Új privát üzeneted érkezett!

Héé Zsancy! Üdv az éjszakai borzalom klubban! :lol:
Én direkt nem kerestelek, mert tudtam, hogy költöztök! De akkor minden kafa a lakással? Fogd fel úgy, hogy karácsonyra minden meglesz! :wink:

Na, most már megyek olvasni, hogy az alvásidőt jól használjam ki!

ladmon
 
 


Ladmon mondasz valamit....Kérdeztem apát kimor festünk ki mert utáááálom a fehér falat,meg hát akkor már mehet minden fel a falra...Erre ő:
IGÉREM KARÁCSONYRA MINDEN KÉSZ LESZ :shock: :shock: az még nagyon messze van...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


:roll: én megjöttem mindenki más eliszkolt.....kiért ezt???? :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 

 
 

Ladmon, úgy néz ki ma pár helyen tojáspöri lesz a kaja :D Asszem én is megvalósítom :wink:
Nem értettem félre, tudom hogy nem azt mondtátok hogy lehúzom a hangulatot, na mindegy, nem ragozom, a lényeg hogy most talán jó hullám jön nálunk, jót tesz az egyetem meg a bölcsi mindenkinek, na meg a bővítés, hát az nagyon kell már mert kicsi a hely. Megint túldumálom. C ajj. :lol:

Zsancy, hú szegény Petra és te! A fogzás rapszódikus, most rossz, de a következő fog lehet hogy könnyebben jön. Oli is akkor veszett meg pár napra mikor még nem is látszott a foga, mikor áttört nem is fájt neki, tök kiszámíthatatlan. Úgyhogy él a remény hogy a többi nem fog így fájni :) Nemsokára mi is szétkapjuk a házat, bele sem gondolok inkább, ti addigra rég kész lesztek tuti :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Én még itt vagyok, Olivér alszik én meg azon filózok kéne egy harmadik kapuccsínó is :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


kapucsinó...jól hangzik..na felkerült a bevásárló listára...nincs is itthon :cry: marad a bögre kv...
csinálok is magamnak egyet azt behörpintem..

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy, gratulálunk a felüléshez, és a fogacskához Petrának! :D Szegénykém jól megszenvedte, sajnálom a rossz éjszakákat! :(
Tetejébe Rá még a betegség, :? jobbulást Nektek! +++++++++++++++++++++++

Ladmon, köszi a receptet, megvan a holnapi kaja! :D :wink:

Zétivera, én még az első kapucsínómat se ittam meg! :oops: :?
zsu83
 
 


Én is visszajöttem, Dumas bácsi most nem köt le annyira...
Éljen a tojáspörkölt!! :D

ladmon
 
 


jaj de ügyi vagyok....vállveregetés magamnak....meg is tasoltam magam..jaj de ügyi vagyok...(vonalzó miatt)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Vera, ne áldozzon le a mei-tainak, kösd a hátadra, és ha jó szorosra kötöd, simán közlekedhetsz vele, meg minden, nem húzza a hátadat a súly( a hangsúly a jó kötésen van :wink: )
Párodat vonszold orvoshoz, ezt lehet gyógyítani, nem kötelező megfulladni benne. Rokonnak is ez a pr, odáig fajult, hogy a gyakori légzéskimaraqdás miatt annyira veszélyeztetett éjjel, hogy komplett maszkban alszik, naná, h későn ment vele orvoshoz. Valami apnoé a neve neki (mármint nem rokonnak) :lol:

Amy, nekünk is van onnan legsünk, én nagyon szeretem, csak kicsit borsos, mondok majd olcsóbb helyet. Most még csak az van Lénán, meg egy hosszú póló.

Andus, nálunk az oviban pályafutásom alatt 3 kavicsszopogató gyerek volt, (vagy egyéb, a földről összeszedett akármi), és úgy tudom, h ez nagyobb korban már valamilyen rendellenesség, ők is jártak picológushoz vele. De igazad van, nem szabad mindent bekapnia, és azt is előnyös megtanulni, h mint jelent a nem szabad. :D

Ladmon, na csak nekem lesz igazam a végén, hogy vagy haj, vagy fog? Látod, most hogy kopi, tutti ott lesz a fog! :lol:

Panna, ne add fel az poharazást, hidd el, csak most csurog mellé, hamarosan már nem fog. Nehéz dolog ez, annyira más, mint a szopi, majd belejön Hannád. Zsancy által említett szilikon előke jó ötlet, mi is azt használjuk.

Ezzel kellett volna kezdenem: Minden betegeskedő kis drágaságnak és mamink gyógyulást kívánok, hess-huss betegség, elő veletek fogacskák, és süssön kis a nap!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Ámen...
(Itt épp esik...)

ladmon
 
 


Zsancy, nagyon szuper lett!, kiráály!
Holnapra én egy kis sajtlevest, és másodiknak tojáspörit gondoltam, szerintetek? :lol: :lol: :lol:

Ma volt itt a védőnénink, és azt mondta, h ha ilyen jól eszik Kicsilányom, adjak napi 2 főzit, és 1 gyümit, még akkor is, ha 200-nál is több 1 kaja (merthogy 200 alatt meg sem áll, azt is 10 perc alatt veri be :shock: ). És hogy mehet a folyami hal. Á, ennek nagyon örültem, nagyon nagy halevők vagyunk.
Nila, te adtál ugye nemrég halat? Bóti vót? És ízlett Bazsinak?Apának mit mondott a doki?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


nem tom ki írta, nem tudok visszanézni, mert ez a szar megin csak leblokkolna, de valaki írta, hogy a haverjának is ilyen vírus izé van a gépével, mint nekem...megoldás????? Van valami tipp? Vagy újra kell telepíteni a winfost?

Vinci nyüglődik, de azért az egy hatalmas banánt benyomta, iszik sokat! Eddigi legmagasabb hője 37.7, lejjebb megy, aztán megin feljebb, de láz még nemigen volt, szerencsére, viszont elég kába, nem igen vidám, de azért tud még mosolyogni, a szemein láccik nagyon, hogy betegecske... :( Olyan rossz ezt látni :(

kávé benyomatva :) már kettő is!
óóóóóóó, sírás...aludni próbál, most nehezen megy, pedig szívtam orrot is, már elalaudta kezemben, sak hát mikor letettem, felébredt :( Most úgy tűnik sikerül elalukálni...

Itten szakad az eső.
ebéd: sütőtök Vincinek, nekem gombapörkölt csigatészta, sok tejföl

ja, köszi a véleményeket hátihordó ügyben, megin határozatlanná váltam....de még mindig az olcsóság hajt, és a liliputi.....csak mi van, ha nem tom sokáig használni, na meg mi van, ha apa utálja majd, mikor kirándulni mennénk....tény, hogy ici pici helyen elfér...nah, majd...óóóóó nem is írtam, lett bicajom, tegnap kaptam egy havertól, kicsit felújításra szorul, de gyerekhordásra tökéletets, és ha ellopják se nagy érték :)

halat minden gyerekem imádta, eddig, Vinci még nem evett, valahogy elfelejtettem, hogy adjam....kössz az 5letet!
cékla, hatalmas adag, volt vagy 300g 2 perc alatt bepuszilva, (a héten kapott először), ezek szerint imádja????

na, meginakadozik a net, inkább elküldöm, amit eddig írtam!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Egyszer megdobálom tojással azt a @}!=* , alvási időben érkező Family Frostos kocsit... apám felverte Eszteremet csont nélkül!! :twisted:

ladmon
 
 


itt is olyan rossz idő van!! :cry: :cry:

elif!Köszi és ok!!!! Lehet, h majd meglátogatunk,na nem csak emiatt... :roll: :roll: :oops: :oops:
csak előbb gyógyuljunk már meg végre!!

tojáspöriiiiiiiiiiii???? :shock: :shock: :lol:

már lehet kapni újra céklát????na akkor körbenézek a piacon majd!!

bakker ez a gyerek most éppen idelépegetett bútortól-bútorig!!!! :shock: :shock: csak azt vettem észre,h itt áll és pakol!!!!!!!!! :lol: :lol: ( inkább éjjel lenne ügyibb :roll: )

Kép
kaandi
 
 


Zsancy, szuper az új vonalzód! :D

Vincinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ladmon, próbáld meg visszaaltatni Esztert, tudom nem könnyű! :(
zsu83
 
 


Nagyon ügyes Boti! :shock: :D
zsu83
 
 


zsancy, tényleg jó lett a vonid!!! :lol: :lol: ügyi,megérdemled a vállveregetést! :wink: :wink: milyen az új kégli? vettétek??? bocsi kimaradoztam a nyáron! :oops: :oops:

Kép
kaandi
 
 


zsu :lol: :lol: kösy

Kép
kaandi
 
 


apa még a dokinál,meglátogattuk boltba menet és le is passzoltam a gyereket neki,elvoltak a váróban amíg én vásátam...rohadt sokan vannak a sebészeten,de az is nagy szó,hogy kivárja!

zetibebi:na,ladmon már megmondta helyettem...pont!

lkversu:én voltam és újra kell telepíteni sajna!nyugimanó elküldve felétek,remélem vinci már elaludt!

zsu:én is krumplis tésztát akartam,meg karalábélevest,de helyette tarhonyás husi lesz a leves maradt!

ladmon:a szemét autója!tojáspörit és ismerem,de ismeed-e a zöldborsópörköltet?

kaandi:odatipegett Boti? :shock:

elif:hajá gyakorlás!talán mutasd meg Efének az órát....... :lol:

zsancy:szuper,hogy jöttél!gyógyuljatok meg ti is és ++++++++!mindjárt karácsony van! :lol:

zsuzsi:te kérdezted a halat?igen bolti volt,mert Bazsi csak a bolti kaját eszi meg....paradicsomos krumpli hallal és Bazsi imádta....utána olyan halszaga van a gyereknek,rendesen meg kellet sikálni!

bogi:de jó neked,már lustizhatsz..én meg most állok neki mindennek!Bazsi kinyuvadt és megyek főzni és romeltakarítani!tegnap baráti pár volt ismét,ez úgy látszik szerdánként már kötelező program...de jól szórakoztunk megint!

apáról hozom majd a jelentést!
csatlakozom a többedik kávéhoz én is!

Kép
nilabali
 
 


Zsuzsi köszi a tapasztalatot, megemlítem apának, ha nem hajlandó elmenni orvoshoz ráuszítom anyósomat :P Majd ő addig piszkálja hogy nem lesz más választása.

Ladmon, húszperces tojáspöri helyett négyperces sült virsli :wink: Zenélős kocsi grrr :evil:

Boti de ügyes, aszta :shock:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


halat???na mi aztán le vagyunk maradva mint a befőtt,ebédre sok mindent eszik Petra,vagyis sok mindent kipróbáltunk,de ennyi ebédre...ha 10órainak vagy uzsinak mást akarok adni mint táp kitör a botrány...
Próbáltam rizses gyümit,tejpépet.megeszi,attól nem félek,de ha megeszik 200g tejpépet és arra még rányomatnék 150-160tápot az rengeteg...igy mi még mindig csak ebédre eszünk mást,mint táp...mi lesz igy velünk... :shock: Más csemete cicifüggő..Petra tápfüggő..cumisüveg függő(szerintem azért mert hamar elvesztette a cicit)

Nem a lakást nem vettük..hála a jó égnek :wink: Pályázaton nyertük el,3éve pályáztunk most sikerült.Ez egy szintes,kertes,sorház,hála isten csak 1szomszédunk van :wink: Venni akartunk de,még jó hogy nem vettünk...

:evil: :evil: az az autó....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Jajj Zsancy, Verus és még sorolhatnám... átgondoltam a dolgot, nekünk mégiscsak szuper éjszakánk volt (mellettetek) :roll: :(.

Zsancy: vonalzó cuki! Imádom azt a képet Petráról. :)

Kaandi: ok, gyertek csak, és persze gyógyuljatok gyorsan gyorsan! Boti sem aprózza a dolgokat... Tipeg... B.sszus... Tényleg találkozni kéne, hogy Efe ellessen egy-két kunsztot, Boti mindig jó hatással van rá. :D

Zümis első adag babaszakácskönyvét nem találtam, így keresgéltem neten és találtam 2 (szerintem) tök jó receptes doksit, feltettem a közösbe a dokumentumok közé.
"Baba receptek 6-10 hónapos korig teljes repertoár" és "Jégkockatartós fagyasztáshoz ötletek" címet adtam nekik, vagy valami hasonlót. Egy kukkantást megérnek!

Kép
Kép
elif
 
 


zsancy:de uszonna után,ha eszik tejpépet meg gyümit akkor miért adsz neki még tápot?a tejpépben van gabona és tápszerű cucc,ha megeszik egy adagot az egy étkezés,táp nem kell utána,vagy még éhes?vagy rosszul értelmeztem amit írtál?!nem beleduma, én nem adok tápot tejpép után,és elvan vele vacsiig a Bazsi!
ja,és tényleg tök jó az új vonalzó,nagyon édi az a cucc ami Petrán van!

elif:én ránézek,bár lehet Bazsi sosem fogja megenni amit én főzök!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: na azért ilyet ne mondj. :D Tudod mit? Főzd meg a kajcsit és csempészd bele babakajás üvegbe, majd nyisd ki előtte, mintha bóti lenne, na? :wink:

Kép
Kép
elif
 
 


Kijött a nagy adag kaksi a szorulás után végre 11-kor, azonnal enni kellett (pedig 10-kor is evett, bár nem nagy étvággyal akkor) aztán be is durmolt egészen 13:30-ig. :)
Na asszem ez volt a baj az éjjel...
A fog dologban már én sem hiszek, pont úgy mint Ladmon.

Kép
Kép
elif
 
 


Nilabali, még jó hogy ilyen türelmesen végigvárja Apa a sort, és még lehet hogy röntgenre is elküldik, hogy megnézzék a bordáját! :roll:

Elif, mindjárt megnézem a recepteket, köszi! :D
zsu83
 
 


elif:nem üvegből adom neki,hanem a saját tálkájából....arra gondoltam,hogy ha már mindent szivesen megeszik akkor újra megpróbálom az én főztömet,hátha akkor már ízleni fog az is.sokan mondták már akikkel beszéltem,hogy eleinte csak üvegeset evett a gyerek,aztán szépen átszokott az anyu főztjére!de köszi a tippet!
sokszor Bazsi is bogyózik, és nem szokott használni a barack sem,akkor én egy nap az összes kajára csak tápot adok és helyrebillen minden,most vettem szilvás bébikaját,legközelebb azt próbálom meg!szerencsére Efe megkönnyebbült akkor!

zsu:most hívott apa,volt már röntgenen,de csak holnap reggel lesz eredmény....magyar egészségügy :twisted:

Kép
nilabali
 
 


Olinak tudjátok mit adtam? Kecskeméti alma-szilva üccsit, szerintem egy próbát megér kakigondra :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zsancy: pályázaton nyertétek??? és akkor a ti saját lakásotok lesz?? az igen! :lol: :lol:

elif: jóvanna,megyünk majd,oké? 8) :lol: hátha Boti is ellesi az éjszakai alvás tudományát Efétől hahaha :D :lol:

igen,majdnem tippeget, szóval egyik kézben kapaszkodott a járókába, másik kézzel meg elkap anya székét és odalépett, na így gondoltam ám! :lol: :lol:

járókára nila visszakanyarodva, háát ha tényleg megszokta a szabit,rácsok nélkül,tényleg nehéz lesz. Mi elég rég használtuk, de mióta mászik, csatangol össze-vissza, azóta örülök,ha kb 10-15 percet de az a max., amit elvan benne. Sajnooooooooos!! Na jó azért,ha muszáj, akkor nem érdekel berakom,inkább,mint baja legyen. (pl. WC járat stb.... :lol: :lol: ) De a fenti fürdőszobába van,h viszem magammal.... :oops: :oops:

NAhát nálunk meg épp fordítva van, a boltit alig eszi, sőt....a desszertek lecsúsznak mindenféle változatban, a főzi viszont csak 1-2, úgyhogy főzöcske de okosan megy neki......tegnap Verus nálunk is húsleves volt. Én is vettem ki belőle egy adagot mindent bele, úgy bevágta,amúgy is szereti a mi kajánkat, teljesen odáig van vele. Nekem azt mondta a védőnéni,h nyugodtan kóstoltassam meg vele a ételünket,persze módjával.....és ez a beszélgetés már kb 2 hónapja volt.!! :shock: :lol:

Kép
kaandi
 
 


már 2. írtam a tipegett helyett tippegett-et, szóljatok már csajok........ :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Na, enyimé is bóti fun... (vagyis, szereti a bolti kaját...)
Szóval gondoltam megvendégelem a kis angyalkát, akinek már a kakija is furcsa lett (de nem, nem mondom ki, hogy a foga... :lol: ), szóval kapott sütőtököt és rekord mennyiséget (100-at) evett belőle. Az én főztömből is mostanában már 70-80-akat eszik, de ennyit zöldségből sosem.
De most megérdemelte....

Nila: én inkább attól tartanék, hogy később nem fogja elfogadni a főztödet. Mert a megszokás nagy úr! De tudom, hogy örülsz egyelőre, hogy egyáltalán eszik valamit (és esetleg fele-fele arányban? Fele te kaja, fele konzerv?)

Mondjuk Vinciféle 300??!! :o :shock: :? 8) Szóval az asszem még nekünk messze van!

Tippegő (:lol: ) Boti? Ihajjj!!

ladmon
 
 


ladmon:hát igen,így is lehet nézni...én az optimistább oldalát gondoltam át csak,de jó,hogy rávilágítottál innen is!holnap fifty-fifty lesz a menü!pedig állítólag jól főzök!lehet ki kéne próbálni a husilevest,mert a husikát azt szereti ám!
valószínű Vincikét sosem érjük utol...
Móni,egyébként a fogacska sokáig tudja ám kínozni az ember lányát...és a fiát is,mert Bazsi ugyan szépen átvészelte,de már 4hós korától ki volt fehéredve és mégis csak nemrég jöttek elő,és azóta nyálzott is ezerrel,na inkább millióval és még most is!na,nem dumálok bele,inkább ne is beszéljünk a f..ról!

kaandi:ettől én is félek,de azért megpróbáljuk a járókát,hátha,mert nem árt a gyereknek megtanulni,hogy nem mindig az van,amit ő szeretne...persze,ha ordít állandóan,akkor nem erőltetjük.de már 3.napja viszem a sportkocsiba,ültetve és bekötve,ma már nem reklamált és nem tépkedte le magáról a csatokat,szóval azért csak leesett neki,hogy ez van és szépen elkurjongatott és nézelődött,pedig esett az eső és még az esővédő is rajta volt,tehát van remény,tanulékony gyermek,lelkitörést meg csak nem okozok neki...vagy igen?

Kép
nilabali
 
 


Háhá, Móni, mi is imádjuk, képzeld el, mikor az oviban nagy nehezen elalszik mind a 25 gyerök szor 8 csoport), és akkor megszólal a familis autó, és arra mind az összes felül az ágyon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Zsancy, ne aggódj, nem vagytok semmiről lemaradva, majd alakul a hozzátápi apránként. Jobb így, ahogy most van, minthogy erőltetnél valami, amit nem szeretne, és rossz élményi lenének a kajálással kapcsolatban.
akkor így bérlitek a pályázatos lakást, vagy azért sem kell fizetni?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Nilabali, csak holnap reggel lesz eredmény!? :shock: Felháborító! :evil:

Zétivera, a szilva biztos segíteni fog! :wink:

Bebe is csak az üveges kaját eszi! :?
Megvolt a délutáni alvás, kemény háromnegyed óra, hú mi lesz itt estig, mert séta kilőve, szakad az eső! :twisted:
zsu83
 
 


ÁÁÁ méééég iiiiilyet.... hát kész vagyok.... jön a gyerek foga, már le merem írni... b.ssz látom a csücsijét, szerintem az már kinn van, de Efe össze-visszarugkapál, jobban nem tudom megnézni.
És a poén: jobb felső egyes. :shock: :shock: :shock: első fogként... nem alul kellene neki jönni?
no meg hasmenés helyett szorulásunk van... ennyit rólunk, mi erősítjük a szabályt szerintem. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.09.17 13:48-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Elif a tankönyv szerint az alsók jönnek először, de nem úgy van minden, ahogy a könyvek írják! :wink: :D
zsu83
 
 


Elif, próbáld meg egy fém kiskanállal, hogy kocog-e :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


elif kivétel mindig erősíti a szabályt! :lol: :lol: :lol:
hajrá kocogó fogacskák!!!!!!!!! de valamelyik bébinek volt már nem,h nem az előírt bújt ki,nem???

Kép
kaandi
 
 


Ugye Nóri nem arra célzol, hogy még két hónap ilyen körülmények között!! Uff, uff!! :)

Elif: Aztaaaa.... Fogacskaaaa!!! :D
Előfordul, hogy nem az alsó jön ki először, ne aggódj!

ladmon
 
 


elif:van ez így...hajrá fogacska!

zsu:nálunk már elállt!bibibi!!Bazsi most ébredt és már megint álldogál....

Kép
nilabali
 
 


ladmon:én aztán nem célzok semmire :roll: :lol: :wink: csak mondom,hogy tuti a f..a miatt van minden!(csak ezért is)!

Kép
nilabali
 
 


Mért van az hogy mikor azt hiszem minden tuti a gyerek 2mp alatt a földig igázza az én hitemet :roll:
Mai kajálás...Eddig tők klaful ment minden,hozzáteszem(ebédnél)...a mai program..felöltöztetem az ő csudi supi kaja védő egyenruhájába...adnám az első falatott és a szája csukva...szépen mondom itt a hami és csak néz "hogy normális vagy azért se...."Na mindegy félre tettem 1000szívja az öklét nálunk ez a szomjuság jele...adok neki inni,úgy iszik mint aki nem ivót soha...kaja ismét ...és semmi..azóta sem,nem sir hogy éhes a táp se kell,de hogy még a háta közepe is kajásvolt,na de még a tarkója is... :roll: én nem tudom mi van az én gyerekemmel elromlot vagy nem tudom...mindig dicseketem nem hisztis nem nyaffis...hát nem a francokat nem...amióta elértük a 6,5hót egyszerűen mintha kicserélték volna...pl,nem játszik el egyedül,eddig tők jól elvolt,kilépek a szobából már görbül a szája,ma is vele együtt mentem wc-re..
Amúgy ZSU nálunk is szokott olyan lenni hogy apa hazajön és semmi baja a gyereknek...szerintem direkt szívat,mert még a bőgés is megáll olyankor.

A lakásért kell fizetni csak ez átruházható,ha majd mi meghallunk Petráé lesz...

Elif ne aggódj nálunk is az indult meg elsőnek azt abba is maradt és kijött az alsó elsőnek...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy megnyugtat, ha azt mondom, majdnem mind elromlik?? Most tök komolyan... Csak van amelyik előbb, van amelyik később, mindenesetre mostanában, olyan 6 hós koruk körül...
Meg kell szokni az új élethelyzetet... :)
(Nyugi Nila, van aki jó marad, csak kevés... )

Ja, Zsuzsi, naná, hogy eszembe jutott a vagy haj, vagy fog... Vigyorogtam is egy jót, de majd meglássuk....

ladmon
 
 


ladmon.én nyugodt vagyok,enyém jó marad,mert megérdemlem!(ti is megérdemlitek,csak én azért jól megkínlódtam....de ha elromlik is imádni fogom)

Kép
nilabali
 
 


na,ez jó hülyén hangzik,így,hogy elolvstam,de azért értitek,ugye?nincs időm újrafogalmazni!mennem,kell,mert Bazsi összetöri magát4

Kép
nilabali
 
 


zetibebi:nem húzol le. Ha tudsz ide is hozd a képet az úszásról

elif:
köszi.. :oops: .Éjszakátok :cry: Efének a répát keverve adod mással?vagy magában? Hurrál fogacska!! Nyugi, nekünk a 3. fogunk nem fenn az első kettő, hanem mellette lévő. Szóval Efének ha fenn jön hát ott jön

zsu:látodlátod hogy nálatok is van csel :D

ladmon:hidd el, előbb-utobb lesz foga!!

zsancy
:gratula hogy Petra így beindult, tetszik a kapucnis kép! Nyakláncot éjszaka fenn hagyod? Az elromlás átmeneti 8)

gerendai zsu: :wink: Lénába hogy fér ennyi kaja???? Te is ilyen jóétvágyú vagy? mert akkor értem :lol:

ikverus:jobbulást Vinyónak!!

nilababa:már akartam kérdezni te milyen halat adtál Bazsának és hogyan csináltad? Ügyes Bazsa, ezt írtad már? csak átsikolattam felette? akkor rájött hogy jó így utazni és nem akar állandóan kimászni.

kaandi:király Boti!!

Fügének nagyjából mindegy mit kap,üveges,saját jöhet. MOst van kedvem időm főzni,turmixolni, így szinte mindig azt kap. Vmelyik napi főzije:brokkoli,cukkini,répa, krumpli,paradicsomlé. :oops: és nem volt baja.

Kép
budabo
 
 


Nila: amikor Eszti kisebb volt (talán olyan két hós) ki voltam készülve, hogy tutira nem normális az, hogy egy szava nincs, nem sír, fekszik és nézelődik (akkor még ugye leraktam, aztán úgymaradt) és alszik, mint a tej....
No, ezzel stresszeltem Lacit mindig, hogy valami nemjó, valami nemjó, ő meg sikított már tőlem...
Na, hálahála, most van szava, sír, nem fekszik egy helyben és nem nézelődik, ja és nem is alszik.... Ergo ezt akartam, nem? :lol:

Viccen kívül, neked jár jóBazsi, ez így van!

Na, ma itt voltam egész nap, vagy itt voltam egész nap?? Futok is Sanyibácsihoz (a Dumas-hoz) amíg apa haza nem ér...

ladmon
 
 


Nilabali, nálunk még mindig szakad! :twisted:

Zsancy, Ladmon már tegnap megfogalmazta: Apaisten az mégis csak Apaisten! :D

Bogi, most a nappaliba is csináltam egy rámolós polcot! :wink:
zsu83
 
 


Sziasztok!
napsütést akarooook!
egész nap esik :twisted: , nem tudtunk boltba menni, így ma tojáspöri lesz :lol:
Kaandi: aztaaa, Boti de ügyi. Mostanában nem nagyon megyek felétek, majd talán jövő hónapban.
Nila: de ügyi Bazsa is, hihetetlen, h a legfiatalabbként és ráadásul fiú létére milyen hamar csinálja a dolgokat. nagyon édes az a kép, ahol felborította a virágot, igazi kis zsivány :D
na, csengettek, majd még jövök
kreiszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?