Szép jó napot!!!(jobbat)
Köszönjük szépen,akik hiányoltak,Panna Stelly,Kreiszi,arik vagytok hogy gondoltatok ránk.
Költözésünk megvolt(hála a jóóóóó égnek)3napig pakoltam
sajna Petra mellet nem igen lehetett,mert mikor fent volt csak az anya kell...
Képet rakok majd fel,de addig nem mig a vezetékek meg stb el nincs rendezve...mert most még a nappali is úgy ahogy áll...
Sajna egyszere 2lakáást nem könnyű rendbe kapni,főleg 60km-es távolságból.
Petrácskáról:
Szombaton felült egyedül a babakocsijába a plázába...(én örültem mint a tejbetők ,újjongtam..más meg azt se tudta mi a bajom)szerintem gondolták ez se normális.
Azóta előszeretettel gyakorolja,de csak biztos támasz mellet,pl szekrény, fal...Hétfőn felállt 4kézlább és hintázik,van hogy popót az egekig tolja de sajna úgy egyszer orra eset,pedig ott voltam mellette,de nem voltam elég gyors...Felkapaszkodik mindenre,rám,szivacsra kiságyra,térdre...Nagyon aranyos,egyre aktívabb,el sem hiszem mennyit változott kb 3hét alatt,ámulok és bámulok,apa meg csak les hogy miket művel mert ő mindig útólag látja az új produkciókat.Játszik ezzerel,pakol, megy előre mint a tank.Pelenkázon már csak a szivacs van...minden mást elkellet rakni mert amig én pelenkáztam ő szétdobált mindent.Olyan erősen megtudja magát feszíteni hogy néha alig birok vele.Kint van egy fogunk most jön a mellette lévő(ne kérdezétek melyik,nem vagyok otthon a fogakba)
Sajna megszenvedünk vele,éjjelek áááááá nem tudom szavakba leirni carok és kész.
vasárnap leraktam aludni 20órakor,23órakor arra eszméltünk hogy úgy üvőlt mint akit nyúznak és 2kézzel a szájába matat.Nagyon sírt,néha néha el -el pilledt hüppögött,de hajnal 3ig nyomta.
Sajna én ekkor már annyira ingerült voltam hogy mondtam apának vegye át mert már nem birom...egész héten pakoltam estig,nem aludtam semmit,és már kivoltam.Persze nem tudtam elaludni mert azon járt az agyam milyen anya vagyok én aki lepaszolja a gyereket az apjának...igy vissza mentem és elküldtem aludni apát..aki szólni sem mert..látta kivagyok..pedig mondta aludjak...lenyugodtam valahogy Petra elaludt 4kor és hát mit ad isten 7kor gagyogva ébred...én meg mint a mostot car...na azóta ez megy...
Első foggal nem volt semmi baja..de evvel a másodikal...
Remélem nem minden foggal,rosszabódnak az éjszakák?mert akkor mire kijön mind én beleőszülők.
Aztán jött a legjobb...megfáztunk,én is és a gyerek is,Nekem kicsit fáj a torkom is.
A legjobb elmentünk orvoshoz,elmondtuk a kis problémánkat..mire...Nem kapunk semmi orvosságot mert a gyerek nem lázas, nem köhög,nem láttnak semmit, a tüdeje jó... Szivjam és ennyi...Kérdeztem van -e esetleg valami orrspré,mert néha bedugul neki,van,de csak 2éves kortól .2éves kor alatt nem adnak se milyen orrsprét,mert szívritmuszavart okoz.Csak sós vízett csöppentsek az orrába(patikait)Meglátja az porszívót és görbül a szája...Na a fogra ez tök jól jött,vagy a foga fáj ,vagy nem kap levegőt az orrán,felébred és zavarja a trutyi...Új szomszégok imádnak..hajnalba pórszívózik a hülye gondolják...Csak anyán lógva jó,Stelly...már tudom mit éreztél mikor Adrika nyűnyű volt és egész nap a pópót tartottad...
Remélem hamar kimászunk ebből a betegségből...
Akartam még valamit de elfelejtettem...szita...
Ja igen:
Panna Lehet venni müanyag(ami teljesen műanyag) előkét aminek az alja visszahajtott.nekünk ilyen van és igy ha iszik pohárból a ruhája nem lesz vízes...ami kifolyt azt meg kitudom önteni,mert az előke felfogja.
Millye:
Nagyon sajnálom...
Ősszínte részvétem az egész családnak!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.09.17 10:26-kor.