Jó reggelt!
Nálunk minden OK, éjszaka OK. Leszámítva, hogy úgy megsértődtem az uramra, hogy demonstratíve a gyerekszobában aludtam a földön.
Már közben persze kibékültünk,csak sajog mindenem...
Zsüci, Vanni! Nem tudom, hogy mi legyen, ha jól emlékszem Dóriék nem jönnek, úgyhogy ketten vagyunk, ráadásul amilyen az idő most, háááát.... Ha jövő héten mindhárman megfyünk Szszmiklósra, akkor lehet, hogy ezt most ki kéne hagyni...? De ahogy gondoljátok! Ha nem szakad az eső, és nincs orkán, én nagyon szivesen talizok kettőtökkel.
Barbi, basszus, Léna de ügyes, Te meg bátor... Mondjuk már volt tapasztalatod. Én még a harmadik alkalomnál se nagyon akartam, hogy merüljön... Amúgy Te tudod, hogy ez miért jó ababáknak? OK, értem, hogy nem rossz, de jó valamire?
Csilla, sajnos nekünk csak babauszis videónk van, képet nem csináltunk. Majd felteszem esetleg valamikor a blogba! Meg jó az ötlet: legközelebb viszünk fényképezőt!
Hunccutka! Én emlékszem rád nagyon is jól! Örülünk neked, gyere-gyere! És gratulálok ehhez a gyönyörű királylányhoz! A szülés nem lehetett egyszerű...
Izus gyógyuljon meg hamar...
Ami az élet igazságtalanságát illeti: én azon vagyok fennakadva, hogy mennyi az adócsaló. Pl. a baráti társaságunkban, mikor elhangzik a számból az a frázis, hogy "az adófizetők pénzéből", akkor rájövök, hogy eme csoport tagját kb. egyedül én alkotom... Totál kiakaszt, hogy az összes nem bejelentett dolgozó, minimálbérre bejelentett dolgozó, vállalkozó, meg mindenki helyett én fizetem a közvilágítást, a rendőrséget, sőt, bármilyen humoros, még az APEH-et is!!! Grrrrrrrrrrrr!!!! Én ezen úgy tudok hisztizni!
A kedvenc sztorim: egy barátnőm elvállalt egy melót, nettó 300 000, annyi a szépséghiba, hogy egyáltalán nincs bejelentve. És mivel nincs bejelentve, ezért bejelentkezett munkanélküli segélyre! Hát mondtam neki, hogy ne haragudjon, én erről nem szeretnék tudni, mert én vagyok az, aki fizeti helyette az összes járulékot, és még ez nem elég, de akkor a munkanélküli segélyt is!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ