Babe, nem, nem leesett, elesett
Lett egy nagy pukli a homloka közepén, mintha kinőtt volna egy szarva
De már javul, nem vészes, jót tett, hogy azonnal borogattam.
Laura nagyon cuki és milyen kis husika
Fürdetés, nálunk most már 8-kor van, de augusztus vége óta, addig 9-kor volt. Viszont áttért Lotti a napi 2 alvásra és emiatt nem bírta már háromnegyed 9-9-ig, míg jött a füri ideje.
Ilyen volt, ilyen lett, nagyon jó, többiek is!!! És nem voltak csúnyák újszülöttként, mindegyik baba nagyon cukika!!!
LKata, jaj de aranyos Norbika! Mint mindig!
Szerintem ne aggódj, csak próbálkozz Norbinál a darabossal, egy idő után biztos megszokja majd! Nálunk dettó ez volt, de aztán látta, hogy eszem a szilvalekváros-vajas zsemlét és kért belőle, kapott és ette
Banánt pl. egy egészet megeszik és én adogatok kis darabokat a szájába. Viszont imádja a tejpépeket és nálunk uzsira mindig az van, marha drága, de nagyon szereti. Ha már kaphat tejet (és én tervezem 1 éves kora után), akkor csinálok majd neki pl. tejbegrízt vagy tejberizst, remélem majd annyira bejön neki, mint ezek a bolti tejpépek!
Szobatisztaság, nekem még eszembe se jutott, hogy kéne
Én ezzel még biztosan nem fogok foglalkozni. Annyira picike még, annyi felfedeznivalója van, szerintem ráérünk.
Cipő, Marekkel egyetértek a témában, tényleg annyi mindent olvasni, én eddig úgy hallottam, hogy az a legjobb, ha otthon is mezitláb van
Lotti itthon zokniban van, aminek a talpán csúszásgátlók vannak. Amúgy ez a cipőüzlet is nagy biznisz
Péntek, ha jó idő lesz, kicsit ki tudunk menni a Városligetbe, csak írjátok meg, mikor kb. és merre tali!!!
Ma elmentünk anyuékhoz. Képzeljétek, 11 e forintért turizott, de olyan de olyan csodálatos ruhákat (nacik, pólók, mellény...), hogy majdnem elájultam
Úgyhogy most nem kell nekem ruhára költeni
Holnap pedig először itthagyom Lottit Zolira!!!
Elmegyek találkozni 2 kollégámmal és Zoli egyedül fürdet és etet majd, még van egy fagyitej a hűtőben, meg a tejpép, ha az nem megy. Remélem megoldja (bár miért ne) és remélem nem fogok azon parázni, hogy megoldja-e (de miért ne oldaná)!!!
Csütörtökön meg újra játszóház. Most már mindig megyünk, bejött!
Jó éjt, mennem kell aludni, jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Azt akartam még írni, hogy nem a cicin elalvás volt a gond!!! Most már megint pár napja kel éjszaka Lotti
Pl. ma negyed 4-től 5-ig fent volt, ágyában nem aludt el, csak akkor feküdt, ha ott álltam felette és simiztem, ha leültem az ágyra, már állt fel és sírt, pedig az ágy 1 méterre van tőle
Totál kész voltam, rajtam aludt el és becsempésztem az ágyba. Az a baj, hogy nem is értem, hogy mi lehet a gond, de tényleg. Foga nem hiszem, bár a doki azt mondta, hogy jönnek a hátsó fogai
De eddig is jöttek fogak és aludt... nem tudom, mi lehet az oka, de nagyon-nagyon szeretném, ha jól tudnánk aludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!