Sziasztok!
Megjöttünk mi is a telkekről. MInden okés - vagyis félig. Mert ma estére Marcuson pöttyöket találtam -kis aprók, mint a csalán. Ez most azért nagy szám most, mert pénteken derült ki, hogy a margitszigeti találka után az egyik kislány (Marcusnál 1 nappal fiatalabb) bárányhimlős lett. Szóval, pöttyradar beindult...
Egyébként nagyon élvezte a hétvégét anyuéknál is és Horányban is. Találkoztunk Sziromékkal futólag - szombaton jöttek haza, csak sok a dolog, gondolom, hogy azért nem írt még. Hát az idő rájuk elég vacak volt
Marcus ma pancsizott a medencéjében, meg a Dunába is beavattam - lábilag. Nem tetszett neki, még elég hideg. Viszont a vizet, ahogy hullámzik, szereti. Gondolom, hogy a meleg is hatott rá, de jó nagyot aludt ebéd után -velem együtt
Kajafronton a kishapsi is igen beles
Nálunk is hasonló mixek vannak - őszi, sárga, banán, alma. Meggy is volt, meg sárgadinnye is
Azt annyira nem csípte.. bár ha nem túl érettet vettünk, az bejött, banán is hasonló. Ja, és szombaton salátafőzeléket kapott. Szerintem nem túl finom, de ő majdnem mindet megette. Ma meg karalábét, az nekem is fincsi volt
Krisz,
Hajrá nyaralás, pihenés! Szerintem is jó, ha elvannak a gyerkőcök a nagyszülőkkel és jó, ha közel is laknak
Tán többször is megtehetnéd, hogy anyura bízod őket, főleg, hogy Máté sem szopizik már napközben, nem? Meg ha vállalja
Myaralás nekem is hiányzik, főleg most valahogy. Persze Horány is jó, csak az megszokott tán. Kicsit várom a hétvégi ráckevei "üdülést". Végül is Marcus a nagyszülőkkel marad, kíváncsi leszek, hogy bírja majd - meg hogy bírjuk majd mi
Ja, és a fülem nekem is fáj megint
Utálom a meleget, mert ilyenkor szomjan halok és persze a hűtőbe nyúlok innivalóért. Aztán meg ez van. Úgyhogy megint megy a párnázás és orrcsepp, akkor is, ha nem folyik az orrom. És igen, az SZTK-ban van a doki, de hívd fel őket előtte, hogy ki és mikor rendel. A fiatal Velich Attila néven fut
Regivel mit is néztetek meg???
Többiek, Marycus, Szirom, Ildi, Manó???
H.