nem tom ki írta, nem tudok visszanézni, mert ez a szar megin csak leblokkolna, de valaki írta, hogy a haverjának is ilyen vírus izé van a gépével, mint nekem...megoldás????? Van valami tipp? Vagy újra kell telepíteni a winfost?
Vinci nyüglődik, de azért az egy hatalmas banánt benyomta, iszik sokat! Eddigi legmagasabb hője 37.7, lejjebb megy, aztán megin feljebb, de láz még nemigen volt, szerencsére, viszont elég kába, nem igen vidám, de azért tud még mosolyogni, a szemein láccik nagyon, hogy betegecske...
Olyan rossz ezt látni
kávé benyomatva
már kettő is!
óóóóóóó, sírás...aludni próbál, most nehezen megy, pedig szívtam orrot is, már elalaudta kezemben, sak hát mikor letettem, felébredt
Most úgy tűnik sikerül elalukálni...
Itten szakad az eső.
ebéd: sütőtök Vincinek, nekem gombapörkölt csigatészta, sok tejföl
ja, köszi a véleményeket hátihordó ügyben, megin határozatlanná váltam....de még mindig az olcsóság hajt, és a liliputi.....csak mi van, ha nem tom sokáig használni, na meg mi van, ha apa utálja majd, mikor kirándulni mennénk....tény, hogy ici pici helyen elfér...nah, majd...óóóóó nem is írtam, lett bicajom, tegnap kaptam egy havertól, kicsit felújításra szorul, de gyerekhordásra tökéletets, és ha ellopják se nagy érték
halat minden gyerekem imádta, eddig, Vinci még nem evett, valahogy elfelejtettem, hogy adjam....kössz az 5letet!
cékla, hatalmas adag, volt vagy 300g 2 perc alatt bepuszilva, (a héten kapott először), ezek szerint imádja????
na, meginakadozik a net, inkább elküldöm, amit eddig írtam!