Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Egy délutánt hagytam ki, és 4 oldalt kellett visszaolvasnom... :shock: :shock: Szóval már a felére sem emlékszem annak, amit le akartam írni... :roll: Azért megpróbálom:

Ildi, ne menj el kérlek!!! (amúgy nekem hétfőn pont uez az érzésem volt, hogy írok-írok, de semmi reakció... :roll: keddre elmúlt :lol:)

Mozza, mégis merre laktok, ahol 130 misiért vágják az emberhez a telkeket?! (és meg ne haragudj érte, de ahol ennyibe kerül egy telek, oda nagy-nagy valószínűséggel a következők fognak építkezni: ukrán maffiózó, korrupt ügyvéd, aljas politikus, szerencseprivatizátor (vagyis aki '89-90ben kilopott mindent, mindenhonnan), megélhetési végkielégített - merthogy egy bérből és fizetésből élő ezt nem tudja megfizetni... :roll: (most el sem kezdem számolgatni, nekem hány évtizednyi fizum kellene hozzá, pedig nem keresek rosszul) Természetesen tisztelet a kivételnek...

Homeo, borostyánlánc, oltás: homeóban hiszek (de csak azért mert nekem eddig bevált (fejfájás elleni szer, urtica urens), borostyánlánc szép, de nem hiszem, h használ, H1N1 oltásról pedig már annyi mindent hallottam pro és kontra, h nálam nagyjából 1-1re áll a meccs... Nem tudom, érdemes-e beadatni, ha igen, kinek, asszem rábízom a döntést a gyerekdokira.

Kutyafüle, sajnálom a problémádat Stellával... de sajna tanácsot nem tudok adni...

Annus, szerintem még várj a banánnal (a védőnéni szerint az "új trend" az, h banánt inkább csak 7-8 hónapos kortól) Sajnálom, h nem tudtok jönni holnap!

Vanni, a tali csütörtökön lesz, nem menekülsz!!! :lol: :lol: Az ajánlat még mindig áll, természetesen! Btw: holnap áll még? (a csökkent létszám ellenére) Ha igen, hozom a habtapit, ücsit, nasit (zabos keksz jöhet?), még valami...?

Hase, legújabb infóim szerint a lazac/tűzfolt örökletes is lehet (nekem és öcsémnek is volt, Csibémnek is van). De hogy manapság mitől gyakoribb...? :?: :?: Engem érdekelne!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Netti
CSAPJ LE RÁ!!!Megéri, mert álltalában darabja 7-800Ft-nál kezdődik!

http://www.vatera.hu/uj_teljes_bebujos_ ... 79834.html

Kép
Kép
incike
 
 


Dóri, ti tudtok jönni holnap Vannihoz, meggyógyultatok?

Generációs vita, szerintem igenis nehezebb volt a mi nagy- és dédszüleinknek. Nemcsak mosó- és mosogatógép nem volt, de sok helyen meleg víz sem, se gyerekorvos, se védőnő, se ennyi gyógyszer, se védőoltások (nagymamám testvére pl. 5 évesen belehalt a torokgyíkba -diftéria-, ami ma egy egyszerű védőoltással megelőzhető!!), se hipoallergén tápszerek... Sokszor még férfi sem volt a háznál (dédnagyapám közel 10 évet töltött szibériai munkatáborban, miközben dédim itthon nevelgette a nagyimat + napszámba járt dolgozni - azért pl. a nyári 40 fokban való egész napos krumplikapálást szerintem nem sokan bírnák közülünk). Más kérdés, hogy se nagyim, se dédim nem bezzegelt soha...

Évi, köszönjük, megvagyunk, bébim nőddögél, fejlődik. Ahogy olvastam a soraidat, komolyan kedvet kaptam egy ekkora családhoz!!! Kár, hogy elég későn született manó... Ha nem túl indiszkrét kérdés: neked mennyi idősen született Vivi?

Incike, Benji nagyon korán kezdte a sztárságot... :lol: :lol: Ki tudja, egyszer majd egy hollywoodi filmsztárként látjuk viszont!! :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 

 
 

Köszi Annus! :)

Hol is kezdjem? Írom ami eszembe jut, de kérdezzetek bátran.

Brigi egy királylány! Mint mindenki a sajátjába én is szerelmes vagyok a csajsziba. Tegnap volt 4 hónapos, 7130 grammot nyom. Szerintem értelmes, figyelmes, barátságos kiscsaj. Sokat vagyunk úton, jól bírja a nyüzsit.
Egyre ügyesebben forgolódik, hasról hátra már nagyon megy neki, visszafelé még ügyesednie kell.
Anyatejet kap, néha kap mellé kiegészítésként tápszert + elkezdtük a gyümölcsök kóstolását. Alma nagyon ízlik neki, érdekes mód a barack nem annyira...

A szülés komplikációkkal dúsított volt, de szerencsére mára mindketten remekül vagyunk. Végül császáros lett a kincsem a 41. hét végén. Természetes úton indult, de meconiumos volt a magzatvíz, leesett a szívhangja és arctartású volt a drágám. A császárt követően nekem artériás vérzésem volt, így újra kellett operálni. No hát vmi ilyesmi a mi szüléstörténetünk röviden.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


joreggelt,
neharagudjatok h nem reagalok mindenkinek,de megyunk is el vasarolni aztan szepsegszalonba toltok par orat h holnapra rendbe szedjenek :)

Niki !! hat mindenkepp szamolj be a krealmanyrol! nagyon kivancsi vagyok, foleg a feher tortara ;)

Udv huncutka, a kislanyod nagyon huncuT!! :lol:

Elokes valaszokat koszonom beszerzek mindenkepp!!

incike,nem csapom le pedig nagyon szep,de nemtudom h lesz idonk menni... :?

zsuci, neharagudj meg amit most irok,de nagyon eros amit irtal!!!!!!!!!!!!! es elegge bantoan hat ram.. egyaltalan nem ilyen emberek fognak ilyen helyre epitkezni!!!!!! mi is ott szeretnenk! apa is ott dolgozik,ott az irodaja stb........
ja es nem vagyunk ukran maffiozok,se politikusok es nem loptunk sehonnan :shock: shock: es mielott jonne a kerdes, a parom informatikus...... es marha sokat dolgozik, nem olyan munka ami napi szinten 8 orat igenyel es aztan vege a napnak,de vmit vmiert!!!!!!!

es egyebkent amig senki nem lat bele a masik eletebe addig a pontig egyaltalan nem lehet igaz az h nehezebb volt nekik regen az elet!!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Akit érdekel: :lol: :lol: Jövő héten csütörtökön, a hordozás hete keretében egész nap mosható pelenka-börze!! Péntektől vasárnapig pedig hordozókendő vásár lesz (VIII. ker. Mátyás tér 15.)

Részletes program van itt: http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090910/nemzetkozi_babahordozo_het_2009_szeptember_20-27/

Engem szombaton 2-től Szvatkó Anna előadása érdekelne. Valaki velem tart esetleg?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Huncutka
Én még emlékszem rád. Gyere nyugodtn és mesélj magatokól.

Kép
Kép
incike
 
 


Csajok,10 perce bőgök.Én vagyok a legkegyetlenebb és legszarabb ember a világon.Gyűlölöm magam!!!!!Nem véletlen volt Stellánál ez a dolgo, hanem beteg.Daganata van ott a popójánál.Ezért nem tudta tartani.Jajj istenem.És egy rohadék vagyok!!! Na megyek is, Megyünk a dokihoz.Kérlek, szurkoljatok!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hunccutka, akkor ez egy igazi keser de mégis édes történet :-) Szép nagy baba Brigi. Látom élvezi a fürdést :-)

Hűűű Anita, akkor ti se hagyhattok az udvaron semmit, gondolom... Most tkp tök rossz májú voltam...

Esik...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Netti, ne haragudj, ha megbántottalak, de pont ezért írtam, hogy tisztelet a kivételnek, ami természetesen mindig és mindenhol van!!
Ami pedig az utsó mondatodat illeti: ahhoz nem kell belelátni valaki életébe, h tudjuk: folyik meleg víz a csapból, van férje (otthon, elérhetően), nincs háború, és a gyereke megkapta a kötelező oltásokat - mert ez azért ma már alap. És anno ez nem volt elmondható... :roll: :roll: De ezen nem akarok vitatkozni, nekem pedig tényleg nincs jogom bezzegelni.

Kép

Kép
zsüci
 
 


zsuci, ettol meg egy csomo dolog mas!! es ebbe nem is akarok bele menni, mamamnak is kemeny elete volt,7 gyreket szult es nevelt,vegig dolgozta stb apa nelkul.. ettol fuggetlenul!!! nem jelentem ki h nehezebb volt mint most sokunknak,persze ezt ugysem erti mindenki.. de nem is lenyeges, na megyunk elokeszulni :roll:

Niki, probalj megnyugodni!!!!!!! nagyon sajnalom :cry:

Netti
Kép
maumau
 
 


hello csajok,

AndrisMarcim még alszik, kakaó a kezemben :lol:

Esztó, tetszik a hajad!

Nekem is kell ilyen belebújós előke, nem is gondoltam, hogy ilyen kis aranyosak is vannak belőle!

Boldog szülinapot Alíznak!

Annus, remélem Iza hamar meggyógyul! 1x már volt taknyi, nem?

Csongi hogy van?
Ja Tinu, szerintem te is tudnál nagyon-nagyon jól keresni, csak nem (közalk) állásban, hanem magánpraxisban, itt-ott előadni, egy-két EU-s projekt, ésésés... Budapesten meg főleg! :wink:

Ildi, én sem engedlek el. Pl. most én is sokmindenkit ki fogok hagyni, de sajna nem bírok visszaemlékezni ennyi hsz-ra... :(

Niki, anyáéknál volt egy kis eb. Náluk is ez volt, amikor már nem bírta, bent pisilt. (volt neki ilyen kutyaizé, de akkor is, szaga az bizony volt, hiába Domestosozott anya, a férjem meg ki volt mindig akadva, amikor mentünk) Én megmondtam anyának, hogy AM-mal nem igen fogunk gyakran jönni ilyen körülmények miatt. (Pedig anya és a tesóm is imádják a kuttyot.) Na lett lakásfelújítás, meg minen, kutty ki nagyihoz a kertbe, ahol sokkal több az élettere, nagyon boldog, anyáék meg mennek, amikor kuttyozni akarnak. A kecske és a káposzta is megmaradt :lol:

Ja, kézmosásra tudom ajánlani a Clarasept nevű termékeket (foly. szappan, kézfertőtlenítő spray) Amikor hajlékonyokkal dolgoztam ezt használtuk, még a HIV vírust is inaktiválja. Ha hazaérkezünk, mi ezzel mosunk+ a vendégeket is kényszerítem. :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Nálunk minden OK, éjszaka OK. Leszámítva, hogy úgy megsértődtem az uramra, hogy demonstratíve a gyerekszobában aludtam a földön.
Már közben persze kibékültünk,csak sajog mindenem... :shock:

Zsüci, Vanni! Nem tudom, hogy mi legyen, ha jól emlékszem Dóriék nem jönnek, úgyhogy ketten vagyunk, ráadásul amilyen az idő most, háááát.... Ha jövő héten mindhárman megfyünk Szszmiklósra, akkor lehet, hogy ezt most ki kéne hagyni...? De ahogy gondoljátok! Ha nem szakad az eső, és nincs orkán, én nagyon szivesen talizok kettőtökkel.

Barbi, basszus, Léna de ügyes, Te meg bátor... Mondjuk már volt tapasztalatod. Én még a harmadik alkalomnál se nagyon akartam, hogy merüljön... Amúgy Te tudod, hogy ez miért jó ababáknak? OK, értem, hogy nem rossz, de jó valamire?

Csilla, sajnos nekünk csak babauszis videónk van, képet nem csináltunk. Majd felteszem esetleg valamikor a blogba! Meg jó az ötlet: legközelebb viszünk fényképezőt! :wink:

Hunccutka! Én emlékszem rád nagyon is jól! Örülünk neked, gyere-gyere! És gratulálok ehhez a gyönyörű királylányhoz! A szülés nem lehetett egyszerű...

Izus gyógyuljon meg hamar...

Ami az élet igazságtalanságát illeti: én azon vagyok fennakadva, hogy mennyi az adócsaló. Pl. a baráti társaságunkban, mikor elhangzik a számból az a frázis, hogy "az adófizetők pénzéből", akkor rájövök, hogy eme csoport tagját kb. egyedül én alkotom... Totál kiakaszt, hogy az összes nem bejelentett dolgozó, minimálbérre bejelentett dolgozó, vállalkozó, meg mindenki helyett én fizetem a közvilágítást, a rendőrséget, sőt, bármilyen humoros, még az APEH-et is!!! Grrrrrrrrrrrr!!!! Én ezen úgy tudok hisztizni!
A kedvenc sztorim: egy barátnőm elvállalt egy melót, nettó 300 000, annyi a szépséghiba, hogy egyáltalán nincs bejelentve. És mivel nincs bejelentve, ezért bejelentkezett munkanélküli segélyre! Hát mondtam neki, hogy ne haragudjon, én erről nem szeretnék tudni, mert én vagyok az, aki fizeti helyette az összes járulékot, és még ez nem elég, de akkor a munkanélküli segélyt is!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


arfen: Igen, nem egyszerű történt volt, de már nincs bennem rossz érzés, s bármikor újra! Na jóóó, annyira azért nem bármikor, de mindenképp szeretnénk majd tesót 3-4 év múlva. :)

zsüci: Szerintem ez egy összetettebb kérdés, bár csak a boncolgatásba csöppentem bele. Amit írsz, azok tényleg tények, és jó dolgok. Ugyanakkor szerintem a családi-baráti-emberi összetartás sokkal nagyobb és jobb volt régen. Talán pont azért, mert jobban egymásra voltak utalva az emberek. Jó dolog a védőoltás, de én ismerek olyat akinek pl olyan allergiás lett tőle a babája, csak anyatejet kaphat, de az anya jóformán semmit nem ehet. Itt felmerül a kérdés, vajon mi a jobb akkor??? Nehéz megítélni melyik a jobb. Volt/van jó mindkét korban is szerintem...
Ezek filozófiai kérdések, nehogy összevesszetek rajta :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Kutyafüle
Sajálom Stellát, de még ne sirasd el amíg nem látta orvos. A kutyákat ilyen korban már nem lehet elajándékoni, mert belehalhat. Ugyan is ők azt érzik, hogy cserbenhagyták őket és a bánattól nem esznek, isznak ami a véget jelenti nekik. Bocs, ogy nyers voltam, de ez az igazság.

Kép
Kép
incike
 
 


Adraci
Vannak még ilyen szépségek is az előkék között.
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ath=99_159

Kép
Kép
incike
 
 


Ja és nekünk ilyen kanálkészletünk van! Marcinál is ilyen volt. Hasznos, mert a forróságra elszíneződik.
http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... m_id=N5277

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi, :lol: :lol: . Komoly dolog lehetett, ha vállaltad a demonstratíve földön alvást! :lol: :lol:
A taliügyben a döntést szerintem bízzuk Vannira!
Az adózást illetően maximálisan egyetértek veled. Anno egyetemen a pénzügy jog első előadást a tanár a következő mondattal indította: " Ma Magyarországon hárommillió aktív ember tart el hétmillió (papíron) inaktívat." És ezt minden későbbi előadáson is megismételte... Gondolom az arány mára még rosszabb.

Na jó, úgy látom, ezennel átvettem Tinutól a fekete bárány szerepét. Ám legyen, a véleményem ettől nem változik...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi, akkor jól megbüntetted a férjedet :D Egyébként az adózással kapcsolatban szívemből beszéltél.

Lyányok, van két-két felesleges Ének az óvodában és Ének a bölcsődében című alapművem. Mindkettő Forrai Katalin munkája. Nekünk anno az óvónőképzőben ennek az anyagát kellet kívülről bevágni. Szuperjó, szerintem az összes létező mondóka, dalocska, körjáték stb. benne van. Érdekel valakit? A talin le is bótolhatjuk, aztán ha tetszik viszi, akinek kell, ha nem hát nem :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Zsüci, én olyan szivesen elmennék, de pont azon a hétvégén leszünk Mohácson!

Netti ne haragudj, de totál egyet értek Zsücivel mindkét dologban:
1. ahol csak a telek 130 millió, oda jó eséllyel nem a tanárok és a szzobalányok fognak a szomszédságba költözni. Ha Ti tisztességesen, ahogy írtad, össze tudtok gyűjteni 130 millát + a házra valót 4-5 év alatt, akkor a nagy számok törvénye alapján Ti lesztek az ezerből egy, akinek sikerült, Tehát a szomszédoknál erre na számítsatok! :lol: :lol: :lol:
2. Sokkal de sokkal nehezebbek voltak az alapvető életkörülmények nemhogy a dédnagyanyáink, de még anyáink idejében is! Az én anyámnak (és másénak se) nem volt automata mosógépe, nem volt eldobható textilpelenka, elektromos hinta, távirányítós körforgó, egészséges kenguru, bolygósítható kerekű babkocsi, és még sorolhatnám... Abban igazad van, hogy nem látunk bele egymás életébe, és lehetnek más nehézségek (pl. az én anyukám nagyon beteg volt, mikor Csani született, és lehet, hogy inkább választom azt, hogy ne legyen mosógépem, meg eldobható pelenkám, de egészséges legyen és segítsen), de az alapok, amikről kiindulunk, na azok jóval magasabban vannak. Sokkal könnyebb könnyű életet élni.
Na Szofi filozofizálásának ezzel vége, hozz szépet a szépülésről!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Vanni
Te ilyen cumit lerestél ugye? Ennek nincs olyan kidudorodó része amit meg tud fogni a baba.
http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 5934LAFSN4

Kép
Kép
incike
 
 


heló
zombi vagyok
nem írom le mikor keltünk az éjjel mert betelik az oldal
orrszívás, szopi, altatás, csöpi...fasztudja mibaja, mert az orából semmi nem jön.. :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi nekem kell!!! Viszem a lóvét!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Gyöngyi, én is szeretnék!!!!! Ciki, de már teljesen elfelejtettem minden ilyen mondókát meg éneket... Na jó, egy-kettő eszembe jut, de sokszor csak a szöveg felére emlékszem, így a hiányt én töltöm ki valami hülyeséggel... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Banyek, de jó felidézni ezeket...már el is felejtettem. Pl. egy magasröptű opus (azaz hogy neveljünk tudat alatt gasztroenterológust gyermekünkből):

Bezere, bezere, gombocska,
Itt szalad a nyulacska,
Itt a luka itt,itt,itt...

:lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Bocsánat, tegnap lemaradt, hogy
Boldog szülinapot Alíznak!!!!!!!! (Most már jöhetne kép a blogba a nagylányról!)
És jobbulást Lénusnak! Most meg már Izusnak is! :cry: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én viszont jobban vagyok, de nem tudom, kockáztassam-e a holnapi talit. Na majd meglátom estére.

Zsüci: én is veled értek egyet, akármennyire is jól tudnék keresni (Adri), egy olyan villát a hegyekben sose tudnék összespórolni.
Amúgy a tesóm is programozó, nem keres rosszul, de ők is jóval szerényebb körülmények között élnek. De mindent maguknak kellett, mert sehonnan nem örököltek, senki nem tudta őket segíteni stb. És a tesóm ráadásul még spórolós is... :roll:

Csongi éjjel már nem volt hőemes. Jól megúsztuk.

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki, mintha kicsit feszült lennél...nagy levegő, ne zombulj. Majd mosolyog kettőt piciLili és elfújták a fáradtságodat. De hogy mi lehet a baja? :shock: Tudsz aludni napközben egy kicsit?

Tinu, örülök a hőcsökkenésnek.

Szofi, Zsüci, iktattam az igényt :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus, megpróbáltam, de kb. 2 slide-onként kéne küldeni, az darabolás után 17 e-mail. Majd esetleg Szzsmikin megszakértjük!

Hean, képet-képet-képet!

Gyöngyi, én a Katalinka szállj el éneklése közben fedeztem fel, hogy ennél durvább, brutálisabb nóta nincs is!!! Gyerekkoromban ez nem tűnt fel... :P

Niki, nyugi, kitartás, mélylevegő, fekszik, kávéz, relaxál!

Kutyafüle, sajnálom!! Nagyon szorítok. De a daganat diagnózist Te állítottad fel..? Vagy honnan szedted? Na mindegy, gyere, amint megtudsz valamit a kuttydokinál...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt.
Betegeskedőknek gyors jobbulást, névnaposoknak, hónapszülinaposoknak sok boldogságot.
Annus, banánt nem t'om mikortól, régebben az első adható gyümik között volt, mostanában a későbbi bevezetésről hallottam.De akármikor is, a banán felső csöücskéből 2-3 centit le kell vágni, olvasat, ott koncentrálódhazt a vegyszer, amivel kezelik...

Reni, nekem anyu, mikor kicsi voltam, a tablettát összetörve lekvárba keverve adta. Bár a filmtablettákat nem szabad összetörni..

Gyümölcsfoltok a ruhában-előkében: Ultra mosogatópor a mosóporhoz, főzőmosás- nálam ez vált be.

Kutyafüle, nekem egy vizslám van/volt, évek óta már anyunál lakik, engem jobban megviselt, mint a kutyát a "szétválás"Persze minden kutya más...Mi az a fehér torta????

Hunccutka, nem semmi, örülök hogy végülis jóra fordult minden.


Belebújós előke: Ikeában is kapni, rajzoláshoz, festéshez ajánlott kis köpönyeg, püréetetéshez is kiváló:)

Még írnék oltás-homeo-borostyán háromszögben ismét, ha nem baj..Saját fejtegetés, nem kötelez ám senkit, csak megosztanám.Borostyán. Maga a "kő" a kicsit drágák között szerepel az ásványpiacon, meg szerintem nem is olyan gyakori előfordulású, hogy orrba-szájba bébiláncként árusítják 200 ft körül. Szóval az ütött szöget, tényleg borostyán-e?Vagy csak egy szem borostyán van benne, a többi "utánzat"?Arra az analógiára alapozom, hogy annyi eper nincs a bvilágon, ami az epresjoghurtba kellene, meg annyi ananász nincs a világon, amennyi ananásztabélettát eladnak fogyasztószerként...
De hogy magamat cáfoljam is homeos ügyben. Szóval én nem igazán hiszem ezt a hókuszt, mer'ugye keményen a gyógyszeres orvoslást tanultam, ezt nem tudom befogadni, hogy rezgés-rázás, nő a potenciál, meg minél hígabb, annál hatásosabb. DE, urtica-t használok, és bevált, fogfájásra is szedtem és bevált. Sztem a placebó hatás miatt, szükség van valami matériára- legyen az egy cukorgolyó-hogy elhitessük magunkkal, csináltunk valamit a fájdalom megszűnéséért és lám az meg is szűnik..Nálam legalánnbb is így működik sokminden..Nem kell ám egyetérteni..
Szkepticizmus az oltással:Eddig tilos volt terheseknek, most nagyon is ajánlott, háát, nekem ez erősen pénzszagóú..Amellett, hogy mérgező oltást nem fognak itt bevezetni, fejlesztés áll természetesen a háttérben, csak minél nagyobb rétegnek kell eladni, akkor dől a lé...Részt vettem ám gyógyszer-bevezetés monitorozásban- asszisztensként, hát a korrektségről nem győzött meg..Nem veszélyes volt a betegre nézve, hanem nem etikus...
De ez menet közben és utólag derült ki...
Generációs különbségek: ma már mások a körülmények, élettempó, igények, összehasonlítani nem is tudjuk, kinek nehezebb, nem objektív...

Kép
Kép
zili
 
 


nem 200, 2000 ft körüli árról hallottam, bocs.

Kép
Kép
zili
 
 


regi elet- mai elet

regen nem azert kuzodottek amiert lehet masok most.. meg voltak elegedve azzal ami van. bocsi, mi nem ezek koze tartozunk es jol esik igenis h nem kell megneznem a tejfol arat amikor megveszem... de ezert sokkal sokkal tobbet dolgozunk mindketten!!!! mint anno..
de ezt nem kell bizonygatnom gondolom. Amikor mamam itt volt egy hetig es vegig nezte mit nyomunk le naprol napra akkor mondta azt h meg o azt hitte h most konnyebb.. de NEM :wink:

nekunk tobb ismerosunk lakik pl a 2 keruletben.. nem maffiozok es politikusok es adofizetok :wink:

van olyan pszihologus ismerosom aki itthon semmit se tudott megteremteni maganak,kint kanadaban pedig milliokat kaszal.. szoval vmit vmiert :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok,

Na ma is minden ok volt az ovival, ki merem már jelenteni azt hogy, tényleg tetszik neki és szivesen megy.
Ma hót kómásan ő keltett fel 10 perccel óra csőrgés előtt és kérdezte megyünk már az oviba! :D
Ma lesz szülői annyira furi ez még nekem.

A láncban én sem hiszek valahogy, a homeónak nagyon ezelőtt másfél éve Jázmin nagyon beteges volt állandóan baj volt vele szinte minden hónapban kapta az AB-t, aztán el kezdtünk járni vele homeós dokihoz és azóta kopp-kopp apró megfázások voltak csak de azt is hamar ki kezeltük a homeóval.Ármint is viszem hozzá majd.

Jajj Niki mennyire sajnálom Stellát remélem a doki jót mond majd semmi rosszat.És én is igy tudom mint Incike ebben a korban a kutyusnak már fura ha ki kőltőztetitek magatok mellől.Szoritok és gyere majd jó hirekkel.

Ildi, szerintem se menj el én is nagyon sokszor irok és úgy érzem mintha nem is irtam volna de ha az embernek nincs mit rá reagáljon akkor nem teszi és neked meg rosz érzésed lesz de sokan vagyunk és nem tudunk mindig mindenkire reagálni.És én is csodállak a tejcsivel kapcsolatban én már nagyon sokszor hoztalak fel példának ismerőseimnek akiknek a babájuk nem volt hajlandó szopizni!Szóval maradj.

Szofi, a foldon?Nem lehetett valami kényelmes elhiszem.

Réka nagyon édes a baba uszin.

Annus, Izusnak mennek a gyógypuszik!

Huncutka, én is emlékszem rád Brigiről hozzál fotót! :D

Netti, már alig várom lássalak a szép csini rucidban!

Esztó, szerintem neked nagyon jól ál ez a fazon és szép a mosolygós kép is!

Aliznak Boldog 3 Évet!!!Rakjál képet nagylányról.

Amúgy egy olyan villa nekem is csak álom álom édes álom!

Na megyek mert felkelt az úrfim.
Még két kép
Kép

Kép

Szép napot!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Egyezzünk meg abban, hogy más volt régen és más most az élet helyzet.Most nincs háború stb., van más: több munka, luxus kevesebb pénz. Régen kevesebb volt a bűnözés, de akkor még volt tekintélyük a csendőröknek . Abban az időben keményen bűntették a külömbféle csalásokat, ma meg megkened a fő muftit azt szevassz. Persze, ha van rá pénzed.
1 szó mint 100 felesleges a régi időt összehasonlítani a jelennel, mert minden változik és az emberek, élethelyzetek is. Azt tudom, hogy sosem lesz annyi pénzem, hogy a Rózsadombra költözzek. Mindenki próbáljon meg annak örülni amilye van és punktum. :D

Kép
Kép
incike
 
 


Gyerekdalokból-mondókákból nekem is erős továbbképzésre van szükségem. Úgy látom a könyvekről lecsúsztam, de kiindulásnak mindenképp jó, hogy tudjam mit keressek a piacon! Úgyhogy köszi a címeket! ;)

Homeo nekünk is bevált, de azzal egyetértek, hogy ott a titok hiszünk e benne vagy sem.
Borostyánláncnak én nem olvastam utána, így erről nem tudok nyilatkozni.

Ki hol tart a kóstoltatásban? Tudom, vissza kéne olvasni, dehát az nem nagyon megy... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Mi ma már voltunk a Sparban (Netti, előttetek mentünk el kétszer is ám :wink: ), most Fruzsi kinn alszik, Zsófi játszik, én most ittam kávét :)

Fruzsinak lehet, hogy kezd kevés lenni a tej, tegnap délután is kellett neki gyümölcsöt adnom :roll:
Vendég
 


Ma délután tortázom, amíg alszanak a lányok, holnap születésnap :)

Két éve ilyenkor már a kórházban voltam...
Vendég
 


Van egy picassa-s albumunk Brigiről, majd felteszem mindjárt a címét a blogba nektek. Ott van több száz kép:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle
Sajnálom, ami a kutyáddal történik, de reméljük, kigyógyul belőle hamarosan. Magadat pedig ne ostorozd, nem tehetsz róla! Nyilván érte is mindent megteszel :!:

Generációs felvetés: osztom azt a véleményt, hogy nem tudhatjuk, kinek mennyire nehéz/ könnyű. Ez sokmindenen múlik, pl. családi háttér, gyerek mennyire jóalvó ill. beteges, szopi OK-e, mindenféle életet megkönnyítő elektromos kacatok, autó, lakhely, anyagi háttér, stb, stb.

Nagyon kedves barátnőmnek mondták egyszer, h biztos mennyire könnyű az élete, mert annyit mosolyog :evil: Szegény ezen kiakadt. Nem csodálom. Nem untatlak a részletekkel, de egy biztos: hát neki sosem volt könnyű. Viszont küzdő típus, és én nagyon büszke vagyok rá, és arra, amit elért már eddig is az életben :)


Én is elkezdtem mondóka és vers lázban égni. Vettem néhány hagyományost tartalmazó könyvet, de nekem pl. nagyon tetszenek Bartos Erika versei is. Ugyan óvodásoknak van a könyv, de Gergőke nagyon csípi. NÉzegeti a könyvet, én meg felolvasok neki belőle. Ja, és az egyik szereplő Gergő benne
:D
Amúgy meg 1400 pénz volt, asszem olcsóbbat nemigen találni. És néha olyan gyp-snek érzem a "régi" mondókákat, van, aminek nem sok értelme van... Szívesebben olvasunk értelmeset. A neten is fent vannak itt:
http://www.annaespeti.hu/versek.htm

KépKép

Kép
hase
 
 


Szép napot Nektek! :)

Itt szakad az eső. Megyünk az APEH-hoz. (Emlegetett...) Nem akarlak fárasztani Benneteket, de hátha v.ki segíteni tud...

Azért kell bemennem, mert jogosan visszaigényeltem 120ezer Ft-ot a lakáshitel törlesztésből. AZ APEH-nál most nagyon nem akarnak fizetni, és behívtak ellenőrzésre. Az FHB egyáltalán nem küldött semilyen papírt, és az APEH-nál nem tudtam felmutatni. Viszont vittem az összes papírunkat, ami a lakáshitellel kapcsolatos + a TV-es leveleimet, hogy itt van, többször is kértem az igazolást -amit kérés nélkül ki kellett volna adniuk év elején- de nem válaszolnak. Erre ismét kértem, majd visszaírtak, hogy utaljak át a banknak 5000 Ft-ot , :shock: mert ennyi az ügyintézési díj. Az, amit kutya kötelesek ingyen, jan.10-ig megküldeni!! Erre rászabadítottam a bankra az APEH-os nőcit + panaszlevelet írtam a banknak. Közben letelt a 30napos hiánypótlási idő. Az APEH-os nőci lezárta az ügyemet, mert "muszáj volt" majd "jószándékúan" megállapította 8 oldalban, hogy micsoda adócsaló vagyok, de mivel még soha nem mentem a tv.ellen, most 0 Ft-ra bírságol. Erre felhívtam,hogy most akkor mi van a 120ezerrel? Javasolta, hogy nyújtsak be kifogást, és csatoljam az időközben megszerzett bankos igazolást. Ezt tettem. Mivel ez már a főnöke hatásköre, továbbpasszolta. Az APEH pont ebben az időben épp költözött. A levelemet azóta sem találják. Múlt héten kaptam egy határozatot, hogy mivel "át akartam verni" az APEH-ot, fizessek 40v.hány ezer Ft bírságot. Most itt tartunk. Felhívtam az 1.sz. nőcit, hogy ezt most komolyan gondolják?!? Erre az volt a válasz, hogy már nem hozzá tartozik az ügy. Na, itt bepipultam. Ezért megyek ma be.

Esetleg v.kinek van 5lete, hogy mit csináljak? Az APEH-nak mindent lehet? A jogosan visszaigényelt pénzem helyett megbírságol? Totál kiakadtam!!!

Kép
szkitty
 
 


Áginak. Mindig is mondtam...ezek a tesós fotók gyönyörűek. :D Csak nekem tűnik úgy, hogy olyan szép testvérpárnevek vannak ebben a topikban? Ármin és Jázmin, Csongor és Tünde, Áron és Alíz és sorolhatnám még nagyon sokáig... Mit szólnátok nálunk egy Marci és Rozi-hoz? hehehe :lol:

Nóri, bakker, te még mindig olvassz vagy mossz (sic!) ? :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Huncutka, Brigi édes. Ő is kamázza a vizet? Azért 1-2 képet ide is tegyél lcci, én nem látok bele a blogba.
Köszi!

KépKép

Kép
hase
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT -annak, akinek mostanában van + ZSÓFIKAT - aki ma tartja: ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG! :)

Kép
szkitty
 
 


Ági
Nagyon cukik a gyerekeid.

Réka, Csilla, Huncutka
Nektek is tündéri babáitok vannak.

Kép
Kép
incike
 
 


Csilla, nagyon sokan dicsérik az AnnaPetiGergő szériát és szándékomban is áll majd beszerezni a sorozatból, de az értelmetlennek tűnő mondókáknak is megvan ám az értelme :wink: Ezek a pici babák nem elemzik a mondókákat, hanem annak ritmusára figyelnek fel és azt élvezik. Ez is fejlesztő hatású. Szóval szerintem az egyedem-begyedemes mondókák is ugyanolyan jók addig amíg még ilyen kis uborkák :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Annus húú kemény lehetettt az éjszakátok :( Remélem gyorsan meggyógyul Izus és nem lesz semmi komolyabb!!!!!

Kutyafüle remélem a körülményekhez képest jól van Stella!!!! Drukkolok, hogy tudjanak segíteni rajta!!!! Nehéz lehet egy kisbabával és egy beteg kutyussal! De ne emészd magad, hát honnan tudhattad volna?? A lényeg, hogy végülis odafigyeltél rá és gyorsan elvitted dokihoz. Meglátod minden rendben lesz majd és nem TE vagy az oka, nyugodj meg!!!

Bocsi, de mennem is kell!

A betegeskedőknek gyors gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Huccutka! Üdv. közöttünk!

Kutyafüle! NYUGIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csilla! Hát még a magyar népmsék.. Na, majd ha akkora lesz a gyerkőc, és olvasod Neki, Te is szelektálni fogsz... :)

Ildi! Küldök Neked egy kis napsugarat! Megkaptad?... :wink:

Annus! NEHOGYMÁBETEGLEGYETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Régen-ma téma: Szerintem régen jóval nehezebb volt az élet. Bár akkor is voltak különbségek. Ki-hová született. Gondolom, a a királykisasszonynak nem kellett szenet hordani... :D

Kép
szkitty
 
 


CSAJOK, MONDÓKÁRÓL JUT ESZMBE, KI trUDJA AZT AMIBEN VALAMI dUNA MEG KAPITÁNY MEG RING...? EZT KELL MAJD...upsz...babaúszáspon énekelni de enniyt jegyeztem meg,,,szitaagy...tökcicki lenne ha csak brümmögnék :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, nem ez az?

Megy a hajó a Dunán,
rajta ül a kapitány,
kiabál, trombitál,
de a hajó meg sem áll.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Niki
Esetleg ez lehet az a vers.
Megy a hajó
Megy a hajó a Dunán,
lemaradt a kapitány.
Kiabál, trombitál,
de a hajó meg sem áll.
Licsi-locsi licsi-loccs,
licsi-locsi licsi-loccs.

Kép
Kép
incike
 
 


Kitty, válaszom röviden: igen, az APEH-nek mindent lehet. :evil: :evil:

Boldog-boldog szülinapot (utólag) Alíznak és (előre) Zsófinak!!!!!!!! Isten éltesse őket sokáig!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: