Szép Jó reggelt Lánykák!
Fildi,
De édesek ismét a képek!
Nagyon zabálnivaló,ahogy FAnni gereblyézik, eg fát pakol
Cukor!
Anna,
Szerintem azért jó esetleg alapozni festés előtt a bútort (én gondolom, nem olvastam) mert így az alapozott réteget fested, nem a fát,ami beszívja a festék naaaagy részét és így esetlegesen több réteget kell felvinned. (Vászon festésből indulok ki) Aztán még az is eszembe jutott,hogy lehet az is,hogy így tartósabb, esetleg nem pereg le.....bár ha most jobban belegondolok....ez talán mégsem ok.
A fába szívódás szerintem igen. (keress rá esetleg)
Liliputi szerű cipő: ahogy azt már korábban is írtam én még majd most bentre rendes szandit adok ANdornak, mert az kell,hogy tartsa a lábát és annak van jobban kiképezve a talpa. A parketta ugye nem használ a talp belső, hosszanti izomzatának,mert csak ellustítja és job a lúdtalp.
Én azért vettem puhatalpút itthonra (ezidáigra,míg nem kezdett nagyon felállni, menni minden mellett), mert tapadós oknikkal nem győztem (takarítok,de ő ide-oda becsúszkál, valahogy elég koszos lett mindig),így koszos zoknival elindulni a városba nekem nem a legjobb fííííling
+ gondoltam,ha rosszabb idő lesz,akkor elkél már neki. Vettem volna én kocsicipőt is, aminek nem csúszik a talpa, de az ő méretére NEM TALÁLTAM!
Csak miután megvettem ezt, volt tele a Tesco ilyesmikkel.
Hogy miért jobb ez,mint a zokni.Szerintem u.az, max itt a bőr tuti szellőzést biztosít. Én (írtam már Korának is) A teszveszen vettem ezt, ez nem liliputi, de tök olyan (occsóbb).
Ahogy azt Filidi is írta,ez esetleg tök jó jó időben,hogy kint ebben rohangáljon, mégsem lép bele semmi sz@rba és rendesen érzi a talpa a talajt.
Na ezt most eslmondtam
Voltunk szombaton céges családi napon. Nagyon jó volt. Íme a képek:
http://www.profzebu.extra.hu/pm2009/
itt mondjuk van minden, nem csak mi Andor babánk képei. Amikor a pónilóra tettem Andor,alig voltam ám betojva!
Szeretem a pacikat, de nagyon félek valahogy tőlük. Szóval ez emberpróbáló feladat volt nekem
Egyre több mindent utánoz Andor: áp-áp(háp-háp), si-hu-hu -ez ugye a vonat, de olyan édesen ,nagyon halkan mondja csak, hogy síri csönd kell,hogy meghalljuk.
Szurkoljatok ma csajok. Megyek fül-orr-gégészetre, hogy kiszedessek egy már szinte hozzámnőtt szálkát.
Meséltem már róla?
Na nem ilyen vicces, engem már a sírba visz. 2 éve(!) egyszer ettem halat és akkor éreztem,hogy egy szálka félrement és ott ragadt. Csak nem ment le, így még pesten bejelentkeztem a Medicoverbe (oda tartozik a cég),hogy kivegyék. Szerintem ugyanis ez tudi szálka, mi más lehetne. Csak valamikorra hónappal-napokkal későbbre kaptam volna időpontot, én meg mondtam,hogy ez elég sürgős lenne, mert nagyon nem frankó így, ezért talált nekem a csajszi valami eztra időpontot. Mikor mentem oda, a doki már úgy fogadott,hogy akkor gyorsan, mert ez csak egy extra időpont és már jön is a következő beteg. Tök jó, mi!
Szóval persze a szálka ott maradt. Azóta volt,hogy érezte, volt ,hogy nem. De ez már 2 éve! Most ez vagy egy újabb szálka, vagy nemtom, de most egy ideje nagyon érzem,szóval bejelentkeztem ide a misszióba. Nagyon remélem,hogy megtalálja majd a doki és kiszedi, mert igen kellemetlen.
Na megyek Andort felügyelni, mert elindult bandázni a tologató oroszlánjával ki a folyosóra