Andi, annyira formásak ezek a Csüntök! Gyönyörűek, és tényleg hasonlítanak egymásra. És hogy már ilyen jégolvasztóan mosolyog Lucas
Labkat, jobbulást Johinak!
Trix, szép nagyok a babáid, csak növesztgesd őket ügyesen
Ezek a tanfolyamok egész hasznosak tudnak lenni, néha bánom, hogy én nem jártam. Most már nincs időm ilyenekre.
Vanda, hát bejött, Mírát másfél óránként mellre kell tennem, mert sír, hogy éhes. Folyamatosan zabál. Amit nem bánok. Tejem egyre több lett, és mivel nem kelnek éjszaka, reggelre tiszta tej az egész pizsim. Még du. Emma néha tápszerezik, hogy biztos jóllakjon, de amúgy szinte csak szopiznak a csajok. Úgy örülök, hogy bevált a tanácsotok Edittel.
Csak azt nem értem, miért nem alszanak. Reggel még 9-10-ig elalszanak velem, aztán max. fél óra napközben háromszor. Ez iszonyú kevés. Vagy nem? Gyereke válogatja? Vagy valamit rosszul csinálok, mert mindkettő ezt produkálja. Még a babakocsi sem segít, csak néha. Van valami tippetek?
Timi, én most végignéztem a képeidet - tök jó, hogy van ilyened, nekem teljesen elmaradt az elromlott fotómasinánk miatt - és úgy látom, hogy a 22. héttől van ugrásszerű, látványos pocinövekedésed. Szép gömbölyű! Kenegesd csak, és szülés után is ilyen szép marad a bőr.
Hát engem nem piszkált senki a hízással, sőt... 9 kiló jött rám, és 13 ment le a szüléssel. Mint egy anorexiás, úgy néztem ki. Sajnos belőlem szinte végig kifele jött minden a terhesség alatt. Na de mos, bepótolom a 8 hónap koplalást. Az van, amit Kata írt. A szoptatás alatt annyi édességet eszem, hogy az már nem emberi. Most aztán van plusz rajtam. Nem is jön rám semmi ruhám. Hétvégén lesz a lányok keresztelője. Mit veszek fel? Farmert?
Nyulsz, ügyesek vagytok. Éjszaka hogyan szoptatsz? Én szinte teljes sötétségben tettem anno, és így kevéssé ébredtek meg. De azért előfordult, hogy óra hosszat altattuk apával vissza őket