kép
juci-77

Juci!

De jó! Hátha mégis Anna!
Vendég

Majdnem :D Hanna :D Eredetileg Annának indult, csak az furi lett volna a vezetéknév mellett, ezért kapott még egy betűt.

Azon vigyorgok, hogy ahányan közzétettük az eredményeket, annyiféle XYZ betűkombináció volt, vagyis mindenkinél mást néztek. Nálunk a következőképp alakult:

NB: 4,6 - orrcsont
BPD: 45,5 - fejátmérő
HC: 155,5 fejkörfogat
AC140,5 - haskörfogat
FL:30,3 - combcsont

Jó sok minden történt veletek, ha kihagyok valakit, vagy keverek, bocsi 8)

Ronci: gratula a kiscsajhoz!
Vicky: Gratula a sógornődnek is.
Dia: hívd az Istenhegyit mielőbb, nagyon tele vannak. Én nem értem, nyáron nem volt ekkora zsufi. Mindenki februárban szül?
Nóri: átküldenéd nekem is az email jelszavát? Utána megküzdök a kép megtekintésével. Tök jó, hogy hoztál gépet :wink: Ha legközelebb mész Katihoz, szólj előtte, megpróbálom úgy alakítani, hogy tudjunk talizni kicsit, ha van kedved. A Budagyöngye aljában van egy isteni olasz bolt, friss nasikat (tiramisu, profiterol) is árulnak..
Bori: a gatyó nekem is tökre bejött. Még a barátnőmnek is mondtam este, hogy milyen tök jó színes, mert én kaptam 4 db fekete nacit... Milyen lett a pizza? Nyamm.
Kakti: ha nálad is működik az AFP előrejelzés, akkor kiscsaj lesz :)
Barbi: remélem jó volt az ünneplés!
Szilvi: jobbulást, reméljük a herpeszek hamar távoznak.
Reni: a gond nem az, hogy a főnök esetleg fellép a babanetre, hanem a gépek esetleg megjegyzik, hogy ki mikor hol járt, és ha a rendszergazda úgy állította be, akkor simán lehet, hogy lazán visszakereshető, mikor, melyik linken vagy. Szóval az, hogy éppen nincs bent a főnök, nem jelenti azt, hogy nem tud róla. Bocs, nem a frászt akarom rád hozni, de nem lenne jó, ha ő utólag avatna be ebbe a kis titokba.

Na megyek aludni, szép álmokat mindenkinek!

Kép
juci-77

Reni!

Nem beszélve arról, hogy simán olvashatja is akár a babanetet. Volt a másik fórumon egy csaj, akinek a bölcsi vezetője olvasta a babanetet és rájuk ismert. Ő meg hónapok óta arról írt, hogy elköltöznek, és bekamuzza a bölcsiben, hogy maradnak, mert nem akarja átíratni a gyereket. :shock:
Szóval nagyon óvatosnak kell lenni ilyenekkel.
Vendég

Szisztok, még egy utolsó bejelentkezés mára...
Juci, gratula a punszishoz...
Az ünneplés sajnos elmaradt, mert átjött anyósom... :( és véletlenül maradt is 3 órát... már majd szétrobbantam az idegtől, de legalább mindent kimostam... :) Muszáj volt, mert hétvégén nem leszünk itthon, megyünk párom cégével valami bográcsozós, sütögetős egésznapos összejövetelre... vasárnap meg alszom... egész nap!!!
Amúgy én is Maltofert szedek, de rágótablettába (vényköteles), viszont tök fincsi... csokoládé, kakaó és vanília "aroma" van benne... nyami... :)
Na jó éjt mindenkinek!!!
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi, tényleg, én is néztem mennyi közös ismerősünk van :wink:
meg, hogy ide jártál suliba :lol:

Én a fiúkat munka ill. baráti kapcsolatok révén ismerem.
Pétert is munka révén, ők csinálták a cégem honlapját, amit én szerkesztettem :wink:

Reni, Nóri jól mondja :lol: vigyázz :wink:
Minket az utcán is felismertek már, hogy ugye babanetezek, pedig csak Lillu képei vannak néha fenn én soha :shock: :shock: :shock: :shock: Lehet nem főnök bácsi, de a neje olvassa :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vas Valóban sok van a májban, de vigyázat, mert az egy méregtelenítő szerv, tehát sok minden ártalmasat felhalmoz. Különösen a nagyüzemi tartásban. A kenőmájasokban pedig elenyésző a májtartalom :? .
A növények közül minden sötétzöldben sok a vas. Ha nem házi a spenót, csak mértékkel azt is, mert nitrátot is tud felhalmozni. Finom a sóska is.
Vaskészítmény van annyi, mint égen a csillag. Ki kell próbálni mi nem bántja az ember gyomrát.
Hatgyerekes barátnőm javasolta, aki teheti naponta egyen meg pár szem "mókus" mogyorót és/vagy diót. Abban is sok a Ca illetve az E vitamin. Fogat váltó gyereknek is jót tesz. Csak ne sokat, mert a magas olajtartalom miatt nagyon hízlaló :D . Most lehet zsenge diót enni, ami, ha lehúzod a belső héját, pompás csemege. Én odáig vagyok érte.
pammut

Jó reggelt!

Kapar a torkom, eldugult az orrom... :cry: Vagy a cukiban szedtem össze valamit, vagy a nyomorult orvosi rendelőben. Szívás.
Minden homeo szart magamba öntöttem, hátha. Mézes tea, gyümi sali. C-vitamin. Van még itthon 500mg Paracetamol végszükség esetére. :lol:

Kukkolás:
Miután főnök bácsi pontosan tudja, hogy Babanet a honlap, így simán jöhet céltudatosan is közénk. Ezért a közös mail és a képtár. Francnak sem hiányzik a zaklatás. Persze van, hogy én is megismerek embereket más fórumról, de nem megyek oda, mert nem hiszem, hogy jó néven veszi. Végül is nem mindenki örül annak, hogy "hé helló, én ismerlek, nem Te vagy az, aki két hete fosik és csak heti egyszer szexel a férjével?"
Vendég

Nóri! Próbáld ki az oscillococcinumot, olyankor a leghatásosabb, mikor kezdődnek a panaszok..és a tengeri sós orrspray is tök tutti az orrdugulásra! Még mindig köhögök, de messze sokkal jobban vagyok, mint kedden voltam.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Azt is ettem, köszi. Meg Homeogene-t. Hátha! Csak nehéz megállni, hogy ne igyak sokat.
Vendég

Ezeket vettem Lucának a cukiban:
Kép
Vendég

Beszéltem a háziorvossal, de ezer ember van a rendelőben. Oda ne menjek, azt mondta. Viszont tegnap rohadtul fájtak az ízületeim és ma meg megy a hasam. De az előbbi nekem esős időben simán kijön, szóval az pipálva, illetve tegnap megettem egy lavór gyümölcs salátát vacsi helyett. Az okozhatja a 2. tünetet. A hőm 35,3. Szóval lázam tuti nincs. Csak azért mondom ezeket, mert a doki is azt mondta, hogy influenza akkor van, ha lázas leszek, addig szopogassak, teázzak...stb.
Viszont én lázas a tavalyi Rotát leszámítva legutóbb kb 14 évesen voltam. Igaz, akkor legalább influenza miatt! :D

Hát, remélem ez nem valaminek a kezdete. Jó lenne ennyivel megúszni ezt a rohadt telet! :roll:
Vendég

Én is értékelném ha már végre túl jutnék rajta!!! Szegény gyerek hallgathatja egésznap odabent, hogy én mennit köhögök...
Miért nem akarsz sokat inni? az legalább hígitja a sok nyákot ami bent van..
És igen én is azért vagyok nyugodt, hogy nem vagyok influenzás, mert nincs lázam..
Nagyon édesek amiket vettél!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Reni, az esküvő mikor volt?

Dincsike, ez azért szemétség a dokitól, hogy bemondja, hogy amnion lefűződés, mert akkor vagy részletezze ki, hogy mi ez és mondjon infókat vagy ha tényleg nem gond a lefűződés, akkor meg ne is mondja, mert kétségeket kelt a kismamában.
De most tényleg csak annyit lehet tenni, hogy újabb UH újabb dokival.

Nóri, én nem tudom megnézni a képeket, nem csinál semmit, jelszót sem lehet sehova sem beirni… :(

Csilla, Edit, Nóri, gratulálok a szuper eredményekhez!!!

Vicky, nagyon szépen látszik a baba pofija :) Tökre édes!

Kakti, nekem is alacsony lett kicsit a vas eredményem. De minden terhességnél általában ez romlani szokott. Terhesség előtt tökéletes volt a vasam. Vörös húsokat kellene enni sokat, meg céklát, stb.
lara

Jó reggelt

Tegnap megvolt a pizzaparti :) Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy elég jó pizzát sütök, de tegnap azért sikerült elkövetni egy óriási baklövést. Kicsit sok volt a tészta, úgyhogy a maradékból akartam csinálni minipizzákat, kitaláltam, hogy milyen jópofa lenne muffinformában picike pizzákat sütni. Na, ez nem jött be: a hülye tészta odaragadt a papírkapszlikhoz, és nem lehet kiimádkozni belőle - én ki akartam dobni, de a férjem mreggel kikanalazta őket :) Mindenesetre a két másik tepsi 'hagyományos' finom lett:)

Tegnap nekem is sikerült kicsit megfáznom - ez a hülye eső, meg éjszaka. Ma apa nagyon későn ért haza, de mivel a barátnőim ott voltam 11-ig, még fent voltam, és hát adtunk egy kicsit - végre!!! - a házaséletnek :) utána olyan fáradt voltam, hogy nem bírtam felvenni a pizsamám, és pucéran aludtam. Rossz ötlet - kapar a torkom, folyik az orrom... Megyk, csinálok mézes teát:(

boruska

Juci!

Remélem, a próféta beszél belőled!
Alapvetően nekem mindegy, mi lesz, és mostanában erősen fiú megérzésem van, de Apának nagyon lekókadna a szája sarka (egy-két pillanatra csak). Ő nagyon lánykát vár! :D

Vörös húsokat nem eszem. Nagyon kikészül tőlük a bélésem. De céklát burkolok! Asszem, majd ebédre is azt eszem! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt Csajok!

Köszi, hogy így aggódtok amiatt, hogy főnike nehogy meglássa, hogy itt vagyok, de azért ennyire nem súlyos a helyzet... Nem hiszem, hogy levenné a fejemet amiatt, hogy egy nap egyszer feljövök hozzátok. Csak azt szólta meg a múltkor, hogy egész nap a babanetet nézegettem. Szerencsére azért nem olyan rossz a főnököm... :roll: Rosszat nem írtam róla úgyhogy akár olvashatja is :lol:

Örülök a jó eredményekhez és a lányokhoz - fiúkhoz gratula :lol: Azért kezd jobb lenni az arány :roll:

Pammut. Én is a keddi csapatba tartozom, de én még csak a 12 hetes eredményeimért megyek meg az Afp beutalómért :lol: :P

Lara! Tavaly augusztus 23.-án volt az esküvőnk :lol: Nagyon visszamennék. Simán végigcsinálnám még vagy 100x. :lol:

Nekem is dugul az orrom, de azt írja a babanetes várandósnaptár, hogy ez természetes. Remélem én megúszom a telet megfázás vagy influenza nélkül. Ma lefertőtlenítettem az irodába még a kilincseket is, nehogy arról kapjak el valamit...

Remélem senkit nem hagytam ki :oops:

Szép napot

bellerreni
Eger

Dia! Boldog névnapot!

bellerreni
Eger

Sziasztok csajok!

Tegnap este elég nehéz döntést hoztam: nem megyek többet az imádott kórusba, de még a szoptatós baba-mama csoportba sem. Az az igazság, hogy tegnap nem kaptam jó "híreket", innentől kerülöm a szervezett tömegeket. Ha még lesz tali, arra azért elmennék, de a kórusban közel 60-an vagyunk, többségében pedagógusok, bőven lenne mit összeszedni. És hát az előzmények miatt sem kéne semmit összeszednem. Így is bőven van veszélyforrás, hiszen Bori ovis, férjem meg dolgozik. Nem teszek rá direktbe még egy lapáttal. :( :( :(
ktc

katica, milyen 'nem jó híreket' kaptál?

boruska

dg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:06-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Reni: Köszi a névnapi jókívánságokat!

Lara: Igazad van,mert konkrétan azt sem tudom,h ez a bizonyos amnion lefüzödés megegyezik-e az amnion szalaggal.
én rákérdeztem,hogy ez baj-e,vagy egyáltalán mit is takar,de csak annyit mondott,hogy önmagában ez még nem baj,csak akkor gáz,ha a bébi valamelyik végtagja hozzátapad.
tehát elég kétséges a jelenlegi helyzetem.
jöv7 csütörtökön rendel megint a dokim,megyek hozzá,kiváncsi vagyok mit mond.
de beprobálom ezt az
Istenhegyi dolgot is.

Üdv mindenkinek Dia

Kép
dincsike

Sziasztok!

Ejha lányok, ne betegeskedjetek már itt nekem! Pihizzetek sokat!
Katica, miféle 'nem jó hírt' kaptál? Ne rémisztgess!

Egész jóban vagyok a herpeszeimmel, meg a hatalmas nyirokcsomóimmal, biztosan, mert a napokban addig lehettem az ágyban, amíg csak akartam, de holnaptól véget ér a jóvilág, megyek dolgozni, és majdnem két hétig nem alhatok sokáig.

Én ma almás pitét sütök, alig várom már, úgy ráfanyarodtam.

Én is olyan Katicás sütit hoztam Zsoltimnak, mint ami Nóri képén van. :)

Kép
zsizell

Rám tört az édességkorszak - a cuki óta állandóan csak azt ennék - lehet, hogy eltüntetem a babám kukacát a hirtelen változással a savanyú uborka után?:)

Ha sikerül elmosni a muffin tepsit a pizzás kaland után, csokis muffint fogok sütni!
Ha el nem temet a munka, ki sem látszom :( Miféle levezető péntek ez, hogy még dolgozzak is?:)

boruska

Hát nekem bőven elég volt az az egy db süti ott a cukiban. Nem kívánom a sütit, mondjuk a savanyút sem, meg a sósat sem :D Én a csípősre vagyok pár napja rákattanva... Ki tudja milyen gyerek lesz ebből... :lol:

Kép
zsizell

Zsizell Mexikói :lol:
pammut

Kimentem a kertbe és rácsodálkoztam egy gyönyörű karfiolra. Nosza hamar bedobtam forró sós vízbe és már eszem is tejföllel nyakonöntve (ínyencek piríthatnak hozzá vajon egy kis morzsát - én azt most nem kívántam).
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?