Gabi,
szerintem 1 évesen még ne várd Adéltól, hogy értse miről van szó...
Panndi,
szerinted a sírni hagyás csak elalvásnál segít? Mert Pálmi egy ideje 5-6-szor felsír egy éjszaka, és ez nagyon kimerítő... igazából nagyon gyorsan le lehet tudni a dolgot, csak bedugom a cumit a szájába és már alszik is tovább... csak nekem szakítja meg sokszor az alvásom, mikor egyébként is olyan nehézkesen alszom el... Most azon gondolkodtam, hogy hogyan szoktassam át arra, hogy az ujját vegye ilyenkor a szájába? Azt utána nélkülem is meg tudná oldani...
Dytke,
nem semmi milyen vékonyka volt Ambi, és ahhoz képest, hogy csak mostanában eszik elég jó húsban van!
Aranyos apa, hogy küldött virágot!
Ildi,
jaj erre még nem is gondoltam, hogy vinni kell majd Pálmit a vérvételre... én tuti anyura hagyom, nem kell hogy lássa azt a haláltusát, amit a vérvételeken előadok
Bár amióta anyu mondta, hogy igyak rengeteg vizet vérvétel előtt, azóta jobban bírom...
Márti,
gratula Kamillának, hogy átalussza az éjszakát! Nálunk épp fordítva van, eddig átaludta, mostanság nem...
Izgulok, hogy Kamilla milyen tesót kap, fiút vagy lányt? Én még nem is vagyok terhes, de már a neveken agyalok
)) Tetszik az Írisz, pont illene a Pálmához, szintén virágnév és csak két szótagos, de a vezetéknevünk is nagyon sziszegős és ráadásul sz-re végződik, hülyén jönne ki...
Tüni,
sajnálom, hogy aggódnod kell emiatt, én ha aggódnék tutira elvinném október elején a fizetősre, teljesen megértelek...
Nekünk képzeld 3 naposan a kórházi csípővizsgálatot végző fickó mondta, hogy Pálmi csípőficamos, erre elvittük az ortopédiára és ott kiderült, hogy nem... szóval jól rámhozták a frászt és végül semmi baj nem volt. Szerintem nálatok se lesz, de igazad van, hogy alaposan utánajársz, ha a gyanú felmerült!